Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

canım geçmiş olsun gözünaydın inşallah meleğiin hayırlı bi evlat olur annesini hiç üzmez

sagol canım.inşallah hepimizin evlatları hayırlı olur.darısı sana canım..

ayy valla şimdiden düşünüyorum ne yapacagım diye.inşalla dedigin gibi koly geçer zamanlar...

canım ya benim kız daha küçük 4 yaşında.bir okadarda nazlı sürekli ilgi istiyo.keşke benimkide seninki gibi büyük olsaydı en azından ondan derdim olmazdı..canım sagol allahın izniyle herşeyle baş etmeye çalışacagım ..netede girmeye çalışıcagım...

canım ee sanada az kalmış işte.hadi hayırlı olsun.dualarımız inşallah kabul olur

hayırlı olsun bebegin.saglıkla büyüsün.benimde az kaldı 14 günüm var doguma.bende ikinci kızımı alacagım kucagıma.sabırsızlanıyorum.

sanada az kalmış hayırlısıyla doğumların olsun.sende prensesini saglıkla dunyaya getirisin.

helencim kızın hayırlı olsun maşallah,allah sana kızlarınla uzun ömürler versin,hapimizin hayırlı evlatları olsun.

allah razı olsun canım sagol.amiiin diyelim....

evet ya.seninki dahada küçük.allah yardımcın olsun.accık benimki büyük seninkinden.ama inanırmısın hala bebek gib.bilmiyorum benimkilerde ay sonu giderler.şimdilik yemek falan yapmıyorum.sadece çocuklrla ugraşıyorum anca zaman bitiyo.bide yemek ev temizligi olacak ben ne yapacagımı bilmiyorum.elbette sonunda bir hale yola sokacagız şimdilik erken daha.

sorma yaa dogumuma bir hafta kala eltim aramış gülerek bana diyoku ya sizin bebegin cinsiyeti neydi diyo.ayyy saçlarım havaya kalkıyo o öyle dedikçe.sen bilmiyormusun dedim.yok dedi.demek doguma bir hafta kaldı ve sen bilmiyorsun öylemi ilginç dedim.kız dedim güldü.neoldu dedim.yok ya bişey yok iyi ne güzel diyo.benimle resmen dalga geçiyo kız oluyo diye. kendisinin iki oglu bir kızı var.bilmem artık allaha havale ettim.bilmiyorum bu insanlarmı cahill.bende benim kız ne güzel iki kardeş konuşacak dertleşecek iyi dost olacaklar.ne yazıkki senin kızın yalnız kalacak.derdini kimseye diyemeyecek.hatta sana bile.bi kardeş gibisi yoktur dedim.sinirden...
ebru biliyorum seni canım süper annelerden.
hadi inşallah .iyi araştır .iyi bak.iyi oku.iyi bil.sonrada denrsin.koluylık versin sanada canım

helenciğim güzel kızının adını ne koydunuz onu da merak ediyoruz canım yazarsan sevinirim..

canım ilki kızım.elif..ikinciyide esra koyduk.son anda koyduk işte.kimsenin düşündügü yoktu ismi işte böyle.

Helencigiiimm, hosgeldin canim. Cok sukur, saglikla kavusmussun kizina.. Rabbim hayirli bir evlat etsin..Hep yuzunuzu guldursun. Ilk baslarda zor olur ablasiyla birlikte ama bu zorluk maksimum 1 yil suruyor. Ondan sonra alisiyorlar birbirlerine. Ben bunu eslerin birbirini kiskanmasina benzetiyorum. Buyuk kizin da simdiye kadar senin tek evladin(sevgilin) idi. Simdi kuma geldi, tabii ki kiskanacak ve bir uyum donemi gecirecek. Onemli olan planli programli, ikisini de ihmal etmeden bu donemi atlatmak. Allah guc veriyor, yardim ediyor, Bunlari simdiden dusunme. Prensesinin kokusunu cek icine.. Tekrar hayirli olsun..

Esra ismini de cok severim. Isra dan geliyormus.. Isra suresinde, Peygamberimizin Mirac yuruyusu, gece yuruyusu gibi anlamlari var. Kulaga cok hos geliyor. Elif le de uyumlu.. Ileri de sana da birbirlerine de can yoldasi olacaklar. Inan ben o kadar mutluyum ki, iki kizim oldugu icin, hele hele simdi onlarin birbirlerine olan sevgilerini gordukce, ileride nasil iki iyi dost kardes olacaklarini dusunuyorum. Sen simdi bl bol dinlen hazir hem annen hem kayinvaliden varken. Bizi dusunme. :) Ekmek elden su golden, keyfini cikar :))

canım meleğini kucağına almışsın
bende diyorum bu kız gözükmüyo
ALLAHIM kızlarını seni aileni hep korusunnnnn
darısı başıma inşallahhhhhhhh

canım çok mutlu oldum,yine gözyaşlarım aktı yazdıklarını okuyunca...
ne mutlu,sağlıkla kucağına almşsın elifini.adıyla yaşasın,Allah iki evladını da size bağışlasın canım benim...
duaların için de Allah senden razı olsun,inşallah kabul olur da benim de senin gibi cici bi kızım olur,Allaım isteyen herkese gönlündekini nasib etsin...

ay inşallh canım bende umutla bekleyeyim şu bir yılı.valla çok degil ama kıskanıyo kardeşini.bazen sen yanıma gel diyo ama onu istemiyo tek gel diyo.bazende kardeşini sevip öpüyo.neyse daha düzen oturmadı tabi.hem onun için hem bizim için..

esra ismini severim.adıyla yaşasınlar.tabi şuan annem yanımda yemek yapmıyorum.ortalıgı topluyo kadın bide talıma kadar yapıyo.oyy canım anammm..neyse o gidince bilmiyorum ama düşünmek istemiyorum şimdilik rahatıma bakıyorum.çaten 4-5 gün sonra annemde gidecek az kaldı rahatlıga..

canım meleğini kucağına almışsın
bende diyorum bu kız gözükmüyo
ALLAHIM kızlarını seni aileni hep korusunnnnn
darısı başıma inşallahhhhhhhh

sagol canım tombilubum.sen sanılsın ogluşun nasıl.bu hamilelik nasıl geçiyo.digerinden farklımı...

