Allah yardımcın olsun inşallah. sağlıkla sıhhatle ol miniğini kucagına.
doğum anında dua et Allahtan iste. ama doğum anı kabul olurmuş dualar.
ben öyle planlıyorum. Rabbim nasip edecek bizlerede..
yakışıklı oğlunun iki tane birbirinden güzel ablası olacak Allah nasip ederse. Küçük oğlunuza tatlı ablaları bakacak annesinden sonra.
yaşın erken
yaşadıkların hepimizle ortak ve biliyoruz ki paylaşmayan insanlarında aklından geçiyor bu tarz şeyler. gayet insani duygular kendinii suçlama.
Süper bir annesin sen iki güzel kızın sahibi
Allah dert bela vermesin. Kafamıza taktığımız bu olsun
Nasipse boy boy gelsin oğullarımız kızlarımızdan sonra
Allah yardımcın olsun ben doğum anında dua edeceğim sana da edeceğim. Dilerim kabul olur. Her yöntem bir araç bir vesile yeterki Rabbim kısmetimize yazsın oğullarımızı. sonra gülüp geçelim bu zamanlarımıza
Kolay olur inşallah doğumun. sağlıkla evine dönmen dileği ile. Allah yardımcın olsun hayırlı evlat olsun. Her dileğin kabul olsun inşallah
helenciğim allah kolay doğum nasip etsin yavrunda sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin
bizede dua etmeyi unutma
Helencigim, cok az kalmis prensesini kucagina almana.. Allah saglikla kolaylikla kavustursun. Hep yuzunu guldursun melegin..
Dogumda tum 2 kiz annelerine de dua etmeyi unutma. Allah yardimcin olsun.
helencimm canımm benimm doğumaa gidiyomuşsunn canımm bakk yüzünüü ilk gördüğünde ne hissettiğinii yazacaksınn tamammı canımm
ay ağlattın beni...(((
hayırlısıyla kucağına al inşallah cnm...
Şimdiden Allah bağışlasın diyorum ben..
bu arada kendimi ayırıyım,benim için de KIZIM olsun diye dua edrmisin canım?
bence çok şanslısın gerçekten..
kızların büyüdüklerinde en yakınları olcaklar birbirlerinin ve senin...
Hayırlı doğumlar canım...:)
helenciim allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım minik bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizim için de öp minik kuşunu::))))))))
ayy canım bende hep iki kızımın olmasını istemiştim. dünya ne garip demii.
ne güzel iki kardeş ilerde sana bile ihtiyaç duymadan destek olacaklar birbirlerine. vallaha çok şanslısın vessalem. kıymetini bill gülee güle büyüt
canıııım
yazdıklarını okurken gözlerim doldu.bu kadar istemene rağmen rabbim sana bi kız verdiyse vardır bi hikmeti.o sana bi lütuf canım.allah yardımcın olsun.şu saatte doğumun olmuştur heralde.inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almışındır.
meleğini benim içinde koklaya koklaya öpermisin?rabbim bahtını güzel eylesin...
helencim aglattin be canim beniii
bende kizima hamileykenn nasil uzulmustum gunlerce agladim dr kizz dedigindeee
hep buzuldum gerilemedim bebegim olucak diyeee
neden di hep bir oglan vardi hayalimde
illa mavilerdi gozume ilk carpan pembelere dusmandimmm
ama suan on erkege degismem kizimi olurum onun yolunda her gece yanima aliyorum nefesini hissedeyim diye inadina sevgi inadina aski bagladi kendine beni
birde erkege benziyoki deme gitsin disardan gorseniz kesin erkek dersinizz:))
neyse bayanlar sozum hepinizeee
once duaaaaaaa inaninnn verecek rabbim diyinn
sonra yum takibiiii
karbonatli vajinal dus
yum sonrasi sik sik iliskiiii hatta gunde iki kezzzz
sert kahve kocaya iliski oncesiii
testisler yikanacak buzlu suylaaa
hadi kolay gelsinnn
Helencim kuzunuz hayırlı olsun.
bal kızın gül kuzun uzun ömürlü olsun
Güzeller güzeli anneye sağlık diliyorum
büyük kızında abla oldu bu arada.. kıskanmıyordur inşallah
Geçmiş olsun hayırlı olsun.
