Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

çok geçmiş olsun bir daha öyle ihmal etme kasılma başladığı gibi git doktora

çok geçmiş olsun canım.. kızlar aceleci biraz.. inşallah biraz daha dayanabilirsiniz. bebişlerin kiloları nasıl şu an ??

çok geçmiş olsun canım
inşallah 37 haftayı tamamlarsınızbir daha sorun yaşamadan
sağlıcakla gelsin yavrular

insalla bende o haftalara kavusurum 39 olmasada 37 gorurum evet banada ciger gelistirici igne yaptilar normalda bu haplar ve igneler yapildiktan sonra en az iki hafta daha gecikiyormus doom ama kismet nasip bakalim benim cadilar biraz fazla hareketli ....

AMINNNNNNNNNN canim herseyin hayirlisi, tabi biz tek gebelikten farkliyiz daha dikatli olmamiz lazim ... ilk gitim gece bende korktum doom yapicam diye acilma var deyince kesin bu gece dorurum dedim ama daha onlar cok kucuk biraz daha kalsinlar diyordum ... ALLAHTAN dok. var haplar igneler yoksa simdi bebislerim doomustu .... herseyin hayirlisi hepimizin hakinda ALLAH bize neyi nasip etisa onu yasicaz

çok geçmiş olsun canım.. kızlar aceleci biraz.. inşallah biraz daha dayanabilirsiniz. bebişlerin kiloları nasıl şu an ??

saol canim . evet kizlar biraz yaramaz oluyor dayana bildimiz kadar dayanicaz bakalim bu yaramazlar daha nekadar durdurabiliriz .kilolari hakinda hic birsey soylemediler bende defalarca sordum

canım çok geçmiş olsun inş 2 hafta daha dayansalar kızların sabırsızlaşıyor cimcimeler annelerinin kollarında mışıl mışıl uyumak için sende bu arada baya cesaretliymişin okadar kasılman olmuş eşine demeden dayanmışın ben panikten annemi falan yanıma çagırırdım heral

saol canim bir dahakine zaten kesin doom baslar ... sen nasilsin bebisler nasil

iyiyiz canım saol ama daha bebeklerim hareket etmiyor 20 haftalık oldular geç olmadımı ya 1 tanesi bir kaç gün önce biraz oynuyordu artık oda yok bir şey anlamadım doktora gidecem artık bakalım ne diyecek inşallah sende 37 yi geçersin

YAPRK hiç merak etme canım. Benimkilerde çok geç oynadılar. Hatta birgün birşey mi oldu diye ağlaya ağlaya doktora gittim. Hastanenin ortasında zırıl zırıl ağlamaktan dr ile konuşamadım.

Hiç tedirgin olma sakın..

saol canim, insalla daynirlar biraz buyusunler ... aslinda sanirim cesaret deyil da ha gecer ha gecer dedim durdum ..ama gecmeyince daha kalktim gitim ...ama siz benim gibi yapmayin oyle bir sey oldumu hemen gidin acilmam daha fazla olsaydi simdi doom etmistim durduramazdilar .....

bebeklerin kesin hareket ediyor ama sen daha fazla hisetmiyorsun ..icinin rahat etmesi icin git bir doktora gorun ..... bende cok istiyorum 37 kavusam ama bakalim artik nasip kismet

32+3 deyim
son haftalarda ikizlerinizn hareketleri nasıldı? benimkiler daha seyrekleşti.
dr da her seferinde bebeklerin oynamaları nasıl diye sordukça panik oluyorum, ya bişi olur da farkedemezsem diye

Öyle birşey olsa ALLAH korusun kimse tutamaz beni solu dr da alırım hemen:) samsunda 6 aylık dogmuş bebek ve yaşıyor, benim dedem 7 aylık dogmuş, annannemgilin komşusu 8 aylık dogurdu küveze bile girmedi,görümcemin arkadası 33 haftalık ikiz dogurdu gayet saglıklılar yani dogsalarda korma bişe olmaz canım inş. saglıkla gelir yegenlerimiz(amin) ee annesi kızlarına neler aldın bakim bende bu ay içinde alişverişimi yapacam ay sonunda da valizimide hazırlar koyarım:)

32+3 deyim
son haftalarda ikizlerinizn hareketleri nasıldı? benimkiler daha seyrekleşti.
dr da her seferinde bebeklerin oynamaları nasıl diye sordukça panik oluyorum, ya bişi olur da farkedemezsem diye

birgünleri diğerine uymuyor..dün mesela.. bir tanesi çook az hareket etti, belli belirsiz. bugünde o kıpır kıpır. kızlarımın biri zaten hiç tekme falan atmıyor. o sadece gerneşiyor :)) Önce Allah a emanetler..hep kıpır kıpır olamazlar ya annesi.. günde birkaç kez bile hissediyorsan sorun yok bence..

teşekkürler. ben de kendimi aynı şekilde teskin etmeye çalışıyorum da işte bazen de kaygı tavan yapıyor.

sizin de az kalmış ne güzle36 yı görmüşsünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…