neden kimse gelmiyo artıkk((
eski yazıştıgımız zamanları çok özledim...gelin artık..ben sizleri merak ediyorum hep...
biz iyiz.kızım 5,5 aylık oldu..genel olarak uslu bi kız..eşimde artık ikinci kızına alıştı gibigözüküyo.iştegülümsüyo ona.seviyo artık.tabi yogun bi sevgi yok daha.yaniilk kızını sevdigi gibi yogun sevmiyo daha.ama bunada şükür....
herkes nasıll.tatildemisiniz....hepinizi öpüyorum...
benimde 1 kızım var 3 aylık hamileyim %51 kıza benziyor dedi doktor am ben kendimi şimdiden hazırladım sizce daha değişirmi gönül istiyorki birde oğlun olsun onuda tattırsın rabbim sizce böyle durumda kızmıdır? bilmiyorumkismile
kızlar bu arada hep hayalimdii mavi cetvel yapmakk ALLAHA şükürler olsunn kısmett olduu
halennn diyorumm acabaa yanılma payı varmı diyeee
amaa pipinin resminiii ekranda dondurduu bakk pipi bu dedii
inanınn buda kız olsaydıı doğanaa kadar üzüntüü olurduu doğunca sevgilerii bir başka oluyo
kızlar nasılsınız görüşmeyeli....
ben bu ay klomen kullandım ve 2 yetişkin yumurtam oluştu Allaha şükürler olsun..
bugün çatlama iğnesi oldum , dualarınızı bekliyorum
helencim nasılsın yavruşlar iyiler mi, geçende güldürdün beni, demek eşin atak yaptı hee :)) bunlar böyledir gülüm, bi günleri diğerini tutmaz :))
kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.. Rabbim hakkımızda hayırlı yazılar yazsın inşaAllah .. amin..
Senin de kandilin mubarek olsun.. hepimizin insh. Dualarimiz kabul olsun.. Hepimizin gonlundekine gore versin Yuce Yaradan...
Senin 7 gun oldu degil mi igne vurulali. Cok heyecanli.. 3 gun sonra test yapabilirsin. cikabilir.. cikmaya da bilir ama denemeye deger... Yumurtlamadan 10 gun sonra yapilabiliyor bazi testler.. Allah im hayirli saglikli bir evlat versin insh.:CüvCüv:
benimde bi kızım var suan 5 aylık hamileyim doktor kıza benziyo dedi ellerini önüne kapattıgı icin de göremedi kızım cok erkek istiyo kız kardesi olacak fikri bile aglatıyo onu... allah onun gönlüne göre versin insallah
iki kız annesi olmak cok farklı olur heralde...
Herkese merhabalar,
4 yasinda bir kizim var ve ikinciye hamileyim. Su an 12 haftalik. Ben cocuklugumdan beri hep bir kizim birde oglum olsun istemisimdir. Ikincinin cinsiyeti belli degil henüz. Hatta uzun süre yine kiz olursa üzülürüm diye bebek yapmadim. Allahin gücüne gider diye korktum hep. Tabi ki önce saglik, sonra hayirli evlat sonra da cinsiyet. Cocugu olmayan insanlari ve hasta cocuklari olan insanlari da düsünüyorum tabi ki. Ama sizlerinde yazdiginiz gibi etrafimda hem kizi hem oglu olanlar da var... Insan iste, ikiside olsun istiyor. Oglum olsa kizim olsun isterdim... Üstelik hamile kalmadan önce rüyamda hamile oldugumu gördüm ve elimi karnimin üzerine koyarak "Oglum olursa adini Muhammed koyacagim" dedim rüyamda. Hic aklimda bile yoktu. O gün bugündür onun hayali iste... Hayirlisi...
Benim baska bir sorum var, etrafinizdaki insanlar size bazen "aciyarak" yada havalanarak onlarin ogullari oldugu icin baktiklarinda nasil tepki veriyorsunuz.
