Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

amin canım Mevlam hiç kimseye yaşatmasın.. şu duygusal dönemi atlatınca inşaallah yeniden verir rabbim... iki çocuk çok az ya arkadaşlar.. toplumun baskısıyla ailemizi sıradanlaştırmayalım.. kendimden biliyorum gerçekten mutlulukta hüzünde iki kişiyle yaşanmıyor..hayatta bi coşku olmuyor.. ne kadar anlatabildim bilmiyorum..
helencim inşaallah eşin ilerki zamanda ikna olur ve aileniz mutlulukla dolup taşar..

benim de dünya tatlısı bir kızım var..ikincisinin de kız olmasını çok isitiyorum.. Bakalım kısmet.. Sağşlıklı olsun da önemli değil..

canım tabiki anladım ama bazen eşimede hak veriyorum.zaman bizim dönemdeki gibi masum degil.eskiden tarlalardan sebzemizi meyvemizi yermişiz.ne bileyim akşama kadar dışarda oynardıkta çocuklarıza birşey olacakmı düşüncesi yoktu.şimdi bi bakkala bile gönderimiyoruz.artık içtigimiz suyu bile parayla satın alıyoruz.okadar maddiyat önemliki ikik çocuga anca bakıyorsun.eskedin üniversitemi varmış çok çocuk yapıyorlarmış tarlalarda veya babameslegi yapar öyle geçinirlermiş.şimdi okulu dershanesi.okadar çok masdaf varki çok nasıl bakıyacak.bende üçde degil dört muhkkak yapardım gücüm yetseee...bilmiyorum.ama bazen üçüncüyü istemektense kendimi alıkoyamıyorum.umarım eşimin fikri degişir.şimdilik asla diyo....

ben ilk bebeğime hamileyim ve kız.ikinci çocuğum da kız olsun isterim:) kız kardeşim Allah'ın bana vermiş olduğu en büyük lütuf, çocuğumun teyzesi olacağı için de çok mutluyum.
iki kız kardeş olmak kadar güzel bir şey yok.
erkek çocuk da olsun ister insan, daha doğrusu eşler istiyor biraz, oğlum olsun baba oğul gezelim diye.

evet aslında en çok eşler istiyor.ama bende istiyorum beee...amam eşimide mutlu etmek içinde istiyorum hepsi var yani...

kızlar doguma bir haftam kaldı.artık gün sayıyorum.hemde korkmaya başladım neyse ara ara giriyorum işte.doguruncada haber veririm canım öpüyorum sizi

Hadi sağlıkla al yavrunu kucağına. Gözünü kapatıp açıncaya kadar doğurmuş ol. Allah yardımcın olsun!

canım benim allah bi avazda kurtarır inşallah...

kumrucugum teşekkür ederim canım.oglunda oluyomuş ooooooh ne güzel.senin adına o kadar çok sevindimki anlatamam.rabbim bizede ücüncü bebekte erkek nasip etsin inşallah.tabi hayırlısıyyla...

kızlar doguma bir haftam kaldı.artık gün sayıyorum.hemde korkmaya başladım neyse ara ara giriyorum işte.doguruncada haber veririm canım öpüyorum sizi

canım normal doğum mu.allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin her yeni doğacak bebek ailesi görünce onlara çok özeniyorum bebeklerim var ama öyle hissediyorum işte hastanede bi sevinç dalgası, gelen konuklar, ikramlar,fotolar.... Allah eksikliğini göstermesin kimseye:)))))))))))

bende 2 kız annesi olacam inşallah kızım 5 yaşında şu anda 6 aylık hamileyim dr kız dedi çok sevindim zaten ablasıda kızımız olsun deyip duruyordu bencede 2 kız kardeş mükemmel olur eğer 3. doğurursam bu defa çok ara vermeyecem ama 1,5-2 yaş olsun istiyorum aralarında

canım doğum yaptın mı
Allah sağlık sıhhat versin.
Sağlıkla kucagına al kuzunu
inşallah
dualarım seninle
öpüyorum seni.. ben doğuma girmeden iyileşirsin konusabiliriz inşallah
öptümm
Allaha emanet ol

Normal doĞumsa İkİncİ doĞum daha kolay oluyor benİm toplam on dakİka sÜrmÜŞtÜ:)

canım benim kinci dogumum olacak kısmetsi.ve ilk sezeryan oldugu için buda sezeryan..ikinci inşalah daha kolay olur çürkü beni evde bekleyen bi kızım daha olacgı için tabi çabuk toparlanmama daha iyi olur .inşallah.....

bakalım inşallah iki kızın güzelligini bizde tadarız.bende üçcüncüyü düşünürsem fazla ara vermeden yapmayı düşünüyorum.tabi eşimde isterse...

duygucum haftaya bu zamanlar muhtemelen dogurmuş olacagım kısmetse..15 ocak tarihimiz.sabah gidecigiz.aksilik olmazsa bir iki gün kadar biliyorsunuz taburcu ediyorlar.ee annem olacak.kayınvalidem.ablam..ee ev kalabalık olacak .bende o aralarda girer yazarım.yani bana kızımdan başka iş yok zaten bi müddet.annemde kalır yanımda...neyse toparlanıp haber veririm canım.sagol.öpüyorum senide.senin dogum şubatın hangi gününne geliyo..

ay sagol canım inşallah rahat olur.amin amin..
Helencim, benim ilk bebeğim mecburi sezaryen olmuştu ve çok acı çekmiştim doğum sonrası. Bende şimdiden korkmaya başladım aynı acıyı yaşamak istemiyorum. Son gittiğim Nene Hatundaki dr 2 hafta sonra alırız bebeği demiş ama ben nedense o arada kaçırmışım bu lafı, Eşim söyledi sonra. Bazı doktorlar neden çok merakli bebeği 3 hafta erken almaya anlamadım. Helede hiçbir tehlike yokken. Ben asla ve asla çocuğumu 3hafta önce aldırmam bir haftaya bile zor razı gelmişken.
Bu arada benide doğum sonrası evde bekleyen 16 aylık bir yavrum olacak...

evet bende kızıyorum erkenden alıyorlar.neden ya..benimkide 10 gün önceden alınacak bende on gün erken degilmi dedim.yok bide bu ikinci 10 gün ara iyi diyorlar.bende kabul ettim.ilk dogumum çok çok rahat geçmişti.ertesi gün ayaga kakmıştım inşallah buda böyle olur.

senin bebek daha küükmüş tabi 16 aylık.ben dört yaşında kızım ben ne halt edecegim ikisiyle derken senin işin daha zor.allah kolaylıklar versin hepimize.ne yapalım olsun.saglıkla büyüsünler.çocuklarının cinsiyetleri ne canım...
senin dogum ne zamana denk geliyo kısmetse.böyle denildigine göre seninkide yakın sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…