- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
kızlar meraba,
şu anda 34+2 deyiz. kollarımda ve karnımda kaşınmaların olması nedeniyle doktorum safra aistinden ( gebelik kolestazı) şüphelendi ve safra asitleri testi istedi. Değerlerim üst sınırda çıktı kaşıntılarım safra asitrlerinden ouyormuş safra tuzunun kana karışması nedeniyle bebeklerde sıkıntıya girebilirler dedi 3 günde bir kontrole çağırdı çok endişelendim. .Zaten seninkiler çok durmaz en azından 35 i haftayı tamamlasaydık diyor doktornbbenim gibi gebelik kolestazı geçiren oldu mu aranızda? Birde kaşıntılarınız varsa doktorunuza mutlaka söyleyin
kızlar meraba,
şu anda 34+2 deyiz. kollarımda ve karnımda kaşınmaların olması nedeniyle doktorum safra aistinden ( gebelik kolestazı) şüphelendi ve safra asitleri testi istedi. Değerlerim üst sınırda çıktı kaşıntılarım safra asitrlerinden ouyormuş safra tuzunun kana karışması nedeniyle bebeklerde sıkıntıya girebilirler dedi 3 günde bir kontrole çağırdı çok endişelendim. .Zaten seninkiler çok durmaz en azından 35 i haftayı tamamlasaydık diyor doktornbbenim gibi gebelik kolestazı geçiren oldu mu aranızda? Birde kaşıntılarınız varsa doktorunuza mutlaka söyleyin
Merhaba çok geçmiş olsun.
Bendede karnımda kısım kısım kaşıntı var ama cildimin gerilmesine bağladım.
Bu tür bir kaşıntı mı bahsettiğin.
Bebe yağı ve çatlak önleyici krem sürüyorum.
Zaten sürdüğüm gibi anında kuruyor.
Şu 1 haftadır daha çok büyüdü karnım sanki.
Benim ayaklarımın üzerinde kızarıklar oluşuyor kılcal damarlar belli oluyor normalmi sizlerede de oluyor mu?
Birde bu ciğer geliştirici iğnelerden benim doktorumda bahsetti bana vakti gelince yapıcaz diye.
Bir yerde okudum ama tam olarak hatırlamıyorum bu iğne vurulduktan sonra hastanede yatırılıyormuş galiba doğru mu?
doğum için gün verdi doktorumuz. 14 ağustos ta kızlarım kucağımda İNŞALLAH...
Hadi hayırlısı canım, saglikla al inşallah kuzularını kucağına alacaksın artık:) darısı bizlerin basına inşallah...
ne güzel yaaaa allah sorunsuz hayırlı doğum nasip etsin darısı da bizim başımıza inşallah
ikiz hamileler ,yazılarınızın bir kısmını okudum da ne kadar şekersiniz.ne güzel kendi aranızda bıdır bıdır konuşuyorsunuz. ben de 2 yasında ikiz annesiyim. ikiz annesi olmak muhteşem birşey...size tek tavsiyem rahat olun ve bol bol uyuyun,inan ki doğumdan sonra cok faydasını göreceksiniz...hepinize hayırlı doğumlar diliyorum... biz gerçekten özel anneleriz....
selam herkese
ikiz hamilelik döneminde okuduğunuz bir kitap oldumu
" Anne..Anne Oluyorum !! " kitabın adı, yazarı Ayşe Aydın.. ikiz hamilelik geçirmiş bir gazeteci, yani gerçek tecrübeler..
selam herkese
ikiz hamilelik döneminde okuduğunuz bir kitap oldumu
gunaydin arkadaslar ..carsambaa gunuydu oglen saat 1 gibi basladi karnimda toaf arilar kramplar ,ama fazla umursamadim cunku dok. demisti bu haftalarda olcak kramplarin rahim buyuyo bebekler buyuyo korkulucak birsey yok demisti saat 4 oldu halen ara ara devam ediyo ve siklasmaya baladi kramplar , ben yine diyom simdi gecer uzandim tv izliyorum bir ara uyumusum koltukta saat 7 gibi uyandim karnimda bir savas vardi kizlarimin hareketleri okadar hizli ve coktu ben yerimde duramiyorum resmen delip karnimi cikacaklar biraz surdu ve sakinlestiler, ama ben halen esime hic birsey solemiyorum, bizim iftar 9 45 burda kalktim biraz dedim esime birseyler hazilm ufak tefek birseyler yaptim oda geldi yardim eti ve arada kizlarin nasil tekmeledini gordu ... bu normalmi diye sordu ... bilmiyorum dedim ...saat oldu 9 kramplar siklasmaya basladi iftar zamani geldi ... esim sofrayi kuruyo ben kimildiyamiyorum yinede beli etmiyorum .... oturdu o yemeyini yimeye bende oturdum dedim biraz bende iyim arilar daha sik oldu .... karnimda yine bir savas basladi sandaliyadan kalkamiyorum en son dayanamayip esime soyledim ... hemen telefonla hastaneyi aradi durumu anlati ... ve sesler geliyor hemen gelin arabaniz yoksa abulansi goderiyoruz .... apar topar gitik hemen beni odaya aldilar makinalari bagladilar gitiyimde sancilarim 15 dakikadaydi hap verdiler sancilarin durmasi icin igne yaptilar ama halen devam ediyordu muane etiler 1 santim acilmam vardi, doktorlar gelip diyo o baska hap veriyo diyeri tansiyonumu olcuyo bir kargasa basladi 45 dakika sonra acilmam 2 santim olmustu ve kramplar 5 dakikadaydi, esim panik icinde bense saskin bukadar erken daha kucukler diye .... sabaha kadar gel gitler sabah dok. geldi ve bir kac gun bizim misafirimisin dedi caresiz kabul etim .... her gun igne hap kontroler .... simdilik hersey normale dondu iyiz .. ama dok. dediyi birdaha boyle olursa durduramayis doom gerceklesek .... hayirlisi iki hafta daha dayansalar cok iyi olucak ...yaramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?