İkinci yavrumu istiyorum eşim istemiyooorrr:(

Tutumun bana çok yanlış geldi, tabi sizin hayatınız ama bir evladınız var onunla meşguliyetinizi arttırın, bu kadar dert edilecek bi durumunuz yok. Üzülerek kendi psikolojinizi etkiliyorsunuz bence. Hiç evlat sahibi olamayan insanlar var. İlk çocuk için bile zaman ayarlayamayan çiftler var. Eşiniz hepi topu 1 yıl sonra olsun demiş. 1 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Allah başka dert vermesin derim.
Amin cnm ikna olacağı günleri sayiyom bi bilsen;)

Yok zaten 4yaş arkadaş aradıkları bir dönem ki ben çok yoğun bir anneyim buna rağmen en ufak bi kıskançlık yaşatmadılar çok şükür... Şimdi biri 18 aylk bir beşbuçuk... Ablamız okuldan gelince sarmaş dolaş bir haldeler:KK68::KK9::KK39:

Erken mi değil mi sorusunun cevabı size bağlı biraz da. Durununuz iyi mi ? İki çocuğu maddi manevi eksiksiz büyütebilecek misiniz ? Eşinizle aranız iyi mi ki inşallah öyledir Allah ağız tadı versin. Yani eğer herşey tamamsa okey ama demek ki eşinize göre herşey tamam değil ki istemiyor. Zorlayamazsınız onu.

Erken mi değil mi sorusunun cevabı size bağlı biraz da. Durununuz iyi mi ? İki çocuğu maddi manevi eksiksiz büyütebilecek misiniz ? Eşinizle aranız iyi mi ki inşallah öyledir Allah ağız tadı versin. Yani eğer herşey tamamsa okey ama demek ki eşinize göre herşey tamam değil ki istemiyor. Zorlayamazsınız onu.
Esim şu borçlar azalsin kızım büyüsün dio kiradayiz borç pek bişe klmdi hamile klrsm çocuk doğan a kdr bitio borc

Hep aklmda 3çocuk fikri vardı... İkinci doğumumda skntı çıkıp amlytta (zorunlu sezaryen) iki saatten fazla kalınca eşim çok korkmuş asla 3ü istemiyor... Ben küçük kızım 5 olunca belki düşünürüz desemde lafını bile ettirmiyor... Bende etmiyorum... Çocuk iki tarafın ortak kararı bu yüzden hiç üstelemeyin... Kaldı ki eşiniz istemiyor değil 1sene sonra diyor bekleyin bence...

Hep aklmda 3çocuk fikri vardı... İkinci doğumumda skntı çıkıp amlytta (zorunlu sezaryen) iki saatten fazla kalınca eşim çok korkmuş asla 3ü istemiyor... Ben küçük kızım 5 olunca belki düşünürüz desemde lafını bile ettirmiyor... Bende etmiyorum... Çocuk iki tarafın ortak kararı bu yüzden hiç üstelemeyin... Kaldı ki eşiniz istemiyor değil 1sene sonra diyor bekleyin bence...
Esin sana bişe olacak diye korktu sanırım o yüzden istemiyo.

2 yaşında bi kızım var ikinci bi bebek istiyorum eşim i ikna edemiyorum sizce erkenmi
canım daha cok erken hem eşinde istemiyormuş zamana bırak bebişin daha çok küçük kızım 4 .5 yazşindayken 2.ye hamile kaldım yinede aşırı zorlandım ki seninki 2 yaşında daha dur biraz nefes al kendini yıpratmaya bu kadar canatma kovalayan yoksa tabi:anne:

Bizcesi önemli değil
Babası istemiyosa konu kapanmalı bence
İlerde belki o kendi ister o zaman olur da
Sadece anne istiyo diye kk da onay verince olmamalı

Erken değil. Sizinde yaş kriterinizi düşünürsek zamanı gibi görünüyor. Yaşları yakın olması anneyi çok yorar , ancak denge saglanirsa kardeşler açısından iyi olur.
Ancak çiftlerden biri istemiyorsa , olmaz. Ikna yolu yoksa ve gönülsüz olursa arada sorunlar oluşur.

Back
X