- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
gunaydin arkadaslar ..carsambaa gunuydu oglen saat 1 gibi basladi karnimda toaf arilar kramplar ,ama fazla umursamadim cunku dok. demisti bu haftalarda olcak kramplarin rahim buyuyo bebekler buyuyo korkulucak birsey yok demisti saat 4 oldu halen ara ara devam ediyo ve siklasmaya baladi kramplar , ben yine diyom simdi gecer uzandim tv izliyorum bir ara uyumusum koltukta saat 7 gibi uyandim karnimda bir savas vardi kizlarimin hareketleri okadar hizli ve coktu ben yerimde duramiyorum resmen delip karnimi cikacaklar biraz surdu ve sakinlestiler, ama ben halen esime hic birsey solemiyorum, bizim iftar 9 45 burda kalktim biraz dedim esime birseyler hazilm ufak tefek birseyler yaptim oda geldi yardim eti ve arada kizlarin nasil tekmeledini gordu ... bu normalmi diye sordu ... bilmiyorum dedim ...saat oldu 9 kramplar siklasmaya basladi iftar zamani geldi ... esim sofrayi kuruyo ben kimildiyamiyorum yinede beli etmiyorum .... oturdu o yemeyini yimeye bende oturdum dedim biraz bende iyim arilar daha sik oldu .... karnimda yine bir savas basladi sandaliyadan kalkamiyorum en son dayanamayip esime soyledim ... hemen telefonla hastaneyi aradi durumu anlati ... ve sesler geliyor hemen gelin arabaniz yoksa abulansi goderiyoruz .... apar topar gitik hemen beni odaya aldilar makinalari bagladilar gitiyimde sancilarim 15 dakikadaydi hap verdiler sancilarin durmasi icin igne yaptilar ama halen devam ediyordu muane etiler 1 santim acilmam vardi, doktorlar gelip diyo o baska hap veriyo diyeri tansiyonumu olcuyo bir kargasa basladi 45 dakika sonra acilmam 2 santim olmustu ve kramplar 5 dakikadaydi, esim panik icinde bense saskin bukadar erken daha kucukler diye .... sabaha kadar gel gitler sabah dok. geldi ve bir kac gun bizim misafirimisin dedi caresiz kabul etim .... her gun igne hap kontroler .... simdilik hersey normale dondu iyiz .. ama dok. dediyi birdaha boyle olursa durduramayis doom gerceklesek .... hayirlisi iki hafta daha dayansalar cok iyi olucak ...yaramazlar
gunaydin arkadaslar ..carsambaa gunuydu oglen saat 1 gibi basladi karnimda toaf arilar kramplar ,ama fazla umursamadim cunku dok. demisti bu haftalarda olcak kramplarin rahim buyuyo bebekler buyuyo korkulucak birsey yok demisti saat 4 oldu halen ara ara devam ediyo ve siklasmaya baladi kramplar , ben yine diyom simdi gecer uzandim tv izliyorum bir ara uyumusum koltukta saat 7 gibi uyandim karnimda bir savas vardi kizlarimin hareketleri okadar hizli ve coktu ben yerimde duramiyorum resmen delip karnimi cikacaklar biraz surdu ve sakinlestiler, ama ben halen esime hic birsey solemiyorum, bizim iftar 9 45 burda kalktim biraz dedim esime birseyler hazilm ufak tefek birseyler yaptim oda geldi yardim eti ve arada kizlarin nasil tekmeledini gordu ... bu normalmi diye sordu ... bilmiyorum dedim ...saat oldu 9 kramplar siklasmaya basladi iftar zamani geldi ... esim sofrayi kuruyo ben kimildiyamiyorum yinede beli etmiyorum .... oturdu o yemeyini yimeye bende oturdum dedim biraz bende iyim arilar daha sik oldu .... karnimda yine bir savas basladi sandaliyadan kalkamiyorum en son dayanamayip esime soyledim ... hemen telefonla hastaneyi aradi durumu anlati ... ve sesler geliyor hemen gelin arabaniz yoksa abulansi goderiyoruz .... apar topar gitik hemen beni odaya aldilar makinalari bagladilar gitiyimde sancilarim 15 dakikadaydi hap verdiler sancilarin durmasi icin igne yaptilar ama halen devam ediyordu muane etiler 1 santim acilmam vardi, doktorlar gelip diyo o baska hap veriyo diyeri tansiyonumu olcuyo bir kargasa basladi 45 dakika sonra acilmam 2 santim olmustu ve kramplar 5 dakikadaydi, esim panik icinde bense saskin bukadar erken daha kucukler diye .... sabaha kadar gel gitler sabah dok. geldi ve bir kac gun bizim misafirimisin dedi caresiz kabul etim .... her gun igne hap kontroler .... simdilik hersey normale dondu iyiz .. ama dok. dediyi birdaha boyle olursa durduramayis doom gerceklesek .... hayirlisi iki hafta daha dayansalar cok iyi olucak ...yaramazlar
Slm caadi benimde 32 haftada dogum baslamisti 4 gun hastanese kaldim rahimagzi silinmisti ve 3 cm acilmisti ilaclarla durdular ve ciger gelistirici yaptilar sonuc ne oldu biliyomusunn inanmiycaksin ama tam39 haftada ve doktorun dogumu baslatmasiyla dogum yaptim takma kafana...
