Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

bende daha onceden pennyslvania`daydim.halen gorustugum arkadasim var.ama maalesef oda virginia beach`e tasindi.aramiz cok uzak ama telefonlasabiliyoruz sadece.buradaki insanlara yaklasmayi deniyoruz ama insanlar sadece isi bitene kadar iyiler.mesela 5 ay oncesine kadar kapi komsum turk idi.ikimizde ayni donemde hamileyiz.o hastalandi, amniyosentez yaptirdi falan.kendimi ovmuyorum ama yemegini yaptim,kocasiyla hastaneye gittiler cocugunu bana birakti.aradan zaman gecti ben hastalandim 1 hafta yattim ki 3 yasinda bir kizim var .yuzunu gostermedi.genelde bu tarz insanlarla karsilastigim icin haliyla uzak duruyorum,onyargili yaklasiyorum insanlara..yoksa bende isterim samimi insanlarla gorusmeyi.kim istemez senin houstan daki cevrende olan insanlari :))))

Simdi anladim canim neden uzak durdugunu. Kuzey in havasinin soguklugu orada uzun sure yasayan insanlara sirayet etmis galiba. Cunku, daha once de buna benzer seyler duymustum.. Ne diyeyim, Allah yardimcin olsun. Belki guneye duser isiniz, buralarda yasarsiniz.. :) Burada Turk komsum yok ama, Amerika li komsular bile, uzun sure goremediklerinde, kapiyi calip, is everything alright, are you ok, diyorlar. Inan cok mutlu oluyorum. Yolda, markette vs, insanlar tanimasalarda selam veriyorlar, gurbette de olsa insana guven veriyor. Seviyorum ben texas insanini.. opuyorumnanaktan turkbayragi yine de memleketimin yerini tutamaz tabii..

kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt alkisalkisalkis :dance:
Bende bunları kızına gönderiyorum annesi

Helen yarı kırkını çıkaramadan dönemeyecek sanırım aramıza. bebek nasıl acaba sarılık falan oldu mu? bi ara gelsede haberdar etse bizi helen. bizi merak etmeyin kuzumda bende iyiyiz dese :))

Helen yarı kırkını çıkaramadan dönemeyecek sanırım aramıza. bebek nasıl acaba sarılık falan oldu mu? bi ara gelsede haberdar etse bizi helen. bizi merak etmeyin kuzumda bende iyiyiz dese :))

Helen olmadan eksik kaliyor sayfa.. :) Aman, yeter ki iyi olsunlar da, biz biraz ozleyelim.. Daha ancak kendine geliyordur. :hulya::Saruboceq:

Helen daha doğumunu ayrıntılarını soracağız, her şeyi anlat bize kız, epiduralle ilgili olanları bitenleri her şeyi senden öğrencez bilmiyorumkismile

Helen daha doğumunu ayrıntılarını soracağız, her şeyi anlat bize kız, epiduralle ilgili olanları bitenleri her şeyi senden öğrencez bilmiyorumkismile

bende ilk dogumumu epiduralle sezeryan oldum ,korkulacak bisey olmadigini igneyi oldugum anda farkettim:))))).ikinci dogumumda ayni sekilde olacak,igneyi alana kadar bir tedirginlik yasayacagimdan eminim..

bende ilk dogumumu epiduralle sezeryan oldum ,korkulacak bisey olmadigini igneyi oldugum anda farkettim:))))).ikinci dogumumda ayni sekilde olacak,igneyi alana kadar bir tedirginlik yasayacagimdan eminim..

biraz daha ayrıntı rica edebilir miyim bilmiyorumkismile
doktorun hareketleri hissediliyor mu. tamam acı duyulmuyormuşta, o yapılan işlemi dokunmaları hissetmek yada ne bileyim korku panik durumu nasıl yatışıyor? :1ninca:

hayir, kesinlikle hicbisey hissetmiyorsun.gogus hizasindan alt tarafi felc oluyo zaten.bende ameliyat sirasinda `simdi kesecekler,hissedicem`falan diye kesmelerini beklerken bir anda kizimi karnimdan cikarmaya basladilar.nasil anladin diyeceksin,karnimdan disari cikarirken ben saga sola sallandim.epiduraldanmiydi yoksa o anki psikolojimdenmiydi bilmiyorum ama sersem gibiydim ameliyat esnasinda.dogum sonrasi tebrikler diyen ameliyat ekibine tesekkur ederim bile diyememistim o anda.
sanirim o korku panikte hastaneye gidene kadar suruyor.sonrasinda hersey cok rahat gelisiyor.

