Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

arkadaşlar benim moralim çok bozuk 4 ay gebelik denedim olmadı..bu ay beşinci denemem...yalnız biz bu ay sadece adetin 10. ve 12. günü beraber olduk..başkada olmadı...beklenen regi tarihim 15 haziran...ben 26 günde bir regi oluyorum...bu ay çok çalışamadık diye çok üzülüyorum boşa mı geçti bu ay.....bir kızım var 2 yaşında onun kardeşinin olmasını çok istiyorum yaş farkı az olsun beraber büyüsünler istiyorum....kız erkek farketmez ama bir türlü hamile kalmadım bu da canımı sıkıyo beklemektende sıklıdım...offffff

bir de arkadşalr ben bir rüya gördüm elimde çamaşır yıkayıp ipe seriyodum...rüya yorumlarından baktım sıkıntıların sona ermesiymiş..benim tek sıkıntım hamile kalamamak....acaba hamileliğe yorabilir miyimm..en sonunda kafayıda yedim::)))))))))))))))))))))))

güzelim kendini neden sıkıyosun..Rabbim zaten bir evlat vermiş sana...yine verecek. 5 ay nedirki olabilir hayatım. benim erkadaşım 11 ay denediler,tam kısırlık mı nedir diye dr. ye gitcekken hamile kaldı.sakın stres yapma.Allah hayırlı ve sağlıklısını verecek ,göreceksin...

öncelikle sağlıklı olsun diyor insan tabi. doğrusuda bu. ama ne yalan söylim bir tane kızım var buda kız olursa üzülürüm gibi geliyo. Allah hayırlısını nasip eder inşallah.

amin canım benim,inşallah bir kızın ardındanda bir oğlun olur:)))

selam bacılarım 3 tane güzeller güzeli de bende var allahım isteyen herkese nasip eylesin

dur daha ne ettin.benimkide 5.aydan sonra gelmişti..gelir inşallah.stres yapma rahat oll..

bak demmeki olacak işte iyi yorumlaaa..

öncelikle sağlıklı olsun diyor insan tabi. doğrusuda bu. ama ne yalan söylim bir tane kızım var buda kız olursa üzülürüm gibi geliyo. Allah hayırlısını nasip eder inşallah.

ah canım bende çok üzülmüştüm ikinci kız oluncaa.ama şimdi nede sevdiriyo kendiniii.ama içimdede erkeke çocuk sevdası kaldııı(

selam bacılarım 3 tane güzeller güzeli de bende var allahım isteyen herkese nasip eylesin

hoşgeldinn ezelimmm.maşallah kızlarına caenımm.bendede 2 tane varrrr kızzz ne olmuşş yanizemuszemus

arkadaşlar topiği çok uzun zamandır takip ediyorum ama ara sıra yazıyorum genelde okuyorum....bir kızdan sonra ikincisini farklı istemek tabiki çok doğal duygu ...ama ben şöyle düşünüyorum cinsiyeti aynı çocuk daha iyi değil mi...ikiside kız yada ikiside erkek...böyle olunca kardeşler daha iyi anlaşmazlar mı...kendimi düşünüyorum ablamla çok iyi ilişkim var ama abimle ne kadar ne paylaşabilirim ki..
tabi anne baba olarak ikisinden de büyütmek farklı bi keyiftir ama çocuklarınız çok şanslı bunu unutmayın...benim ilk hamilelğimde kızımızın olucağını duyunca eşim biraz üzüldü çünkü ben kız çocuğa sahip olursam eğer ikincisini düşünmem diyodum..eşimde iki çocuk istiyodu tek kalmasın diye...benim başka çocuk yapmayacağımı düşünüyodu gerçekten de kızımın olmasını çok istedim ve oldu yani amacıma ulaştım..ama şimdi kardeşsiz kalmasın diye ikinciyi düşünüyorum...Allah ne verirse kabulum.. kız olursa aynı cinsiyette oldular diye sevinirim erkek olursa farklı cinsiyet.oldular diye sevinirim...herhangi bir şey yaparak istenen cinsiyete sahip olunacağına inanmıyorum...çünkü bunu sadece Allah yapabilir..bazı yerlerde x ve y ler ayrıştırılıyomuş erkek isteynee y yerleştiriliyomuş..ama yinede eğer Allah erkek evlat nasip etmezse olmaz tutmaz diye düşünüyorum....tabi bu benim şahsi fikrim sizlere de saygı duyuyorum..

