helencim valla bana üçüncü bebek kabus gibi geliyo şuan bebek aklımın ucundan geçmiyo düşüncem değişti bu iki cadıdan sonra ben ne zaman rahata erecem ya ne zaman rahat rahat kafamı dinlicem.bazen ruyamda kendimi hamile görüyorum valla bana kabus gibi geliyo artık bebek fikri.allah kızlarımıza uzun sağlıklı ömür versin.
:lepi:
helencim nasilsin canim maasallah kizlarini buyutuyosun kucuk ozellikle ne cabuk gecti zaman kizlar benimde henuz vaktim var ama arastirmalardayim duanizi eksik etmeyin :))
Edaaaaacımmmm canım yaaaaa
coook sevındımmm ınsallah degısmezz dıkkat eger erkekse
basta ben olmak uzere basın coook agrıycakkk opuyorummmm canımmm
SEVILCIM ONCELIKLE BEBEGIN HAYIRLI OLSUN biliyosun seninle daha onceleride yazismistik ozelden
yeni hamileydin ama kuzum sen herseyi denemistin erkek bebek icin kiz oldu bu kez ne yapmayi dusunuyosun
bi arkadasimiz vajinal dus yapti bebegi kiz ben sunu anladim olmayinca olmuyorr
biz dua edelim bol bollll
neyse eda anlmatsin bakalim neler yapmiss :))))))))))
helen cok yipratma kendini nolurr kuzum inan esim icin degil kendim icinde istiyorum ben soyle minik bir kucuk adamim olsun
ilerde ablasina anasina babasina hayirli bir erkek evlat ve abi olsun babamizdan sonra ikinci babamizda o olsun diye gelinim olsun babaanne olayim diye
inan gelinim olsun hicbu tarz tepkilerde bulunmayacagim 10 kizda verse bize basima taac edecegim
cok zor bilen biliyor iste
sikma canini inaniyorum duacinim olacak insallahhh
helencim valla bana üçüncü bebek kabus gibi geliyo şuan bebek aklımın ucundan geçmiyo düşüncem değişti bu iki cadıdan sonra ben ne zaman rahata erecem ya ne zaman rahat rahat kafamı dinlicem.bazen ruyamda kendimi hamile görüyorum valla bana kabus gibi geliyo artık bebek fikri.allah kızlarımıza uzun sağlıklı ömür versin.
hayırlısıı artıkk noniscimmm bende merak ediyorumm
aslındaa burayadaa erkenn yazdımm gibiii
içime birden acabaa kızmıı diyee düşünmeyee başladımmm
helenxcimm çokk sağol arkadaşımmmm
evet 2 hafta sonraa 2 doktoraa gidecemmm
çünküü biirii doğumuu yapmayıı düşündüğümm hastaneeeee,banaa çokk geçç randevuu vermişlerdii
o yüzdenn bendee 2 seferdirr başkaa doktoraa gidiyordummmm
bunudaaa bırakmakk istemiyorumm çokk güzel ilgileniyooo
1 haftaa birinee 1 haftaa birinee giderimm
kızlarr bugünn doktordaydımm
doktorumuzz benzetmee yaptıı amaaa dahaa erkenn dedii
sadecee burdaa yazacağımm kimseye söylemeyeceğimm
erkeğee benziyoo dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amaa 2 haftaa sonra kesinn belli olurr dediii
şimdilikk kendimii fazlaa kaptırmıyorummmmm
canim ne hesabiymiski bu nasil yapiliyo yaa bizede bilgi aliver en azindan yardimci olsun o dr bey kimse bunca kisinin duasini alirsin valla cin takvimimi ki yoksa rusmu birazcik bilgi :))helencim benim 3 yasinda kizim var ikinci kizim 26 gunluk daha
ben de kaynanayla kaliyorum ama bebegime kendim bakiyorum.Esim kucagina bile almiyo aglayinca.
buyuk kizimdan korumaktan onemli bi sey yoktur bebegi en zoru bu.Uykusuzluk viz gelir bana.
