• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci yil dönümü

plnsvc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
19
-23
86
Kizlar merhaba gelecek ay sevgilimle iki yilimiz doluyor iki yil icersindede dogum gunu sevgililer gunu derken alinabilecek bir takm seyleri aldim simdi ise kara kara dusunuyorum. Aklimda iki tane sey vae birincisi tesbih almak. Ikinciside bir gomlek alip isimlerimizin bas harflerinin oldugi iki adet kol dugmesi ile birlikte hediye etmek sizce hangisi yada yeni bir fikriniz var mi

Ben alınacaklardan ziyade kendim yapma taraftarıyım manevi yönden daha hoşuma gidiyor. Önceden yaptığım bir iki şeyi söyleyebilirim sana. Küçük şık bir kavanoza farklı renkte kağıtlara 100 tane onu sevme nedenimi yazmıştım üçgen şekilde katlamıştım açıldığında dikdörtgen oluyordu her gün birini açmasını istemiştim çok hoşuna gitmişti. Albüm hazırlamıştım her fotoğraf için yanına notlar yazmıştım (özellikle yanına not yazabileceğim satırlı albüm almıştım) en sona da bikaç boş sayfa bırakmıştım dolduracağımız nice albümlerimiz olması dileğiyle falan yazmıştım. Kavanozu da albümü de stickerlarla doldurmuştum bayılmıştı. Hoş ayrıldık hiç bi halta değmedi ama olsun doğru kişiye yapıldığında çok anlam kazanacak olan hediyeler bence :)

Back
X