bebegimin kilo alımı eh işte ne iyi ne kötü.1.ay bir kilo...2.ay 950 gr..üçüncü ayda.750 gr aldı.bi düşü var yani.valla süt olsun diye çok su içiyorum ama demekki olmaınca olmuyo.4.ay ek gıdaya daha net geçeriz iştee.ama mama almıyo yine şükür.emiyo.
eşim alışmaya başladı.geçen bi tut evi toparlayayım dedim.baktım öpüyoo..çook mutlu oldumm.artık sevmeye başladı.ilk zamanlar sanki evde ikinci bir çocuk yokmuş gib davrenıyordu buda beni kahrediyordu.ya içime atıp kimse görmeden aglıyordum.yada üzüntümden eşime çok sinirleniyordum adamın yaptıgı herşey bana batıyordu kızına böyle davrandıgı için ..her yaptıgı bişey için o ters bile olmasa bana ters geliyordu.bagırıyordum eşime oda bana cevap veriyordu.işte böyle biraz stresli bir dönem geçirdim.eşimin sayesinde.bazen öfkemden yapmayacagım üçüncü çocuk.o hiç birşeyi haketmiyo.bu iki kızımıda haketmiyo diyorum.offf dertleniyorum yinee.ama dayanamıyorum..bende istiyorumm.şöyle küçük kızı bi bagrına bastırsın çok seviyorum desin.bende çok mutlu olayımm.sonra çocuk işine daha sıcak bakayımm.
herkes anneler günü kutladı biz hiç oralı bile olmadıkk.adam dililnin ucurda taaa saat 17.00 olmuş bana öyle anneler günün kutlu olsun dedi.bende sagol bile demedim.çünkü gecti işteee..o fosur fosur uyudu.saat 15.00 e kadar.uyundı kahvaltısın etti.tv seyretti.internete takıldı.bizden haberi yok.çocuklar hadi çıkalım gezelimsizde benisiz dışarı çıkmıyorsunuz.bi hava alın.yook sonra oturdu maç izledi.ben ne yapayım bu adama.söyleyin lütfen bu kadar ilgissiz bir baba .üçüncü çocugu hak ediyormu....
ben hemen olsun istiyonrum ücüncü çocugu fakat dogruursam.heşeyleriyle en ilgilenecegim yani sanki babasımzmışlar gibi büyütmem lagzım.çünkü bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgı var adamda.iş dedimmi kacıyo.ev onnu için işten geldikten sonra dinlenme yeri.işten gelcek kimse buna dokunmayacak.çocuklar seszi olp o tv seyredip denlenecek kimse bundan yardım istemeyecek.öyle olursan senden iyisi yok.öyle yaparsam iyi bir eş oldugum söyler.över durur.ama yoruluyorum.yardım istiyorum.o hemen bende çılışıyorum bende yoruldum dinlenmek hakkım diyo.ben ne zaman dinlenecegiim diyorum gülüyo yatıyosunya diyoo.tabi küçük kız izin verirse yatıyorum evet(sanki kendi yatmıyoo (offff anlatmatla baş olmuyo derdim.ya kusura bakmayınn.gıymatlım bir soru sordun.bin cevap aldın..söyleyin ben ne yapayımm (
kızlarr bugünn doktordayımm
doktorumuzz benzetmee yaptıı amaaa dahaa erkenn dedii
sadecee burdaa yazacağımm kimseye söylemeyeceğimm
erkeğee benziyoo dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amaa 2 haftaa kesinn belli olurr dediii
şimdilikk kendimii fazlaa kaptırmıyorummmmm
canim tebrik ederim 10 haftayi gectinse kesin erkektir
eli ayagi duz saglam bi oglun olur ins
ayyyyyyyyy çok sevindim ya
inş değişmez benzetmesi bile güzel bence yaaaa
bize umut oldun ya
helencim canım seni çok iyi anlıyorum, kimbilir nasıl yüreğin sızlıyor bu duruma... ama bu tamamen eşinin ruhsal ve kişisel yapısıyla alakalı bir durumdur canım, sen zannediyor musun ki oğlun olsaydı her işinde eşin sana yardımcı olacaktı, ilk başlarda evet birden coşkuyla davranabilirdi, fakat sonraları yine kafasına göre takılacaktı.. çünki yapısı o.. çocuklarıyla ilgilenen erkekleri görünce bunun birazda yapıyla alakalı olduğunu daha net anlıyorum, o insanlar bebekleri olmadan önce de eşlerine her anlamda yardımcı oluıyorlar genelde..
hele demişsin ya evi toplarken eline verdim, baktım öpüyordu diye... inan orda ağlayasım geldi.. senin bunu görmeye, bebeğininde bunu hissetmeye ne kadar çok ihtiyacınız var kim bilir.. konu komşunun adamları bile başkasının bebeklerini görünce dayanamıyor öpüp sevmek istiyor değil mi..
gururlarına yenik düşmemek için bu kadar mesafe koymayı vicdanen nasıl başarabiliyorlar acaba arkadaşım..
sen elinden geleni yapıyorsun canımcım, fakat şunu hissettim, sen şimdi daha kızın 4 aylık civarındayken yeni bir bebeği düşünerek kendini çok yıpratıyorsun, biraz ruhsal olarak dinginlik dönemine geçiş yaptıktan sonra bu gibi fikirleri kendine, duygularına açarak, o zaman değerlendir istersen canım... sen şu anda bebeciğini başka bir bebeğin hayaliyle emziriyosun.. sütünle beraber ruhunda ona akıyor.....
