Helencigim, yumurta takibini ultrasonla mi yapiyorlar.. ??Burada hamileyken bile 20. haftada ultrasona giriyorsun. Ekstra istersen 800 dolar fatura cikariyorlar. Sigorta fazlasini karsilamiyor yani. :) Ama benim adetlerim (masallah) cok duzenli. Yumurtlamami anlayabiliyorum. Yine de gitmem gerekir mi?? Sen doktorla mi yaptin takibini. Yumurta catladiktan sonra yaptigin halde tutmadi mi cinsiyet.. Demek ki, senin kizin seni cok seviyor ve butun sebeplere ragmen sana gelmek istiyor :) Saglikla kavusun insh bebisinize..
evet yumurta takibi ultrasonla yapılıyo...benimde çok düzenlidir adetim.bende çatladıgını anlayabiliyordum ama işi riske atmayayaım dedim ve doktor kontrolünde takip ettirmiştim.yumurtam sabah çatladı biz akşam birliktelik yaşadık.yani tam yumurtam çatladıktan sonra oldu ilişki.ama dedigin gibi herşeyi yaptım fakat illaki ben gelecegim anne kaçışın yok dedi benim kız.olsun hayırlı olsunlar artık ne yapalım.cuma kısmetse kavuşuyoruz bir kaç günüm kaldı...
artık kısmekse ücüncü erkek olsun diyorum ama ne yapacagımıda bilmiyorum.bende .u yumurtlama zamanı tutmadıya..ee ne denesem diye düşünüyorum şimdiden..
rabbim sanada hayırlı bir erkek evladı verir inşalllah.ama acele etme.herşeyi iyi düşün iyice bildikten sonra dene.sakın acele etme..canım iyi şanslar..
ben ücüncüyü denersem dokotra açıkca söylemeyi düşünüyorum erkek bbek istiyorum diye.tek doktorla kalmayacagım bir kaç doktora bir gidecegim hepsinin fikrini alacagım hangisi kafma yatarsa onu deneyecegim.ne bileyim işte böyle...öpüyorum seni.takip edecegim seni .sende bilgilendir bizi neer yapıyosun diye..
O zaman ben doktorda yumurta takibi olayini bi geceyim canim. Ultrason isi yas. Teravet ten gun ve saat almak istiyorum ama, o da yok bu aralar. Ondan gun alip hamile kalanlarin cinsiyeti tutmus gorunuyor. O sayfaya geri donmeyen birkacini da bska sayfalarda gordum. Yontem basarili gibi gorunuyor. Dayandigi mantik yumurtlama gunuyle ilgili ama saat olayi hassas sanirim. Cunku adetinin baslangic saatiyle, hamile kalma saati, cinsiyeti etkileyen iki faktor bu yontemde. Vajinal yikama olayini da arastiriorum netten ama nasil yapilir vs. hic bir bilgi bulamadim. Diyetimi de ayarladim asagi yukari, potasyum protein agirlikli besleniyorum. Folik asid e bile basladim..Cok acelem yok ama bir an evvel de baslamak istiyoruz calismalara.. :CüvCüv: Gorelim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler..
yarın sabah dogumum var.hafftaya kadar giremeyebilirim.eve gelince sizlere yazarım.hepinizi öpüyorum.
Allah yardımcın olsun inşallah. sağlıkla sıhhatle ol miniğini kucagına.
doğum anında dua et Allahtan iste. ama doğum anı kabul olurmuş dualar.
ben öyle planlıyorum. Rabbim nasip edecek bizlerede..
yakışıklı oğlunun iki tane birbirinden güzel ablası olacak Allah nasip ederse. Küçük oğlunuza tatlı ablaları bakacak annesinden sonra.
yaşın erken
yaşadıkların hepimizle ortak ve biliyoruz ki paylaşmayan insanlarında aklından geçiyor bu tarz şeyler. gayet insani duygular kendinii suçlama.