Darısı başıma OLSUN İNŞALLAH :))
canım yaaa.umarım herşey tersine döner ve iyiki dogurmuşum dersin.bende ikinci kızımı kucagıma almama az kaldı.ben hep mutlu oldum.iki kız ne güzel.bazen abla kardeş.bazen büyük kızım küçügüne annelik yapacak.bazende iyi bin dost olacaklar diye seviniyorum.ben annemi kaybettim.kaybettikten sonra ablam ve kız kardeşim oldugu için ne kadar dua ettim çok şükün diye.paylaşacagım şeyleri en yakınınla özellekle kardeşle paylaşmak başka oluyor.iki kız göreceksin nede güzel olacak..
şimdiye kadar kızını almışsındır kucaagına.saglıklı hayırlı evlat olsunlar evlatların.bende kızımı koklamak için bekliyorum.tıpkı senin gibi....
Helencim nasılsın? Kızın nasıl? bi ara fırsat bulursan yaz hemen. inşallah herşey yolundadır evine dönmüşsündür miniğinle beraber sağlıkla :)
merak ediyoruz seni..
Merhaba arkadaşlar
Konunun başlığı dikkatimi çekti
Ben de sizler gibi iki kız annesiyim.
Benimkiler ikiz
Tedaviyle oldu ve hiç cinsiyet düşünmedim.
2 kız-2 erkek -1kız-1 erkek
ne olursa olsun kabulum dedim
iki kızım oldu çok şükür
ama sonra anladım ki iyi ki ikisi de aynı cinsiyette olmuş ve iyi ki ikisi de kız olmuş
Allahımın gücüne gitmesin ama en büyük candostlarım onlar benim.
Şimdiden tokalarıma ,ojelerime ,giysilerime ortak olmaya çalışıyorlar
sanırım ileride çok iyi anlaşacağız.
Şimdi 3. bebeği düşünüyoruz.Sağlıklı olması en önemlisi ama bu sefer gönlümüzden geçen erkek
ben ikincininde kiz olacani duydugumda cok sevindik özellikle kizim icin ilerde herseyi paylasacagi birinin olmasi guzel bende oyle cunku.. ama ucuncuye cesaret edemem uc kizla ugrasmak zor olur ergenlikleri falan kabus gibi.....
helencim nerde kaldın hayırlısıyla atlattın mı canım yaz bize meraktayız hepimiz :ecrin_bebek:
daha yazan olmamış. helen kızını bulunca unuttun bizi kız Şeniz
arkadaşlar önce sağlıklısını hayırlısını uzun ömürlüsünü dileyelim. benimde bir oğlum var.bir kızımın olmasını ööle çok istemiştimki ikinci çocuğuma hamile kaldığımda hergün dua ettim allahıma hayırlısıysa kız olsun diye ööle çok istemiştimki çok severdim kız çocuklarını,dualarım kabul oldu bebişim kızdı prensesim geliyordu eşime teşekkür bile ettim sevinçten ,hani cinsiyeti o belirliyoryaa......ama olmadı 23 haftalıkken kaybettim kızımı.o yüzden bir şeyi çok istemiyceksin ben buna inanıyorum hayırlısı deyip bekliyceksin,çok isteyince olmuyor arkadaşlar.
umarım herşey gönlünüzce olur.
kendiside miniğide sapasağlam olsun. keyfi yerinde olsun afiyette olsun gerisi mühim değil..
az zaman geçsin mutlaka döner aramıza..
beni doğuma Helen yollayacak. burdan onunla konusmadan doğurmam bak o kadar söyleyim. maksimum 1 ay içinde bekliyorum Helen:)
canıııımmm hiç olurmu valla kız anca durdum bi hafta çatladım yani.bilgisayar laptop olsaydı eve gelir gelmez yazardım.masa üstü oldugu için odaya geçemedim.tabiiki ben gönderecegim seni kuzum..ee tarih aldınmı sen nasılsın bu arada...
hayırlı olsun bebegin.saglıkla büyüsün.benimde az kaldı 14 günüm var doguma.bende ikinci kızımı alacagım kucagıma.sabırsızlanıyorum.
canıııımmm hiç olurmu valla kız anca durdum bi hafta çatladım yani.bilgisayar laptop olsaydı eve gelir gelmez yazardım.masa üstü oldugu için odaya geçemedim.tabiiki ben gönderecegim seni kuzum..ee tarih aldınmı sen nasılsın bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?