Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

yok cnm,Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak benim...
ama ilki kız olsun çok istiyorummmm...
tabi önce sağlıklı olsun da...:)

cnm bide benim adet bittikten 5-6 gün sonra yumurtlama günüm oluyo...
yumurtlamadan 3 gün öncesine kadar 2 günüm kalıyo yani...
öyle de zor ihtimal değil mi yani...((((
geçen ay öyle yaptım,olmadı işte....

çabuk oluyormuş seninde.bzıları günlük yapıyo ona göre.sende günlük ilişki ile kolaylaştırabilirsin kız olayını.hatta hatta zaten bi kaç gün degilmi eşin sıksın dişinikaydirigubbakcemile3günde birkaç kez bile yapan oluyo kız çocuk için...

sanırım öyle...zaten bu saatten sonrada bi beklentimiz yok....

nasılsın. son aya girdin sanırsam

Allah sağlıklı doğum nasip etsin. sağlıkla gelsin güzel kızın? hazırlıklar ne alemde sezeryanmı olacak? bebek nasıl

ikinci bebeğe masrafsız derler hep ilkinin esyaları yatağı puseti var diye ama

bir de ben kızımın odasını duvar kağıdını herşeyini krem yaptım ilerde oğlum olursa kullanabileyim diye.. kızıma pembe hiç birşey almadım. ikinCİSini düşündüm belki mavi kullanmak gerekir diye. olmazsada olmaz ama bu işler oda rengi ile olmuyor :))

evet artık son ay..haftada bir kontrole gidiyorum.kızımı görüoru herşey normal akışında ilerliyo.evet ilki sezeryan oldugu için buda sezeryan olacak.hiç uyuyamıyorum artık.göbek rahatsız adiyo artık.neyse az kaldı artık..

evet hiç masraf olmadı desem yeridir.bir ikmi daha çıtçıtlı badi aldım.bir iki gezmelik kıyafet tamam yani..bide ikinciside kız olunca hiç kalmadı

ah canım sanada kolay gelsin güle güle büyüt hanımefndiyi.sen böyle yazınca aynı bensin duygu...benimde pembe 5-6 tanedir ilk kızımdan aldıgım giysiler.hep ortak renk almıştım.ikinci erkek olur düşüncesiyle.bebek arabasına kadar erkek bebeklerinde kullanabilecegi araba,ve puset almıştım.hediyeler genelde pembe oluyodu ama.bizim aldıklarımız hep sarı.yeşil.ne bileyim işte ortak kullanabilecegi giysiler.şimdi o giysilere bakıp bakıp tebessüm ediyorum.boşuna ortak giysiler almışım.halbuki ne hayallerim varmış meger....

aslında adet bittikten sonra başlayıp bidahaki adete kadar hergün olsa...yumurtlama gününe gelse bile kız olasılığı artmaz mı ki....

keşke benim de 2 kızım olsa,şanslısın bence...benim babamın bi lafı var:kızın olsun çamurdan olsun...:))))
kız evlat başka yaaa...:)hihoyyyt

adet bittikten sonda denemeye başl bencebhatta ara verme günlük yapmanı tavsiye ederim.ben ilk kızımı böyle şeylere bilgim olmadıgı için.hemen olsun diye günlük yapmıştık.bence günlük yapmanıın kız bebekte etkii var....

benim babamda kızları sever.zaten üç kız kardeşiz oglu olmamış.o tabi eskiden üzülmüş oglum omadı diye ama bizlerdende çok memnun iyiki olmuşsunuz der.
bende kızları çok seviyorum.kızımı deli gibi seviyorum.ama bununda oglun olmusını istedim.açıkcası iki kız hiç düşünmemiştim.ama olsun bakalım nasıl olacak görecegiz...

benimde iki tatli kizim var biri 3 yasinda ikincisi 15 aylik ilk kizim dogdu sonra yalniz sikilir diye ikinciyi düsündük ve ikincinin erkek olmasini istemistim ilk önce bir kizim bir oglum olsun diyordum sonra ikinci kizim dogdu iyikide ikinci kizimda kiz olmus benim kiz kardesim yok erkek kardeslerim var ama iyiki benim iki cocugumda kiz olmus simdi ikiside cok güzel anlasiyor cok güzel oynuyorlar ve onlari öyle anlasirken gördügüm zaman Allah ima cok sükür saglikli iki evlat ikisinide kiz verdin diyorum iki kiz annesi olmak o kadar degisik ve güzel bir duyguki anlatamam

olur olur,çookkk da güzel olur hem de...:)))
2 kız kardeşten güzel şey olur mu..
bakarsın sonra 3. erkek olur,belli mi olur...
darısı olmayanların başına....
sen şimdi iki adet arası her gün olsun diyosun....yumurtlama günü de dahil...her gün...benim de aklıma yatıyo aslında..artık ne çıkarsa bahtımıza PP işin şakası tabi....sağlıklı olsun da...:))