Mevlam her anlamda yardımcın olsun ve bu sıkıntılarından hayırlısıyla kurtuluş ihsan etsin canım..
benim eşim de ilgisiz ve kendi dünyasında... Ama kız olduğu için böyle değil. bence oğlumuz da olsa aynısını yapar %100 eminim.
oysa çocukta özgüven gelişimi için baba figürü en önemli şeymiş.çocuk evde sürekli yatan yada kendi dünyasında yaşayan bir baba görerek asla özgüven geliştiremezmiş.bunu son katıldığım seminerde öğrendim.
benimki bir de sürekli beni eleştiriyor çocukları iyi yetiştiremiyormuşum diye(
Canlarim yeni bebis icin kararinizi verin guvenli olun kendinize annelerimiz nasil buyutdu bizi
tabii ki zor olucak bir az ama ne kadar ki genciz demekki enerjimiz var baka biliriz bir azdan cok gec olucak helencim sana diyorum
ins 7-8 ayinda hamis kalirsan bi yandan kizin buyuycek doger yandan karninda oglun buyuycek yani ayni anda iki cocuk buyumus olucak.Benim kiz daha 23 gunluk 6-ayi olsunda Allahin yardimiyla erkek bebek dusunuyorum
hem babaya sen sevdirmelisin minik kizini ben hep bak bunu yapti bak onu yapti cabuk gel bak babasi diyince hemen gelip bakiyo seviyo.
opuyorum hepinizi
öyle isteyince erkek bebek oluyomuymuş üçüncüde kız olursa ozaman insanın psikolojisi ne olur allah bilir
canlarım hele bir durun bebeleriniz 3 yaşına gelsin bezden falan kurtulsun.kendi yesin içsin.giyinsin.azıcık rahata erin. bakın bakalım ondan sonra düşünceleriniz değişiyormu?
sil baştan bebek yapıp büyütmek zor gelecek belki vazgeçeceksiniz.
belki de bebek deyince "amman almıyım daha yeni yaşamaya başladım" diyeceksiniz.
hem erkek olunca kimse çok mutlu oldum çok farketti başım göğe erdi demiyor kızlar.hepsi aynı kaydirigubbakcemile2
kızlarr bugünn doktordaydımm
doktorumuzz benzetmee yaptıı amaaa dahaa erkenn dedii
sadecee burdaa yazacağımm kimseye söylemeyeceğimm
erkeğee benziyoo dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amaa 2 haftaa sonra kesinn belli olurr dediii
şimdilikk kendimii fazlaa kaptırmıyorummmmm
ayyyyyyyyy çok sevindim ya
inş değişmez benzetmesi bile güzel bence yaaaa
bize umut oldun ya
çok sağolunn arkadaşlarrrrr
evet esmerkız yaaa bende hemenn tebessüm ettim duyuncaa amaa eşimle paylaşmadımm sadecee burdaa yazıyorumm 2 hafta sonra kesin olursaa dicemm
çünküü sadecee benzetmeeeee belkii kızdırr
doktor bebeğinn heryerinii inceledii sonraa diğerr çocuklarınızz ne dediiiii
bende 2 tanee 2kızımm var bunudaa kız hissediyorumm dedimm
neden öyle düşünüyorsunuz dediiii,
ama genelliklee öylee oluyordaa dedimm
2 haftaa sonraa kesinn dicemm amaa bebek erkeğee benziyoo annesii dedii
hayırlısıı artıkkk kızdaa olsaa onu çokk sevecemmmmm
bugünn taklalarr açtıı annesinee
hepinizi çook seviyorummm.nede güzel tanıştım sizlerle...bana umut oluyorsunuz...moral veriyorsunuz..ne iyisiniz yaaa....
Canlarim yeni bebis icin kararinizi verin guvenli olun kendinize annelerimiz nasil buyutdu bizi
tabii ki zor olucak bir az ama ne kadar ki genciz demekki enerjimiz var baka biliriz bir azdan cok gec olucak helencim sana diyorum
ins 7-8 ayinda hamis kalirsan bi yandan kizin buyuycek doger yandan karninda oglun buyuycek yani ayni anda iki cocuk buyumus olucak.Benim kiz daha 23 gunluk 6-ayi olsunda Allahin yardimiyla erkek bebek dusunuyorum
hem babaya sen sevdirmelisin minik kizini ben hep bak bunu yapti bak onu yapti cabuk gel bak babasi diyince hemen gelip bakiyo seviyo.
opuyorum hepinizi
çok sağolunn arkadaşlarrrrr
evet esmerkız yaaa bende hemenn tebessüm ettim duyuncaa amaa eşimle paylaşmadımm sadecee burdaa yazıyorumm 2 hafta sonra kesin olursaa dicemm
çünküü sadecee benzetmeeeee belkii kızdırr
doktor bebeğinn heryerinii inceledii sonraa diğerr çocuklarınızz ne dediiiii
bende 2 tanee 2kızımm var bunudaa kız hissediyorumm dedimm
neden öyle düşünüyorsunuz dediiii,
ama genelliklee öylee oluyordaa dedimm
2 haftaa sonraa kesinn dicemm amaa bebek erkeğee benziyoo annesii dedii
hayırlısıı artıkkk kızdaa olsaa onu çokk sevecemmmmm
bugünn taklalarr açtıı annesinee
hepinizi çook seviyorummm.nede güzel tanıştım sizlerle...bana umut oluyorsunuz...moral veriyorsunuz..ne iyisiniz yaaa....
Edaaaaacımmmm canım yaaaaa
coook sevındımmm ınsallah degısmezz dıkkat eger erkekse
basta ben olmak uzere basın coook agrıycakkk opuyorummmm canımmm
karabiberciğim inşallah erkek bebek geliyor,doktorunun söylediklerinden öyle anlaşılıyor güzelim::))))))))iki haftayı bizde iple çekeceğiz haberin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?