ıkıncı kısı

Kendinehas büyükşehirde yaşıyorum
Burda benim gibi binlerce insan var
Sen rahat ol
Öyle bir derdim olsa da en son sana yazarım

kadınlar erkeklerden dürüst bence. takdir edilesi bir davranış. sizin olgunluğunuz da takdire şayan ama itiraf ediyorum ki, bi erkek bana bunu demiş olsa hiç zaman kaybetmem. ama bilemiyorum, belki bayanlar arası bu tür ilişkiler daha naif farklı yürüyordur.

gelmiş yine kendinden olmayanı dışlayan, ötekileştiren, tartışma çıkarmaya yer arayan kadınlar. yani böyle davranışları dışarda görünce garipsemiyorum da burda kk da görünce çok şaşırıyorum, ben hep bu kk yı özgürlükçü, saygılı olan, dar görüşlü olmayan kadınların olduğu bi yer gibi düşünüyorum, ama bu benim ütopyam sanırım.

son zamanlarda konularda öyle yorumlar görüyorum ki hele bi de o yorumları yazanların ismine bakınca içimden ''sende mi x?'' diye şaşırıp kalıyorum.

neyse konuya gelecek olursam, konu sahibi ben olsam bi daha görüşmem o kişiyle.

kendi açımdan bakayım şimdi olaya, ben bi erkekle konuşuyo olsam, bana başkasıyla daha görüştüğünü söylese, benden önce tanıştığını söylese ben onla bi daha konuşmam, güvenmem de.

madem benden önce biriyle tanışmış görüşüyor, onunla görüşürken neden benimle tanışıyor? güven sarsıcı bi hareket.

demekki benle konuşurken de gidip başkalarıyla tanışma potansiyeli var. bunu bana açıkça söylemesi güvenimin sarsılmasını önlemez. yani yerinde olsam bi daha görüşmezdim.

tabikide tercihinize saydı duyuyorum. fakat size yapılan çok iyi yapmışsın yorumlarınıda samimi bulmuyorum. bir bayan bir erkekle flörtleşip sizin yaşadığınız durumu yazsaydı adama demedikleri şey kalmazdı. kendini bukadar küçük düşürme derlerdi buna eminim. sizde kendinizi bukadar küçük düşürmeyin bence b planı olmayın insanların hayatında

Teşekür ederim yorumun için. Yani ben onu istedim hayal kurdum burası kesin. Onun biriyle konuşuyorum dedikten sonraki durumum yani kalbim de bı değişiklik oldu sanki. Dürüst biri bu konuda onu sevdim ama iki insanı bı arada idare eder biri olmadım hiçbir Zaman. Onun bunu yapmasını da şöyle degerlendirdim, sonuçta gorusmedik yanyana gelmedik hiç birbirimizi gormedik fotolar haricinde. Burdan yorumlayarak istediğinle konuş dedim . Ben mı o mu deseydim bu biraz saçma olurdu gibi geldi bana çünkü hiçbirşey paylasmadik daha . Ama dürüst olmak gerekirse, agrima gitti yani kalbime oturdu kötü hissettim aslında

Bence cevap güzel, ne diyeceksin ki başka. Ama bu ilişkiden umudu kesmek gerek, aynı anda 2 kişiyle konuşuyorsa pek sağlıklı ilerlemez ilişki.

Kendinehas büyükşehirde yaşıyorum
Burda benim gibi binlerce insan var
Sen rahat ol
Öyle bir derdim olsa da en son sana yazarım
Çok şükür içim rahatladı,hemcinslerimden hoşlanmıyorum zaten.Ben de büyük şehirde yaşıyorum ve lezbiyen ve gay arkadaşlarım mevcut.Konuda dert diye bir durum yok,onda hala hem fikirim.Yalan söylüyorsun demedim zaten,bilakis öyle olduğunu vurguladım.

Yorumlarımi neden samimi bulmadiniz?

Bende şu an da biraz soğuk davranıyorum kendisine
Hani o kadar samimi olmayacağım onu cezalandirmak için değil senin dediğin gibi daha ortada bişey olmadığı sanal muhabbet olduğu için ciddiye almamaya başladım. Bunu açıkça söylemesi güzel ama benim içime oturdu biraz. Bide üstelik beni arar yani normalde şöyle düşün günde3 kez telrofnda konuşuruz. Ve ayrıca mesajlasr. Bugün yine aradı sonra mesaj attı . Hani beni de ihmal etmiyor neden böle bunu da anlamadım. Bana sen çok naifsin çok tatlısın diyo.

Ay kusmuk işareti koyan mı dersin kafasına göre yargılayan mı. Sanki size eşcinsellikle ilgili fikrinizi soran oldu sanki karar mercii triplere bak hahah. Yani o kadar tahammülsüz ki başka yaşamlara, direkt fake diyor olmasını mümkün göremiyor. Yüzleşin. Var. Senin erkekten hoşlanmaya, evlenmeye dayak yiyip aldatılıp konu açmaya hakkın kadar onun da var.

Konu sahibi demek ki kızın içininin rahat olmadığı henüz kafasında netleştiremediği bir durum var. İkinizin de içi rahat etmeden çok bağlanmasanız iyi olur.

Bizden olmayani ötekileştirmeye nasilda alışmışız degil mi.... mide bulandiricisin yazan şahıs asıl sen bu dar kafanla mide bulandırıyorsun bil istedim...
Konu sahibine gelince ortada karisik bişey yok durustluk her zaman kazanir

Teşekür ederim çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…