Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Sevgili Helen, Allah kim ne isterse onu nasip etsin. Ben madden ve manen üçüncü çocuk için hazır değilim. Üçüncüyü yapabilirsem doktorun kız demesinden korkarım, bu bir yana erkek demesindende korkarım. Sanki erkek olsa uğruna ölebileceğim kızlarımın sevgisi azalacak gibi geliyor ya da onları ezecekmişim gibi hissediyorum. Allah herkese herşeyin en iyisini en hayırlısını versin.

benim kızım var 2.ye hamile kaldım erkekti ama gebeliğim sonlandırıldı eşim çok istiyordu erkek ben yine kız istiyordum ama hiçbiri nasip değilmiş allah bir tane daha sağlıklı evlat nasip ederse artık cinsiyeti hiç önemli değil açıkçası sağlıklı olsun yeter

kızlar hayırlı geceler
helencim nasılsın canım .. ben daha adet olmadım.. ama test yaptım negatif çıktı.. artık ne düşünceğimi bilmiyorum.. çok karıştım gülüm bilmiyorumkismile

ölünce kaç kızın kaç oğlun var diye sorulmuyor.kaç hayırlı evlat yetiştirdin diye soruluyor.benim de iki kızım var.eşimin üç ablası var kayınbabam kızları hiç sevmemiş taki eşim doğunca onu çok sevmiş kucağından indirmemiş.sonra eşi ölmüş.ben çalışıyorum eşim çok yoğun çalışıyor.kayın babam çay bile demleyemiyor onu bırak meyve bile soyamıyor nerede kalıyor biliyormusunuz.kızlarının yanında .şimdi de ne büyük hata etmişim diyor.kız erkek önemli değilmiş diyor ama iş geçti.biz maddi yardım ediyoruz.ama bize gel kal diyoruz.ama gelmiyor çünkü hizmet edecek kimse yok.anakarada kimseyi tanımıyor.işimiz çook zor.allah hayırlısını versin

mesela neler yaptın ne yedin ne içtin.biraz konuyu açarmısın

canım hiç olurmu.neden eksilsinki.kızlarım baş tacımm.ama bide oglum olsun.ayrım yapmam.yok öyle düşünme:))

evet bide bu taraftan düşünmek lagzım.saglıklı sıhatlı sana.banada nasip etsin:))

kızlar hayırlı geceler
helencim nasılsın canım .. ben daha adet olmadım.. ama test yaptım negatif çıktı.. artık ne düşünceğimi bilmiyorum.. çok karıştım gülüm bilmiyorumkismile

canım bazen kanda bile geç çıkabiliyor biliyorsun.şmdiye neticeyi almışsındır.ne oldu merak ettim.

haklısın orası dogru.haırlı evlat yetiştirmek en güzelleri.zaten hayırlı olmayan evladı ben ne yapayım.öyle oglanıda istemem zaten.evet kızlad daha düşkün olur aileye.yardımı dokunur.ben kızımın olmasınıda çokismeşitim.ama maddi yöndem bize iki çocu yeterdi.ama nasip işte.iki çocukla bi kızımbi oglum olsunistemiştim.allah hayırl müslüman evladı etsin..

mesela neler yaptın ne yedin ne içtin.biraz konuyu açarmısın

cinsiyet belirleme yöntemindeki topige bende geliyorum.beni tanıdım dimi.gerçi çok fazla giremiyorum.malüm küçük çocukla anca giriyorum.ben neler denedimt tekrar yazarım..
babychico takvim yöntemi aldım%98 başarı oranı var dediler.
yumurta takibi yaptırdım
sagdan yumurtladım.sagdan döllenme oldu.
sag tarafıma yattım.hemde 1 saat..
c.pepriz uyguladık.4 gün.
süt ürünleri kullanmadım.
muz yedim.cips tükettim.
yorumcu sitesi.cin takvimi .rus takvimi zaten erkek gösteriyordu.onlarında ayarlamasını yapmıştım.
dua ettim.
namazlarımın araksından bol bol dua ettim.
ilişki öncesi bildigim bütün duaları ettim.
valla aklıma gelenler bunlar.gelirse yine yazarım..herşey kısmet:))

helenciğim yöntem bırakmamışsın canım valla,belki de hayırlı olan üç çocuk sahibi olmakmış senin için tabiki inşallah benim için de öyledir, nasipse kısmetimizse yöntem möntem denemeden de olur bakarsın ama ilerde keşke dememek için bir kez daha denemeye değer bence ::)))

