İkinci yavrumu istiyorum eşim istemiyooorrr:(

Çok şanslısınız. Burada hep dertlere yorum yazarım, çare bulmaya çalışırım. Kendi dertlerimi neredeyse hiç yazmadım. Sadece, 30 yaşında olmayı, 2 yaşında bir çocuğum olmasını, 2. çocuk için eşimi ikna etmeye çalışacak kadar iyi bir evliliğim olmasını, eşim bir yıl sonra dedi ama ben şimdi istiyorum diye dert etmeyi gerçekten çok isterdim.

Sakın yanlış anlamayın. Derdinizi küçümsemiyorum. Herkesin derdi kendine büyük. O durumda ben de dert ederdim muhtemelen. Sadece bazı konularda ne kadar şanslı olduğunuzu hatırlatıp mutlu olmanızı istedim. Her şey gönlünüze göre olsun, hep çok mutlu olun inşallah.
Ne kadar dogru dediniz, kimisinin derdi, kimisinin hayali olabiliyor...

Allah gonlunuze gore versin. Fani dunya. Buranin bir garantisi yok, ebedi hayatimiz icin calisalim insallah, orada dert keder sıkıntı olmasin insallah...

2yaş erken değil hamile kalıp doğurana kadar üç yaşında olacak. Ama eşiniz istemiyorsa olmaz kesinlikle Habersiz siprial çıkarma vs yapmayın derim huzurunuzu bozmayın. Hem de tedavi süreciniz varmış aslında daha mantıklı gibi hamile kalmamanız. Ama şu da var ki bebeğiniz iyice büyüdükten sonra yeniden hamile kalıp Bebek büyütmek daha zor gelecek gibi size. Bilemedim.

Bencede hemen yap esini ikna et.benim 6 yıl sonra kizim geldi olmadi malesef tedavi ler falan şimdi 35 oldum hemen ekim de korunmayı birakicsm bir kizim var inşallah bir kizim daha olur esim de çok istiyor.28 de evlendim bir yıl sonra çok istedik çocuk olmayınca olmuyor.yoksa şimdiye ikinciyi de yapmış olacaktim ama nasip kusmet çocuk kesinlikle Allahın vakti saatinde verdiği en güzel hediye...
35 e bırakma ama daha 30 sun bir sene daha bekle hem esinde ikna olur.kızın biraz daha büyümüş olur...
Dün knstm sanki biraz yumusuyo mu ne

Çok şanslısınız. Burada hep dertlere yorum yazarım, çare bulmaya çalışırım. Kendi dertlerimi neredeyse hiç yazmadım. Sadece, 30 yaşında olmayı, 2 yaşında bir çocuğum olmasını, 2. çocuk için eşimi ikna etmeye çalışacak kadar iyi bir evliliğim olmasını, eşim bir yıl sonra dedi ama ben şimdi istiyorum diye dert etmeyi gerçekten çok isterdim.

Sakın yanlış anlamayın. Derdinizi küçümsemiyorum. Herkesin derdi kendine büyük. O durumda ben de dert ederdim muhtemelen. Sadece bazı konularda ne kadar şanslı olduğunuzu hatırlatıp mutlu olmanızı istedim. Her şey gönlünüze göre olsun, hep çok mutlu olun inşallah.
Cnm bnm çok sagol sen iyi misin dertli gbisin

Erken ya da geç bence önemli olan eşinin de istediği zaman tekrar çocuk sahibi olmanız. Çocuk sahibi olmak tek taraflı değil ki. Zorla ya da sadece senin isteğinle olması çok saçma geliyor bana. Durumun tam tersi de olabilirdi. Eşin sana baskı yapabilir sen kendini hazır hissetmeyebilirdin. Empati kur bence.

Erken ya da geç bence önemli olan eşinin de istediği zaman tekrar çocuk sahibi olmanız. Çocuk sahibi olmak tek taraflı değil ki. Zorla ya da sadece senin isteğinle olması çok saçma geliyor bana. Durumun tam tersi de olabilirdi. Eşin sana baskı yapabilir sen kendini hazır hissetmeyebilirdin. Empati kur bence.
Empati kuruyorum onu anlıyorum da insan üzülüyor

Tutumunuz sanki bir tür meşgale/hobi arıyor gibi. İnsan yetiştirmek... Oyuncak değil ki sonuçta bu, üzerinde düşünülmesi gereken önemli bir karar. Israrla olur da ne kadar olur, tartışılır. Beklemenizi tavsiye ederim.

Tutumunuz sanki bir tür meşgale/hobi arıyor gibi. İnsan yetiştirmek... Oyuncak değil ki sonuçta bu, üzerinde düşünülmesi gereken önemli bir karar. Israrla olur da ne kadar olur, tartışılır. Beklemenizi tavsiye ederim.
Zaten bn istesem de edim bklmk istio ypck biseyim yok Hayır meşgale değil bn çocuklarımı büyütmek istiyorum

Empati kuruyorum onu anlıyorum da insan üzülüyor

Tutumun bana çok yanlış geldi, tabi sizin hayatınız ama bir evladınız var onunla meşguliyetinizi arttırın, bu kadar dert edilecek bi durumunuz yok. Üzülerek kendi psikolojinizi etkiliyorsunuz bence. Hiç evlat sahibi olamayan insanlar var. İlk çocuk için bile zaman ayarlayamayan çiftler var. Eşiniz hepi topu 1 yıl sonra olsun demiş. 1 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Allah başka dert vermesin derim.

Back
X