ıkıncı kısı

İlişkiler böyle böyle başlar zaten, gayet normal bir süreç.
En olmadı aklınızı kurcalayacağına, bu düşüncelerinizi kendisi ile paylaşın.

Daha sevgili olmamış ikinizle de, sadece tanışma aşaması. Bu durumda hemen bir sadakat yükümlülüğü doğmaz bence. İlk önce bir bakar insan bu insanlar gerçekten sevgili olacak mıyım diye. Bir yüzyüze görüşmeye başlarsınız. O zaman hala üç taraf da istiyorsa kendisi karar verir artık ve sadakat yükümlülüğü başlar.

Ben olsam kabul etmezdim kimsenin yedeği olmak istemem

Ahhh ahhh insanların yalnız kendisini ilgilendiren (cinsel tercih, din v.s) tercihlerine saygı

duymayı becerebilen bir toplum olmayı becerebilsek ne kadar mutlu olacağız hepimiz.

Tanıma aşamasındasınız adı konmamış bir iletişim.Biraz kenara çekilip izlenebilir.Aynı anda iki kişiyi

idare etmek gibi de değil pek.Siz yakalamamışsınız o söylemiş.

Ay bilemedim

Senin yerine kendimi koydum da bence üzülürsün.. Sen ondan hoşlanmaya başlamışsın ya o diğerine bir şeyler hissederse sana hadi byee mı diyecek??? Ya da olmadı onla hadi senle deneyelim mi olacak?? Bence iki türlü de kendini kötü hissedersin, duygular ilerlemeden kes görüşmeyi

Evet şu an çok üzgünüm mesela . Az önce aradı yine. İyice çığlığından çıktı olay.

Evet şu an çok üzgünüm mesela . Az önce aradı yine. İyice çığlığından çıktı olay.
Burasi kadınlar kulubu arkadaslar.Sadece erkeklerden hoslanan kadinlar kulubu degil tasvip etmeyebilirsiniz saygi duyun bu kadar zor olmamalı ayrica burda hakaret edenlerin ozel hayatinda yapamadiklarini burada yapip kendilerini tatmin ettiklerini düşünüyorum.
Asıl konuya gelecek olursa.
Benim anladığım kadarıyla siz biraz hoşlanıyorsunuz o yüzden bence benim fikrim daha başındayken ve o kişiyi seçip sizi daha fazla üzmeden görüşmeyi kesmeniz yönünde yani böyle daha fazla umitlenip sizle devam edeceğini düşünürsünüz ve çok uzulursunuz

Kıyamet alameeti seni

Haklısınız onun mucadelesini vereceğim şimdi unutacagim onu mecburen morelim çok bozuldu. Birinden biri ağır basar dedim yok diyo ikisini de bilmiyorum ben sevgili değilim ikinizlede sadece konuşuyorum diyo. Dedim bir kaç güne seni kafamdan silerim

ben olsam arzuyu affederdimyaa en diyonuz siz değişik değişikkkk,sonumuz pompei şehri gibi olcak ,ayrıca mantık olarak ikinci değil üçüncü kişi olur otur sıfırr....

Empati yapamayacağım konulardan biri. Hoşgörebileceğim bir şey de değil. Psikoseksüel hastalık olduğunu düşünüyorum.
Amaaa saygısızlık da yapamam. Ünlü bir düşünürün dediği gibi:
"Herkesin hayatına kimse karışamaz. Haa nasıl karışamaz? Ben bu şekkil sevişirim o bayan şu şekkil sevişir. Kimsenin kimseye karışmaya bir hakkı yok. Herkesin özgürlüğü birdir."

Aynen haklısın sallama yolundayim şu an üzüldüm ama gerçek olan doğru olan onu bosvermem olacak

Doğru yapmışsınız bence. Ben de öyle yapardım. Ama ilgin yoğunsa bunu kaybetme ve bi an önce yüzyüze görüş ki olayın ne olduğu netleşsin.

Doğru yapmışsınız bence. Ben de öyle yapardım. Ama ilgin yoğunsa bunu kaybetme ve bi an önce yüzyüze görüş ki olayın ne olduğu netleşsin.
Kişi başkanı şehirde oturuyor
Görüşmem zaman alacaktı
Dedim sen öburuyle devam et zaten aynı şehirde siniz

Görüşsün madem. Senin hislerine aynı yoğunluktaysa Zaten tanıstığı kişi ile devam etmeyecektir.
Yok değil benle aynı hissi paylaşmıyor kendisi. O başka alemde anladım bugün. Hani dedim birinden biri ağır basar senin için ben mı o mu. Bilmiyorumm diyor daha ikinizi de canlı gormedim. Diyor Fesuphanallah diyecektim ben canlı da fotoda da güzelim Zaten;-)

Kuzenimde escinsel, yalniz feminen degil. Sen biraz feminen karakterde oldugun icin sanirim sakinlikle karsilik vermissin ya da muhabbetinizin bagi daha yeni gelismeye basladigindan.

Ama yaptigin sey gayet hos bence. Sonra seni secerse eger ki umarim kiskanclik yasanmaz arada.

Feminen oldugum için değil de. Muhabbeti muz de ayrıca çok güzeldi çok içime sindi kendisi ama ben çabuk unutan biriyim bu huyumumu seviyorum Allah'tan böyleyim. Yani ugrasmicam onunla bu saate kadar bktm bile artık çünkü benim yaothm bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…