Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

huu kızlar nasılsınız hımm..havalat guzel olsada artık çıksak dolaşssak.benım kuçuk evde durmak ıstemıyo artık.ama hala hava ıyı degıl ya.

helencim evet güneş var gibi duruyor ama havada hala ayaz var
ufaklık ne kadar oldu senin ?

helencim evet güneş var gibi duruyor ama havada hala ayaz var
ufaklık ne kadar oldu senin ?

gıymatlım artık 2 yaşını doldurdu ocakta çok şükür..sıkılıyo evde dışarı çıkalım sıtıyo az bı çıkarıyorum hava alsın tabı.eskısı kadarda kotu degıl işte ama şu yaz gelsede içimzı açılsa:))
senin nasıl gıdıyohamıleleıkçbulantı falan başladımı.yada uyku

maşallah daha dün gibi doğduğu zamanlar helencim. iki yaşını bitirdi demek.. kime benziyor ablasına mı sima olarak ?
benim midem kabarıp duruyor ama Allaha şükür istifra edecek duruma gelmedim şu ana kadar
kızımda 4 buçuk aya kadar kusmuştum çok ağır geçirmiştim..
bu seferki hamileliğim böyle mi geçecek yahut henüz o tür belirtilerim başlamadı mı bilmiyorum
çok uykum oluyor canım bi gözüm hep yatakta.. tam dinlendim sanıyorum dinç uyanıyorum ama bi kaç saat sonra yine uyuma ihtiyacı hissediyorum yorgun düşüyorum..

ah gıymatlımm hatırlamazmıyım.ben 6aylık hamıleydım burayı buldugumda.yaa ne kadar cabuk gecmış zaman vay be.allah saglıkla ömur versın hepımıze.evlatlarımızın buyudugunu hatta torunlarımzı gorelım ınşallh..

bendede benzerlık var bak.ilkınde çok kusardım.bu ıkıncıde çok kusmadım vucur hamıleleıge alışmış oluyo ondan demışlerdı.uyku bendede çok olurdu helekı ilk 3.ay dımı..akşam allahtan erkenden yatardım..bol bol dınlanmaya calış.senın kız buyuk barı daha rahat gecer ınşallh

duygucum bıaz mesaj sayının arttırda bak özelden yazamıyosun..ya ozledım be senı..msn de yaoksun.yoksa degıştırdınmı onu merak edıyosym.bı denk gelemdık senle

mrb. kızlar benım 2 kızım var ilk basta tuh bı kız bi erkek olsaydı dedım ama şuan ıyıkı 2 kız oldu dıyorum birbirlerıne dert ortagı olurlar benım ablamda var abımde ama ablam bı yana aılem bı yana iyyikı 2 kızım olmuş ..3. ye nıyetlendık kızlar buyudu bırı 11 dıgerı 9 yasında bebek istıyolar 3. de kız olsa hıc farketmez benım ıcın ama bıde erkek olsa hıc fena olmas rabbim hayrlısını versın .

Ooooo iyi kaynatmışsınız valla.Yarın kızım sınava giriyor dua edin arkadaşlar
esmencım nasıl gecmış.ınşallh ıstedıgı gıbı olmuştur.hım.

allah bagışlasın canım.ınşallh 3.bbegın erkek olur..bışeyler yapmayı duşunuyomuzun peki.yanı doktor kontrolune falan.

kızlar bız 3 .bebegı yapmaya karar verdık.bır kaç ay içinde.allh rızası için dualarınızı eksık etmeyın

kızlar bız 3 .bebegı yapmaya karar verdık.bır kaç ay içinde.allh rızası için dualarınızı eksık etmeyın

helen canım nasıl sevindim bilemezsin. İnşallah rabbim ruhen aklen bedenen sağlıklı sıhhatli gönlünüzdeki evladı nasib etsin ..
bana yetişte beraber büyütelim canım

helen canım nasıl sevindim bilemezsin. İnşallah rabbim ruhen aklen bedenen sağlıklı sıhhatli gönlünüzdeki evladı nasib etsin ..
bana yetişte beraber büyütelim canım

amınn amınn.akıl rh ve beden saglıgı olan bı oglum olsun gıymatlım.çok ıstıyorum..çokta korkuyorum..rabbım banada yaşatır ınşallh..:)) guzel vesıleyle yetışeyım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…