canım geçmiş olsun gözünaydın inşallah meleğiin hayırlı bi evlat olur annesini hiç üzmez
sagol canım.inşallah hepimizin evlatları hayırlı olur.darısı sana canım..
hoşgeldin helen allah güle güle büyütmeyi nasip etsin bebişinin boyu posu iyiymiş maşallah nasıl baş edicem diye kendini üzme sakın insan ilk günler ben ne yapıcam şimdi diyor ama sonra herkes gidip bebeklerle kalınca kendi düzenini kuruyorsun o kadar da zor değilmiş diyorsun
ayy valla şimdiden düşünüyorum ne yapacagım diye.inşalla dedigin gibi koly geçer zamanlar...
helencim Allaha şükür kurtulmuşsun ne güzel bi mutluluk. yazında kızımla gözgöze deldik dediğin an birden onun kokusunu aldım sanki.diğer kızınla alakalı pek bişey bilmiyoruz ama bu kızın bizim için özel olacak..
biliyorsun bende 25 gün kadar önce düşük yapmıştım. inanır mısın kızımda benimle beraber hep ağladı yavrum etrafımda döndü hizmetlendi. 6 yaşında ama bana bi anne gibi baktı..bi kız gibi annesini kim anlar..o sırada dedim ki rabbim kızımı yalnız bırakma, onu anlayacak bi kız kardeşi olsun.. erkek evlatta isterim ama galiba onuda tadana kadar heves ediyor insan.. bi şeye sahip olduğumuzda bi müddet sonra sıradanlaşıyor..
büyük kızının sana çok ihtiyacı olduğu belli. bunu aksilik yaparak belli edecek. sen ikisinede hatta bize bile yetersin annesi.:lepi:
canım ya benim kız daha küçük 4 yaşında.bir okadarda nazlı sürekli ilgi istiyo.keşke benimkide seninki gibi büyük olsaydı en azından ondan derdim olmazdı..canım sagol allahın izniyle herşeyle baş etmeye çalışacagım ..netede girmeye çalışıcagım...
ay çok sevindim helen iyi olduğuna güzel kızına kavuşmana.. yazmışsın ya doğunca sana bir an bakmış böyle. kendim doğumumla ilgili hep o anı düşlüyorum. Nasıl olacak diye.
İyisin evindesin çok şükür. tahmin ettim kalabalık ortamı pc ye vakit bulup yazamadığını.. muhtemelen benimde öyle olur. annem kayınvalidem aynı evde yurt dışından ablam gelecek. beni pc kucagımda görse yuh yani duygu der hala mı elinde bilgisayar :)) ama burayı yaşayıp paylaşmayan insan anlamaz neden yazmak için acele ettiğimizi..
benim doğumum bir kaos hala..
doktor 20 şubattan sonra her an doğabilir dedi
9 ay 10 gün 7 martta doluyor
ben 33. hafta 3 günlüğün son adete göre
bebek 35 hafta1 günlük ortalamalarda.
doktor iri bir bebek dedi boyu kilosu hep öndeydi en bastan beri
dün gittim doğum pozisyonu almış bebeğim dönmüş başı doğum kanalına girmek üzere
daha erken beklemeliyiz sanırım.
sezeryan olsun istemiyorum. bebek sıkıntıda olmadığı sürece sancım gelmesini bekleyeceğim.
doktora resmen direniyorum sezeryan yapmasın diye
korkmuyorum diyorum hiç korkmuyorum normal doğumdan diyorum
bir anlarsa korktuğumu hemen sezeryan için bir sebep bulur benide inandırır
çok korkmama rağmen hiç korkmuyormuş gibi davranıyorum.
bakalım ne olacak?
doktor mu yaman ben mi yamanım :)
Helen çok sevindim iyi olmana miniğine de maşallah diyorum bin defa. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hep. Ettiğin dualar kabul olsun inşallah. Ben de dua edeceğim bizler için.. Dilerim vesile olurum.
