- Konu Sahibi Kardelen000007
-
hay beni güldürdünüz profil fotoğrafınızla siz de çok mutlu olunBen yorum yapınca banliyorlar izlemeye geldim.
Eltisi de yengesinin yegeniymisBen tam anlayamadım karmaşık aile ilişkilerini.
Kuzeninle evlisin,kv dediğin kişi yengen,kp dayın,umarım çocukların sağlıklıdır
Eltin neyin oluyor?
Kendiside dayısının oğluyla evliKorona var korona oturun evinizde.
Kaynın kuzeni ile mi evli
Sen bana yaz ben yumuşatarak yazarım senin yerineBen yorum yapınca banliyorlar izlemeye geldim.
Bir şansınız daha var biliyorsunuz değil miBoyle olduklarini bilsem inaninin evlenmezdim
Ailecek ens.t yuhhh. kardeş dedik göz diktiKendide dayısının oğluyla evli
Kader sonuçta öz dayımin oğlu değilDayılar, yeğenler... Akraba olması şart mıydı cidden ya?
Köy menemeni makarnayi önlerine ilgilenme evlerine gitsinler bavasinin uşağı mi var acaba bide beğenmiyorlar zıkkımın kökü var deseydin,niye tepkini gösterip uzaklastirmiyorsun kocana soylemezsen onlara canın sıkılır durur,söylesen iki kocanla uğraşır sin canın sıkılır ama onlardan kurtulursum,ben olsam gram hizmet etmezdim.Et yemegi olmasin burun kıviriyorlar
Zamanında esime cok soyledim huzursuz olan ben oldum tam konusurum deyip geçiştirdi kaunımin kizini soyledim eltime ayrı bana ayrı davranıyor dedim döndü arkasını uyudu boyle durumda ne yapayım kime soyleyeyim kiKöy menemeni makarnayi önlerine ilgilenme evlerine gitsinler bavasinin uşağı mi var acaba bide beğenmiyorlar zıkkımın kökü var deseydin,niye tepkini gösterip uzaklastirmiyorsun kocana soylemezsen onlara canın sıkılır durur,söylesen iki kocanla uğraşır sin canın sıkılır ama onlardan kurtulursum,ben olsam gram hizmet etmezdim.
Aman Ali Rıza Bey, tadımız kaçmasın.Ben yorum yapınca banliyorlar izlemeye geldim.
O zaman laf sokacaksin yada direk kavga çıkaracaksın yüzlerine soyleyip,oda olmadı kayinbabana soyle ben olsam kavga ederdim herkesle zaten sana değer vermiyorlar niye korkuyon ki hiç olmadı çok basit sofralar hazırla aç kalsınlar.Zamanında esime cok soyledim huzursuz olan ben oldum tam konusurum deyip geçiştirdi kaunımin kizini soyledim eltime ayrı bana ayrı davranıyor dedim döndü arkasını uyudu boyle durumda ne yapayım kime soyleyeyim ki
Belki öyledir ama ben böyle gördüm böyle buyutuldum ne olursa olsun buyuklere saygısızlık yapma derdi babam ama boyle durumda zor bile dayaniyorumSaygisizsiniz ama kendinize ..
Şefkatiniz de yok ama kendinize..
Allah o canı size emanet etti, kendi kul hakkiniza giriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?