Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

32+3 deyim
son haftalarda ikizlerinizn hareketleri nasıldı? benimkiler daha seyrekleşti.
dr da her seferinde bebeklerin oynamaları nasıl diye sordukça panik oluyorum, ya bişi olur da farkedemezsem diye

ya benim kızım sürekli kıpır kıpr hareketlerini çok net hissediyorum gözlde görülüyor karnımı yamultuyor resmen. ama oğlumun hareketlerii hissetmiyorum desem yeridir. Korkuyorum biri bu kadar hareketliyken diğerinin hareketsiz kalması beni endişelendiriyor. NST ye girdiğimizd nabızlardan beli oluyor zaten kızın hareketli olduğu kızın nabzı 200 lere kadar çıkıyor ama oğlanınki en fazla 150 oluyor. Oğlumun bişeyi yoktur dimi ya

yoktur inşlh sedef. olsa şimdiye kadar ortaya çıkardı. içini ferah tut..
nasıl geçti senin kontrol?

ben son kontrolümde dr a sormuştum. 120 - 180 arası iyi demişti.. bence sorun yoktur..

çok sagol içimi rahatlattın doktoru aradım şehir dışına çıkmış pazartesi gelecekmiş o gün gidecem artık bakalım inşallah bir sorun olmaz

bebeklerin kesin hareket ediyor ama sen daha fazla hisetmiyorsun ..icinin rahat etmesi icin git bir doktora gorun ..... bende cok istiyorum 37 kavusam ama bakalim artik nasip kismet

yok canım hiç hareket etmiyorlar pazartesi doktora gidecem inşallah 37 geçersin az kaldı sık biraz dişini ayağa kalma fazla eğilmede

yoktur inşlh sedef. olsa şimdiye kadar ortaya çıkardı. içini ferah tut..
nasıl geçti senin kontrol?

Tent, bugun kan tahlili verdik safra asiti icin kontrol yarın 16.00 da bakalım ne diecek. Ama ben gercektencok sıkılmaya başladım artık doğsunlar istiyorum . Sen nasılsın kontrol ne zaman

32+3 deyim
son haftalarda ikizlerinizn hareketleri nasıldı? benimkiler daha seyrekleşti.
dr da her seferinde bebeklerin oynamaları nasıl diye sordukça panik oluyorum, ya bişi olur da farkedemezsem diye

korkulucak birsey yok canim zaten gun gunu tutmuyor .. bire ikizlerde her zaman biri daha hareketli diyerisa daha sakin oluyor ... icinin hahat etsin diye bir dok. git

evet cok kucuk dooan bebekler var heleki cevremde bu son iki yil tek bebekler 2 300 len 2 500 arasi .. bilmiyorum niye oyle oluyor ... tabi su anda hepsi iyi buyuduler ... salikla doosunlar gerisi zaten bos buyurler kendine emzirisiz mama takviyesi yaparis buyuturus .ben alisverisi 28 haftada basladim 32 hafta herseyim biti hazir ozamandan beri bekliyo esyalar kuruldu iki hafta once herseyi yikayip utuledim .. ama cantam daha hazir deyil onuda yarin kismet olursa hazilicam hersey hazir ve utulu oldugu icin 5 dakilkalik birseydir

oglunun hic birseysi yok canim bosuna kendini uzme ben 6 gun hastanede kaldigimda gunde iki kez 2 saat makinada kaliyorduk kalp atislari nabizlari benim karnimin sertli hepsini gosteriyordu ... birsi kizim o makinayi taktikari zaman okadar cok tekme atiyordu ki karnimin ustune koyduklari aletler lastiklen bali oldugu halde kayiyordu, diyeri arada sirada kimildiyordu bile defalarca dok. merak edip ekoda bakiyordu diyer kizim ne yapiyor diye gulumseyip diyordu o uyuyo kendine ....

Tent, bugun kan tahlili verdik safra asiti icin kontrol yarın 16.00 da bakalım ne diecek. Ama ben gercektencok sıkılmaya başladım artık doğsunlar istiyorum . Sen nasılsın kontrol ne zaman

az kaldı az, ben bile bu haldeysem seni düşünemiyoum, her geçen gün daha da agırlaştığımı hissdiyorum..
az daha sabır. ne kaldı şurda :)

benim yarın kontrol var, nst ye girecem.

günaydın kızlarrrrr

sizler 30 haftayı devirmişsiniz maşallahhh
bende sabırsızlıkla bekliyorum 34 ü bir görsem diye daha 1 ayımız varrrrr geçermi 1 ayy
inşallah bizde sizin zamanlarınıza ulaşabiliriz

bende geçen hafta nst ye girmiştim oğullarım öyle çok hareket ediyorlarlarki ben huzursuz oluyorum rahatsız oluyorlar diye
sizce rahatsızmı oluyorlar?

görürsünüz görürsünüz. kendiniz yormayın. 30 lardan sonra her gün daha da agırlaşıyor insan. mümkün olduğunca istirahat edin, bol su için.
hedefim 32 idi. şimdi 34.. sonra da 36 inşlh..
bende geçen hafta nst ye girmiştim oğullarım öyle çok hareket ediyorlarlarki ben huzursuz oluyorum rahatsız oluyorlar diye
sizce rahatsızmı oluyorlar?

benimkiler de pek sevmiyor nst yi :) hemşireler zar zor buluyorlar, onda da hemen kaçıyor veletler :))

bi sabah hareketlerini takp edeyim dedim, baktım sağdakinden epey bi zaman randıman alamıyorum. telaş yaptım. hastaneye gidelim, nst ye girelim dedik.
gittik hastaneye, nsy sırası bekliyorum. sağdaki başladı fıtır fıtır fıtır coşmaya..
hiiiç kaçarın yok, o nst ye girilecek didim

ben de sana özendim şimdi bana da daha bir aydan fazla süre var 30. haftayı görmek istiyorum artık

sağol canım benimde hedefim önce 32. sonra 34 sonrada 37 inşallah
hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz:)) zaten hep istiharetteyim annem sağolsun yanımda bakıyor bize
hiç iş yaptırmıyor bana

ben de sana özendim şimdi bana da daha bir aydan fazla süre var 30. haftayı görmek istiyorum artık

canım benim yaaa:)) inşallahhhhhh sırasıyla hepimiz 36.37 leri görürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…