çok geçmiş olsun merak ettik seni kesin doğum yapmışsındır die düşündüm ama durdurmaları iyi olmuş dayanacaksın inşallah hiç merak etme sen anlatırken inan kendim yaşamış kadar heyecanlandım çünkü bir çoğumuzu bekleyen şeyler bunlar, bizden o yollardan mutlaka geçicez allah hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallaaaaaaaaaaaaaaaah
çok geçmiş olsun bir daha öyle ihmal etme kasılma başladığı gibi git doktora
çok geçmiş olsun canım.. kızlar aceleci biraz.. inşallah biraz daha dayanabilirsiniz. bebişlerin kiloları nasıl şu an ??
çok geçmiş olsun canım
inşallah 37 haftayı tamamlarsınızbir daha sorun yaşamadan
sağlıcakla gelsin yavrular
saol canim bir dahakine zaten kesin doom baslar ... sen nasilsin bebisler nasil
iyiyiz canım saol ama daha bebeklerim hareket etmiyor 20 haftalık oldular geç olmadımı ya 1 tanesi bir kaç gün önce biraz oynuyordu artık oda yok bir şey anlamadım doktora gidecem artık bakalım ne diyecek inşallah sende 37 yi geçersin
canım çok geçmiş olsun inş 2 hafta daha dayansalar kızların sabırsızlaşıyor cimcimeler annelerinin kollarında mışıl mışıl uyumak içinsende bu arada baya cesaretliymişin okadar kasılman olmuş eşine demeden dayanmışın ben panikten annemi falan yanıma çagırırdım heral
iyiyiz canım saol ama daha bebeklerim hareket etmiyor 20 haftalık oldular geç olmadımı ya 1 tanesi bir kaç gün önce biraz oynuyordu artık oda yok bir şey anlamadım doktora gidecem artık bakalım ne diyecek inşallah sende 37 yi geçersin
çok geçmiş olsun tatlım rabbim bebişlerini korusun işşallah 37.haftayı görürsün tatlım
saol canim, insalla daynirlar biraz buyusunler ... aslinda sanirim cesaret deyil da ha gecer ha gecer dedim durdum ..ama gecmeyince daha kalktim gitim ...ama siz benim gibi yapmayin oyle bir sey oldumu hemen gidin acilmam daha fazla olsaydi simdi doom etmistim durduramazdilar .....
32+3 deyim
son haftalarda ikizlerinizn hareketleri nasıldı? benimkiler daha seyrekleşti.
dr da her seferinde bebeklerin oynamaları nasıl diye sordukça panik oluyorum, ya bişi olur da farkedemezsem diye
birgünleri diğerine uymuyor..dün mesela.. bir tanesi çook az hareket etti, belli belirsiz. bugünde o kıpır kıpır. kızlarımın biri zaten hiç tekme falan atmıyor. o sadece gerneşiyor :)) Önce Allah a emanetler..hep kıpır kıpır olamazlar ya annesi.. günde birkaç kez bile hissediyorsan sorun yok bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?