Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

ben ikincininde kiz olacani duydugumda cok sevindik özellikle kizim icin ilerde herseyi paylasacagi birinin olmasi guzel bende oyle cunku.. ama ucuncuye cesaret edemem uc kizla ugrasmak zor olur ergenlikleri falan kabus gibi.....

arkadaşlar önce sağlıklısını hayırlısını uzun ömürlüsünü dileyelim. benimde bir oğlum var.bir kızımın olmasını ööle çok istemiştimki ikinci çocuğuma hamile kaldığımda hergün dua ettim allahıma hayırlısıysa kız olsun diye ööle çok istemiştimki çok severdim kız çocuklarını,dualarım kabul oldu bebişim kızdı prensesim geliyordu eşime teşekkür bile ettim sevinçten ,hani cinsiyeti o belirliyoryaa......ama olmadı 23 haftalıkken kaybettim kızımı.o yüzden bir şeyi çok istemiyceksin ben buna inanıyorum hayırlısı deyip bekliyceksin,çok isteyince olmuyor arkadaşlar.
umarım herşey gönlünüzce olur.

helencim nerde kaldın hayırlısıyla atlattın mı canım yaz bize meraktayız hepimiz :ecrin_bebek:

kendiside miniğide sapasağlam olsun. keyfi yerinde olsun afiyette olsun gerisi mühim değil..

az zaman geçsin mutlaka döner aramıza..

beni doğuma Helen yollayacak. burdan onunla konusmadan doğurmam bak o kadar söyleyim. maksimum 1 ay içinde bekliyorum Helen:)

helenciğim allah kolay doğum nasip etsin yavrunda sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin
bizede dua etmeyi unutma

Helencigim, cok az kalmis prensesini kucagina almana.. Allah saglikla kolaylikla kavustursun. Hep yuzunu guldursun melegin..
Dogumda tum 2 kiz annelerine de dua etmeyi unutma. Allah yardimcin olsun.

helencimm canımm benimm doğumaa gidiyomuşsunn canımm bakk yüzünüü ilk gördüğünde ne hissettiğinii yazacaksınn tamammı canımm

helenciim allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım minik bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizim için de öp minik kuşunu::))))))))

Helencim nasılsın? Kızın nasıl? bi ara fırsat bulursan yaz hemen. inşallah herşey yolundadır evine dönmüşsündür miniğinle beraber sağlıkla :)
merak ediyoruz seni..

ben ikincininde kiz olacani duydugumda cok sevindik özellikle kizim icin ilerde herseyi paylasacagi birinin olmasi guzel bende oyle cunku.. ama ucuncuye cesaret edemem uc kizla ugrasmak zor olur ergenlikleri falan kabus gibi.....

helencim nerde kaldın hayırlısıyla atlattın mı canım yaz bize meraktayız hepimiz :ecrin_bebek:

daha yazan olmamış. helen kızını bulunca unuttun bizi kız Şeniz

ayyy ayyyy canlarım.valla yazılarınızı okuyuncada ber çok çok duygulandım beni merak edenne çok insan varmış çok mutlu oldum...kızlar giremidim.malum yarın bir hafta olacak.ev kalabalık.annem ve kayınvaliden evdeler hala.bide bende hemen nete girmek size haber vermek istedim ama dogurdu hemen başına geçti demesinler diye biraz bekledim..şimdi siz merak ediyonuz ben azda olsa anlatayım..

