Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

kızlar benim bu ay da yattı.... hakkımızda hayırlısı olsun..
kısmetten ötesi yok :a015:

sağolun kızlar

esmerkız, düşükten önce 5 ay beklemiştik,
sonra doktor 2 ay müddet verdi, o süre şubatta dolmuştu

he he belkide kıskanıyordur ama büyükler daha uyanık kıskanır herhal.pek belli etmedin ama seninki belli etmişe benziyo.benim kız 4 yaşında bazen kıskanıyo bazende sevip öpüyo..

ama esmen 15 yaşındakii bir kızınn kıskanmasıı birazz şaşırtıcıı geldii banaa hani 6 yaşına kadar anlarımda ama 15 yaşında belkii şaka yapmışta olabilir annesiiii

edam nasıl gidiyo hamilelik..varmı bi sıkıntı...

aslında dogunca anlarsınızbence o dogsun senin eline bile vermez çok sevecek..:)))

hayırlısı olsun bacım.onunda bi saati var işte o zamanı bekliyo...

sağolun kızlar

esmerkız, düşükten önce 5 ay beklemiştik,
sonra doktor 2 ay müddet verdi, o süre şubatta dolmuştu

ah be kuzum benimde 5 ay sonra oldu.ikinci hamileligim.anca bacım..bekle hayırlısı olsun

ya ben pek giremiyorum bu aralar.üçük sanki huy defgiştirdi pek mızı mız sürekli kucak istiyo.kucakta uyamk istiyo.off bırakıncada pat diye uyanıyo.valla çişe zor gidiyom..:...:(((

ya ben pek giremiyorum bu aralar.üçük sanki huy defgiştirdi pek mızı mız sürekli kucak istiyo.kucakta uyamk istiyo.off bırakıncada pat diye uyanıyo.valla çişe zor gidiyom..:...:(((

Helencigim, benim ikinci kizim 2 ay boyunca yataga sirtini koymadi, sirayla bir babasinin bir benim, bir babaannesinin bir dedesinin omzunda uyudu hep.. Iki ay sonra kayinlar geri donduler tr ye. Biz kaldik basbasa, baktim, ne is gorebiliyorum ne buyuk kizimla ilgilenebiliyorum. Esim de baska bir sehirden ders almaya baslamisti haftada 2 gun sehirdisindaydi.. vs.., yavas yavas yatagina biraktim, ilk basta cok agladi ama sonra ogrendi tek basina uyumayi..
Allah kolaylik versin.

Canim sen cinsiyet icin mi deniyorsun yoksa farketmez mi. Eger farketmezse adetten sonra gun asiri iliskiyi denedin mi? Bu arada ari sutu ve polenin de dogal fertilite sagladigini okudum. Bir de corekotu kuru de guclu yumurtalar olusmasini sagliyor diye yaziyor cok yerde.
Esin gorundu mu hic doktora_?

cinsiyet için denemiyorum arkadaşım, zaten yumurtlama günleri kesin olmadığı için dediğin gibi dikkat etmeye çalışarak devam ettik.. arı sütü kullandım aslında biraz.. ama düzenli değil.. eşimde doktora hiç görünmedi.. biliyorsun türk erkeği mükemmeldir her konuda :mymeka:

arkadaşalr benimde 21 aylık bir kızım var ....hamile kalmayı planlıyorum3 aydır korunmuyorum bakalım hayırlısı..regi günüm 3 mayıs inşallah olmaz dabebiş gelir...cinsiyeti hiç farketmez Allah sağlıklı hayırlı bi evlat versin istiyorumm

arkadaşalr benim ilk hamileliğim 6. ayda olmuştu....acaba bu da aynımı olur..sizlerin ilk hamileliği ile ikinci hamileliği aynı zamandamı oldu...

kızlar nasılsınız kimyede yok.eqeydir girilmemiş.iyimisiniz.
biz iyiz işte.iki cadıyla ugraşıyorum iştee..
kızlar hani sürekli bir kızım olsun diyen arkadaşımız vardıya sosemu o arkadaşımızda hamile..bakalım kızı olacakmı.allah gönlüne göre verir inşallah...

vallahi tadı tuzu kalmadı nerelerdesin iyi misin?Ben sürekli bakıyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum.

arkadaşlar herkes kendi haline mi çekildi, artık hiç karşılaşamıyoruz :)
birbirimize dua ediyoruz değil mi, benim yumurtama günlerim... sizden özel dua istirham ediyorum canlarım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…