Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

helencim canım seni çok iyi anlıyorum, kimbilir nasıl yüreğin sızlıyor bu duruma... ama bu tamamen eşinin ruhsal ve kişisel yapısıyla alakalı bir durumdur canım, sen zannediyor musun ki oğlun olsaydı her işinde eşin sana yardımcı olacaktı, ilk başlarda evet birden coşkuyla davranabilirdi, fakat sonraları yine kafasına göre takılacaktı.. çünki yapısı o.. çocuklarıyla ilgilenen erkekleri görünce bunun birazda yapıyla alakalı olduğunu daha net anlıyorum, o insanlar bebekleri olmadan önce de eşlerine her anlamda yardımcı oluıyorlar genelde..
hele demişsin ya evi toplarken eline verdim, baktım öpüyordu diye... inan orda ağlayasım geldi.. senin bunu görmeye, bebeğininde bunu hissetmeye ne kadar çok ihtiyacınız var kim bilir.. konu komşunun adamları bile başkasının bebeklerini görünce dayanamıyor öpüp sevmek istiyor değil mi..
gururlarına yenik düşmemek için bu kadar mesafe koymayı vicdanen nasıl başarabiliyorlar acaba arkadaşım..
sen elinden geleni yapıyorsun canımcım, fakat şunu hissettim, sen şimdi daha kızın 4 aylık civarındayken yeni bir bebeği düşünerek kendini çok yıpratıyorsun, biraz ruhsal olarak dinginlik dönemine geçiş yaptıktan sonra bu gibi fikirleri kendine, duygularına açarak, o zaman değerlendir istersen canım... sen şu anda bebeciğini başka bir bebeğin hayaliyle emziriyosun.. sütünle beraber ruhunda ona akıyor.....
Mevlam her anlamda yardımcın olsun ve bu sıkıntılarından hayırlısıyla kurtuluş ihsan etsin canım..

benim eşim de ilgisiz ve kendi dünyasında... Ama kız olduğu için böyle değil. bence oğlumuz da olsa aynısını yapar %100 eminim.
oysa çocukta özgüven gelişimi için baba figürü en önemli şeymiş.çocuk evde sürekli yatan yada kendi dünyasında yaşayan bir baba görerek asla özgüven geliştiremezmiş.bunu son katıldığım seminerde öğrendim.
benimki bir de sürekli beni eleştiriyor çocukları iyi yetiştiremiyormuşum diye(

Canlarim yeni bebis icin kararinizi verin guvenli olun kendinize annelerimiz nasil buyutdu bizi
tabii ki zor olucak bir az ama ne kadar ki genciz demekki enerjimiz var baka biliriz bir azdan cok gec olucak helencim sana diyorum
ins 7-8 ayinda hamis kalirsan bi yandan kizin buyuycek doger yandan karninda oglun buyuycek yani ayni anda iki cocuk buyumus olucak.Benim kiz daha 23 gunluk 6-ayi olsunda Allahin yardimiyla erkek bebek dusunuyorum
hem babaya sen sevdirmelisin minik kizini ben hep bak bunu yapti bak onu yapti cabuk gel bak babasi diyince hemen gelip bakiyo seviyo.

opuyorum hepinizi

öyle isteyince erkek bebek oluyomuymuş üçüncüde kız olursa ozaman insanın psikolojisi ne olur allah bilir

canlarım hele bir durun bebeleriniz 3 yaşına gelsin bezden falan kurtulsun.kendi yesin içsin.giyinsin.azıcık rahata erin. bakın bakalım ondan sonra düşünceleriniz değişiyormu?
sil baştan bebek yapıp büyütmek zor gelecek belki vazgeçeceksiniz.
belki de bebek deyince "amman almıyım daha yeni yaşamaya başladım" diyeceksiniz.

