- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
selam
11. haftada bulantısı başlayan oldumu hiç aranızda
3-4 gündür mahvoldum bulantıdan
kusamıyorum da
1,5 kilo verdim bişey yiyemiyorum
öğüre öğüre geziyorum
Canım benim 7-17 haftaları arasında olmuştu, o arada bende 5 kilo vermiştim, günde 2 defa 8lik zofran vermişti doktorum. 11-12 haftalar hormonların tavan yaptıgı zaman onun etkisiyle mı bu kadar kötü oldun acaba?
selam
kusamıyorum da
öğüre öğüre geziyorum
inş. öyledir de haftaya geçer bulantılar
çok ilginç işte sonradan olması ama uzun sürmez inş.
hoşbuldummm
iyiyim sizler nasılsınız?
selam
kusamıyorum da
öğüre öğüre geziyorum
canim benim ..benim bulantim 10 hafta falan baslamisti okadar cok surdu ki ben hastanelik bile oldum zorlanmadan kanamam oldu ... bulanti icin hap bile kulandim ... gecer canim biraz sabret .... gecmis olsun
hos geldin nasilsin
bende 16 haftalık hamileyim tek kese tek plesanta en riskli gebelik dedi doktor ikizden ikize kan tranfüzyon yok kordon dolanması belki bebeklerini kaybedebilirsin bile dedi 1 ay boyunca gece gündüz ağladım sonra alıştım çok şükür durumları çok iyi ama dün doktorum en riskli dönemine girdin dedi artık çok dikkatli olmalıyım burda hiç monoamniyotik ikizde bekleyen yok dertleşeyim neyse allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın
günaydınnn.. ciğer geliştiriciyi dr istedi. hatta 1 gün hastanede yatırdı beni. ciğer gel.iğne şekeri çok yükseltebiliyormuş yada kasılma başlatabiliyormuş. tedbir olarak hastanede yattım. sürekli şekerim ölçüldü, 2 kez insülin iğnesi vuruldu ve 2-3 saat arayla nst ye bağlandım. çok şükür sorun olmadı ve 1 günde çıktım. tabii delik deşik ( şeker ölçümleri parmaktan, 2 insülin, 2 ciğer iğnesi ve 1 clexan )
iğneden sonra dr artık çok korkmamıza gerek yok dedi. iğne 48 saatte etkiliyormuş. 34 haftayı da bitirirsek doğsalar bile yoğun bakıma girmezler dedi.
bence sen dr unu biraz sıkıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?