Doğuma Hazırlık İkinci Prensesimize isim yardımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Isim konusu hakikaten cok zor.beninkinin cinsiyeti henuz belli degil ama şimdiden dusunuyorum kiz olursa ne koyarim diye.aklimdakileri yazıyorum.ilk sirada melek yada melisa.digerleri alternatif.bu arada saglikla kucagimiza alalim inşallah
Melek
Melisa
Ceren
Cansu
Özge
Ezgi
Ece

Çok teşekkür ederim:) evet gerçekten çok zor bir karar. Amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza. Bu arada kızım Melisa diyor :) bakalım artık bir karar vereceğiz:)

Merhaba

Nehir
Irmak
İdil
Göksu
Melis
Çağla
Defne
Güneş
Beray
Yağmur
Doğa
Aysu

bu arada benimde 2. kızım olacak hala ismini netleştiremedik insan kendi çocuğuna hiçbir isimi beğenemiyor

Merhaba

Nehir
Irmak
İdil
Göksu
Melis
Çağla
Defne
Güneş
Beray
Yağmur
Doğa
Aysu

bu arada benimde 2. kızım olacak hala ismini netleştiremedik insan kendi çocuğuna hiçbir isimi beğenemiyor
Evet ya çok zor gerçekten. İlkine nasıl karar vermişiz hayret diyorum :)) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah... Bu arada teşekkürler :)

Ay ş

Amin inşAllah. hayırlı sağlıklı mutlu gazsız uyuyan bebek olurlar inşAllah.
ay inşallah yaa çok çektik kızımdan o konuda. Gaz bitti dedik diş sorunu derken 3-3,5 yaşa kadar uykusuz geceler yaşadık. Umarım bunda daha kolay geçer :)

ay inşallah yaa çok çektik kızımdan o konuda. Gaz bitti dedik diş sorunu derken 3-3,5 yaşa kadar uykusuz geceler yaşadık. Umarım bunda daha kolay geçer :)

inanın aynı problemler bizdede vardı + bademcik yapısı bozuktu 4 yasında bademciklerini aldırdık her ay dr. git gel iğne antibiyotik çocukta bizde maf olduk Rabbim sağlıkla nasip etsin inşAllah :*

inanın aynı problemler bizdede vardı + bademcik yapısı bozuktu 4 yasında bademciklerini aldırdık her ay dr. git gel iğne antibiyotik çocukta bizde maf olduk Rabbim sağlıkla nasip etsin inşAllah :*
Çok geçmiş olsun çeken bilir çok zor gerçekten uykusuz bir bebek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…