hem erkek olunca kimse çok mutlu oldum çok farketti başım göğe erdi demiyor kızlar.hepsi aynı kaydirigubbakcemile2

kızlarr bugünn doktordaydımm
doktorumuzz benzetmee yaptıı amaaa dahaa erkenn dedii
sadecee burdaa yazacağımm kimseye söylemeyeceğimm
erkeğee benziyoo dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amaa 2 haftaa sonra kesinn belli olurr dediii
şimdilikk kendimii fazlaa kaptırmıyorummmmm

Son düzenleme:

canim tebrik ederim 10 haftayi gectinse kesin erkektir
eli ayagi duz saglam bi oglun olur ins

canim tebrik ederim 10 haftayi gectinse kesin erkektir
eli ayagi duz saglam bi oglun olur ins

ayyyyyyyyy çok sevindim ya
inş değişmez benzetmesi bile güzel bence yaaaa
bize umut oldun ya

çok sağolunn arkadaşlarrrrr
evet esmerkız yaaa bende hemenn tebessüm ettim duyuncaa amaa eşimle paylaşmadımm sadecee burdaa yazıyorumm 2 hafta sonra kesin olursaa dicemm
çünküü sadecee benzetmeeeee belkii kızdırr
doktor bebeğinn heryerinii inceledii sonraa diğerr çocuklarınızz ne dediiiii
bende 2 tanee 2kızımm var bunudaa kız hissediyorumm dedimm
neden öyle düşünüyorsunuz dediiii,
ama genelliklee öylee oluyordaa dedimm
2 haftaa sonraa kesinn dicemm amaa bebek erkeğee benziyoo annesii dedii
hayırlısıı artıkkk kızdaa olsaa onu çokk sevecemmmmm
bugünn taklalarr açtıı annesinee

aslında söylediklerin dogru.hep bi hayalle yaşıyorum.ama kendimide alamıyorumm.allah yardımcım olsunn.çok taktım ben bu ıolaya...

bende sadece kendi kocam sanırdım.ama benimki kadar ilgisiz olamaz sanırımm..

aman sevil ne ettim yaa.6 -7 ay sonramı..yahu iki küçük çocuku bide yeni küçük olacak.ayy kafayı yerim sanırım.şöyle düşün sadece ve sadece ben bakacagım o çocuklara yani kesinlikle yardım almadan.eşim dahil buna.zaten pek hoşlanmaz böyle şeylerden.evet eskiler büyütmüş ama küçügü büyüge emanet ederlermişti.şimdi öylemi..dışarı salarlarmış oynamaya.şimdi öylemi..herşey çok degişti bakkala bile gönderemezkenn.ben yapamma bu sefer bid kız olacak iyice psikolojik bunalımda olacagım.zaten bu bunalımdan çıkmaya çalışırkenn,,ben küçük kızım 18 aylık olsun öyle düşünüyorum ora bura aralarında 2.5 yaş olur diyorumm..

öyle isteyince erkek bebek oluyomuymuş üçüncüde kız olursa ozaman insanın psikolojisi ne olur allah bilir

aynen katıloyurmm.valla sevil tebrik etmek lagzım seni böyle karar verdiysenn..

haklısın bencede biraz duracagım.ama 3 yaş beklemeyecegim..ama çokta erken degil.bakalım o gün gelsin bakalım..
dedigin gibi belki vazgeçecegiz...)))

allahımmmm çoook sevindimmmm.ayrıca buraya yazıp haber verdigin içinde çook teşekkür ederim ne kadar çok merak ediyorum seni..inşallah rabbim sana bu erkek çocgu nasip eder.ben dedim bu erkek diyee.inanıyorum ben.ama evet çok kaptırma yinede kıocanada demedigin iyi olmuşş.benimki hayal kırıklıgına ugramıştı aman haa.dikkatli oll.ve bir doktorlada kalmaa.benimkii biri erkek depiy digeri kız demişti aklında olsun..rabbim gönlündekini saglıklıca nasip etsin..sen oglanı dogurda bizde heveslenelim.)))

