Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

ah canım ah bilmemmiii
bende hamile kaldığımdaaa 1 ay göz yaşıı döktümmm nasıll bakacamm diyeeee
benim büyük kızlarr çokk akıllıı birdee büyüklerr biri 10 diğerii 7 yaşında
ama yinedee korkuyorummm çünküü 7 yıl geriyee gitttimmmm
gece kalk mama hazırla arkasından dolannnohaoldumsmile

helenxcimm çokk sağol arkadaşımmmm
evet 2 hafta sonraa 2 doktoraa gidecemmm
çünküü biirii doğumuu yapmayıı düşündüğümm hastaneeeee,banaa çokk geçç randevuu vermişlerdii
o yüzdenn bendee 2 seferdirr başkaa doktoraa gidiyordummmm
bunudaaa bırakmakk istemiyorumm çokk güzel ilgileniyooo
1 haftaa birinee 1 haftaa birinee giderimm

:lepi:

helencim nasilsin canim maasallah kizlarini buyutuyosun kucuk ozellikle ne cabuk gecti zaman kizlar benimde henuz vaktim var ama arastirmalardayim duanizi eksik etmeyin :))

sagol canı.küçük bile 4 aylık oldu çok şükür..orkidem senin bir kızmıydı iki kızmıydı..hepimiz duacıyız birbirimize..rabbim hayırlısıyla bizede tattırsın erkek evlat..

Edaaaaacımmmm canım yaaaaa
coook sevındımmm ınsallah degısmezz dıkkat eger erkekse
basta ben olmak uzere basın coook agrıycakkk opuyorummmm canımmm

bende agrıtacagım yaaaaaa....

orkidem bende ikinci kızda bayagı şey yaptım.ama dedigin gibi olmayınca olmuyor işte..dua herzemen olacak elbet..

orkidemmm.aynı hayaller bendede var.bende önce eşim için sonra kendim için en sonundada kendi ailem içinde istiyorum biz üç kız kardeşiz babamın annemin hala hayal ederler bi oglumuz olsaydı nasıl olurdu diye..bari torunları erkek olsun istedim ama nasip olmadı.allahtan ablamın bi oglu var..(bide kızı)onla gideriyoruz erkek sevdasını şimdilik..bende istiyorum babaanna olmayı.gelinim olsaa.ne güziel olur onlara hiiç karışmam.gelinimi kızım gibi severim.kendimi sevdiririm.diye hayallar kurarım.inşallah orkidemm inşallah..

canım öyle oluyoda bi rahata girince sonra aceba yapsakmı diye düşünüyoruz.şimdilik bende düşünmüyorum.biraz daha zamanı var.=))))

hayırlısıı artıkk noniscimmm bende merak ediyorumm
aslındaa burayadaa erkenn yazdımm gibiii
içime birden acabaa kızmıı diyee düşünmeyee başladımmm

hiçte üzülmee.sen olanı yazdın iştee.bence erkek..bazı dotorlar 10 haftada çok iyi biliyorlar..bence gördüyse yanılma payı azdır..benim doktor 11+5 de kız demişti.bende gittim başka bi doktora o erkek demiştii.yani benim doktor taa ozamanbildi yani..edam bilen bilyo yanii.çok erken degilll...

hımm güzel fikir..bir hafta bireni gitme..böylece sende emin olursun...allahım dualarımızı kabul etsin...

canım inş. erkektir bebeğin ama sen genede kimseye söyleme iyice belli olana kadar
banada çok iyi dedikleri bir radyoloji uzmanı 13+4 te erkek demişti allahtan kendimi çok kaptırmamıştım çünkü içimden hep kız geçiyodu.belki hatırlarsın benim ilişki 12. günü olmuştu sen bana kız olabilir demiştin
inş seninki erkektir allah banada 3.de nasip eder inşallah

helencim benim 3 yasinda kizim var ikinci kizim 26 gunluk daha
ben de kaynanayla kaliyorum ama bebegime kendim bakiyorum.Esim kucagina bile almiyo aglayinca.
buyuk kizimdan korumaktan onemli bi sey yoktur bebegi en zoru bu.Uykusuzluk viz gelir bana.
Onun icin doktorum bana hesaplama yapicak erkek bebek icin 100% kesin diyo
hatta bana daha hamile deyilken sen bu yil hamile kalma cunku hazirandan baska butun aylar kiz sende dedi.2010 -da kalirsan erkek yili dedi.Ben haziranda hamile kalamadim temmuzda kaldim ve kizim oldu.Neyse ki takdir Allahin hesaplama varsa da bi deneyelim demi.Ben hesaplama yaptiricam ins bakalim.Hayirlisiyla her sey guzel olur.

