İkinci yavrumu istiyorum eşim istemiyooorrr:(

Canim Insallah hakiinizda hayirlisi olur, esin kendini ikinci cocuk icin hazir hissetmiyorsa , zorlama bence. Tek cocuk bakmasi cok kolay, tabii Allah saglik Verirse.iki cocuga bakmak cok daha farkli, cocuklara ayri ayri vakit ayirmalisin, esine ve evin islerine, tabii ki kendine de vakit ayirmalisin. Biri hastalaninca digerinede gecme ihtimali cok yüksek, sonra bide ilk cocuk ikinci cocugu kiskanabiliyor veya anneyi babayi paylasmak istemiyor. Demek istedigim ikinci Bebek geldikten sonra sormlulugun artiyo, farkli problemler cikabiliyor, bunlar icin Esinin destegine ihtiyacin olacak. O yüzden esin kendini ne zaman hazir hissediyorsa o zaman yapin ikinciyi.

Canim Insallah hakiinizda hayirlisi olur, esin kendini ikinci cocuk icin hazir hissetmiyorsa , zorlama bence. Tek cocuk bakmasi cok kolay, tabii Allah saglik Verirse.iki cocuga bakmak cok daha farkli, cocuklara ayri ayri vakit ayirmalisin, esine ve evin islerine, tabii ki kendine de vakit ayirmalisin. Biri hastalaninca digerinede gecme ihtimali cok yüksek, sonra bide ilk cocuk ikinci cocugu kiskanabiliyor veya anneyi babayi paylasmak istemiyor. Demek istedigim ikinci Bebek geldikten sonra sormlulugun artiyo, farkli problemler cikabiliyor, bunlar icin Esinin destegine ihtiyacin olacak. O yüzden esin kendini ne zaman hazir hissediyorsa o zaman yapin ikinciyi.
Haklısın cnm da çocuk yaş arası olunca kıskançlık dha buyumuyomu

Zaten eşim çalışıyo yalnızım sıkılıyorum çocuklarımla ilgilenir buyutrm

Oo çok geç bna gore
Neden geç

Şu bana göre geç demenin şimdi ille de olsun demenin sebebi ne

Ilk çocuk emdi mi ne kadar emdi tuvalet eğitimi var mı

Eski kilona indin mi

Çocukları kreşe anaokuluna gönderme planın var mı

Evinize yakın park var mı iki çocuk ile kolayca gidilecek

Mesela komşumuz oğlu 3 yaşını geçince ikînciyi doğurdu

Şimdi tüm çocuklar aşağıda oynuyor onunki pencereden bakıyor çünkü bebek uyuduğu için o saatte inemiyor

Sonra bebek uyanınca iniyor önce çıkan çocuklar eve gidiyor

Annesi uykusunu ayarlamaya çalışıyorum ama her zaman denk gelmiyor diyor

Mesela benimki 5,5 yaşında yalnız inip oynayabilir evde bebek uyuyor ise

Neden geç

Şu bana göre geç demenin şimdi ille de olsun demenin sebebi ne

Ilk çocuk emdi mi ne kadar emdi tuvalet eğitimi var mı

Eski kilona indin mi

Çocukları kreşe anaokuluna gönderme planın var mı

Evinize yakın park var mı iki çocuk ile kolayca gidilecek

Mesela komşumuz oğlu 3 yaşını geçince ikînciyi doğurdu

Şimdi tüm çocuklar aşağıda oynuyor onunki pencereden bakıyor çünkü bebek uyuduğu için o saatte inemiyor

Sonra bebek uyanınca iniyor önce çıkan çocuklar eve gidiyor

Annesi uykusunu ayarlamaya çalışıyorum ama her zaman denk gelmiyor diyor

Mesela benimki 5,5 yaşında yalnız inip oynayabilir evde bebek uyuyor ise
Bna göre geç sana göre doğru tercih meselesi

Bna göre geç sana göre doğru tercih meselesi

Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum zira ben ikinciyi de yapmayacağım mesela bu verdiklerim ihtimaller üzerinden örnek sadece

Tercihinin sebebini bul

Sana göre neden geç

Tekrar sıfırdan başlamak mı zor iki çocuk arası yaş farkı olunca takip etmek mi zor

