Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

mrb arkadaşlar bende 2. kızımı kucağıma aldım 28 nisanda sizlerede dua ettim hoşçakalın

meysacım geçmiş olsun, Yavrun zihnen bedenen ve ruhen sağlıklı, hayırlı huzurlu bi evlat olsun inşaAllah :) Hoşgelmiş dünyamıza :lepi:

teşekkür ederim arkadaşlar kontrole diye gitmiştim hafiften ağrım vardı baktılar 9 cm açılmam olmuş yarım saat sonra doğum yaptım
gerçekten inanılmaz bi duygu bebişim çok tatlı insan ilk bebeğinde bişey anlamıyo bence ikinciler ap ayrı iyikide olmuş
allah isteyen herkese versin

meysacım normal doğum yapmışsın ve ne kadar kolaylıkla geçmiş maşaAllah...
bende senin gibi düşünüyorum, insan bilinçlendikçe çocuğa bakışı değişiyor, ikinciye anne olmak hakikaten farklıdır.. bi arkadaşım ikinci çocuğumda anne olduğumu hissettim demişti,, şimdi senden duyunca onu hatırladım
dua edin bende yaşayayım tekrar bi bebeğe kavuşmayıııııııı :CüvCüv:

mrb arkadaşlar bende 2. kızımı kucağıma aldım 28 nisanda sizlerede dua ettim hoşçakalın

ay canım ya analı bablı büyüsün inşallah.hyırlı evlat olsunlar.ailesine verabbimize:))

evet ya ikinci sanki daha kolay oluyo.tecrübe olunca ne yapacagın bilyosun...iyi çok sevindim..

allahın izniyle sende yaşayacaksın gıymatlım.biraz sabır güzelim...

Hayirli ugurlu olsun, Allah uzun, saglikli, mutlu huzurlu bir omur versin melegine.. Ben de ikinci kizimi 28 nisan da kucagima almistim :)

iyiyiz canım sizler nasılsınız havalar ısındıya ben fazla giremıyorum artık çocukları parka götürüyorum gün içinde.ev sıkıcı oluyo sıcak havalarda

helencim seni rüyamda gördüm kız, ne alaka dicen ama bende bilmiyorum alakaya maydonoz olabilir delikafadulden
çok hanımefendi biriydin, adın hakkaten helen mi diyorum evet diyorsun, sonrada bana birsürü hazırlıklar yapmışsın, börekler salatalar oh oh... sağol ellerine sağlık. yahu niye zahmet ettin biz yabancımıyız gız bacım :lepi:

canım yaaa.belkide bir yerlerde birbirimizi görüyorduruz ne dersin..yerimseniben
kşke görüşebilsik ne güzel olur dimi.tabi cesaretle..
helen ismini çok severim.sen beni böyle bil daha iyi..
aslında sıcaklardan degil.benim küçük artık büyüdü ilgi alaka istiyo kucak istiyo.off artık ek gıdada veriyorum yedirme çabaları(daha yeni dogdugunda bol bol uyuyordu benimde vaktim oluyordubama şimdi cin gibi maşallah.hep tepemdee...a.s

evet helencim sana katılıyorum, böyle önyargısız ve eleştirilecek yönlerinmizi bulmaya çalışmadan devam eden bir arkadaşlık daha içten ve doğal oluyor.....

ek gıdaya geçmek için çok erken değil mi canım neden kendinide yavrunuda strese sokuyorsun...
kime benziyor yavrucuğun ?

yok canı biz bir hafta sonra 4 aylık oluyoruzbdoktor 3.5 ayşlık olunca yavaştan azar azar vermeye başla istersen tadını bilsin dedi.ama bizimki pek sevmedi ek gıdayı.istemezse zorlama dedi doktor zorlamıyorum ama.yogurt elma suyu armut suyu verdim.yüzünü ekşitip durdu.neyse zamanla alışır bakalım..
benim kızmın ikinside babasına benziyor..
sen nasılsınn.

helen`cim
ukalalik gibi algilama lutfen soyleyeceklerimi,ilk basta benim cocugumda hic sevmemisti ek gidalari.hemde hicbirini.biz cay kasiginin ucuyla bile olsa,tukurse bile veriyorduk. veriyorduk agzina.2 tane pirinc tanesi bile olsa ver canim yaa.buyuk kizim simdi herseyi yiyor mesela.boyle boyle damat tatlari gelisecek.ben bu donemde ne kadar cok gida tattirirsan damak tadinin zenginlesecegine inaniyorum.ek gida doneminde bizi zorlayan kizim simdi herseyi yiyor,gorenler sasiriyor cocuk bunu nasil seviyor diye.salatayi cok seviyor mesela.salcali yemekleri,herseyi yiyor(bazen fazla istahli oldugunu dusunuyorum :))
benim kucuk kizim daha 1.5 aylik 2-3 aya bende basliycam eklere.

