Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

inşallah en kısa sürede bi evladın daha olur:))

ya şu yöntemi bide bana anlatın nasıl yapıyorsunuz.ben beceremedim yaa...

ya ben bırakıyorum bi etrafa bakınıyo baktı kimse yok başlayo aglamaya.gelip gidiyorum.sonra iyice aglıyo hatta katılıyo.almak sorunda kalıyorum..

elbette kucaklayıp sevecegiz ama benimki nerdeyse yapıştı bana yorulmaya başladım.işlerimi anca bitiriyorum.dinlenemiyorum...

zaten hep kucakta ilgileniyorum onunla konuşuyorum.birazda kendi kendine vakit geçirse.artık büyük kızımın vaktinide çalmaya başladı(

aman bide benimki sevmese olmamı.ayy şimdi yuyo ama uyanır gibi..

hiç asla ne demek...yabancılar bizim gibi baksa zaten evlatarına...benimkide kucakçı.yaa anlatın nasıl b beceriyorsuuz...

off seninki daha zorr.benim kız temmuzda 5 yaşında olacak ben bile zorlanıyorum.seninkini düşünemiyorum...
nonis anlatsana biraz nasıl çok zor oluyormu hani ben üçüncüyü kısa sürede yapsammı diyorum onun için.ama sonrada baş edebilimiyim diye korkuyorum,,ne dersin yasammı erken yapmasammı...zor olurmuu.ha bide bütün iş bendeee..

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.tabiki herkes kendi evladını nasıl yetiştirecegini bilir.en çokta anneler bilir.hepimizin tek amacı var yavrularımız saglıkla büyütmek:)))

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.tabiki herkes kendi evladını nasıl yetiştirecegini bilir.en çokta anneler bilir.hepimizin tek amacı var yavrularımız saglıkla büyütmek:)))

bende sana teşekkür ederim helenciğim bu güzel topiği açtığın için,sayende bizimle aynı hisleri paylaşan arkadaşlarla yazışma dertleşme olanağımız oluyor.tabikide hepimizin amacı bebeklerimizi sağlıkla büyütmek ama onlar sağlıkla büyürken,kendi sağlığımızdan da olmayalım değilmi,bize sadece bebekken ihtiyaçları yok çünkü,bir hayat boyu anneleri olarak sağlam ve dimdik yanlarında olmalıyız..:)))))

ablam beni rüyasında görmüş 2. bebişe hamileymişim kız oluyormuş 2.si de..

ablam tersi çıkar boşver dedi.

tersi çıkmasada olur kızıma kardes olur dedim. ama şaşırdım valla. hakkımızdA hayırlısı neyse o olsun inşallah

kesinlikle katıloyrum.önce bizim iyi oymamız lagzımkii onlara daha saglıklı şekelde büyütelimm...

duygumm bende hep ikincisini erkek görürdüm.bi hoşuma giderdi.rüya bile olsaa ne güzel derdimm.keşke rüya olmasaydı derdimm.sanırım tersi çıkıyoo.hayallerimde bile erkek çocukk hayal ederdimm.inşallah sende tersi çıkarr canımm inşallah...

bende hamile kalmadan önde hep erkek bebek görürdüm rüyamda.hamile kaldıktan sonra kız çocuk görmeye başladım sanki çocuklarımın resmını görüyomuşum aynı valla rüyalarımdaki kız çocuklarıyla o kadar yani rüyalarım birebir çıkıyo gerçekten

helenciğim,arka arkaya çocuk yapmak nasıl diye sormuşsun canım,şöyle söyleyeyim aslında anneyi çok yıpratan bir durum ama benim tanıdığım çok insan var isteyerek yapan,benim eşim bana çok yardımcı maddi manevi tüm imkanlarını seferber edebilen bir insan bebeklerle çok ilgili,yine de yanında yakınında yardımcı olabilecek birileri varsa daha kolay olur.insan ilk aylar şiddetle tekrar hamile kalmak erkek doğurmak istiyor bana da öyle olmuştu kendine güveniyorsan hamilelik hariç ilk bir yılı göze al sonrası inan daha kolay olur.tabi bu arada bebeklerinin usluluk durumu da önemli çok yaramaz olurlarsa işin zorbenimkiler çok uslu gece uykusuzluğu hiç yaşamadık ikisinde de..yemek düzenleri ilk aylar küçük emiyor,büyüğü ben yediriyordum,küçük ek gıdaya başlarken büyüğü mama sandalyesinde kendi başına yemeğe alıştırdım yemeklerini hazırlıyorum birini ben besliyorum,diğeri kendi takılıyor.benim hep kurallarım oldu canım ve onları uyguladım mesela bebek ek gıdaya başlayınca ilk zamanlardan sonra çorbasını daha iri taneli yapmaya başlıyorum kademeli olarak, katı şeylere geçmesi böylelikle çok kolay oluyor,bebeği çok kucakta tutmuyorum tutturmuyorum,sallamıyorum hiç bir şekilde kendi kendine uyumaya alıştırıyorum ne biliyim işte böyle bir sürü şey işte bakımlarının daha kolay olması adına yaptıklarım uzun oldu bayaa çok öptüm canım..::))))))))