Arkadaş mı olamazlar kavga mı ederler

Büyüyünce yaşları yakın olursa birlikte bir yerlere giderler uzak olursa kopuk mu olurlar

Sebeplerini somutla

Eşine sadece ben şimdi istiyorum dersen korkarım hayır der

Nedenlerini bulmalısın bu isteğinin

En ideali, bence zaten ikinciyi istiyorsanız beklemeyin, benim iki oğlum var biri 5 diğeri Ağustos da 8 olacak, mükemmel anlaşıyorlar birbirleri ile oynuyorlar bana pek fazla ihtiyaç duymuyorlar

Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum zira ben ikinciyi de yapmayacağım mesela bu verdiklerim ihtimaller üzerinden örnek sadece

Tercihinin sebebini bul

Sana göre neden geç

Tekrar sıfırdan başlamak mı zor iki çocuk arası yaş farkı olunca takip etmek mi zor

Arkadaş mı olamazlar kavga mı ederler

Büyüyünce yaşları yakın olursa birlikte bir yerlere giderler uzak olursa kopuk mu olurlar

Sebeplerini somutla

Eşine sadece ben şimdi istiyorum dersen korkarım hayır der

Nedenlerini bulmalısın bu isteğinin
Yardımın için sagol cnm kızmadim ki sna bna göre neden geç 5 sene sonra 35 oluyorum tam dinlenme huzur zamanı çocuklarımızin büyümüş olmasi iyi.olur rahat ederim zihnin ve vücudum sıfırdan başlamak derken vücudum dinlemeden yapmak istiyorum yaş arası yokken arkadaş konusunda oyun arkadaşı olurlar birlikte büyürler cnm buyuyunce beraber olup her yere beraber giderler yalnız olmazlar destek olurlar bunlar cnm

En ideali, bence zaten ikinciyi istiyorsanız beklemeyin, benim iki oğlum var biri 5 diğeri Ağustos da 8 olacak, mükemmel anlaşıyorlar birbirleri ile oynuyorlar bana pek fazla ihtiyaç duymuyorlar
Ewet cnm bnmde olursa hemen hemen o yaşta oluyo bnde birlikte büyüsün ler oyun arkadaş i olsunlar istiyorum

Ilk cocugun kiskanip kiskanmamasi ilk etapta anneye babaya ve akrabalara bagli , kiskandirmadan sevecekler ikinci bebegi. Sonra cocugun huyu suyuda önemli. Yasla alakasi olmadigini görüyorum cevremdeki ailelerde. Allah bir tane vermis, onunla ilgilen güzelce. Esinede zaman tani.

Ilk cocugun kiskanip kiskanmamasi ilk etapta anneye babaya ve akrabalara bagli , kiskandirmadan sevecekler ikinci bebegi. Sonra cocugun huyu suyuda önemli. Yasla alakasi olmadigini görüyorum cevremdeki ailelerde. Allah bir tane vermis, onunla ilgilen güzelce. Esinede zaman tani.
Ama iki çocuğuma da eşit sevgi vericem bn eşim konusunda yavaş yavaş sıkma dan ikna etcem 1 seneyi bulmaz ins:halay:

Allah kolaylik versin, hayirlisi olsun Canim. Seni anliyorum. O kadarda kolay degil ikinci gelince ilk cocuk ihmal edilebiliyo, o acidan dedim, esinin tam destegine ihtiyacin olcak. Sonra basina kakmasin. Ikincide Sen olsun diye tutturdun bakamiyorsun Falan der sonra, yardimci olmaz. Hele ki rahatina düskünse, sorumluluk cok gelirse , sIKILabilir esin.

Allah kolaylik versin, hayirlisi olsun Canim. Seni anliyorum. O kadarda kolay degil ikinci gelince ilk cocuk ihmal edilebiliyo, o acidan dedim, esinin tam destegine ihtiyacin olcak. Sonra basina kakmasin. Ikincide Sen olsun diye tutturdun bakamiyorsun Falan der sonra, yardimci olmaz. Hele ki rahatina düskünse, sorumluluk cok gelirse , sIKILabilir esin.
Yok esim çok yardım eder bna.doğrudur ihmal konusu anliom bn bebekle ilgilenirken babasi da kiZımla ilgilenir ne güzel olur cnm ya

Back
X