ıkıncı kısı

O zaman boşver yahu. Çabuk unutan bir bünye her kişide yok, kıymetini bil :)

Şöyle düşün; dönerse senindir, dönmezse de koy .... gitsin.

O zaman boşver yahu. Çabuk unutan bir bünye her kişide yok, kıymetini bil :)

Şöyle düşün; dönerse senindir, dönmezse de koy .... gitsin.
Hahahah aynen öyle valla o konuda rahatım işte .. bak mesaj atıyor bana mesaj atmak yok mu diye şimdi az once yazdı

Hahahah aynen öyle valla o konuda rahatım işte .. bak mesaj atıyor bana mesaj atmak yok mu diye şimdi az once yazdı
Diğer adayda umduğunu bulamadıysa demek ki. Hemen cevap yazma derim, hatta yarın sabah yaz. Birazda ağırdan al. O da yerini bilsin. Seni yedek eleman sanmasın, kendi nacizane görüşüm :)

Diğer adayda umduğunu bulamadıysa demek ki. Hemen cevap yazma derim, hatta yarın sabah yaz. Birazda ağırdan al. O da yerini bilsin. Seni yedek eleman sanmasın, kendi nacizane görüşüm :)
Valla harika söylüyorsun;-) ama sana şu kadarını soyleyim ona yazsam bile su saatten sonra hicbisey olmaz . Bide napiyorum biliyomusun.. çok geç cevap veriyorum ve çok kısa ;-) olabilir diğerinden ilgi almıyorsa . Ya da alıyorsa da banane ya ;-)

Bak işte dediğime geliyorsun, gayet geç ve gayet kısa cevaplar. Senin yaptığın onun açısından bakıldığında hoş bir şey evet ama, senin açından bakıldığında asla hoş değil.

Neticede senden önce bir başkasıyla tanışma dönemindeyken, seninle de muhabbet kurmuş yani o olmazsa bu da olsun gibilerinden, yedek eleman ya da maymun iştahlıda olabilir.

E ona öyle yapan yarın sana aynısını yapar nasıl güveneceksin. Booşveeer o seni kaybetmiş oldu. Ama oyunu bozma inceden laflar geçirerek devam et, ders olsun ona :)

Lezbiyenlik zaten escinselligin bir dali. Yani konu sahibinin yazdiginda bir hata yok. Kadim bir eşcinsel ama feminen yani erkek gibi hareket edip erkek gibi giyinmiyor.

Bayanı ciddiye alıp yaşadığı durumu değerlendirmeniz iyi bir şey. İnsanlar önyargıyla yaklaşıyorlar. Ama onlar gerçekten yaşadıklarını ciddiye alıyor ve fikir almak istiyor. Açıkçası bende bu konuda bayana yardımcı olabilecek bir şeyler söyleyemedim. Empati yapamadım sanırım. Ama sizin ciddi mesajınız ona da iyi gelmiştir

Varya şu an da onun attığı mesajları da a atasim geldi;-)
Ne yazmış bak dur
Yatıyorum gelecek misin?
Hayır dedim
Nie öle sert cevap veriyorsun diyo
Cevap yazmadım
Ulen sen iki kadın arasında biri daha iyi daha çok sevdim diyemiyorsun
Bana kalkmış yatıyorum gel yanıma diyosun . Bence bu beni iyice salak yerine koymuş duygularımı sömürdü ya ;-)
Bundan sonra bana ders oldu ama herşey gerçekten
Ve evet çok haklısın bugün ona yapan banada yapar gereksiz

Akışına bırak üzerine düşme o zaman sana kız mı yok canım

Valla bence bu olayda kadın-erkek kadın-kadın gibi ayrım yapmamak lazım. İlişki nihayetinde bana bunu bi erkek söyleseydi. Canım güle güle derdim.

Evet şu an çok üzgünüm mesela . Az önce aradı yine. İyice çığlığından çıktı olay.
Merak ettigim konu var aslinda eger yanlis anlamazsaniz nasil bir bag olusabilir ki bir bayanla aranizda hep merak etmisimdir..bir erkege duydugumuz ilgi ile ayni mi oluyor sizin bir bayana hissiniz.

Merak ettigim konu var aslinda eger yanlis anlamazsaniz nasil bir bag olusabilir ki bir bayanla aranizda hep merak etmisimdir..bir erkege duydugumuz ilgi ile ayni mi oluyor sizin bir bayana hissiniz.
Yani tabiki öyle oluyordur heralde. Bende anlamıyorum ki .

Dini paylaşım yasaksa bu da yasak olsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…