dogum epidural sezeryan oldum.doktorlar tabi ameliyat sırasında sizi konuşturup duruyo.dediler ilki ne ben dedim kız.hımm şasnslısı desene iki kız annesi olacaksın dedi doktor bende inşallah dedim.bak biz üçüncüde bulduk kızı dedi.öyle kıymetliki sorma dedi.
neyse kızımın dogdu aman ne güzel bir kız dedi doktor.artık üzerini falan giydirdikten sonra yanıma getirdiler.ilk aklıma gelen şey ne kadar masum.hiç bişeyden haberi olmayan
küçücük bişey.üzüldüm önce bi göz göze geldik.gözlerini açıp bana baktı ve aglıyodu sustu.bana öyle bi baktıki hemen utandım.sanki bana işte anne benim senin kızın hani bi ara beni istemiyor aglıyordun ben oluyorum diyee..bilmiyorum üzüldüm kendimi suçlu hissettim.ellerim bagyı oldugu için alamadım kucagıma gülümsedim.doktor güzel dimi kızın dedi bende evet çok güzel..annelerine çekmişler dedim.orda bi espiri .neyse..işte böyle bir gün hastanede kaldık.ertesi günü çıktıkbkızım 3.400 gr.dogdu.51 cm .boyu var.emme problemi yaşamadık güzelce karnını doyuruyo.fakar büyük kızım biraz sorun çıkarmaya başladı bile.beşige ben yatacagım.neden tuvalete gitmiyo oraya çişini yapsın.yada anne sen gel beni uyut diyo.ayyy valla şuan zor bir dönemden geçiyoruz.evde kalabalık olmasına ragmen.herkes gidince ben ikinsiyle nasıl baş edeceim hiç bilmiyorum.neyse kızlar bu kadar aklıma geliyo.sorunuz varsa sorun arada bi gelip yazacagım.canlarım artı ne diyeyim.diye diye kızımızı adık kucagımaıza darısı.bebek isteyin ve bebek bekleyen annelere gelsin..

haaa unutmuştum söyleyeyim.ameliyat başladı kızlar yeminle size dua ettimbnerdeyse hepiniz aklıma geldiniz hepinizin ismini tek tek söyledim dua ettim.erkek isteyene erkek.kız isteyene kız dua ettim rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.
sizleri öpüyorum iyiki varsınız sizi çoook seviyorum.artık girerim canlarım.sizde beni ihmal etmeyim allaha emanet olun...

canım benim çok üzüldüm rabbim tekra yaşatmasın sana.inşallah sende bi kız cocugu sahibi olursun tez zamanda...

canıııımmm hiç olurmu valla kız anca durdum bi hafta çatladım yani.bilgisayar laptop olsaydı eve gelir gelmez yazardım.masa üstü oldugu için odaya geçemedim.tabiiki ben gönderecegim seni kuzum..ee tarih aldınmı sen nasılsın bu arada...

canım geçmiş olsun gözünaydın inşallah meleğiin hayırlı bi evlat olur annesini hiç üzmez

hoşgeldin helen allah güle güle büyütmeyi nasip etsin bebişinin boyu posu iyiymiş maşallah nasıl baş edicem diye kendini üzme sakın insan ilk günler ben ne yapıcam şimdi diyor ama sonra herkes gidip bebeklerle kalınca kendi düzenini kuruyorsun o kadar da zor değilmiş diyorsun

helencim Allaha şükür kurtulmuşsun ne güzel bi mutluluk. yazında kızımla gözgöze deldik dediğin an birden onun kokusunu aldım sanki.diğer kızınla alakalı pek bişey bilmiyoruz ama bu kızın bizim için özel olacak..
biliyorsun bende 25 gün kadar önce düşük yapmıştım. inanır mısın kızımda benimle beraber hep ağladı yavrum etrafımda döndü hizmetlendi. 6 yaşında ama bana bi anne gibi baktı..bi kız gibi annesini kim anlar..o sırada dedim ki rabbim kızımı yalnız bırakma, onu anlayacak bi kız kardeşi olsun.. erkek evlatta isterim ama galiba onuda tadana kadar heves ediyor insan.. bi şeye sahip olduğumuzda bi müddet sonra sıradanlaşıyor..
büyük kızının sana çok ihtiyacı olduğu belli. bunu aksilik yaparak belli edecek. sen ikisinede hatta bize bile yetersin annesi.:lepi:

ay çok sevindim helen iyi olduğuna güzel kızına kavuşmana.. yazmışsın ya doğunca sana bir an bakmış böyle. kendim doğumumla ilgili hep o anı düşlüyorum. Nasıl olacak diye.