Onun icin doktorum bana hesaplama yapicak erkek bebek icin 100% kesin diyo
hatta bana daha hamile deyilken sen bu yil hamile kalma cunku hazirandan baska butun aylar kiz sende dedi.2010 -da kalirsan erkek yili dedi.Ben haziranda hamile kalamadim temmuzda kaldim ve kizim oldu.Neyse ki takdir Allahin hesaplama varsa da bi deneyelim demi.Ben hesaplama yaptiricam ins bakalim.Hayirlisiyla her sey guzel olur.
canım inş. erkektir bebeğin ama sen genede kimseye söyleme iyice belli olana kadar
banada çok iyi dedikleri bir radyoloji uzmanı 13+4 te erkek demişti allahtan kendimi çok kaptırmamıştım çünkü içimden hep kız geçiyodu.belki hatırlarsın benim ilişki 12. günü olmuştu sen bana kız olabilir demiştin
inş seninki erkektir allah banada 3.de nasip eder inşallah
helencim benim 3 yasinda kizim var ikinci kizim 26 gunluk daha
ben de kaynanayla kaliyorum ama bebegime kendim bakiyorum.Esim kucagina bile almiyo aglayinca.
buyuk kizimdan korumaktan onemli bi sey yoktur bebegi en zoru bu.Uykusuzluk viz gelir bana.
Onun icin doktorum bana hesaplama yapicak erkek bebek icin 100% kesin diyo
hatta bana daha hamile deyilken sen bu yil hamile kalma cunku hazirandan baska butun aylar kiz sende dedi.2010 -da kalirsan erkek yili dedi.Ben haziranda hamile kalamadim temmuzda kaldim ve kizim oldu.Neyse ki takdir Allahin hesaplama varsa da bi deneyelim demi.Ben hesaplama yaptiricam ins bakalim.Hayirlisiyla her sey guzel olur.
canim ne hesabiymiski bu nasil yapiliyo yaa bizede bilgi aliver en azindan yardimci olsun o dr bey kimse bunca kisinin duasini alirsin valla cin takvimimi ki yoksa rusmu birazcik bilgi :))
canim elinde takvimi var ve hesapliyo bide ama bana bilgi verecegine inanmiyorum
kızlar hepinize hayırlı sabahlar............ bugün nasılsınız
ozamanlarr çok araştırıyordumm canımm dikkat ettimdee 12ncii gün ve 17nci gün olanların kızıı oluyoo
bendee kısmett tamm 14ncü gün olduuu
aslında sanaa güzel zamnda demişlerr 14 haftada erkekk demişler amaa bilememişlerr
bende sadecee burda paylaştımmmm
amaa hetarfımdakiilere söylemiyorum
eşimden izin çıkarsa bugün gitmek istiyorum doktora..... bide üstüne misafir gelcek bugün kızlar yaa... hep böyle ıvır zıvırla zaman boşa geçip gidiyor... dua edin bana, bugün gidebileyim canlarım :Saruboceq:
selam arkadaşlar.hepinizi tek tek okudum.öncelikle hepinize sağlıklı anasına babasına hayırlı uzun ömürlü evlatlar diliyorum.kafanızı karıştırış olmuyayım ama.başıma geldiği için paylaşmak istedim.ben 30haftalıkken yani 7.5 aylık hamileyken kızım değil oğlum olcağını ögrendim..şuanda 5.aını doldurmak üzere olan çok şeker bir oğlum var..kızı olan oğlan oğlu olanda kız istiyo.allahım inşallah nasip ederse banada sizlerin gibi sağlıklı cicili bicili giydirceğim bi kız evlat nasip eder..
kızlar nasılsınız..ben iyim şükür..kızlarımda iyiler.işte küçük büyüyo 4 ayı geçtik artık.nede çabuk geçti zaman..
sizler nasılsınız.hadi anlatınn.ben pek giremiyorum kızımın uykusu yok artık gündüzleri.bide sürekli kucakta.kucak olmazsa aglıyo.off dayanamaıyorum alıyorum.ama bu seferde bütün işlerim aksıyo.ne edecegim bilemiyorum.uyurken işte böyle arada bi giriyorum..öptüm sizleri.anlatın ben bazen girip okuyorum ama cevap yazamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?