Tebrik ederim canim anali-babali buyusun

sagol sevilcim.seninde gözün aydın bebeginin cinsiyeti belli olmuş.allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize..

amiin canım.rabbim sanada tez zamanda bi kız evladı nasip eder inşallah.duada kız isteyene kız ver rabbim derken önce sen gözümün önüne geldin zaten.inşallah dualarımız kabul olur..

ayol benim doktor kızın olacak diye öyle övdüki.şimdi düşünüyorumda tabi ilk zamanlar kız dediginde bozuldugumu demekki fark ediyordu.hatta belki üzüldügümüde fark ettiki adam üzülmeyeyeim diye.iki kızın olacak çok şarslısın.kızın çok güzel.ben kızı üçüncüde buldum gibi laflar edip durdu zavallım.,ne yapsın oglan istedigimi anlamış demekki.kaydirigubbakcemile3

ne yapıyorum.bu aralar tabi halıyle uykusuzum.sık uyanıyo.sık emiyo.tabi yatayım derken hemen dalamıyorum.tam uyuyacagım diyorum hop uyanıyo.bazen ablasıda uyanıyo.ayy cümbürcömaat ayakta oluyoruz...benim koca bak bak ne zor oluyo..bide bana üçüncü diyosun öylemiiiiii.deyip duruyo...

helenxcim bu hamileliğim diğerinden çok çok farklı
daha tuzlu yiyprum kızımda daha tatlı yiyodum
bende bu hafta kesin öğrenicem cinsiyetini
ama nedense kıza iyice alıştım
iki doktor da erkeğe benziyo dedi kesin demedi
yani bende iki kız annesi olmaya hazırlıklıyım
iyiki böyle bir topik açmışsın
kızım olursa burda düşüncelerimizi paylaşırız bizde
ama senin adına inan sevindim sağlıklıca almışsın prensesini kucağına
ve çok güzel bir kızmış ALLAH bahtınıda güzel yapsın
annem beni hiç istememiş babam yanımızda yok diye
ama şimdi iyiki doğmuşsun diyo herşeyiyle ben ilgilenirim
bence senin bu prenses senin elin ayağın olacakkkkk
bu günler yoğun stresli ve zor geçer
1 aya toparlanırsın canım
keyfini çıkar anneliğinin
konuşanlarada hadlerini bildir
sen üzüleceğine onlar üzülsünnnnnnn
kendine dikkat et canımcımolumunekankayizsmile

helencim sütün yetiyor mu emiyor mu bebeğin? geçen gece rüyamda bi bebek emzirdiğimi gördüm hayrolsun :ecrin_bebek:

helencim benim kizimla adas oldular kucuk kizin
rabbim adiyla yasatsin insallah
sesomuu kizz cok tatlisin sen inan bana senin bi kizin olucakk coook dua ett
senle hic yazismadik ama sanaa cook dua ettim
rabbim gonlundeki prensesi getirsin sana
kendimi goruyorum sende
ama benim icimdeki erkek evlat sendekide kiz
insanoglu cok nankor rabbim affetsin
ama rabbim dua kapisini kapatmaz hicbir zaman sende benim icin dua et emi........
herr aklima geldiginde dua ederimm
hayirlisi kal sagliklaa

ilkimm bebisim nasilsinnnn
pasam nasilll yaa ne mutlu size hepiniz tutturdunuz ogluslari o site ugurlu geldiii
darisi basimiza

gozunuz aydin allah bahtini acik etsin minik kuzunun.

helen`cim bu donemler zor oluyor fakat fakat geciyor.hergecen gunde isin biraz daha kolaylasacak diye umuyorum.sanirim dogum olduktan sonra kiz oglan farketmiyor.daha once dedigim gibi bende hamileligimin ilk baslarinda ikincide kiz oldugu icin moral bozuklugu yasamistim fakat simdi tek derdim saglikli olmasi.

ne guzel, turkiye gibi oralar.. Bizim burada pek Turk yok malesef. Olan da cok uzak yerlesim olarak. Highwayden 1 saat uzakta en yakini.. Cok sanslisin. Marketler, restoranlar.. :)

cok sansli oldugumu dusunmuyorum canim,buradaki turkler birbirinin gozunu oymaya calisiyor maalesef.acikcasi etrafimda fazla turk olmamasini tercih ediyorum ben.

Canim ya, ben iki sene once houston daydim. Inan cennette gibiydim. Memlekette gibiydim adeta. Turk komsular, arkadaslar, restoranlar marketler.. Bir derdim olsa, ben aramadan yoklamaya gelirlerdi, ozel gunler, bayramlar vs nese icinde gecerdi, ziyaretler vs. ayyy anlatirken bile tuhaf oluyorum. Cok ozledim onlari.. Bence, eminim onca insanin icinde kafana gore birilerini bulursun, ,. Yoksa cekilmez bu gurbet eller. herkes kendi kabuguna cekiliyor bazen ve bu insani tedirgin ediyor. Ama ilk adimi attiktan sonra gerisi corap sokugu gibi geliyor. Hala hergun en az yarim saatlik telefon trafigim vardir o dostlarimla.. Onlarsiz hayat cok zor geliyor simdi, sudan cikmis baliga dondum. Allah bu gunumuzu aratmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…