Bilmem ki yeni duydum Beliz ismini :)Oldu aslında ortak bir isim Beliz dedik. Sonra anneanne babaanne dede falan herkes melis mi yeliz mi çok karışık zor gibi akılda kalıcı değil dediler diye ben soğudumbabamız çok sevmişti oysa bende öyle ama yakınlarından olumsuz yorumlar alınca etkilendim sanırım. O sebeple hala muallaktayız maalesef.
liva aylisTeşekkür ederim cnm bende bu ismi önerdim babamıza ama pek sıcak bakmadılistenin başında var ama
Seçenek çok ortak karar yokBilmem ki yeni duydum Beliz ismini :)
Burda bir sürü var bi gözden geçirip değerlendirin canım
Anlamı ne acaba ilk kez duydumliva aylis
Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)’in bayrağı Livaü’l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak............nasıpse ınsallah efendımızın bayragının ısmı ve bız muslumanlar altında toplanacagız...aylis ise cennette bır bahce ayparcası ve ısıltısı demek canım...hayırlı olsun evladın sagsaglım kucagına al ınsallahAnlamı ne acaba ilk kez duydumhoş geldi kulağıma liva özellikle :)
Çok güzelmiş canım bayıldım... Amin inşallah herkes sağ salim kavuşsun meleklerine... Çok sağolLivai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)’in bayrağı Livaü’l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak............nasıpse ınsallah efendımızın bayragının ısmı ve bız muslumanlar altında toplanacagız...aylis ise cennette bır bahce ayparcası ve ısıltısı demek canım...hayırlı olsun evladın sagsaglım kucagına al ınsallah
sagol canım amınn...banada dua et ınsallah tup bebek tedavısı goruyorum ınsallah hayırlı haberler alırım sende bı anne ve anne adayı olarak duacı ol ınsallah ısteyen herkese ve bana..Çok güzelmiş canım bayıldım... Amin inşallah herkes sağ salim kavuşsun meleklerine... Çok sağol
Dualarım seninle artık emin ol cnm... Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahsagol canım amınn...banada dua et ınsallah tup bebek tedavısı goruyorum ınsallah hayırlı haberler alırım sende bı anne ve anne adayı olarak duacı ol ınsallah ısteyen herkese ve bana..
amınnn ınsallah canım allah razı olsunDualarım seninle artık emin ol cnm... Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah
Sağol cnm Amin sendende Allah razı olsun... Güzel haberlerini bekliyorum inşallah.amınnn ınsallah canım allah razı olsun
İnşallah canim yazarimSağol cnm Amin sendende Allah razı olsun... Güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
Teşekkürler öneri için :) isime karar verdik nihayet. Kızım babamız ve benim ortak fikrimizle ADA olsun dedikKumsal ismini beğendim ne dersiniz
Sağlıkla doğdun büyüsün inş çok güzel bir isim❤Teşekkürler öneri için :) isime karar verdik nihayet. Kızım babamız ve benim ortak fikrimizle ADA olsun dedikyinede teşekkürler...
Çok sağolun:) inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın bebişiniziSağlıkla doğdun büyüsün inş çok güzel bir isim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?