birtane kızım var
ama eğer ilerde bi çocuk daha düşünürsem onunda kız olmasını çok isterim
ben tek kızım hep isterdim bir ablam ve kızkardeşim
kız kardeşlerinin muhhabetlerine hep heves etmişimdir

:) Kendim yazmisim gibi hissettim. Ben de ikinci kizimin kiz olmasi icin cok dua etip, birkac sebebe basvurmustum :) Kizkardesimin yerini hicbir arkadas tutamaz. Onu cok seviyorum :)

çok teşekkür ederim a.s.

:) Kendim yazmisim gibi hissettim. Ben de ikinci kizimin kiz olmasi icin cok dua etip, birkac sebebe basvurmustum :) Kizkardesimin yerini hicbir arkadas tutamaz. Onu cok seviyorum :)

bende ikinci kızıma hamile kaldığımda anneciğim inşallah yine kız olur erkek olursa sen kızıma kız kardeş yapmazsın demişti bizde iki kız kardeşiz ikide erkek var ama kızkardeşim başkadır canım benim,bende iki kızım olduğu için çok mutluyum :))))))))

hadi bakalım rahat geçer inşallah.senindee artık oglunun oldugu kesinleşmiyter dimi.girdigim yokki topige...

helencim sütün yetiyor mu emiyor mu bebeğin? geçen gece rüyamda bi bebek emzirdiğimi gördüm hayrolsun :ecrin_bebek:

sütüm şimdilik iyi.yetiyo şükür.hayır olur inşallah ama iyi derler emzirmeye.sanırım hamile olcaksın.öyle derler.

seninkidemi esra.adıyla yaşasınlar canım.sanada bi oglan nazip etsin.ben nankörlük olarak bakmıyorum insanoglunun yaşadıgı sürüce istekleri rabbinden hiç bitmezbzaten allah bitmesin hep benden isteyin dua edin demiyomu.tabikide bi kızın van bide oglan istersin .biz isteriz karar rabibimin degilimi...

evet.inanırmısın doguma kadar bende pek iyi degildim.beni bunda arkadaşlar bilin neler yaşadım kız oluyor diye.ama insan yüzünü görünce dedigin gibi hepşeyi unutuyo.

ah be kuzum.giremiyorum bizim pcsalonda.malum üşütecek diye odadan dışarı zıktıgım yok.bende çok sıkılıyorum.kocaya ahh bi leptop olsaydı deyip duruyorum.hemen griyem kim ne yaptı merak ediyorum.sarılık olmadı çok şükür.iyide emiyo.maşallah çok tatlı kızım benim.annesini hiç üzmüyo.o annesi gibi degil.mafoldumben

Helen olmadan eksik kaliyor sayfa.. :) Aman, yeter ki iyi olsunlar da, biz biraz ozleyelim.. Daha ancak kendine geliyordur. :hulya::Saruboceq:

bende bu siteye girmeyince eksik hissediyorum.canlarım saolun .sizleri çokseviyorum.sagıgım iyi.artık iyice düzeldim ama.bi odana odaya geçmek için bile düşünür oldum.ayyy çokmu pimpirikli olmuşum ben yaa..

kız ne anlatayım.bendem yani omiriliklerden igne yapıyorlar ve uyuşuyo.zaten gerisini bilmiyorsun.acı falan yok yani.ilkinden daha kolay oldu bu dogum..

evet dokunmak gibi hissediyosunu.hani dişin çekilirken igne yaparlarda dudagın uyuşur.sen ısırırsın ama hiç hissetmezsin dudagını.işte öyle hissetmiyorsun.hatta çok rahat geçiyo inan bak.

evet oyönü düşünürsek bizde üç kız kardeşiz.muhabbek çok güzel oluyo.herşeyi konuşabiliyoruz.inşallah benim kızlarda bizler gibi olurlar.

ne güzel artık.eski duygularımı yitiriyorum.şimdi kızıma bişey olsa ayyy.ne yaparım ben.ahh işte yüzünü görünce akan sular duruyo işte..canım kızlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…