2 kızı olanlara çok imreniyorum
bir kızım var çok şükür ama 2 ya da 3 olsa ne güzel olurdu:)
Allah kızıma uzuuunn,sağlıklı ömürler versin de onun olsun artık iki kızı:)

ay ne güzel.demek iyi oluyo.umarım bende çok memnun olurum iki kızı var diye.bakalım a kaldı doguma...

canım çok rahat ol.inşallah olaca bi kızın.hem ilk bebek nede olsa.ikincide önemli oluyo.
valla ücüncü çocuk için sadece ben olacak diyorum.pek eşim niyetli degil.inşallah günün birindi oda ikna olur üçüncüye....

2 kızı olanlara çok imreniyorum
bir kızım var çok şükür ama 2 ya da 3 olsa ne güzel olurdu:)
Allah kızıma uzuuunn,sağlıklı ömürler versin de onun olsun artık iki kızı:)

ne güzel degilmi.aslında seni böyle sevk eden eşinde olmuşturyanı önemsemmemiştir.çevren falan.keşke bendede öyle çevre olsaydı yada eşde.bende aman kız oldu ama önemli degil deseydim.ama inşallah herkesi utandırıda hayırlı evlat olup iyikide olmuşsun dedirtir kızım..

kızlar artık kimse gelmiyo..nerdesiniz ya.....

selam canım ben doğum yaptım güzel bi kızım oldu allah sağlık versin sezeryanım rahat geçti çok şükür yeni yeni sancılarım geçiyo şimdi iyiyim kızım biraz küçük doğdu 2 580 kılosu ama sağlıklı allaha şükür.ameliyata girerken süpriz yaşarmıyız diye doktora sordum.herkesi güldürdüm ameliyatta.sonra uyuyuyu verdim çok güzel bi kızın oldu dediler ayıltılar beni.inlyerek çıkmadım yani odama ağrı kesici yaptılar heraldeki fazla acı yoktu iki gün çok rahattım hiç doğurmamış gibi.ama eve çıktığım gün biraz sancılarım oldu ama şimdi iyiyim.bu doğum ilkinden daha rahat oldu.sanada hayırlı doğumlar dilerim.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende ikinci kızımı ekim 17de dünyaya getirdim çok tatlı valla gülmeye falan başladı bayılıyoruz allah herkese nasip etsin eksikliklerini göstermesin

erkenden toparlanmışsın hem de ikinci doğum daha kolay oluyor onu kesin anladım.

ablamla ben kendimi düşündüğümde diyorum iyi ki var. Ablam olmasaydı ne kadar yalnız ourdum Abimde bir tane ama ablam çok başka.

aynı cinsten iki tane cocuk sahibi olmanın en güzel yanı o bebekler hayatta aynı cinsiyetten oldukları için daha yakın daha destek olacaklar birbirine. Düşün ki abi de sevilir erkek kardeste sevilir ama iki kızın yakınlığı olamaz aralarında..

yada iki erkek kardes en çok destek olurlar birbirlerine..

Allah gönlümüze göre sağlıkla hayırla evlatlar nasip etsin :)

evet arkadaşa kesinlikle katılıyorum.. biz iki kardeşiz kız ve erkek. ama bi kız kardeşin eksikliğini o kadar çok hissettim ki.. şöyle tam anlamıyla dertleşebileceğim kimse yok.. annemlede her şeyi konuşamıyorum.. geçen hafta bi düşük yaşadım, o acıların ve yalnızlığın içinde hep kızıma dua ettim.. Rabbim yavrumu yalnız bırakmasın, her anlamda birbirlerini anlayacak bir kız kardeşi olsun.. Erkek evlatta isterim rabbimden.. ama galiba erkek evlenene kadar.. sonra o gönül bağı eskisi kadar kalamıyor..

canım çok sevindim.allah analı babalı büyütsün.rabbim hayırlı evlat kılsın inşallah.benimde çok çok az kaldı.tarimizi aldık kısmetse 15 ocakta olacak sabah.bi kasilik olupta erken gelmezse .öyle.bende dogurayım yazarım.artık sıra bende ikinci kızını alma sırası...inşallah şöyle rahat rahat büyütürüz...

evet duygucum iki cins kardeş iyi oluyo.bende üç kız kardeş olarak çok iyi biliyorum.ama bizler eski dönem gibi çok çocuk yapmayacagımız için işte ikinsindende birer olsun istiyorum.yok dört beş çocuk düşünseydim inan sıralamasınin hiç önemi yoktu .nede olsu daha yapacagım derdim...

ay canım ya bebgini düşürdünmüüü...çok üzüldüm.rabbim tekrar yaşatmasın.seninde kızının bi kardeşi olsun.gönlüne göre tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…