Süper bir annesin sen iki güzel kızın sahibi
Allah dert bela vermesin. Kafamıza taktığımız bu olsun
Nasipse boy boy gelsin oğullarımız kızlarımızdan sonra
Allah yardımcın olsun ben doğum anında dua edeceğim sana da edeceğim. Dilerim kabul olur. Her yöntem bir araç bir vesile yeterki Rabbim kısmetimize yazsın oğullarımızı. sonra gülüp geçelim bu zamanlarımıza
Kolay olur inşallah doğumun. sağlıkla evine dönmen dileği ile. Allah yardımcın olsun hayırlı evlat olsun. Her dileğin kabul olsun inşallah
helenciğim allah kolay doğum nasip etsin yavrunda sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin
bizede dua etmeyi unutma
Helencigim, cok az kalmis prensesini kucagina almana.. Allah saglikla kolaylikla kavustursun. Hep yuzunu guldursun melegin..
Dogumda tum 2 kiz annelerine de dua etmeyi unutma. Allah yardimcin olsun.
eveeet artık beklenen gün geldi..
okadar çok çabaladım erkek evladım olsun diyee...
kız oldugunu ögrendigimde çok üzüldüm günlerce yüzüm gülmemişti.ndeen herkesin oglu vardıda benim yoktu.hep surat astım.hiç inanmadım bir çokdoktora gözüktüm belki onlar erkek der diye.ama her seferinde bir daha kız olacagını söylüyoryardı.hamileligimin nerdeyse 6.7 ayı hep muksuz geçtii.aslında hataydı biliyorum ama insen birşeyi o kodadar çok isteyipte olmayınca çok üzüldügünü anlamıştım.sonra kendimi düşündüm bende üç kız kardeş degilmiydim.kendimi alıştırmıştım.ama çok zaman geçmişti bile
ugruna kız geliyor diye okadar agladıgım için
hep surat astıgım için
kız doguruyorum diye hep kendimi suçladıgım için
hamileligimi güzel ve mutlu geçirmedigim için
ve belkide kızımıda hamileligim boyunca onuda mutsuz ettigim için..
dogunca ona bakıp önce hoşgeldin diyip.sonrada ondan bu yaşattıklarım için bebebgimden kocaman bir özür isteyecegim.anesini affetmisini isteyecegim.herşeyi telafi edip hayatımda kız degilde iki evladım oldugu için hep mutlu olacagım.kız dogurdun diyenlerede agızlarını tıkayacagım için söz veriyorum.
yarın seninle tanışıyoruz kızım.umarım hayatın hep güzel geçer.saglılklı, uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat olursun inşallah.
eveeet artık beklenen gün geldi..
okadar çok çabaladım erkek evladım olsun diyee...
kız oldugunu ögrendigimde çok üzüldüm günlerce yüzüm gülmemişti.ndeen herkesin oglu vardıda benim yoktu.hep surat astım.hiç inanmadım bir çokdoktora gözüktüm belki onlar erkek der diye.ama her seferinde bir daha kız olacagını söylüyoryardı.hamileligimin nerdeyse 6.7 ayı hep muksuz geçtii.aslında hataydı biliyorum ama insen birşeyi o kodadar çok isteyipte olmayınca çok üzüldügünü anlamıştım.sonra kendimi düşündüm bende üç kız kardeş degilmiydim.kendimi alıştırmıştım.ama çok zaman geçmişti bile
ugruna kız geliyor diye okadar agladıgım için
hep surat astıgım için
kız doguruyorum diye hep kendimi suçladıgım için
hamileligimi güzel ve mutlu geçirmedigim için
ve belkide kızımıda hamileligim boyunca onuda mutsuz ettigim için..
dogunca ona bakıp önce hoşgeldin diyip.sonrada ondan bu yaşattıklarım için bebebgimden kocaman bir özür isteyecegim.anesini affetmisini isteyecegim.herşeyi telafi edip hayatımda kız degilde iki evladım oldugu için hep mutlu olacagım.kız dogurdun diyenlerede agızlarını tıkayacagım için söz veriyorum.
yarın seninle tanışıyoruz kızım.umarım hayatın hep güzel geçer.saglılklı, uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat olursun inşallah.
canlarım bi tanelerim çok sagolun.dogumda dua etmeyi bilmiyordum dediginiz iyi oldu.nasipse yarın duamı edecegim hiç merak etmiyim.hem kendime hem sizlere.rabbim bizlerede hayırlı bir erkek evladı nasip etsin inşallah.hepimizin gönlündeki olsun
allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?