İyisin evindesin çok şükür. tahmin ettim kalabalık ortamı pc ye vakit bulup yazamadığını.. muhtemelen benimde öyle olur. annem kayınvalidem aynı evde yurt dışından ablam gelecek. beni pc kucagımda görse yuh yani duygu der hala mı elinde bilgisayar :)) ama burayı yaşayıp paylaşmayan insan anlamaz neden yazmak için acele ettiğimizi..

benim doğumum bir kaos hala..
doktor 20 şubattan sonra her an doğabilir dedi
9 ay 10 gün 7 martta doluyor
ben 33. hafta 3 günlüğün son adete göre
bebek 35 hafta1 günlük ortalamalarda.
doktor iri bir bebek dedi boyu kilosu hep öndeydi en bastan beri
dün gittim doğum pozisyonu almış bebeğim dönmüş başı doğum kanalına girmek üzere
daha erken beklemeliyiz sanırım.
sezeryan olsun istemiyorum. bebek sıkıntıda olmadığı sürece sancım gelmesini bekleyeceğim.
doktora resmen direniyorum sezeryan yapmasın diye
korkmuyorum diyorum hiç korkmuyorum normal doğumdan diyorum
bir anlarsa korktuğumu hemen sezeryan için bir sebep bulur benide inandırır
çok korkmama rağmen hiç korkmuyormuş gibi davranıyorum.
bakalım ne olacak?
doktor mu yaman ben mi yamanım :)

Helen çok sevindim iyi olmana miniğine de maşallah diyorum bin defa. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hep. Ettiğin dualar kabul olsun inşallah. Ben de dua edeceğim bizler için.. Dilerim vesile olurum.

hayırlı olsun bebegin.saglıkla büyüsün.benimde az kaldı 14 günüm var doguma.bende ikinci kızımı alacagım kucagıma.sabırsızlanıyorum.

helencim kızın hayırlı olsun maşallah,allah sana kızlarınla uzun ömürler versin,hapimizin hayırlı evlatları olsun.

hayırlı olsun bebegin.saglıkla büyüsün.benimde az kaldı 14 günüm var doguma.bende ikinci kızımı alacagım kucagıma.sabırsızlanıyorum.

çok az kalmış seninde.. Abla oluyor kızın değişik bir duygu olmalı. Allah kolay doğum nasip etsin hayırla bereketiyle gelsin miniğin. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

helencim merhaba canım çok güzel atlatmışın doğumu hayırlı olsun kızında.sende
benım durumumdasın benımde şuan annem yanımda çok yardımcı oluyo bana sağolsun o gidince napacam bılmıyorum bir iki hafta daha yanımda.valla hiç kolay deyil kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen ikisi birden bi başlıyo ağlamaya.sinirden saçlarımı yoluyorum ya.büyük kızım bugün iki yaşına girdi daha ikiside bebek yani.ne diyim allah yardımcımız olsun inş hayırlısıyla büyütürüz.kaydirigubbakcemile2

deli kiz aglattin beni
suan agliyorum tatlim az once kayin babamla gecen tartismadan sonra siz geldiniz aklimaa
neymisss kiz evine bi ana baba hic bir zaman sigamazmis o an bi tuhaf oldum ne biliyim iste cahillik dedim halbuki benimde kizim vardi belkide herkes ayni dusunuyorr hep yaslaninca kim bakacak bakalim yaslanabilecekmiyizzz
hic dusunmuyorlar benimde kocam var bende bir kizim ama benim anam babama verdigi degeri kendi ailesine vermiyorrrr rabbim cikariyor isteee
neyse kizlar doluymmmm dopdoluuuuu
helencimmm op minik kuzumu benim icin ne olurr
ben kizimi kucagima aldim erkek bebek icin arastirmalara basladim halaada devammmm
sen beni eskidende taniyosun super annelerdennn yazismistik cikarabildinmi acabaa :)))

helenciğim güzel kızının adını ne koydunuz onu da merak ediyoruz canım yazarsan sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…