kızlar benim bu ay da yattı.... hakkımızda hayırlısı olsun..
kısmetten ötesi yok :a015:
iyim esmenim sen nasılsın.ogluş nasıl.dogum ne zamana.anlat bakalım adını ne koyuyonuz.hamilelik nasıl gidiyo.)
iyi olmaya çalışıyorum.Bugün doktordaydık.Rutin kontrol.3 mayısta çağırdı tekrar.Kordonları bağlatacağımı tekrarladım unutmasın diye.20 mayıstan sonra alırız dedi.Epidural yapacak zaten bana da uygunmuş.Tansiyon sorunum var günde 3 kez ilaç içiyorum.Çok zorlu bir hamilelik geçirdim.Kanamam çok oldu 3 haftadır kanama yok.32+5im şu an.Bebekte iyi dedi doktor.Adı yok vallahi çocuğun hala cd ye fetus diye yazıyor doktor.Kız hiç isim beğenmiyor.kıskanmaya başladı.Bu gün doktora kardeşim kaç cm doğar,ben 51 cm doğmuşum beni geçmez değil mi dedi bozuşmayalım doğar doğmaz dedi şoka girdim resmen.Kardeş kardeşin ne olduğunu istermiş,ne yokluğunu.Senin kızında kıskanıyormuş ama küçük benimki 15 yaşında .Ben ne yapacağım bilmiyorum.Ergenliği atlatıyoruz derken kardeş sendromu başlayacak galiba. akannehir
ama esmen 15 yaşındakii bir kızınn kıskanmasıı birazz şaşırtıcıı geldii banaa hani 6 yaşına kadar anlarımda ama 15 yaşında belkii şaka yapmışta olabilir annesiiii
Yok canım gayet ciddi valla.Bir bakıyorsun çok seviyorum hadi doğsun diyor bazende canınımı yakıyor senin bu_ oğlum dirseğini çürütürüm senin annemi üzme diyor.Dirsek çürütmede neyse hiç kullandığımız bir tabir değil ama çocuğun gözü dönüyor arada herhalde.Tek çocuklarda böyle problemler oluyor ne kadar 15 yaşında olsada bizim için hiç büyümüyor ki.Biz ona küçükmüş gibi davrandıkça oda bunun karşılığını gayet güzel veriyor.Allah yardımcım olsun inşallah bunlarla geçiştireyim.
sağolun kızlar
esmerkız, düşükten önce 5 ay beklemiştik,
sonra doktor 2 ay müddet verdi, o süre şubatta dolmuştu
ya ben pek giremiyorum bu aralar.üçük sanki huy defgiştirdi pek mızı mız sürekli kucak istiyo.kucakta uyamk istiyo.off bırakıncada pat diye uyanıyo.valla çişe zor gidiyom..:...:(((
Canim sen cinsiyet icin mi deniyorsun yoksa farketmez mi. Eger farketmezse adetten sonra gun asiri iliskiyi denedin mi? Bu arada ari sutu ve polenin de dogal fertilite sagladigini okudum. Bir de corekotu kuru de guclu yumurtalar olusmasini sagliyor diye yaziyor cok yerde.
Esin gorundu mu hic doktora_?
gıymatlım hayırlısı olsunn canımm
arkadaşalr benim ilk hamileliğim 6. ayda olmuştu....acaba bu da aynımı olur..sizlerin ilk hamileliği ile ikinci hamileliği aynı zamandamı oldu...
arkadaşlar herkes kendi haline mi çekildi, artık hiç karşılaşamıyoruz :)
birbirimize dua ediyoruz değil mi, benim yumurtama günlerim... sizden özel dua istirham ediyorum canlarım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?