ayyyyyyyyy çok sevindim ya
inş değişmez benzetmesi bile güzel bence yaaaa
bize umut oldun ya

evet ne güzel dimi:)))

ayy canım yaa.yesinler onun taklasını..o küçük adammm...
şimdi sen aklımdan hiç çıkmazsın be edammm..allah hayırlısını versin.hemde oglunu versinnn..benim içim rahatt..6.hissim kuvvetlidir benimm.ikin kızımada kız dedim içimden kız oldu.bak bence seninki erkek..:)))

hepinizi çook seviyorummm.nede güzel tanıştım sizlerle...bana umut oluyorsunuz...moral veriyorsunuz..ne iyisiniz yaaa....

:lepi:
hepinizi çook seviyorummm.nede güzel tanıştım sizlerle...bana umut oluyorsunuz...moral veriyorsunuz..ne iyisiniz yaaa....

helencim nasilsin canim maasallah kizlarini buyutuyosun kucuk ozellikle ne cabuk gecti zaman kizlar benimde henuz vaktim var ama arastirmalardayim duanizi eksik etmeyin :))

Edaaaaacımmmm canım yaaaaa
coook sevındımmm ınsallah degısmezz dıkkat eger erkekse
basta ben olmak uzere basın coook agrıycakkk opuyorummmm canımmm

SEVILCIM ONCELIKLE BEBEGIN HAYIRLI OLSUN biliyosun seninle daha onceleride yazismistik ozelden
yeni hamileydin ama kuzum sen herseyi denemistin erkek bebek icin kiz oldu bu kez ne yapmayi dusunuyosun
bi arkadasimiz vajinal dus yapti bebegi kiz ben sunu anladim olmayinca olmuyorr

biz dua edelim bol bollll
neyse eda anlmatsin bakalim neler yapmiss :))))))))))

helen cok yipratma kendini nolurr kuzum inan esim icin degil kendim icinde istiyorum ben soyle minik bir kucuk adamim olsun
ilerde ablasina anasina babasina hayirli bir erkek evlat ve abi olsun babamizdan sonra ikinci babamizda o olsun diye gelinim olsun babaanne olayim diye
inan gelinim olsun hicbu tarz tepkilerde bulunmayacagim 10 kizda verse bize basima taac edecegim
cok zor bilen biliyor iste
sikma canini inaniyorum duacinim olacak insallahhh

karabiberciğim inşallah erkek bebek geliyor,doktorunun söylediklerinden öyle anlaşılıyor güzelim::))))))))iki haftayı bizde iple çekeceğiz haberin olsun...

helencim valla bana üçüncü bebek kabus gibi geliyo şuan bebek aklımın ucundan geçmiyo düşüncem değişti bu iki cadıdan sonra ben ne zaman rahata erecem ya ne zaman rahat rahat kafamı dinlicem.bazen ruyamda kendimi hamile görüyorum valla bana kabus gibi geliyo artık bebek fikri.allah kızlarımıza uzun sağlıklı ömür versin.

Edaaaaacımmmm canım yaaaaa
coook sevındımmm ınsallah degısmezz dıkkat eger erkekse
basta ben olmak uzere basın coook agrıycakkk opuyorummmm canımmm

ağrımazz başımm orkidecimm herşeyii sorabilirsinizz amaa dahaaa 2 haftaa sonraa kesinn olacakkk
belkii de ne bilimm ya kızdırr neyse biz 2 haftaa dahaa sevinelimdeeee

karabiberciğim inşallah erkek bebek geliyor,doktorunun söylediklerinden öyle anlaşılıyor güzelim::))))))))iki haftayı bizde iple çekeceğiz haberin olsun...

hayırlısıı artıkk noniscimmm bende merak ediyorumm
aslındaa burayadaa erkenn yazdımm gibiii
içime birden acabaa kızmıı diyee düşünmeyee başladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…