ölünce kaç kızın kaç oğlun var diye sorulmuyor.kaç hayırlı evlat yetiştirdin diye soruluyor.benim de iki kızım var.eşimin üç ablası var kayınbabam kızları hiç sevmemiş taki eşim doğunca onu çok sevmiş kucağından indirmemiş.sonra eşi ölmüş.ben çalışıyorum eşim çok yoğun çalışıyor.kayın babam çay bile demleyemiyor onu bırak meyve bile soyamıyor nerede kalıyor biliyormusunuz.kızlarının yanında .şimdi de ne büyük hata etmişim diyor.kız erkek önemli değilmiş diyor ama iş geçti.biz maddi yardım ediyoruz.ama bize gel kal diyoruz.ama gelmiyor çünkü hizmet edecek kimse yok.anakarada kimseyi tanımıyor.işimiz çook zor.allah hayırlısını versinah ah..arkadaşlarımmm.aynı benim yoldan gidiyorsunuz.bunları bende yaşadımm..iki kız annesi olarak ikinci hamileligim tam bi stresle geçti.herşeyden alarhır.bişey deseler üstüme alır.sinirli.ve hep üzültülü geçirdim hamileligimi.tek sebebide ikinci bi kızımn olmasıydı.çok üzüldüm.agladım.kabul edememiştim.neden benimde bi oglum yoktubherkesi görüp boynum bükülü onları izliyormu.eşimin ailsende tek iki kızı olan biri olarak sanırım bu ezikligi hep yaşayacagım.biz üç kız olup.eşim 4 erke kardeş olmasıyla bütün suçu benim üzerime atlamaır.anası douramamışki oglan o dogursun diyen eltilerin olması.offf ..ve hep eşinin erkek çocuk delisi oldugun ugörüp kahroldugun bi dönemden geçtim.eşime üçüncüyü yapalım delince istemem buda yine kız olur diye sırtını dönmesi.annemin kendini suçlu hissedip.bana çekmişsin kızım ne yapayım.ben üç kız dogurdum.aceba sen çüncüyü yapsan senindemi kızın olurki deyip.aceba yapmasammmı diyip mualalkata kaldıgın.babamın hiç ogmlu olmamı ve hep hayal eder aceba oglum olaydı nasıl olurdu deyip bu yaşına gelmiş hala iççini acıdıgı o babamı görüp ilerdede eşiminde böyle olacagını bilmek......daha anlatayımmı..anlatayımmııı...((
şimdi kzım kollarımda teyzeleri.7 aylık bile olacak.he iki çocuk düşyünmüştük.bi kız bi oglan.hiç üçüncü bi çocuk düşünmmeştim.sanırım ama ortam sizi öyle bi üzüyorki.en baştada eşiniz üzüyorsa .üçüncüyü düşünüyorsunuz işte..bide ben kinci çocuk için çok araştırdım...ne yapmam gerek ne yemeliyim diye.yapmadıgım şey kalmadı ama nasip işte.ikinci kzımı oldu.şimdi tabiki evlat bu cook seviyorum.ama bazen kocagımdaken seni çok ibtedim errek eolmanı diyorum.hala iç geçiriyorum çünkü..kısmetse kızım bir yaşına gelsin tekrardan düşünüyorum.kısmett.açıkcası korkmuyor degilim...hemde nasılll..çok korkuyorum yine kız olur diye.ama yinede sonn kez deneyecegim...
Sevgili Helen, Allah kim ne isterse onu nasip etsin. Ben madden ve manen üçüncü çocuk için hazır değilim. Üçüncüyü yapabilirsem doktorun kız demesinden korkarım, bu bir yana erkek demesindende korkarım. Sanki erkek olsa uğruna ölebileceğim kızlarımın sevgisi azalacak gibi geliyor ya da onları ezecekmişim gibi hissediyorum. Allah herkese herşeyin en iyisini en hayırlısını versin.
benim kızım var 2.ye hamile kaldım erkekti ama gebeliğim sonlandırıldı eşim çok istiyordu erkek ben yine kız istiyordum ama hiçbiri nasip değilmiş allah bir tane daha sağlıklı evlat nasip ederse artık cinsiyeti hiç önemli değil açıkçası sağlıklı olsun yeter
kızlar hayırlı geceler
helencim nasılsın canım .. ben daha adet olmadım.. ama test yaptım negatif çıktı.. artık ne düşünceğimi bilmiyorum.. çok karıştım gülüm bilmiyorumkismile
ölünce kaç kızın kaç oğlun var diye sorulmuyor.kaç hayırlı evlat yetiştirdin diye soruluyor.benim de iki kızım var.eşimin üç ablası var kayınbabam kızları hiç sevmemiş taki eşim doğunca onu çok sevmiş kucağından indirmemiş.sonra eşi ölmüş.ben çalışıyorum eşim çok yoğun çalışıyor.kayın babam çay bile demleyemiyor onu bırak meyve bile soyamıyor nerede kalıyor biliyormusunuz.kızlarının yanında .şimdi de ne büyük hata etmişim diyor.kız erkek önemli değilmiş diyor ama iş geçti.biz maddi yardım ediyoruz.ama bize gel kal diyoruz.ama gelmiyor çünkü hizmet edecek kimse yok.anakarada kimseyi tanımıyor.işimiz çook zor.allah hayırlısını versin
mesela neler yaptın ne yedin ne içtin.biraz konuyu açarmısın
helenciğim yöntem bırakmamışsın canım valla,belki de hayırlı olan üç çocuk sahibi olmakmış senin için tabiki inşallah benim için de öyledir, nasipse kısmetimizse yöntem möntem denemeden de olur bakarsın ama ilerde keşke dememek için bir kez daha denemeye değer bence ::)))
Helencim inşallah Allah isteyen herkese istediği cinsiyette hayırlı ve sağlıklı bebecikler nasip eder. Senin pıtırcıkta bayağı büyümüştür. 7 aylıktı sanırım.
Helen nerelerdesin ?merak ettim seni dönmedin bir daha bana.
Ben olsam arardım.Bir doktor olarak ne istiyor.(paradan bahsetmiyorum)Ne kadar zaman gerekli.Kendini ona göre hazırlardın.Olur veya olmaz derdin.Sonuçta bunun niyetine girmişsin.Bunları öğren bence.Doktora da söyle bilgi almak için aradım bakalım o ne diyecek?
ikinciye hamileyim bir kizim var ikincisinde kiz istiyorum cok.. esim erkek istiyor ama ben kiz.. bayiliyorum kizlara.. saglikli olsun tabi en onemlisi o ama gonlumdekini de soyleyeyim dedim
esmen bebeğin nasıl büyüyor mu, kaç aylık oldu ? gülücükler başladı mı :)
3 aylık oldu Gıymatlım.Gülmez olur mu ne şirinlikler yapıyor görsen.Özlemişiz vallahi bebeği.En yakın zaman da sana da versin Allah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?