- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Bende şu an da biraz soğuk davranıyorum kendisine
Hani o kadar samimi olmayacağım onu cezalandirmak için değil senin dediğin gibi daha ortada bişey olmadığı sanal muhabbet olduğu için ciddiye almamaya başladım. Bunu açıkça söylemesi güzel ama benim içime oturdu biraz. Bide üstelik beni arar yani normalde şöyle düşün günde3 kez telrofnda konuşuruz. Ve ayrıca mesajlasr. Bugün yine aradı sonra mesaj attı . Hani beni de ihmal etmiyor neden böle bunu da anlamadım. Bana sen çok naifsin çok tatlısın diyo.
Daha sevgili olmamış ikinizle de, sadece tanışma aşaması. Bu durumda hemen bir sadakat yükümlülüğü doğmaz bence. İlk önce bir bakar insan bu insanlar gerçekten sevgili olacak mıyım diye. Bir yüzyüze görüşmeye başlarsınız. O zaman hala üç taraf da istiyorsa kendisi karar verir artık ve sadakat yükümlülüğü başlar.Selam arkadaşlar, siteye yeni üye oldum.
Internet üzerinden bir bayan arkadasla yaklaşık 3 haftadır konuşuyorum. İsmi arzu.Bu arada şunu da belirtmek isterim. Eşcinsel feminen bı bayanım. arzu ile sevgili değiliz sadece konuşuyoruz . Geçenlerde bana sana dürüst olmak istiyorum ben bir kişiyle daha konuşuyorum ( konuştuğu kişi bayan)
Dedi. O kişiyle benden önce tanışmış . Sana haksızlık yapıyorum gibi geliyor bana dedi. O konuştuğu bayanla da yüzyuze daha gelmemis daha ... yani ben de o bayanlada sadece telefondan konuşuyormuş. yani bana anlattığı bu. Neyse ; bana o kişiyle de konuşuyorum sana karşı kendimi kötü hissediyorum napacağımı şaşırdım dedi. Bende; sonuçta daha yüzyüze gelmedik yani aramızda güzel bi his olmuş olabilir fakat birşeyler paylaşmadık o yüzden onunla konuşman beni rahatsız etmez dedim. onunla tanış tabiki de yanyana gel sohbet et iyice tanı . arkdaş olarakta seni dinleyebiliirm. bana anlatabilirsin dedim. Sonuçta ben ona karşı hiç ısrarcı olmadım o beni arar sorar günde 2-3 defa arar konuşuruz. Yani sizce doğru mu yaptım ? Siz olsanız ne yapardınız? (biz hiç yüzyüze gelmedik arzu ile , sadece telefonda konuşuyoruz )
Evet şu an çok üzgünüm mesela . Az önce aradı yine. İyice çığlığından çıktı olay.Senin yerine kendimi koydum da bence üzülürsün.. Sen ondan hoşlanmaya başlamışsın ya o diğerine bir şeyler hissederse sana hadi byee mı diyecek??? Ya da olmadı onla hadi senle deneyelim mi olacak?? Bence iki türlü de kendini kötü hissedersin, duygular ilerlemeden kes görüşmeyi
Burasi kadınlar kulubu arkadaslar.Sadece erkeklerden hoslanan kadinlar kulubu degil tasvip etmeyebilirsiniz saygi duyun bu kadar zor olmamalı ayrica burda hakaret edenlerin ozel hayatinda yapamadiklarini burada yapip kendilerini tatmin ettiklerini düşünüyorum.Evet şu an çok üzgünüm mesela . Az önce aradı yine. İyice çığlığından çıktı olay.
Kıyamet alameeti seniSelam arkadaşlar, siteye yeni üye oldum.
