Kızlar ikisinden birini almayı düşünüyorum rengine karar veremedim gitti.
Esmerim ben böyle biraz koyuca esmerlerden.
Model turkuazla çok güzel olmuş gibi ama pudrayı daha çok seviyorum renk olarak.
birde fazla dikkat çekmeyecek olmasıda önemli turkuaz çok mu göz alıcı renk olarak ?
Son olarakta gündelik hayattada kullanmak istiyorum öyüzden pudra olsun diyorum ama
turkuaz ayrı bir güzel olmuş sanki bu modele ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 742636 Eki Görüntüle 742637
turkuaz dimi :)canım 2. çok güzelmiş bana daha canlı geldi. canlı renkleri severim ben
esmerim canım . Ya aslında şalı kemerin renginden düşünüyorum o sebeble beğendiğini al farketmez evsa diyorumda ikiside öyle güzelki :)esmersen pudra rengi kumral yada sarışınsan diğerini seçmelisin ikiside çok güzel
imkanın varsa 2sinide al turkuazı günlük kullan diğerini eklemeler yaparak şık bir davet, düğün vb şeklinde kullanırsın aklın kalmamış olur :)
canım hiç düşünme pudra rengi al
hem kendin diyorsun pudrayı severim diye
model öyle turkuaz da çıkmış falan da değil bence
hadi diyelim model turkuaz da çıkmış
sen yine kendi ağzınla 3 tane daha madde söylemişsin
1 ben esmerim pudra gider bana
2 pudra rengini seviyorum
3 pudra rengi günlük kullanım için daha iyi
gibi şeyler demişsin turkuaz içinse sadece model daha belirgin çıkmış demişsin
3e 1 yani
herkes kendi sevdiği rengi söyler önemli olan senin nasıl düşündüğün
sana analizini bile yaptım hadi hayırlı olsun
Pudra renkte,turkuaz renkte çok güzel ama ikisinden birisini alacaksan turkuaz olanı al derim şal olarak belindeki renkten alma istersen altın sarısı degil mi o renk mankenin başındaki şaldan al.
ikiside çok güzel çanım renk olarak pudrayı sevdiğini söylemişsin eminim pudra rengi birşeylerin vardır bende maviyi çok severim ama ne kadar pudra rengi bişeylerin varsada hangisi içine siniyosa onu al ben pudra rengi olanı al derim hem daha yumşak duruyo ve gözü yorumuyo tatlı sıcak bi havası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?