Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

demek istedigini anladım canım.şimdi.adetten sonra erkek bebek istiyorsan seyrek ilişki diyorlar.ama yumurta çatladıktan sonra nede olsa açık y spermlerde hızlıya en çabuk onlar ulaşacak.yumurta çatladıktan sonra bir kaç gün sık ilişki öneriliyo.yani benimkide çatlamıştı zaten erkek spermler çabuk ulaşsın diye üç gün tek ilişkiler olmak üzere denedik....

hımmm.benimde aklımda öyle kalmış demekki.istiyorsan inşallah kızı yakalarsın canım...

evet haklısın sana kız yada erkek istegini fark ettirmeyen biri olursa.ne olursa olsun veya hangi cinsten olursa olsun seve seve kabul eden oluyorsa.iki kızıda bir baba sorun yapmıyor aksine kız olarak degilde evlat olarak sevip sahip çıkıyorsa .....evet bende iki kızımda kalır başka çocuk apmazdım.ama bana her fırsatta oglumun olmadıgı dile geliyorsa insan ister istemez üzülüp tekrar denemek istiyor..
benim eşimde üçüncüyü istemiyo.ama senin eşin gibi iki kızım olsun önemli deil iki yeter diye degil.üçücncüde kız olacak korkusundan istemiyo.valla 3.nün erkek olacagını bilse hemen yapalım der.hatta bilmemki dördüncününde erkek olacagını bilse aceba istermiydi....

hayır canım.yapmam gene de.
çocuk yapmak büyük sorumluluk. ağır geliyor bana.

ne güzel canım.bencede yapma ozaman.ben şimdiden yaparım diyorum ama ya banada agır gelirse ne yaparım ozaman bilmiyorum.
çocuklarını aralarında kaç yaş var...yakınsa zor oluyor evet..benim kız dört yaşında.bunl araları dört olacak nasıl sence...

benim de 4 buçuk yaş var aralarında.
aslında ilk çocuğumda çok zorlandım hiç uyumazdı çok yaramazdı o yüzden ikinciyi bile düşünmüyordum eşim gaza getirmişti yine.ama hadi nasıl olsa kardeş yapıcaz dedik onu da aradan çıkardık ama Allahtan ikinci kızım beni o kadar yıpratmadı daha usluydu
yeni yeni inatlaşmaları başladı sinirimi zıplatıyor bazen ama neapalım sağlıklı olsunlarda önemli değil

aynı benim kızım gibi...ilk kzım çok zorladı bizi büyütürken.bende dua ediyorum inşallah bu yormaz beni diye....büyüdükçe işler daa zorlanıyo degilmi....

aynı benim kızım gibi...ilk kzım çok zorladı bizi büyütürken.bende dua ediyorum inşallah bu yormaz beni diye....büyüdükçe işler daa zorlanıyo degilmi....

ben bu kız yapma işini iyice kavradım.azcık geç oldu ama napalım.
3.baya baya kararlıyım ama eşim hiç sıcak bakmıyooorr.
benim oğlumda çok yaramaz,hele bebekken aman allahım.büyüdükçe daha söz dinliyor.aman sağlığı yerinde olsun da razıyım yaramazlığına.bende dua ediyorum inşallah bu daha uysal olur diye.:1hug:

valla bence bütün bu söylenenler hep fasa fiso inanasım gelmıyo ya ben çok emındım ikincinin erkek olacağından hcg değerim 35 di ilişkiden sonra sağıma yatıım sağdan yumurtlama olmuş bide geç döllenme oldu adetime bi kaç gün kala tutmuş.yüzük testi yaptım rus tak vimi felan hepsi erkek gösteriyo.ama sonuç yine kız allahım hayırlısını versin sağlıklı olsunda yavrum doğuma girecem bu cuma allahın iznıyle.bi süpriz olursa size yazacam kesin.

canım yaa yumutlama gününe kadar mı sık ilişki ile deniycen yoksa adetten sonra hep sık ilişki ile mi...
Nası yapmalı ki şu kız işini...
Ben geçen ay yumurtlama gününden önce bıraktım ama olmadı işte,zaman geçtikçe spermler ölüyo heralde.ne kadar çok ilişki olursa hamile kalma olasılığı da o kadar artar öyle diil mi...
Offff kafam karıştı valla...,
zaten eşim de iyice kızıyo artık sen çok taktın kafana bu işi diye...
Ona bahane bulmak gerekli bi de...

benim eşde hiç sıcak bakmıyo ama ben şimdiden kendimi alıştırıyorum onada söylüyorum ben ücüncüyü düşünüyorum diyorum.ama dur bakalım ikinci bi dogsunda.inşallahbeni üzmezde rahat rahat düşünürüm ücüncüyü....

senin dediklerine aynen katılıyorum.bendede herşey erkek gösterirken tamam diyodum oglum geliyo ....artık inanasım gelmiyo çünkü bende olmadı.valla başkaları yapıpda tutuyodu bende neden tutmuyo anlamadım.işte nasip kader derlarya..rabbimbize iki kızı uygun görmüş ne yapalım umarım onlar bübüyünce iyiki olmuşsunuz iyik varsınız deriz....

canım benim bencede sık ilişki hatta yapabilirseniz hiç ara vermeden yani hergün birliltelik olsun.yumurtlamadan önce hergün yapın yumurtlamaya ibir iki gün kala bırakısınız...sanada rabbim gönlündeki kızı versin inşallah.....bende bi ara yorumcu sitesine üyeydim.anlayacagım ona görede yaptım erkek olmasını garantilemek için ama işte olmayınca olmuyo....

bu arada esmerkz29 evet dogum yapınca muhakkak yaz merak edirim.cumada benim normal kontrolum var.umarım dogumun iyi geçer.allah sana kolaylık versin.umarım bi süpriz yaşarsın..keşkeeeeee.....neyse banada az kaldı zaten..bende dogurunca yazacagım.....

benimde iki kızım var araları 2.5 yaş birz oyuncak kavgası oluyo acukta kıskançlık ama yinede çok seviyolar birbirlerini bazen kıskanıyorum onları çünkü benim kız kardeşim yok çok isterdim iyiki ikiside kız olmuş onları çook seviyorum Allah onlara ömür versin ve herkesin yavrularınada...

ne kadar güzel canım.rabbim saglık versin kızlarına.inşallah bende imrenirim kızlarıma.bende üç kız kardeşiz.ne kadar güzel oluyo bir bilsen.sende kızlarınla yaşarsın bunlarıbhele iyice büyüsünler...sen üçüncü istiyormusun..

kızlar doktorlarınıza sordunuzmu?ne diyolar yumurtlama gününe göre cinsiyet tahminine?
sorarsanız buraya yazarmısınız?

işte bazı drlar etik bulmadıkları için yok öyle birşey diyorlar bende drma sormuştum alakası yok dedi ama bazılarıda var diyor halamın gelininin bir kızı vardı beş yıl konunmasız hamile kalamayınca dr gitti dr yumurta takibi yapan dr bir tanede oğlun olsun demiş yumurta takibiyle oğlu oldusüprizzzzz

cnm yumurtlama gününe 3 gün kala ilişki olsun x spermler yani kızlar 3 gün yaşıyor,y yani erkekler 1 gün yaşayıp ölüyo. yumurta çatladımı yaşayan x yani kızlar :1hug:içeri giriyor.senin de 2 oğlun mu varzemuszemus

çok teşekkür ederim canım sanada hayırlı doğumlar.ben böyle şeylere inanmıyorum artık tutanlarda tesadüf bence ya kız olacak yada erkek öyle deyilmi yüzde 50 50 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…