- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
32+3 deyim
son haftalarda ikizlerinizn hareketleri nasıldı? benimkiler daha seyrekleşti.
dr da her seferinde bebeklerin oynamaları nasıl diye sordukça panik oluyorum, ya bişi olur da farkedemezsem diye
ya benim kızım sürekli kıpır kıpr hareketlerini çok net hissediyorum gözlde görülüyor karnımı yamultuyor resmen. ama oğlumun hareketlerii hissetmiyorum desem yeridir. Korkuyorum biri bu kadar hareketliyken diğerinin hareketsiz kalması beni endişelendiriyor. NST ye girdiğimizd nabızlardan beli oluyor zaten kızın hareketli olduğu kızın nabzı 200 lere kadar çıkıyor ama oğlanınki en fazla 150 oluyor. Oğlumun bişeyi yoktur dimi ya
teşekkürler. ben de kendimi aynı şekilde teskin etmeye çalışıyorum da işte bazen de kaygı tavan yapıyor.
sizin de az kalmış ne güzle36 yı görmüşsünüz :)
ya benim kızım sürekli kıpır kıpr hareketlerini çok net hissediyorum gözlde görülüyor karnımı yamultuyor resmen. ama oğlumun hareketlerii hissetmiyorum desem yeridir. Korkuyorum biri bu kadar hareketliyken diğerinin hareketsiz kalması beni endişelendiriyor. NST ye girdiğimizd nabızlardan beli oluyor zaten kızın hareketli olduğu kızın nabzı 200 lere kadar çıkıyor ama oğlanınki en fazla 150 oluyor. Oğlumun bişeyi yoktur dimi ya
YAPRK hiç merak etme canım. Benimkilerde çok geç oynadılar. Hatta birgün birşey mi oldu diye ağlaya ağlaya doktora gittim. Hastanenin ortasında zırıl zırıl ağlamaktan dr ile konuşamadım.
Hiç tedirgin olma sakın..
bebeklerin kesin hareket ediyor ama sen daha fazla hisetmiyorsun ..icinin rahat etmesi icin git bir doktora gorun ..... bende cok istiyorum 37 kavusam ama bakalim artik nasip kismet
yoktur inşlh sedef. olsa şimdiye kadar ortaya çıkardı. içini ferah tut..
nasıl geçti senin kontrol?
32+3 deyim
son haftalarda ikizlerinizn hareketleri nasıldı? benimkiler daha seyrekleşti.
dr da her seferinde bebeklerin oynamaları nasıl diye sordukça panik oluyorum, ya bişi olur da farkedemezsem diye
cadıı
çok geçmiş olsun. inşlh 37 yi görürsünüz. ama kritik safhayı atlatmışsınız ne güzel. darısı başımıza
Öyle birşey olsa ALLAH korusun kimse tutamaz beni solu dr da alırım hemen:) samsunda 6 aylık dogmuş bebek ve yaşıyor, benim dedem 7 aylık dogmuş, annannemgilin komşusu 8 aylık dogurdu küveze bile girmedi,görümcemin arkadası 33 haftalık ikiz dogurdu gayet saglıklılar yani dogsalarda korma bişe olmaz canım inş. saglıkla gelir yegenlerimiz(amin) ee annesi kızlarına neler aldın bakimbende bu ay içinde alişverişimi yapacam ay sonunda da valizimide hazırlar koyarım:)
ewet.. sonunda 36 oldum.. inşallah sende görürüsün.. 14 ağustos a doğum için gün verdi doktorum. kızlarım durursa tabii..
yok canım hiç hareket etmiyorlar pazartesi doktora gidecem inşallah 37 geçersin az kaldı sık biraz dişini ayağa kalma fazla eğilmede
Tent, bugun kan tahlili verdik safra asiti icin kontrol yarın 16.00 da bakalım ne diecek. Ama ben gercektencok sıkılmaya başladım artık doğsunlar istiyorum. Sen nasılsın kontrol ne zaman
günaydın kızlarrrrr
sizler 30 haftayı devirmişsiniz maşallahhh
bende sabırsızlıkla bekliyorum 34 ü bir görsem diye daha 1 ayımız varrrrrgeçermi 1 ayy
inşallah bizde sizin zamanlarınıza ulaşabiliriz
bende geçen hafta nst ye girmiştim oğullarım öyle çok hareket ediyorlarlarki ben huzursuz oluyorum rahatsız oluyorlar diye
sizce rahatsızmı oluyorlar?
günaydın kızlarrrrr
sizler 30 haftayı devirmişsiniz maşallahhh
bende sabırsızlıkla bekliyorum 34 ü bir görsem diye daha 1 ayımız varrrrrgeçermi 1 ayy
inşallah bizde sizin zamanlarınıza ulaşabiliriz
sağol canım benimde hedefim önce 32. sonra 34 sonrada 37 inşallahgörürsünüz görürsünüz. kendiniz yormayın. 30 lardan sonra her gün daha da agırlaşıyor insan. mümkün olduğunca istirahat edin, bol su için.
hedefim 32 idi. şimdi 34.. sonra da 36 inşlh..
benimkiler de pek sevmiyor nst yi :) hemşireler zar zor buluyorlar, onda da hemen kaçıyor veletler :))
bi sabah hareketlerini takp edeyim dedim, baktım sağdakinden epey bi zaman randıman alamıyorum. telaş yaptım. hastaneye gidelim, nst ye girelim dedik.
gittik hastaneye, nsy sırası bekliyorum. sağdaki başladı fıtır fıtır fıtır coşmaya..
hiiiç kaçarın yok, o nst ye girilecek didim
ben de sana özendim şimdi bana da daha bir aydan fazla süre var 30. haftayı görmek istiyorum artık
canim herseyin hayirlisi .. senin gununde beli olmus insalla o gune kadar dayanir bebislerin ...isim dusundunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?