- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 53
MiaHerkese merhaba. Bugün bebeğimizin kız olacağını öğrendik. Bir kızım var 6 yaşında adı Rüya. Uygun ya da farklı isim önerisi olan olur mu acaba? Babamız isim beğenmiyor maalesefRüya'nın isminde de çok zor karar vermiştik :) herkese şimdiden teşekkürler :)
Anlamı da pirildayan demek ve kökeni arapçaMia
Hem rüya ya uygun hemde popüler buara :) bence çok güzel oldu bi düşünün MİA
Amin çok teşekkür ederim:) öneriler için de ayrıca teşekkürler.Rüya Zümra
Rüya Erva
Rüya Duru
Rüya Öykü
Rüya Yağmur
Hayırlı evlat olsun :)
Değişikmiş teşekkürler:)Anlamı da pirildayan demek ve kökeni arapça
Umarim yardimci olmusumdur
Lina yı bende beğeniyorum teşekkürler:)Rüya - Sare
Rüya - Lina
Rüya - Zişan
Teşekkürler:)İpek..Alin..Öykü..
İddialıKumsal
Çok nazlı olmasın sonra :) sude yi tek başına düşünmüştüm aslında ama sudenaz da güzelmiş teşekkürlerSUDENAZ
Varsın Nazlı olsunlar prenseslerimiz yeter ki gelsinler melekler :) ben duşünyorum eğer olursa Sudenaz Dünya koycam :)Çok nazlı olmasın sonra :) sude yi tek başına düşünmüştüm aslında ama sudenaz da güzelmiş teşekkürler
Benim de kızımın adı rüya. Cidden iki tarafın da içine sinecek isim bulmak zor oluyor .Ben de konuyu takipteyim aklımda bulunsun rüyaya uygun isimler.[/QUOTE
Ne güzel adaşlarmış :) çok zor gerçekten karar vermek... Hayırlısı artık. Lidya istedim babamız kesinlikle yok diyorbakıcaz artık.
Güzelmiş hayırlısı olsun inşallah. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin...Varsın Nazlı olsunlar prenseslerimiz yeter ki gelsinler melekler :) ben duşünyorum eğer olursa Sudenaz Dünya koycam :)
Sağol canım benim Amin inşaallah ya :) Bak sen Dünya da koyabilirsin :)Güzelmiş hayırlısı olsun inşallah. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin...
Dünya kuzenimin adı :) o sebeple düşünmedim hiç ama güzel isimdir severimSağol canım benim Amin inşaallah ya :) Bak sen Dünya da koyabilirsin :)
Hayırlısı olsun ismiyle büyüsün inşaallah canım :) aklınıza yatan olmadımı peki ??Dünya kuzenimin adı :) o sebeple düşünmedim hiç ama güzel isimdir severim
Oldu aslında ortak bir isim Beliz dedik. Sonra anneanne babaanne dede falan herkes melis mi yeliz mi çok karışık zor gibi akılda kalıcı değil dediler diye ben soğudumHayırlısı olsun ismiyle büyüsün inşaallah canım :) aklınıza yatan olmadımı peki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?