bu donemde cok fazla gazete okuya okuya paronayak oldum.tecavuz olaylari falan arttikca kizlarim icin cok korkmaya basladim ben.geceleri uykumdan uyanir oldum bazen, ya benim kiziminda basina boyle bir sey gelirse dusunsesiyle.guvenipte kimselere birakamam bebeklerimi sanirim.yurtdisinda yasadigim icin yanimizda zaten kimse yok ama.sizlerdede varmi bu tarz korkular

bende iyiyim hamdolsun arkadaşım..
benim kızımda babasına benziyor

bebeğinin kilo alımı nasıl, sütün yeterli mi, inşaAllah ruhen rahatsındır
eşin yaklaşmaya başladı mı kuzucuğuna, o psikolojiden kurtulabildi mi canım..
çok mu sordum bilmiyorumkismile

canı tabiki vazgemeyecegim.ama zor alıyo. resmen ögürüyo.korkuyorum verdigimide kusacak diye.zaten damla damla tattırıyorum.

hiçte ukalalık degil.önerim için teşekkür ederim.ben böyle şeylere takılmam:))

sorma matteo bende korkuyorum.nasıl büyüyecekler diye içim içimi yiyo.eskedin dışarda oynardık eve akşam oldumu gelirdik.ama kimse korkmazdı.şimdi öylemi.diyorum eşime kızları bakkala bile göndermeyecegim.allah korusun.hemde çok korkuyorum.kız sahibi olmaz işte böyle durumlarda biraz korkutuyo.allah yardımcımız olsun.inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırlar..

bebegimin kilo alımı eh işte ne iyi ne kötü.1.ay bir kilo...2.ay 950 gr..üçüncü ayda.750 gr aldı.bi düşü var yani.valla süt olsun diye çok su içiyorum ama demekki olmaınca olmuyo.4.ay ek gıdaya daha net geçeriz iştee.ama mama almıyo yine şükür.emiyo.

eşim alışmaya başladı.geçen bi tut evi toparlayayım dedim.baktım öpüyoo..çook mutlu oldumm.artık sevmeye başladı.ilk zamanlar sanki evde ikinci bir çocuk yokmuş gib davrenıyordu buda beni kahrediyordu.ya içime atıp kimse görmeden aglıyordum.yada üzüntümden eşime çok sinirleniyordum adamın yaptıgı herşey bana batıyordu kızına böyle davrandıgı için ..her yaptıgı bişey için o ters bile olmasa bana ters geliyordu.bagırıyordum eşime oda bana cevap veriyordu.işte böyle biraz stresli bir dönem geçirdim.eşimin sayesinde.bazen öfkemden yapmayacagım üçüncü çocuk.o hiç birşeyi haketmiyo.bu iki kızımıda haketmiyo diyorum.offf dertleniyorum yinee.ama dayanamıyorum..bende istiyorumm.şöyle küçük kızı bi bagrına bastırsın çok seviyorum desin.bende çok mutlu olayımm.sonra çocuk işine daha sıcak bakayımm.
herkes anneler günü kutladı biz hiç oralı bile olmadıkk.adam dililnin ucurda taaa saat 17.00 olmuş bana öyle anneler günün kutlu olsun dedi.bende sagol bile demedim.çünkü gecti işteee..o fosur fosur uyudu.saat 15.00 e kadar.uyundı kahvaltısın etti.tv seyretti.internete takıldı.bizden haberi yok.çocuklar hadi çıkalım gezelimsizde benisiz dışarı çıkmıyorsunuz.bi hava alın.yook sonra oturdu maç izledi.ben ne yapayım bu adama.söyleyin lütfen bu kadar ilgissiz bir baba .üçüncü çocugu hak ediyormu....

ben hemen olsun istiyonrum ücüncü çocugu fakat dogruursam.heşeyleriyle en ilgilenecegim yani sanki babasımzmışlar gibi büyütmem lagzım.çünkü bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgı var adamda.iş dedimmi kacıyo.ev onnu için işten geldikten sonra dinlenme yeri.işten gelcek kimse buna dokunmayacak.çocuklar seszi olp o tv seyredip denlenecek kimse bundan yardım istemeyecek.öyle olursan senden iyisi yok.öyle yaparsam iyi bir eş oldugum söyler.över durur.ama yoruluyorum.yardım istiyorum.o hemen bende çılışıyorum bende yoruldum dinlenmek hakkım diyo.ben ne zaman dinlenecegiim diyorum gülüyo yatıyosunya diyoo.tabi küçük kız izin verirse yatıyorum evet(sanki kendi yatmıyoo(offff anlatmatla baş olmuyo derdim.ya kusura bakmayınn.gıymatlım bir soru sordun.bin cevap aldın..söyleyin ben ne yapayımm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…