Senin de ikinci kizin yoldaymis. Ne guzel, Allahsaglikla kavustursun.
bende daha onceden pennyslvania`daydim.halen gorustugum arkadasim var.ama maalesef oda virginia beach`e tasindi.aramiz cok uzak ama telefonlasabiliyoruz sadece.buradaki insanlara yaklasmayi deniyoruz ama insanlar sadece isi bitene kadar iyiler.mesela 5 ay oncesine kadar kapi komsum turk idi.ikimizde ayni donemde hamileyiz.o hastalandi, amniyosentez yaptirdi falan.kendimi ovmuyorum ama yemegini yaptim,kocasiyla hastaneye gittiler cocugunu bana birakti.aradan zaman gecti ben hastalandim 1 hafta yattim ki 3 yasinda bir kizim var .yuzunu gostermedi.genelde bu tarz insanlarla karsilastigim icin haliyla uzak duruyorum,onyargili yaklasiyorum insanlara..yoksa bende isterim samimi insanlarla gorusmeyi.kim istemez senin houstan daki cevrende olan insanlari :))))
a.s.:1hug: bunlari kizim gondermemi istedi :)
oooyyy yerim ben o kizini,ikisinide.opuyorumnanaktan bende bunu gonderiyorum kuzulara.
kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt alkisalkisalkis :dance:
Bende bunları kızına gönderiyorum annesi
Helen yarı kırkını çıkaramadan dönemeyecek sanırım aramıza. bebek nasıl acaba sarılık falan oldu mu? bi ara gelsede haberdar etse bizi helen. bizi merak etmeyin kuzumda bende iyiyiz dese :))
Helen daha doğumunu ayrıntılarını soracağız, her şeyi anlat bize kız, epiduralle ilgili olanları bitenleri her şeyi senden öğrencez bilmiyorumkismile
bende ilk dogumumu epiduralle sezeryan oldum ,korkulacak bisey olmadigini igneyi oldugum anda farkettim:))))).ikinci dogumumda ayni sekilde olacak,igneyi alana kadar bir tedirginlik yasayacagimdan eminim..
biraz daha ayrıntı rica edebilir miyim bilmiyorumkismile
doktorun hareketleri hissediliyor mu. tamam acı duyulmuyormuşta, o yapılan işlemi dokunmaları hissetmek yada ne bileyim korku panik durumu nasıl yatışıyor? :1ninca:
birtane kızım var
ama eğer ilerde bi çocuk daha düşünürsem onunda kız olmasını çok isterim
ben tek kızım hep isterdim bir ablam ve kızkardeşim
kız kardeşlerinin muhhabetlerine hep heves etmişimdir
hayir, kesinlikle hicbisey hissetmiyorsun.gogus hizasindan alt tarafi felc oluyo zaten.bende ameliyat sirasinda `simdi kesecekler,hissedicem`falan diye kesmelerini beklerken bir anda kizimi karnimdan cikarmaya basladilar.nasil anladin diyeceksin,karnimdan disari cikarirken ben saga sola sallandim.epiduraldanmiydi yoksa o anki psikolojimdenmiydi bilmiyorum ama sersem gibiydim ameliyat esnasinda.dogum sonrasi tebrikler diyen ameliyat ekibine tesekkur ederim bile diyememistim o anda.
sanirim o korku panikte hastaneye gidene kadar suruyor.sonrasinda hersey cok rahat gelisiyor.
:) Kendim yazmisim gibi hissettim. Ben de ikinci kizimin kiz olmasi icin cok dua etip, birkac sebebe basvurmustum :) Kizkardesimin yerini hicbir arkadas tutamaz. Onu cok seviyorum :)
helenxcim bu hamileliğim diğerinden çok çok farklı
daha tuzlu yiyprum kızımda daha tatlı yiyodum
bende bu hafta kesin öğrenicem cinsiyetini
ama nedense kıza iyice alıştım
iki doktor da erkeğe benziyo dedi kesin demedi
yani bende iki kız annesi olmaya hazırlıklıyım
iyiki böyle bir topik açmışsın
kızım olursa burda düşüncelerimizi paylaşırız bizde
ama senin adına inan sevindim sağlıklıca almışsın prensesini kucağına
ve çok güzel bir kızmış ALLAH bahtınıda güzel yapsın
annem beni hiç istememiş babam yanımızda yok diye
ama şimdi iyiki doğmuşsun diyo herşeyiyle ben ilgilenirim
bence senin bu prenses senin elin ayağın olacakkkkk
bu günler yoğun stresli ve zor geçer
1 aya toparlanırsın canım
keyfini çıkar anneliğinin
konuşanlarada hadlerini bildir
sen üzüleceğine onlar üzülsünnnnnnn
kendine dikkat et canımcımolumunekankayizsmile
helencim sütün yetiyor mu emiyor mu bebeğin? geçen gece rüyamda bi bebek emzirdiğimi gördüm hayrolsun :ecrin_bebek:
helencim benim kizimla adas oldular kucuk kizin
rabbim adiyla yasatsin insallah
sesomuu kizz cok tatlisin sen inan bana senin bi kizin olucakk coook dua ett
senle hic yazismadik ama sanaa cook dua ettim
rabbim gonlundeki prensesi getirsin sana
kendimi goruyorum sende
ama benim icimdeki erkek evlat sendekide kiz
insanoglu cok nankor rabbim affetsin
ama rabbim dua kapisini kapatmaz hicbir zaman sende benim icin dua et emi........
herr aklima geldiginde dua ederimm
hayirlisi kal sagliklaa
gozunuz aydin allah bahtini acik etsin minik kuzunun.
helen`cim bu donemler zor oluyor fakat fakat geciyor.hergecen gunde isin biraz daha kolaylasacak diye umuyorum.sanirim dogum olduktan sonra kiz oglan farketmiyor.daha once dedigim gibi bende hamileligimin ilk baslarinda ikincide kiz oldugu icin moral bozuklugu yasamistim fakat simdi tek derdim saglikli olmasi.
Helen yarı kırkını çıkaramadan dönemeyecek sanırım aramıza. bebek nasıl acaba sarılık falan oldu mu? bi ara gelsede haberdar etse bizi helen. bizi merak etmeyin kuzumda bende iyiyiz dese :))
Helen olmadan eksik kaliyor sayfa.. :) Aman, yeter ki iyi olsunlar da, biz biraz ozleyelim.. Daha ancak kendine geliyordur. :hulya::Saruboceq:
Helen daha doğumunu ayrıntılarını soracağız, her şeyi anlat bize kız, epiduralle ilgili olanları bitenleri her şeyi senden öğrencez bilmiyorumkismile
biraz daha ayrıntı rica edebilir miyim bilmiyorumkismile
doktorun hareketleri hissediliyor mu. tamam acı duyulmuyormuşta, o yapılan işlemi dokunmaları hissetmek yada ne bileyim korku panik durumu nasıl yatışıyor? :1ninca:
birtane kızım var
ama eğer ilerde bi çocuk daha düşünürsem onunda kız olmasını çok isterim
ben tek kızım hep isterdim bir ablam ve kızkardeşim
kız kardeşlerinin muhhabetlerine hep heves etmişimdir
bende ikinci kızıma hamile kaldığımda anneciğim inşallah yine kız olur erkek olursa sen kızıma kız kardeş yapmazsın demişti bizde iki kız kardeşiz ikide erkek var ama kızkardeşim başkadır canım benim,bende iki kızım olduğu için çok mutluyum :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?