- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
nasıl olabilir anlamadım sende baska dr git cnm basıl olur
benim ikizlerim tek yumurta daha önceki gidişlerimizde sadece 1 bebeğim cinsiyetini gösteriyordu doktor emin olmak icin diğerinede bakmak istiyordu ama göstermiyordu oda kıza benziyor diyordu bugün çok sancım oldu tekrar gittim bu seferde kesin erkek dedi hatta pipilerini bile gösterdi hafta içi başka bir doktorada gidecem zaten o ne diyecek herşeyin hayırlısı olsun
cnm benim banada dr bu haftalarda biri kız diğeri erkek demişti çok sevinmiştik tek tasla iki kus diye ama 5, ayda kesin kız gördü yanılabiliyorlar
yok artık canım ikiz bebeklere de normal doğum diye tutturamazlar bence başka hastanelere de sormalısın bizim normal bi gebeliğimiz yokki doğum da normal olsun neler çektiğimizi görmüyorlar mı bi de bebekleri nasıl riske atarlar zaten geçen gün haberlerde bu şekilde normal doğum diye ısrarcı olan bi doktor yüzün kadın ikizlerinden birini kaybetti... siz daha iyi bilirsiniz tabiki sakın yanlış anlamayın beni ama bence iyi araştırın elbette normal doğuran ikiz anneleri var ama bunun dayatma olarak yapılmasına izin vermeyin bence
evet canim bende yok artik dedim ama burasi oyle yurt disinda cok onem veriliyor normal dooma ... burda ozel hastane diye birsey yok ben tup bebek tedavisiyile hamile kaldim ... 2 yildir halen ayni hastane gidiyorum tum tedavim burda gecti hamilelik boyuncada gelip gidiyorum .... defalarca konustum doom konusunu nasil olcak diye ... soyledikleri sey korkulacak birsey yok bebeklerin durus pozisyona gore benim tansyon falan ne gerekirse bakilcak ondan sonra karar verilicek normalmi sezeryanmi diye .....
selamlar sevgili ikiz anneleriii
ben burayı görmemişmiyim daha önce :44::44::44::44:
bizide aranıza alırsanız çok sevinirizzzzz
selamlar hoşgeldin ne demek alırız tabi dertleşmek herzaman iyi gelir
allah tamamina erdirsin bende dün çok sancılandım yine doktora gittim bebeklerimin erkek olduğunu söyledi bana hemde kesin dedi
selamlar sevgili ikiz anneleriii
ben burayı görmemişmiyim daha önce :44::44::44::44:
bizide aranıza alırsanız çok sevinirizzzzz
ALLAH gonlune gore versin canim iki kizin varmis zaten ikide erkek olsun simdi ne guzel ALLAH tamamini erdirsin salikla al bebislerini kucana ..
slm canım çok saol yeni doktordan geldim bebeklerim erkek bu sefer kesin çok mutlu oldum allah olmayanlara versin
slm canım çok saol yeni doktordan geldim bebeklerim erkek bu sefer kesin çok mutlu oldum allah olmayanlara versin
meraba canim hos geldin aramiza
selam ikiz anneleri herkes nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?