Helencim inşallah Allah isteyen herkese istediği cinsiyette hayırlı ve sağlıklı bebecikler nasip eder. Senin pıtırcıkta bayağı büyümüştür. 7 aylıktı sanırım.

haklısın.bende ilirde keşke deneseydim dememki çin.son kez deneyecegim..inşallah hepimizinolur canım.sagol.

Helencim inşallah Allah isteyen herkese istediği cinsiyette hayırlı ve sağlıklı bebecikler nasip eder. Senin pıtırcıkta bayağı büyümüştür. 7 aylıktı sanırım.

inşallah canım hepimize nasip etsin.evet benim kız 7 aylık oldu şükür.zaman ne çabuk geçiyor .bayagı büyüdü.ama çomyaramaz.emekliyorda peyini bırakımoyrum.hepte cam olan yerlere gdiyo.kafayı çarpıyo bazen yuvarlanıyo.off biraz zorlanıyoruz..ama güzel işte..

Helen nerelerdesin ?merak ettim seni dönmedin bir daha bana.

ayyy canımmm.çok özür dilerimmmm...ben şuan arasamda .daha bebek küçükbyani şubat gibi düşünüyorum bebek işini.yani o zaman arasam daha iyi olacak.yani hadi gel dese benim gelme şansım yok.en iyisi düşünecegim zaman arayayım diyorum ne dersin ..yanlışmı düşünüyorum sencee..sen ne dersinn...

Ben olsam arardım.Bir doktor olarak ne istiyor.(paradan bahsetmiyorum)Ne kadar zaman gerekli.Kendini ona göre hazırlardın.Olur veya olmaz derdin.Sonuçta bunun niyetine girmişsin.Bunları öğren bence.Doktora da söyle bilgi almak için aradım bakalım o ne diyecek?

öylemi diyosun..ne etsem şimdi benn..ben sana bi özelden yazayımm..

ikinciye hamileyim bir kizim var ikincisinde kiz istiyorum cok.. esim erkek istiyor ama ben kiz.. bayiliyorum kizlara.. saglikli olsun tabi en onemlisi o ama gonlumdekini de soyleyeyim dedim

ikinciye hamileyim bir kizim var ikincisinde kiz istiyorum cok.. esim erkek istiyor ama ben kiz.. bayiliyorum kizlara.. saglikli olsun tabi en onemlisi o ama gonlumdekini de soyleyeyim dedim

inşallah gönlündeki olur canımm.biz eşimle ikinmizde erkek istiyorduk.ama ikinci kızımız oldu..olsun:))

Helen akşam eski yazılara şöyle bakıyordum da temmuz doğumluyum demişsin.Ben de temmuz doğumluyum.Kaçı senin?

3 aylık oldu Gıymatlım.Gülmez olur mu ne şirinlikler yapıyor görsen.Özlemişiz vallahi bebeği.En yakın zaman da sana da versin Allah canım

Amin canım hayırlısıyla o kadar çok istiyorum ki.. sizlerden duydukça da içim gidiyor.. hayırla huzurla büyütün yavrularınızı inşaallah..
bu ayda özellikle çok dua ediyorum mübarek ramazan-ı şerifte dua vaktine gelir diye sürekli tekrarlıyorum.. hayırlısı bakalım sonuç ne olacak. Allahın takdirine razıyız.. ne dilerse muhakkak bizim hayrımıza olacaktır. kısmet.. :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…