İkinci yavrumu istiyorum eşim istemiyooorrr:(

Erken değil. Sizinde yaş kriterinizi düşünürsek zamanı gibi görünüyor. Yaşları yakın olması anneyi çok yorar , ancak denge saglanirsa kardeşler açısından iyi olur.
Ancak çiftlerden biri istemiyorsa , olmaz. Ikna yolu yoksa ve gönülsüz olursa arada sorunlar oluşur.
Ewet cnm sonra sen istedin bk derler ne bilim

Senin demen olacak is değil o fikir almak deneyimlerinizi öğrenmek için yazdım illa muhalefet olacaksiniz
Çocuk konusunda herkese muhalefet olurum evet
Beni babam istemese anneme de kızardım
Kk dan önce baba önemli, o istemiyosa bencesi sencesi hiç önemli değil

Bizcesi önemli değil
Babası istemiyosa konu kapanmalı bence
İlerde belki o kendi ister o zaman olur da
Sadece anne istiyo diye kk da onay verince olmamalı
Benim eşimde istemiyor canım o yok deyince olmuyor zaten ısrarlada olmaz bu işler haklısın ama şöylebir durum varki: erkegin baba olabilme yasinda sinir yok kadınınsa sayılı yumurtası yas ile ya zayıflıyor yada bitiyor drlar 35e bırakmayın yariyariya riskler artıyor,düşük riski,anomali doğum,gebelik diyabeti,tansiyonu ...ee ister istemez yas 32bide düşük insan huzursuz oluyor annelik duygusu bi kadını sardimi yakasını bırakmıyor kaybettigim bebeğimi hala rüyamda görüyorum anne deyip yok oluyor işte ya benim duygularım kocamın keyfine kalmış :-(

Benim eşimde istemiyor canım o yok deyince olmuyor zaten ısrarlada olmaz bu işler haklısın ama şöylebir durum varki: erkegin baba olabilme yasinda sinir yok kadınınsa sayılı yumurtası yas ile ya zayıflıyor yada bitiyor drlar 35e bırakmayın yariyariya riskler artıyor,düşük riski,anomali doğum,gebelik diyabeti,tansiyonu ...ee ister istemez yas 32bide düşük insan huzursuz oluyor annelik duygusu bi kadını sardimi yakasını bırakmıyor kaybettigim bebeğimi hala rüyamda görüyorum anne deyip yok oluyor işte ya benim duygularım kocamın keyfine kalmış :-(
40 ta doğuran var ona bakılırsa
Eşin niye istemiyo
Evlenmeden önce konuşmadınız mı

1 çocuk varsa ikinci istemeyeni bi nevi anlarım ama hiç çocuk yokken istemiyorum diyen evlenmeden önce söylemeli bunu bence

40 ta doğuran var ona bakılırsa
Eşin niye istemiyo
Evlenmeden önce konuşmadınız mı

1 çocuk varsa ikinci istemeyeni bi nevi anlarım ama hiç çocuk yokken istemiyorum diyen evlenmeden önce söylemeli bunu bence
Tabi illaki o yaşlarda doğum yapanlar var ama nekadar sağlıklı gebelik süreci yaşadılar kimbilir istatiksel olarak az zaten. benim bir kızım var 5yaşında ona kardeş istiyorum bazı yaşadıklarım bu duygumu çok yükseltti maddi olarak iyiyiz eşim sadece rahatının bozulmasından korkuyor ki bence bencilce bu konuda baskım yok yinede saygı duyuyorum ona ama kalp kırık tabi bazı yaşadıklarımı bile bile duyarsız kalıyor diye

Tabi illaki o yaşlarda doğum yapanlar var ama nekadar sağlıklı gebelik süreci yaşadılar kimbilir istatiksel olarak az zaten. benim bir kızım var 5yaşında ona kardeş istiyorum bazı yaşadıklarım bu duygumu çok yükseltti maddi olarak iyiyiz eşim sadece rahatının bozulmasından korkuyor ki bence bencilce bu konuda baskım yok yinede saygı duyuyorum ona ama kalp kırık tabi bazı yaşadıklarımı bile bile duyarsız kalıyor diye
İlk bebekte çok mu zorlandınız
Benim kızım kolikti mesela, bende eşin gibi düzenim yeni oturuyoken bozulmasından korkuyorum
Ama bizimki daha 1,5 aylık ilerde belki düşünürüm bilemem