Internet üzerinden bir bayan arkadasla yaklaşık 3 haftadır konuşuyorum. İsmi arzu.Bu arada şunu da belirtmek isterim. Eşcinsel feminen bı bayanım. arzu ile sevgili değiliz sadece konuşuyoruz . Geçenlerde bana sana dürüst olmak istiyorum ben bir kişiyle daha konuşuyorum ( konuştuğu kişi bayan)
Dedi. O kişiyle benden önce tanışmış . Sana haksızlık yapıyorum gibi geliyor bana dedi. O konuştuğu bayanla da yüzyuze daha gelmemis daha ... yani ben de o bayanlada sadece telefondan konuşuyormuş. yani bana anlattığı bu. Neyse ; bana o kişiyle de konuşuyorum sana karşı kendimi kötü hissediyorum napacağımı şaşırdım dedi. Bende; sonuçta daha yüzyüze gelmedik yani aramızda güzel bi his olmuş olabilir fakat birşeyler paylaşmadık o yüzden onunla konuşman beni rahatsız etmez dedim. onunla tanış tabiki de yanyana gel sohbet et iyice tanı . arkdaş olarakta seni dinleyebiliirm. bana anlatabilirsin dedim. Sonuçta ben ona karşı hiç ısrarcı olmadım o beni arar sorar günde 2-3 defa arar konuşuruz. Yani sizce doğru mu yaptım ? Siz olsanız ne yapardınız? (biz hiç yüzyüze gelmedik arzu ile , sadece telefonda konuşuyoruz )
Haklısınız onun mucadelesini vereceğim şimdi unutacagim onu mecburen morelim çok bozuldu. Birinden biri ağır basar dedim yok diyo ikisini de bilmiyorum ben sevgili değilim ikinizlede sadece konuşuyorum diyo. Dedim bir kaç güne seni kafamdan silerimBurasi kadınlar kulubu arkadaslar.Sadece erkeklerden hoslanan kadinlar kulubu degil tasvip etmeyebilirsiniz saygi duyun bu kadar zor olmamalı ayrica burda hakaret edenlerin ozel hayatinda yapamadiklarini burada yapip kendilerini tatmin ettiklerini düşünüyorum.
Asıl konuya gelecek olursa.
Benim anladığım kadarıyla siz biraz hoşlanıyorsunuz o yüzden bence benim fikrim daha başındayken ve o kişiyi seçip sizi daha fazla üzmeden görüşmeyi kesmeniz yönünde yani böyle daha fazla umitlenip sizle devam edeceğini düşünürsünüz ve çok uzulursunuz
Aynen haklısın sallama yolundayim şu an üzüldüm ama gerçek olan doğru olan onu bosvermem olacakSenin yerine kendimi koydum da bence üzülürsün.. Sen ondan hoşlanmaya başlamışsın ya o diğerine bir şeyler hissederse sana hadi byee mı diyecek??? Ya da olmadı onla hadi senle deneyelim mi olacak?? Bence iki türlü de kendini kötü hissedersin, duygular ilerlemeden kes görüşmeyi
Doğru yapmışsınız bence. Ben de öyle yapardım. Ama ilgin yoğunsa bunu kaybetme ve bi an önce yüzyüze görüş ki olayın ne olduğu netleşsin.Selam arkadaşlar, siteye yeni üye oldum.
Kişi başkanı şehirde oturuyorDoğru yapmışsınız bence. Ben de öyle yapardım. Ama ilgin yoğunsa bunu kaybetme ve bi an önce yüzyüze görüş ki olayın ne olduğu netleşsin.
Görüşsün madem. Senin hislerine aynı yoğunluktaysa Zaten tanıstığı kişi ile devam etmeyecektir.Kişi başkanı şehirde oturuyor
Görüşmem zaman alacaktı
Dedim sen öburuyle devam et zaten aynı şehirde siniz
Yok değil benle aynı hissi paylaşmıyor kendisi. O başka alemde anladım bugün. Hani dedim birinden biri ağır basar senin için ben mı o mu. Bilmiyorumm diyor daha ikinizi de canlı gormedim. Diyor Fesuphanallah diyecektim ben canlı da fotoda da güzelim Zaten;-)Görüşsün madem. Senin hislerine aynı yoğunluktaysa Zaten tanıstığı kişi ile devam etmeyecektir.
Feminen oldugum için değil de. Muhabbeti muz de ayrıca çok güzeldi çok içime sindi kendisi ama ben çabuk unutan biriyim bu huyumumu seviyorum Allah'tan böyleyim. Yani ugrasmicam onunla bu saate kadar bktm bile artık çünkü benim yaothm bişey yokKuzenimde escinsel, yalniz feminen degil. Sen biraz feminen karakterde oldugun icin sanirim sakinlikle karsilik vermissin ya da muhabbetinizin bagi daha yeni gelismeye basladigindan.
Ama yaptigin sey gayet hos bence. Sonra seni secerse eger ki umarim kiskanclik yasanmaz arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?