- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
kızlarımla kavuşmamız 1 hafta öne alındı. Bebişlerim çok sıkışmış.. 07.08.2012 kavuşma tarihimiz
sağol canım benimde hedefim önce 32. sonra 34 sonrada 37 inşallah
hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz:)) zaten hep istiharetteyim annem sağolsun yanımda bakıyor bize
hiç iş yaptırmıyor bana
canım benim yaaa:)) inşallahhhhhh sırasıyla hepimiz 36.37 leri görürüzzzz
kızlarımla kavuşmamız 1 hafta öne alındı. Bebişlerim çok sıkışmış.. 07.08.2012 kavuşma tarihimiz
oyyy 4 gün sonra kucaktalar. maşalah ya :))
inşlh hemen adapte olurlar da küvöze filan gerek kalmaz.
bizi habersiz bırakmazsınız di mi sonraki gelişmelerden :)
bana da uzun süre annem baktı :) ramazan geldi onlara taşındım, hala bakıyor :) erken doğum riskinden ötürü istirahetteyim, istesem de kendi işimi kendim göremem zaten
dua ederiz elbette sen de bize et senin haftaları görmeyi bize de nasip etsin allah inşallah sağ salim kucağına alacaksın bebişleri sonra da bize yazacaksın ilk fırsatta çok kolay oldu hiç korkmayın dieceksin bize moral vereceksin inşallahhepinize dua edeceğim.. sizlerde bize dua adin lütfen.. ilk fırsatta da yazarım neler olup bittiğini
kızlar merhaba,
bugün kontrolümüz vardı. artık 3 günde bir gidiyoruz. nstler de kalp atışları iyi çıktı 3 gün öncesine göre kızım hiç kilo alamamış oğlum 80 gr almış dr rahim ağzı uzunluğu 1,9 cm düşmüş dedi geçen sefer 2,7 idi. pazatesi tekrar çağırdı önümüzdeki hafta içi yüzde 90 doğum var dedi. inşallah 36 yı bari tamamlarız. ama zaten bebeklerin büyümesi durdu artık önümüzdeki hafta büyük ihtimalle alacaklar bebişleri. bide bu sefer altan elle açılma var mı diye muayene etti çok canım yandı ne kötü bişeymiş o yaaa
maşallahhhhhhhh canım demek sende birkaçgüne doğuma giriyorsunalttan neden bakıyor ama normal doğummu düşünüyorsunuz siz:26:
hayırlısı ile sğlıklı bir şekilde alın bebişleri kucağınıza
tabi bizede dua edin bizde size ederizzz
inşallah sağ sağlim bebişlerimiz kucağımıza alırız canım. Zaman daraldıkça benim endişe düzeyim arttı. Aaba bebekler sağlıklımı?, küveze girerler mi, onlara bakabilir miyim diye endişelenip duruyorum. Bizim sezeryan olacak ama dünkü kontrolde rahim ağzı çok kısalmış ultrasonla göremiyorum tam olarak dedi dr ve belkide açılma vardır bir de alttan bakalım dedi onun üzerine alttan muayene etti ama canımın yarısı gitti resmen ya(
kızlar merhaba,
bugün kontrolümüz vardı. artık 3 günde bir gidiyoruz. nstler de kalp atışları iyi çıktı 3 gün öncesine göre kızım hiç kilo alamamış oğlum 80 gr almış dr rahim ağzı uzunluğu 1,9 cm düşmüş dedi geçen sefer 2,7 idi. pazatesi tekrar çağırdı önümüzdeki hafta içi yüzde 90 doğum var dedi. inşallah 36 yı bari tamamlarız. ama zaten bebeklerin büyümesi durdu artık önümüzdeki hafta büyük ihtimalle alacaklar bebişleri. bide bu sefer altan elle açılma var mı diye muayene etti çok canım yandı ne kötü bişeymiş o yaaa
maşallahhhhhhhh canım demek sende birkaçgüne doğuma giriyorsunalttan neden bakıyor ama normal doğummu düşünüyorsunuz siz:26:
hayırlısı ile sğlıklı bir şekilde alın bebişleri kucağınıza
tabi bizede dua edin bizde size ederizzz
inşallah sağ sağlim bebişlerimiz kucağımıza alırız canım. Zaman daraldıkça benim endişe düzeyim arttı. Aaba bebekler sağlıklımı?, küveze girerler mi, onlara bakabilir miyim diye endişelenip duruyorum. Bizim sezeryan olacak ama dünkü kontrolde rahim ağzı çok kısalmış ultrasonla göremiyorum tam olarak dedi dr ve belkide açılma vardır bir de alttan bakalım dedi onun üzerine alttan muayene etti ama canımın yarısı gitti resmen ya(
ALLAH hayirlisiyla kucana almayi nasip etsin canim iki gunun kalmis yavrularina kavusmak icin ... ALLAH sancisis arisiz doom nasip etsin ... tum dualarim seninle canim ALLAH kolaylik versin ... gelsin bebisler
ikiz analarıı.
o kadar kremleree rağmen çok fena çatladım. çatlamayı da geçtim, artok çok fena kaşınıyorlar, kaşımamaya çalışıyorum daha beter yara olmasınlar diye ama hele bu son hafta canıma tak dedi.. gece uykumdan uyanır oldum kaşıntıdan.
dr dan bi losyon aldım. o da fayda etmedei.
sizde var mı böyle sıkıntı??
ikiz analarıı.
o kadar kremleree rağmen çok fena çatladım. çatlamayı da geçtim, artok çok fena kaşınıyorlar, kaşımamaya çalışıyorum daha beter yara olmasınlar diye ama hele bu son hafta canıma tak dedi.. gece uykumdan uyanır oldum kaşıntıdan.
dr dan bi losyon aldım. o da fayda etmedei.
sizde var mı böyle sıkıntı??
Ben de pek çatlak olmadı canim ama daha hamileliğinin 2. Ayında kakao yağı sürmeye başlamıştım hala sürmeye devam ediyorum. Mevcut çatlaklara da iyi geliyor tavsiye ederim
canım liecrac yada mustelanın çatlak kremleri ni kullanabilirsin bide kantoron yağını duymuştum çatlak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?