noniscim nede güzel anlatmışsın...benim büyük kız biraz nazlı sürekli ilgi istiyoo..pek uslu oldugunu söyleyemem..bana yardımcı olacak kimse yok.tek başıma sadece ben bakıp büyütecegim.işem eehh işte şöyle böyle.çok zor durumda kalırsam anca ozaman yardımcı oluyoo...yani sanki erken yapmasam iyi olacak gibi.
ben nasıl düşünüyorum biliyormusun.küçük ızım 1,5 yaşına ggelsin öyle çalışmalara başlayaçagım.tabi allah ne zaman verirse.hadi hemen oldu diyelim.aralarında 2,5 yaş olur.büyük kız okula başlamış oluyo.yarım gün olmaz..ama asıl olan iki ve üçcüncü çocuklar.şimdi tuvalet egitimi bitmiş olsa iyi yolun.olmazsa benim için kötü olur.peki ortancayı kim uyutacak.küçüge ortancıyı uyuturken küçüge kim bakacak.ya yemek yedirmeler..offf bunlar beni düşündürüyo iştee.degilse yaparım.tabi bide iş güç yemek ütü var.onlarda ellerimden öper;.(((

helenciğim 25 mayısta oğlumu kucağıma aldım.Çok şükür.Ameliyatta senin içinde dua ettim vallahi.Belden uyuşturmaydı.O heyecanın içinde nasıl unutmadım seni hayret.

helenciğim 25 mayısta oğlumu kucağıma aldım.Çok şükür.Ameliyatta senin içinde dua ettim vallahi.Belden uyuşturmaydı.O heyecanın içinde nasıl unutmadım seni hayret.

aaa esmenim aldınmı paşanııı.çok sevindim.allah saglık vresin evladınaa.hayırlı evlat olsun inşallah sizeee..
alah razı olsun benide unutmadıgın için.bende senin gibi oglumu kucagıma alırım inşallah.sagolasınn.canım benimm.iyimisin nasıl geçti ameliyatt.ablası ne yaptıı.anlaşmaları nasıll..

Sağol canım.Ameliyat tek kelimeyle harikaydı.Çok korkuyordum biliyorsun.Hiç bir şey hissetmedim ne ameliyatta ne de ameliyat sonrası.1 gece kaldım hastanede.Şimdi doğurmak varmış.Kızımda normal yapmıştım 20 dk sürmüştü ama çok acı çekmiştim özelde yapmıştım ağrısız doğum yoktu o zaman.Bunu da özelde yaptım ama herşey değişmiş 15 yıl geçmiş aradan o kadar fark olacak tabii.Oğlumu da bir görsen çok tatlı.Eee karga bile yavrusunu beyaz bacaklı yavrum diye severmiş.Sadece acıktığında ve de altına yaptığında uyanıyor.Geceleri saat kurup uyanıyoruz sarılıktan korkuyorum o yüzden mümkün olduğunca emziriyorum.Gerçi doktor sarılık için topuktan kan aldı yokmuş birşey dün doktordaydık.Ama ne kadar özlemişiz bebek kokusunu.Kızım ilk gördüğünde teyzesine bu benim kardeşim olamaz demiş.Çok çirkindi anne ilk getirdiklerinde diyor.Şimdi kucağından indirmiyor ama arada kıskandığını da belli ediyor.

Çok zorlu bir hamileliğin ardından kolay bir doğum yaptım.Allah her şeyin hayırlısını versin helenciğim.Umarım sen de istediğin zaman oğluna hamile kalır onu benim gibi kucaklarsın.

hayrlı uğurlu olsun bebğinz Allah bağışlasın yavrunuzu..hangı hastanede yaptınız doğum?

iyi geçmesine çok sevindim.sen 12 yıl diyosun.kızım 5 yaşına girecek o günden bu güne bile degşmiş.esmencim.aşılar bile degişiyoo.epidural oldum bende vet çok rahat oluyoo.kızımında sevdigini sevindim...mis gibi süt kokan oglunu öp benim yerime..allah bagışlasın..

Çok zorlu bir hamileliğin ardından kolay bir doğum yaptım.Allah her şeyin hayırlısını versin helenciğim.Umarım sen de istediğin zaman oğluna hamile kalır onu benim gibi kucaklarsın.

ah esmenim inşallah.rabbim hayırlısıyla banada nasip eder inşallah..ne diyeyim rabbim en iyisini blir...

bana da bana da:::))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…