Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

selam
11. haftada bulantısı başlayan oldumu hiç aranızda
3-4 gündür mahvoldum bulantıdan
kusamıyorum da
1,5 kilo verdim bişey yiyemiyorum
öğüre öğüre geziyorum

selam
kusamıyorum da
öğüre öğüre geziyorum

Canım benim 7-17 haftaları arasında olmuştu, o arada bende 5 kilo vermiştim, günde 2 defa 8lik zofran vermişti doktorum. 11-12 haftalar hormonların tavan yaptıgı zaman onun etkisiyle mı bu kadar kötü oldun acaba?

inş. öyledir de haftaya geçer bulantılar
çok ilginç işte sonradan olması ama uzun sürmez inş.

selam
kusamıyorum da
öğüre öğüre geziyorum

Canım benim 7-17 haftaları arasında olmuştu, o arada bende 5 kilo vermiştim, günde 2 defa 8lik zofran vermişti doktorum. 11-12 haftalar hormonların tavan yaptıgı zaman onun etkisiyle mı bu kadar kötü oldun acaba?

selam
kusamıyorum da
öğüre öğüre geziyorum

canim benim ..benim bulantim 10 hafta falan baslamisti okadar cok surdu ki ben hastanelik bile oldum zorlanmadan kanamam oldu ... bulanti icin hap bile kulandim ... gecer canim biraz sabret .... gecmis olsun

canim benim ..benim bulantim 10 hafta falan baslamisti okadar cok surdu ki ben hastanelik bile oldum zorlanmadan kanamam oldu ... bulanti icin hap bile kulandim ... gecer canim biraz sabret .... gecmis olsun

bak geç başlayanlar uzun sürüyor demekki ne zamana kadar sürd seninki
işte ben de uzun sürmesinden korkuyorum yaaa

Benim bulantılarım da çok kötüydü hatta 21 haftamda olmama rağmen çay-kahve-sigara kokusuna hala tahammülüm yok ki sigara da çay kahvede tüketen biriydim...
Benim sanırım 7-8 haftada falan başladı ve insan kokusuna dahi tahammülüm yoktu tüm dünya kokuyordu :O(
ve 10 haftadan fazla sürdü sanırım...

geçen gün yazdığım iletiler silinmiş ayın 24üydü sanırım neyse dün doktora gittim oğluşlarım çok iyi 600gr civarında ikisi de çok şükür ayrıntılı ultrasonda da bi problem yok şimdilik darısı başınıza diyeyim inş hep böyle devam eder

merhaba kızlar, cumanız mübarek olsun, kızlar size bir sorum olacak, benim karnımın sol tarafında ara ara aşırı bir batma oluyor, aranızda bu tarz şikayetleri olan oldu mu? normal mi sizce? :26:

merhaba yaprk benimde tek kesede iki bebek var.Büyük ihtimalle de tek koryon.12. haftada belli oluyormuş sanırım benim dr öyle söyledi.Nasıl bi hamilelik geçiriyorsun merak ettim?benim bulantılarım var ilaç kullanıyorum 1-2 kez istifram oldu ama çok zor geçiyor.Sanki hamile değilde hasta gibiyim.Tek kese ve doğal yolla hamile kalan çok az galiba.Senin hamileliğin benden önde gidiyor benimle bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim.Bu konuda kendimi çok yanlız hissediyorumBu arada bu benim 2. hamileliğim.3,5 yaşında bi oğlum var.Onda hiç bulantı kusma yaşamadım.ama erken doğumtehlikesi yaşadım ki zaten 37, haftada sezeryanla doğum oldu.

merhaba kızlar bende ikiz anne adayıyım.Ayrıca 3,5 yaşında bi oğlum var.Sizleri korkutmak istemem ama benim oğlumda erken doğum riskim vardı ciğer geliştirici iğne oldum.37. haftada doğum yaptım ama solunum sorunlu doğdu 1 hafta küvezde kaldı.Ama ben doğuma girmeden sonda takıldıktan sonra bayıldım bununda etkisi olabilir büyük ihtimalle kordon dolanması olmuş o anda

Kızlar, ciğer geliştirici iğnenin risk olsun olmasın tüm ikiz gebeliklerde yapılması gibi bir durum yok bildigim kadariyla...bizim miadımız 37. Haftaysa, bu ciğerlerde 37. Hafta gelişimini tamamlıyorsa ve sadece %50 ikiz gebelik 37. Haftaya kadar bekleyebiliyosa bu ciğer geliştirici niye rutin yapılmıyor, bı zararı, yan etkisi falan mı var acaba biliyo musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…