Doğuma Hazırlık İkinci Prensesimize isim yardımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben bugünlerde Leyla yı beğeniyorum Rüya ya da yakışır sanki.

Leyla yı listeye yazdım :) masal da var çok teşekkürler herkese...

ilkinin ismi ne? uyumlu olsun mu istersin? düşündüğün isimler var mı?

QUOTE="mecelli, post: 47902438, member: 679287"]rüya & zümra
hımmm güzelmiş gerçekten yazdım bunuda listeme :) çok teşekkürler[/QUOTE]
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu benimde bebeşim olsun hayırlısı ile

ilkinin ismi ne? uyumlu olsun mu istersin? düşündüğün isimler var mı?
İlkinin ismi Rüya. Uyumlu da olabilir hiç alakasızda. Aklımda çok net bişey yok aslında karışık kafam onun için tüm söylenenleri gerçekten not alıyorum :)

hımmm güzelmiş gerçekten yazdım bunuda listeme :) çok teşekkürler
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu benimde bebeşim olsun hayırlısı ile[/QUOTE]
Amin çok sağolun. İnşallah Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin...

İlkinin ismi Rüya. Uyumlu da olabilir hiç alakasızda. Aklımda çok net bişey yok aslında karışık kafam onun için tüm söylenenleri gerçekten not alıyorum :)

ilk sayfalarıokumaya vaktim yok bebekten dolayı :) belki de yazdın başta k.bakma

rüya denince anlamca uyumlu olan hayal ve hülya geldi. hülya söyleniş olarak da uyumlu.
ancak farklı düşünüyorsan duru, berrak

ilk sayfalarıokumaya vaktim yok bebekten dolayı :) belki de yazdın başta k.bakma

rüya denince anlamca uyumlu olan hayal ve hülya geldi. hülya söyleniş olarak da uyumlu.
ancak farklı düşünüyorsan duru, berrak
Güle güle büyütün bebişinizi inşallah. Çok teşekkür ederim fikirler için:) hayal bayağı önde şu an önerilerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…