İpek çok severim ama çevremde 3 tane bebek İpek var maalesef
Ece düşündüklerimden biri teşekkürler :)ece cok guzel bı ad
Hayal listedekilerden :) neva da güzelmiş teşekkürler:)rüyanın yanına neva yakısır ya :)
rüyanın yanına hayal :) de olabılır
rica edermHayal listedekilerden :) neva da güzelmiş teşekkürler:)
Leyla dün benimde aklımdan geçti ama çok klasik geldi sonra:) teşekkürler öneri için :)Ben bugünlerde Leyla yı beğeniyorum Rüya ya da yakışır sanki.
Teşekkür ederim:) aklımda olacak.Alara
Dilara
Aleyna
rüya & zümra
hımmm güzelmiş gerçekten yazdım bunuda listeme :) çok teşekkürler[/QUOTE]QUOTE="mecelli, post: 47902438, member: 679287"]rüya & zümra
İlkinin ismi Rüya. Uyumlu da olabilir hiç alakasızda. Aklımda çok net bişey yok aslında karışık kafamilkinin ismi ne? uyumlu olsun mu istersin? düşündüğün isimler var mı?
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu benimde bebeşim olsun hayırlısı ilehımmm güzelmiş gerçekten yazdım bunuda listeme :) çok teşekkürler
İlkinin ismi Rüya. Uyumlu da olabilir hiç alakasızda. Aklımda çok net bişey yok aslında karışık kafamonun için tüm söylenenleri gerçekten not alıyorum :)
Güle güle büyütün bebişinizi inşallah. Çok teşekkür ederim fikirler için:) hayal bayağı önde şu an önerilerde :)ilk sayfalarıokumaya vaktim yok bebekten dolayı :) belki de yazdın başta k.bakma
rüya denince anlamca uyumlu olan hayal ve hülya geldi. hülya söyleniş olarak da uyumlu.
ancak farklı düşünüyorsan duru, berrak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?