canım ee sanada az kalmış işte.hadi hayırlı olsun.dualarımız inşallah kabul olur
hayırlı olsun bebegin.saglıkla büyüsün.benimde az kaldı 14 günüm var doguma.bende ikinci kızımı alacagım kucagıma.sabırsızlanıyorum.
sanada az kalmış hayırlısıyla doğumların olsun.sende prensesini saglıkla dunyaya getirisin.
helencim kızın hayırlı olsun maşallah,allah sana kızlarınla uzun ömürler versin,hapimizin hayırlı evlatları olsun.
allah razı olsun canım sagol.amiiin diyelim....
helencim merhaba canım çok güzel atlatmışın doğumu hayırlı olsun kızında.sende
benım durumumdasın benımde şuan annem yanımda çok yardımcı oluyo bana sağolsun o gidince napacam bılmıyorum bir iki hafta daha yanımda.valla hiç kolay deyil kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen ikisi birden bi başlıyo ağlamaya.sinirden saçlarımı yoluyorum ya.büyük kızım bugün iki yaşına girdi daha ikiside bebek yani.ne diyim allah yardımcımız olsun inş hayırlısıyla büyütürüz.kaydirigubbakcemile2
evet ya.seninki dahada küçük.allah yardımcın olsun.accık benimki büyük seninkinden.ama inanırmısın hala bebek gib.bilmiyorum benimkilerde ay sonu giderler.şimdilik yemek falan yapmıyorum.sadece çocuklrla ugraşıyorum anca zaman bitiyo.bide yemek ev temizligi olacak ben ne yapacagımı bilmiyorum.elbette sonunda bir hale yola sokacagız şimdilik erken daha.
deli kiz aglattin beni
suan agliyorum tatlim az once kayin babamla gecen tartismadan sonra siz geldiniz aklimaa
neymisss kiz evine bi ana baba hic bir zaman sigamazmis o an bi tuhaf oldum ne biliyim iste cahillik dedim halbuki benimde kizim vardi belkide herkes ayni dusunuyorr hep yaslaninca kim bakacak bakalim yaslanabilecekmiyizzz
hic dusunmuyorlar benimde kocam var bende bir kizim ama benim anam babama verdigi degeri kendi ailesine vermiyorrrr rabbim cikariyor isteee
neyse kizlar doluymmmm dopdoluuuuu
helencimmm op minik kuzumu benim icin ne olurr
ben kizimi kucagima aldim erkek bebek icin arastirmalara basladim halaada devammmm
sen beni eskidende taniyosun super annelerdennn yazismistik cikarabildinmi acabaa :)))
sorma yaa dogumuma bir hafta kala eltim aramış gülerek bana diyoku ya sizin bebegin cinsiyeti neydi diyo.ayyy saçlarım havaya kalkıyo o öyle dedikçe.sen bilmiyormusun dedim.yok dedi.demek doguma bir hafta kaldı ve sen bilmiyorsun öylemi ilginç dedim.kız dedim güldü.neoldu dedim.yok ya bişey yok iyi ne güzel diyo.benimle resmen dalga geçiyo kız oluyo diye. kendisinin iki oglu bir kızı var.bilmem artık allaha havale ettim.bilmiyorum bu insanlarmı cahill.bende benim kız ne güzel iki kardeş konuşacak dertleşecek iyi dost olacaklar.ne yazıkki senin kızın yalnız kalacak.derdini kimseye diyemeyecek.hatta sana bile.bi kardeş gibisi yoktur dedim.sinirden...
ebru biliyorum seni canım süper annelerden.
hadi inşallah .iyi araştır .iyi bak.iyi oku.iyi bil.sonrada denrsin.koluylık versin sanada canım
helenciğim güzel kızının adını ne koydunuz onu da merak ediyoruz canım yazarsan sevinirim..
canım ilki kızım.elif..ikinciyide esra koyduk.son anda koyduk işte.kimsenin düşündügü yoktu ismi işte böyle.