İlk bebekte çok mu zorlandınız
Benim kızım kolikti mesela, bende eşin gibi düzenim yeni oturuyoken bozulmasından korkuyorum
Ama bizimki daha 1,5 aylık ilerde belki düşünürüm bilemem
Evet aynen öyle çok zorlandık eşimle gece yarılarına kadar sallardik ilk annelik korku yarattıydı bende bebeğime birşey olursa diye eşime çok yuklendim allah razı olsun hep yardımcı oldu ama şimdi öyle olmaz tecrübeliyim desemde inandiramadim diyorum ya herşey nasip ne onun yokuyla ne benim evetimle allah ol desin yeter,hayırlısı

Inşaallah rabbimin hediyesi olurda kazayla gebe kalırız :-! Kocalarimizda oturup tırnaklarını yerler bence maddi sıkıntı yoksa bir kadın anne olmak istedimi hiç bir erkegin hakkı yok onu elinden almaya bu içgüdü yaratılışımızda var haksizmiyim

İlginç bir düşünce tarzı gerçekten, sadece maddiyattır mıdır çocuğu büyüten. Ben bezini-mamasını alıyorum gerisi sana madem söz hakkım yok dese, adam ne yapacaksınız. Bu seferde buraya konu açıp "eşim bebeğimizle ilgilenmiyor, bana hiç yardımcı olmuyor" diye dert yanacaksınız. Bir çocuk söz konusuysa erkeğinde kadınında bu konuda söz hakkı vardır. Ortak karar alınmalı, her iki tarafta hazır olmalıdır. Çünkü bir bebeğin - bir çocuğun hem anneye hem babaya ihtiyacı vardır.

Esim şu borçlar azalsin kızım büyüsün dio kiradayiz borç pek bişe klmdi hamile klrsm çocuk doğan a kdr bitio borc

Eşiniz rahat bir nefes almasın diye uğraşıyorsun galiba, doğuma kadar borçlar bitecek tam adam ohh diyecek haydi baştan. Doğumu, kontrolleri, bezi, kıyafeti Allah korusun hastalığı, sütünüzün olacağının garantisi yok belki mama yemek durumunda kalacak. İyi bir mamanın paketi 50-60 tl. Eşinizin gerekçeleri gayet gerçekçi, kiradan kurtulmak bir ev sahibi olmak, çocuklarına ardında bir şey bırakmak istiyor olması gayet normal sebepler. Bence zorlamayın.

İlginç bir düşünce tarzı gerçekten, sadece maddiyattır mıdır çocuğu büyüten. Ben bezini-mamasını alıyorum gerisi sana madem söz hakkım yok dese, adam ne yapacaksınız. Bu seferde buraya konu açıp "eşim bebeğimizle ilgilenmiyor, bana hiç yardımcı olmuyor" diye dert yanacaksınız. Bir çocuk söz konusuysa erkeğinde kadınında bu konuda söz hakkı vardır. Ortak karar alınmalı, her iki tarafta hazır olmalıdır. Çünkü bir bebeğin - bir çocuğun hem anneye hem babaya ihtiyacı vardır.
Hayır söylemek istediğim şu bir erkek maddi açıdan yetemem korkusu yaşıyorsa haklıdır ama onun dışında ki istememeler kadinin annelik duygusuna haksızlıktır bir evlat dünyaya geldimi babalık duygusunu dibine kadar yaşayamayan adamdanda vicdanen şüphe duyarım

Cnm bnm kiyamaaammm

Biz erken desek ne olur, geç desek ne olur Allah aşkına... çocuğu bize yapmıyorsunuz ya, eşiniz istemiyormuş işte. Buradaki herkesin istemesinin veya zamanı geldiğini düşünmesinin bir önemi yok. Eşlerden biri çocuk istemiyorsa konu kapanır. Dış kapının dış mandalı misali insanlara sormak anlamsız.

Benn ikinci düşünmüyorum. Ülkenin hali ortada. İşsizlik almış başını gitmiş. Terör var. Her yer suriyeli. Eğitim berbat. Sizce çocuklar böyle bir ülkede dünyaya gelmek isterler mi? Ne vereceğiz onlara??
Bu yoruma inanılmaz hak verdim magicat yanlış anlaşılmasın çocuk mevZusu bir tercihtir ama illede doğurup yanında en az 2 çocuk gezdirme isteyen ve sahip çıkamayan kadınları gerçekten anlayamıyorum hayır çocuklar ortalarda sırf kardeş olsun eksik kalmasın diye doğurmak nedir birde her kardeşten hayırmı geliyor allah aşkına allah herşeyin hayırlı olanını nasip etsin konu sahibi eşiniz istemiyosa vardır bir bildiği baZen Bize hayır görünen şerdir lütfen sağlığınızı düşünün önce sağlık koşullarınızı halledin rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur zaten☺️

Back
X