canim ne hesabiymiski bu nasil yapiliyo yaa bizede bilgi aliver en azindan yardimci olsun o dr bey kimse bunca kisinin duasini alirsin valla cin takvimimi ki yoksa rusmu birazcik bilgi :))

ozamanlarr çok araştırıyordumm canımm dikkat ettimdee 12ncii gün ve 17nci gün olanların kızıı oluyoo
bendee kısmett tamm 14ncü gün olduuu
aslında sanaa güzel zamnda demişlerr 14 haftada erkekk demişler amaa bilememişlerr
bende sadecee burda paylaştımmmm
amaa hetarfımdakiilere söylemiyorum

yok sevilim.ben dayanamam.küçük az büyümeli.kndimi toparlamalıyım.hem ben sezeryanım ikiside.bedenim kendine gelmeli.hala dikişlerim arada bi acıyo.çünkü çok yoruluyorum.bide üçüncüyle hiç kımıldayamam.beniki şöyle 1.5 yaşına bigelsin ..seni takip edecegim.buraya yazdıgın sürece..

canim ne hesabiymiski bu nasil yapiliyo yaa bizede bilgi aliver en azindan yardimci olsun o dr bey kimse bunca kisinin duasini alirsin valla cin takvimimi ki yoksa rusmu birazcik bilgi :))

evet lütfeen bizede yardım et.de bakalım bizede vermezmiki takvim.ücretle tabii...

canim elinde takvimi var ve hesapliyo bide ama bana bilgi verecegine inanmiyorum

sevilcim sen sanırım türkiyede yaşamıyorsun degilmiiii..

kızlar hepinize hayırlı sabahlar............ bugün nasılsınız

sanada hayırlı sabahlar canımm.iyiz sen nasılsınn..bebek işi devam dimi..

söyleme bacım.garanti olsun öyle söyle...ama bilen doktor o haftalardada biliyooo...

helencim bende iyiyim canım, benim bu ay da olmadı arkadaşım, tedavi mi görmem gerekiyor bilmiyorum, kalbim çok buruk :a015:

esmerkız çatlama iğnesi denemedim canım, ondan önce yumurtlama hapı kullanmak gerekiyor galiba öyle mi....
doktor kontrolünde mi olmak gerekiyor bunlar için bilmiyorumkismile

burdan duyduklarıma göre 3 ay hap kullanıyolar sonra gerekirse çatlama iğnesi oluyolar bildiğim kadarıyla.ama doktor konturolünde tabi birde çoğul gebelıkte olabiliyomuş 3 .4 yumurda çatlarsa olabiliyo böyle duydum bilmiyorum doktor sana saat veriyo ona göre ilişki öneriyo sanırım

eşimden izin çıkarsa bugün gitmek istiyorum doktora..... bide üstüne misafir gelcek bugün kızlar yaa... hep böyle ıvır zıvırla zaman boşa geçip gidiyor... dua edin bana, bugün gidebileyim canlarım :Saruboceq:

selam arkadaşlar.hepinizi tek tek okudum.öncelikle hepinize sağlıklı anasına babasına hayırlı uzun ömürlü evlatlar diliyorum.kafanızı karıştırış olmuyayım ama.başıma geldiği için paylaşmak istedim.ben 30haftalıkken yani 7.5 aylık hamileyken kızım değil oğlum olcağını ögrendim..şuanda 5.aını doldurmak üzere olan çok şeker bir oğlum var..kızı olan oğlan oğlu olanda kız istiyo.allahım inşallah nasip ederse banada sizlerin gibi sağlıklı cicili bicili giydirceğim bi kız evlat nasip eder..

git canım böyle şeyler ihmale gelmez..

seni hatırlıyorum canım.okumuştum..bende hamileyken aceba benimkide öyle olabilirmiki diye geçirmedim degil..ama iki kız sonuç..

kızlar nasılsınız..ben iyim şükür..kızlarımda iyiler.işte küçük büyüyo 4 ayı geçtik artık.nede çabuk geçti zaman..

sizler nasılsınız.hadi anlatınn.ben pek giremiyorum kızımın uykusu yok artık gündüzleri.bide sürekli kucakta.kucak olmazsa aglıyo.off dayanamaıyorum alıyorum.ama bu seferde bütün işlerim aksıyo.ne edecegim bilemiyorum.uyurken işte böyle arada bi giriyorum..öptüm sizleri.anlatın ben bazen girip okuyorum ama cevap yazamıyorum..

iyiyz canım aynı işte herşey benımkide 5 aylık oldu nerdeyse.sen kucağa alıştırmakla iyi yapmamışın ya ben hiç kucağıma almıyorum desem yeridir.koyyorum beşiğine uyuyyo uyanıncada ana kucağı var ona otutturuyorum kendi başına oynuyo hiç alıştırmadım kucağa o oyalanırken bende işlerimi yapıyorum rahatım şimdilik çok şükür.kızlarımın bana yükü olmuyo sağolsunlar:ecrin_bebeklumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…