helen esmen
Allaha şükürler olsun ben hamileyim kızlar
çok sevindim gıymatlım 16 gündür evde yoktum daha yeni geldim o yüzden seni geç tebrik ediyorum allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
helencim evet güneş var gibi duruyor ama havada hala ayaz var
ufaklık ne kadar oldu senin ?
gıymatlım artık 2 yaşını doldurdu ocakta çok şükür..sıkılıyo evde dışarı çıkalım sıtıyo az bı çıkarıyorum hava alsın tabı.eskısı kadarda kotu degıl işte ama şu yaz gelsede içimzı açılsa:))
senin nasıl gıdıyohamıleleıkçbulantı falan başladımı.yada uyku
maşallah daha dün gibi doğduğu zamanlar helencim. iki yaşını bitirdi demek.. kime benziyor ablasına mı sima olarak ?
benim midem kabarıp duruyor ama Allaha şükür istifra edecek duruma gelmedim şu ana kadar
kızımda 4 buçuk aya kadar kusmuştum çok ağır geçirmiştim..
bu seferki hamileliğim böyle mi geçecek yahut henüz o tür belirtilerim başlamadı mı bilmiyorum
çok uykum oluyor canım bi gözüm hep yatakta.. tam dinlendim sanıyorum dinç uyanıyorum ama bi kaç saat sonra yine uyuma ihtiyacı hissediyorum yorgun düşüyorum..
Gece gece kizi da adami da uyuttum geldim. Benim mesaj sayim az diye gitmedi sana mesajim. Burdan yazauim dedim.Aysenin annesi duygu ya mi yazdin mesaji. Benim mesaj kutumda bir mesaj var o da son mesajin. Bak uzuldum simdi. Sen benim kiz kardesim gibisin. Hic gorusemesem, haber alamasam bile hep dusunurum seni. Sende hissediyorsundur bu gibi duygular karsiliklidir. İnan cokuzuldum bana hic bir mesajin gelmedi.
İki elim kanda olsa sana yazarim canimin ici..
Hamileydik. Dogurduk iki yasina getirdik bak kicuk kizlarimizi.
Nasilsin sen neler yapiyorsun iyimisin rahatmisin.? Yaz bana mutlaka. Bende mesaj sayimi yuze cikarayim da ozelden yazayim sana..
Sen simdi uykunun en tatli yerindesin. Opuyorum seni iyi geceler
esmencım nasıl gecmış.ınşallh ıstedıgı gıbı olmuştur.hım.Ooooo iyi kaynatmışsınız valla.Yarın kızım sınava giriyor dua edin arkadaşlar
mrb. kızlar benım 2 kızım var ilk basta tuh bı kız bi erkek olsaydı dedım ama şuan ıyıkı 2 kız oldu dıyorum birbirlerıne dert ortagı olurlar benım ablamda var abımde ama ablam bı yana aılem bı yana iyyikı 2 kızım olmuş ..3. ye nıyetlendık kızlar buyudu bırı 11 dıgerı 9 yasında bebek istıyolar 3. de kız olsa hıc farketmez benım ıcın ama bıde erkek olsa hıc fena olmas rabbim hayrlısını versın .
ınşallh esmencım.gonlundejını yakalar umarım..fena değil ama daha da iyi olabilirdi 2.sınava artık Helenciğim
kızlar bız 3 .bebegı yapmaya karar verdık.bır kaç ay içinde.allh rızası için dualarınızı eksık etmeyın
helen canım nasıl sevindim bilemezsin. İnşallah rabbim ruhen aklen bedenen sağlıklı sıhhatli gönlünüzdeki evladı nasib etsin ..
bana yetişte beraber büyütelim canım
Allah gönlündekini hayırlısıyla kaderine yazsın inşallah canım.
İnşallah Allah gönlündekini bu sefer nasip eder Helencimkızlar bız 3 .bebegı yapmaya karar verdık.bır kaç ay içinde.allh rızası için dualarınızı eksık etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?