elbetteki sana hak veriyorum..örnegide benimm.ikinci erkek olsun diye bende kendemce yöntemler denedim.ama kızım oldu.herşey kaderr.ama bide sebepler vardır o yüzden araştırıyorum.biz ne yaparsak yapalım kaderimz belli.ama yapmayıncada içim rahat etmiyoo..

benimde 1 kızım var 3 aylık hamileyim %51 kıza benziyor dedi doktor am ben kendimi şimdiden hazırladım sizce daha değişirmi gönül istiyorki birde oğlun olsun onuda tattırsın rabbim sizce böyle durumda kızmıdır? bilmiyorumkismile

daha erken bence..arkadaşımada düne kadar hep kız dediler...17 haftada erkek dedi.....hayırlısı olsun

ben yine regi oldum..artık bu ay 6..denemem...

wolsun canım hayırlısı olsun.denemeye devam:)))

canım iyi bi doktorsa biliyoo..benimkine doktor 11+5 te kız demişti.hiç degişmedi.kızım 5 aylık oldu bilee..inşallah yanılmıştırda oglun olur..benimde iki kızım oldu:)

Bende 2. ye hamileyim bir kızım var 2 yaşında buda %90 kız. doktor ilk söyleyince bende bir burukluk yaşadım. Sonrada daha iyi olur birbirlerine arkadaş olurlar diye sevindim. Benimde ablam var ablamla aramda 4 yaş var ama biz küçükken çok kavga ederdik, biraz ondan korkuyorum. Gerçi şimdi çok iyi anlaşıyoruz her derdimize ortağız.

canım allah hayırlısını versin.biz kendimiz için bi kız bi oglan olsun istiyoruz..ama ikikızın faydalarını inşallah zamanla görecegizz.bendedeiki kız var.netleşince yaz olurmu..belkide erkektir:))

neden kimse gelmiyo artıkk((
eski yazıştıgımız zamanları çok özledim...gelin artık..ben sizleri merak ediyorum hep...
biz iyiz.kızım 5,5 aylık oldu..genel olarak uslu bi kız..eşimde artık ikinci kızına alıştı gibigözüküyo.iştegülümsüyo ona.seviyo artık.tabi yogun bi sevgi yok daha.yaniilk kızını sevdigi gibi yogun sevmiyo daha.ama bunada şükür....
herkes nasıll.tatildemisiniz....hepinizi öpüyorum...

iyiyz canım bende senın gibiyim günde 1 . 2 saat zaman bulup giriyorum benımde kızım 6 aylık oldu benımkide uslu maşallah.bende çok seviyorum babasıda çok tatlı oldu şimdi büyüdükçe tatlılaşıyo

senin adına çok sevindim.Canı tabii sevecek.Erkekler bizim gibi çok yoğun duygulara sahip değiller o yüzden çok takip etme.Bugün sevdi yarın sevmedi diye. Sonuçta dediğim gibi onun canı ne olursa olsun.Ben hergün 1 kere bakıyorum kimler var diye merak ediyorum kimseden haber olmayınca çıkıyorum.Benim oğlan bile 1 ay 3 günlük oldu inanamıyorum günler çok çabuk geçiyor.Bu arada hiç bir kıyafetime giremiyorum.Gireceğim bir şey varsa depresyon

benimde kızım 4ayını bitrmek üzere. 9-12 aylıklarını giyiyor ama. hızlı büyüyor korktum valla hızından.

hep düşünüyorum oğlum olursa hayırlısıyla kızım ne tatlı abla olur diye?

3. kesin erkek olacak diye bilsem 2. hemen yaparım ama..

en azından evde bebek kokusu özlensin 2. si kız olursa yine en azından bebek özlemi olur eşimde kayınvalidemde gözlerine gelmez 2. kız diye..

ayy sağlıklı olsunda ne yapayım kız olursa olur hatta 3.süde kız olabilir. hep doğurabilirim hep kız olabilir. ne yapayım olsun. Allah sağlık versin sıhhat versin oğluşlara hasret bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…