Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

kızlarımla kavuşmamız 1 hafta öne alındı. Bebişlerim çok sıkışmış.. 07.08.2012 kavuşma tarihimiz

oyyy 4 gün sonra kucaktalar. maşalah ya :))
inşlh hemen adapte olurlar da küvöze filan gerek kalmaz.
bizi habersiz bırakmazsınız di mi sonraki gelişmelerden :)

bana da uzun süre annem baktı :) ramazan geldi onlara taşındım, hala bakıyor :) erken doğum riskinden ötürü istirahetteyim, istesem de kendi işimi kendim göremem zaten

kızlarımla kavuşmamız 1 hafta öne alındı. Bebişlerim çok sıkışmış.. 07.08.2012 kavuşma tarihimiz
maşallah canım 4 gün sonra kavuşuyorsunuz demekkk
bizlerede dua et olurmu o masada hayırlısıyla bizde vakitlice kavuşalım yavrularımızaaa
hayırlı doğumlar canım

allah analarımızdan razı olsun
inşallah bizde bu yatmaların sonucunda zamanında doğururuzda bir işe yaramış olur

hepinize dua edeceğim.. sizlerde bize dua adin lütfen.. ilk fırsatta da yazarım neler olup bittiğini
dua ederiz elbette sen de bize et senin haftaları görmeyi bize de nasip etsin allah inşallah sağ salim kucağına alacaksın bebişleri sonra da bize yazacaksın ilk fırsatta çok kolay oldu hiç korkmayın dieceksin bize moral vereceksin inşallah

kızlar merhaba,

bugün kontrolümüz vardı. artık 3 günde bir gidiyoruz. nstler de kalp atışları iyi çıktı 3 gün öncesine göre kızım hiç kilo alamamış oğlum 80 gr almış dr rahim ağzı uzunluğu 1,9 cm düşmüş dedi geçen sefer 2,7 idi. pazatesi tekrar çağırdı önümüzdeki hafta içi yüzde 90 doğum var dedi. inşallah 36 yı bari tamamlarız. ama zaten bebeklerin büyümesi durdu artık önümüzdeki hafta büyük ihtimalle alacaklar bebişleri. bide bu sefer altan elle açılma var mı diye muayene etti çok canım yandı ne kötü bişeymiş o yaaa

maşallahhhhhhhh canım demek sende birkaçgüne doğuma giriyorsunalttan neden bakıyor ama normal doğummu düşünüyorsunuz siz:26:
hayırlısı ile sğlıklı bir şekilde alın bebişleri kucağınıza
tabi bizede dua edin bizde size ederizzz

inşallah sağ sağlim bebişlerimiz kucağımıza alırız canım. Zaman daraldıkça benim endişe düzeyim arttı. Aaba bebekler sağlıklımı?, küveze girerler mi, onlara bakabilir miyim diye endişelenip duruyorum. Bizim sezeryan olacak ama dünkü kontrolde rahim ağzı çok kısalmış ultrasonla göremiyorum tam olarak dedi dr ve belkide açılma vardır bir de alttan bakalım dedi onun üzerine alttan muayene etti ama canımın yarısı gitti resmen ya (

anladım canım
neyse olacak artık böyle acılar sızılar
sonunda mutluluk varsa çekilen çile kutsaldır önemli olan sağlıkla sonlanması
artık acılara göğüs gerecez öyle dimi

sdef hadi hayırlısı. dularım seninle.. sağılkla gelsin bebişlerin

alttan açılma için muayeneyi ben de yaşadım. herkesin ağrı eşiği farklıdır ama benim de gözümden yaş geldi..

sezeryan da olsa normal de rahimde açılma var mı yok mu diye alttan bakılıyor lara.

o endişeleri yaşaman çok normal sedef. içini ferah tut, allaha emanet onlar

ALLAH hayirlisiyla kucana almayi nasip etsin canim iki gunun kalmis yavrularina kavusmak icin ... ALLAH sancisis arisiz doom nasip etsin ... tum dualarim seninle canim ALLAH kolaylik versin ... gelsin bebisler

Allah yardım etsin, biz 4 kardeşiz. Son 2 ikiz. Biri kız, biri erkek. 15 yaşındalar. Şimdi geriye dönüp bakınca annem bir mucizeyi gerçekleştirmiş tek başına. Küçükken bakmak daha zordu, şimdi büyüdüler daha da zorlaştı. Allah tüm annelere kolaylık versin.

ikiz analarıı.
o kadar kremleree rağmen çok fena çatladım. çatlamayı da geçtim, artok çok fena kaşınıyorlar, kaşımamaya çalışıyorum daha beter yara olmasınlar diye ama hele bu son hafta canıma tak dedi.. gece uykumdan uyanır oldum kaşıntıdan.
dr dan bi losyon aldım. o da fayda etmedei.
sizde var mı böyle sıkıntı??

Ben de pek çatlak olmadı canim ama daha hamileliğinin 2. Ayında kakao yağı sürmeye başlamıştım hala sürmeye devam ediyorum. Mevcut çatlaklara da iyi geliyor tavsiye ederim

canım liecrac yada mustelanın çatlak kremleri ni kullanabilirsin bide kantoron yağını duymuştum çatlak için

Ben de pek çatlak olmadı canim ama daha hamileliğinin 2. Ayında kakao yağı sürmeye başlamıştım hala sürmeye devam ediyorum. Mevcut çatlaklara da iyi geliyor tavsiye ederim

canım liecrac yada mustelanın çatlak kremleri ni kullanabilirsin bide kantoron yağını duymuştum çatlak için

hepsini de kullanıyorum :)
ama ne fayda

günaydın herkese
ben de tüp bebekle hamile kaldım
o yüzden bu lierac ve mustelayı almaya çekiniyorum
içinde ne olduğunu bilmiyoruz
ben doğal yağların karışımı olan bir ürün buldum onu kullanacağım
içinde sadece yağlar var başka bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…