amin canım Mevlam hiç kimseye yaşatmasın.. şu duygusal dönemi atlatınca inşaallah yeniden verir rabbim... iki çocuk çok az ya arkadaşlar.. toplumun baskısıyla ailemizi sıradanlaştırmayalım.. kendimden biliyorum gerçekten mutlulukta hüzünde iki kişiyle yaşanmıyor..hayatta bi coşku olmuyor.. ne kadar anlatabildim bilmiyorum..
helencim inşaallah eşin ilerki zamanda ikna olur ve aileniz mutlulukla dolup taşar..
benim de dünya tatlısı bir kızım var..ikincisinin de kız olmasını çok isitiyorum.. Bakalım kısmet.. Sağşlıklı olsun da önemli değil..
ben ilk bebeğime hamileyim ve kız.ikinci çocuğum da kız olsun isterim:) kız kardeşim Allah'ın bana vermiş olduğu en büyük lütuf, çocuğumun teyzesi olacağı için de çok mutluyum.
iki kız kardeş olmak kadar güzel bir şey yok.
erkek çocuk da olsun ister insan, daha doğrusu eşler istiyor biraz, oğlum olsun baba oğul gezelim diye.
Hadi sağlıkla al yavrunu kucağına. Gözünü kapatıp açıncaya kadar doğurmuş ol. Allah yardımcın olsun!
canım benim allah bi avazda kurtarır inşallah...
kızlar doguma bir haftam kaldı.artık gün sayıyorum.hemde korkmaya başladım neyse ara ara giriyorum işte.doguruncada haber veririm canım öpüyorum sizi
canım normal doğum mu.allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin her yeni doğacak bebek ailesi görünce onlara çok özeniyorum bebeklerim var ama öyle hissediyorum işte hastanede bi sevinç dalgası, gelen konuklar, ikramlar,fotolar.... Allah eksikliğini göstermesin kimseye:)))))))))))
Normal doĞumsa İkİncİ doĞum daha kolay oluyor benİm toplam on dakİka sÜrmÜŞtÜ:)
bende 2 kız annesi olacam inşallah kızım 5 yaşında şu anda 6 aylık hamileyim dr kız dedi çok sevindim zaten ablasıda kızımız olsun deyip duruyordu bencede 2 kız kardeş mükemmel olur eğer 3. doğurursam bu defa çok ara vermeyecem ama 1,5-2 yaş olsun istiyorum aralarında
canım doğum yaptın mı
Allah sağlık sıhhat versin.
Sağlıkla kucagına al kuzunu
inşallah
dualarım seninle
öpüyorum seni.. ben doğuma girmeden iyileşirsin konusabiliriz inşallah
öptümm
Allaha emanet ol
Helencim, benim ilk bebeğim mecburi sezaryen olmuştu ve çok acı çekmiştim doğum sonrası. Bende şimdiden korkmaya başladım aynı acıyı yaşamak istemiyorum. Son gittiğim Nene Hatundaki dr 2 hafta sonra alırız bebeği demiş ama ben nedense o arada kaçırmışım bu lafı, Eşim söyledi sonra. Bazı doktorlar neden çok merakli bebeği 3 hafta erken almaya anlamadım. Helede hiçbir tehlike yokken. Ben asla ve asla çocuğumu 3hafta önce aldırmam bir haftaya bile zor razı gelmişken.ay sagol canım inşallah rahat olur.amin amin..
Helencim, benim ilk bebeğim mecburi sezaryen olmuştu ve çok acı çekmiştim doğum sonrası. Bende şimdiden korkmaya başladım aynı acıyı yaşamak istemiyorum. Son gittiğim Nene Hatundaki dr 2 hafta sonra alırız bebeği demiş ama ben nedense o arada kaçırmışım bu lafı, Eşim söyledi sonra. Bazı doktorlar neden çok merakli bebeği 3 hafta erken almaya anlamadım. Helede hiçbir tehlike yokken. Ben asla ve asla çocuğumu 3hafta önce aldırmam bir haftaya bile zor razı gelmişken.
Bu arada benide doğum sonrası evde bekleyen 16 aylık bir yavrum olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?