Bana eltilerim, ikisinin de ogullari var "Kesin buda kiz" diyorlar. Deyis tarzida cok önemli tabi. Bende cinsiyetini ben belirlemiyorum dedim. Sonra da niye böyle sert tepki verdim diye kizdim kendime. Etrafinizdaki insanlara nasil davraniyorsunuz nasil bas ediyorsunuz daha dogrusu. Kafam öyle kizdi ki, bir daha birisi cinsiyetini sorunca kiz diycem. Sanki oglan olmasini istemezlermis gibi... neden insanlar böyle... bana bir akil verin. Kimseye karismam kimseye kötü söz söylemem, yeri geldiginde hakkimi da yediririm. Kimsenin kalbini kirmak istemem... hamilelik psikolojisi mi nedir... cok bozuluyorum ben... Kizimi canimdan cok seviyorum o benim herseyim... Allah hepimizin yardimcisi olsun.
kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.. Rabbim hakkımızda hayırlı yazılar yazsın inşaAllah .. amin..
amin momofcum aminn..Senin de kandilin mubarek olsun.. hepimizin insh. Dualarimiz kabul olsun.. Hepimizin gonlundekine gore versin Yuce Yaradan...
Senin 7 gun oldu degil mi igne vurulali. Cok heyecanli.. 3 gun sonra test yapabilirsin. cikabilir.. cikmaya da bilir ama denemeye deger... Yumurtlamadan 10 gun sonra yapilabiliyor bazi testler.. Allah im hayirli saglikli bir evlat versin insh.:CüvCüv:
ben ayın 20 sinde salı günü iğne olmuştum... 3 yumurtam çatladı ama şu an hala çatlamayan yumurtalarım var... ve artık onlardan ümidi kestik, dr su toplamış olabilirler dedi, adet olursam ilk adetle atılırlarmış.. ne düşüneceğimi bilemiyorum yani... bu durum adetide geciktirebiliyorumuş.. bi nevi çatlamamış yumurtanın kiste dönüşmesi.......dua bekliyorum hepinizden :çok üzgünüm:
Herkese merhabalar,
4 yasinda bir kizim var ve ikinciye hamileyim. Su an 12 haftalik. Ben cocuklugumdan beri hep bir kizim birde oglum olsun istemisimdir. Ikincinin cinsiyeti belli degil henüz. Hatta uzun süre yine kiz olursa üzülürüm diye bebek yapmadim. Allahin gücüne gider diye korktum hep. Tabi ki önce saglik, sonra hayirli evlat sonra da cinsiyet. Cocugu olmayan insanlari ve hasta cocuklari olan insanlari da düsünüyorum tabi ki. Ama sizlerinde yazdiginiz gibi etrafimda hem kizi hem oglu olanlar da var... Insan iste, ikiside olsun istiyor. Oglum olsa kizim olsun isterdim... Üstelik hamile kalmadan önce rüyamda hamile oldugumu gördüm ve elimi karnimin üzerine koyarak "Oglum olursa adini Muhammed koyacagim" dedim rüyamda. Hic aklimda bile yoktu. O gün bugündür onun hayali iste... Hayirlisi...
Benim baska bir sorum var, etrafinizdaki insanlar size bazen "aciyarak" yada havalanarak onlarin ogullari oldugu icin baktiklarinda nasil tepki veriyorsunuz.
Bana eltilerim, ikisinin de ogullari var "Kesin buda kiz" diyorlar. Deyis tarzida cok önemli tabi. Bende cinsiyetini ben belirlemiyorum dedim. Sonra da niye böyle sert tepki verdim diye kizdim kendime. Etrafinizdaki insanlara nasil davraniyorsunuz nasil bas ediyorsunuz daha dogrusu. Kafam öyle kizdi ki, bir daha birisi cinsiyetini sorunca kiz diycem. Sanki oglan olmasini istemezlermis gibi... neden insanlar böyle... bana bir akil verin. Kimseye karismam kimseye kötü söz söylemem, yeri geldiginde hakkimi da yediririm. Kimsenin kalbini kirmak istemem... hamilelik psikolojisi mi nedir... cok bozuluyorum ben... Kizimi canimdan cok seviyorum o benim herseyim... Allah hepimizin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?