- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
gunaydin ikiz anneleri nasilsiniz bebisler nasil ......... benim belim cok ariyo gece yatamiyorum oturup kalkmakta zorlaniyorum ...ALLAH hepimiza yardimci olsun
gunaydin ikiz anneleri nasilsiniz bebisler nasil ......... benim belim cok ariyo gece yatamiyorum oturup kalkmakta zorlaniyorum ...ALLAH hepimiza yardimci olsun
hepsini de kullanıyorum :)
ama ne fayda
hepsini de kullanıyorum :)
ama ne fayda
merhaba kızlar. ben de geçen gün doktora gittim kontrol için. başka bir doktora muayene oldum. ben magnezyumun gebelikte bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ama ileriki zamanlarda artık kullanmama gerek kalmaz herhalde bıraktırır doktor diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. doktor ' gebelikte garantimiz, can simidimiz magnezyum doğuma kadar devam ' dedi. hem tansiyon hem de erken doğuma karşı çok önemliymiş. zaten benim ağrılarımı da kesen magnezyum takviyesi oldu açıkçası. ihmal etmememiz lazım. geceleri uykuya dalmada ben de sorun yaşıyorum bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum çok dönüp duruyorum tam dalmışken davul sesiyle uyanıyorum tekrar uyumam epey zaman alıyor. kaburgamın alt tarafında da doku zedelenmesi olmuş kızımın tekmelerinden dolayıymış o biraz zorluyor ama magnezyumu her gün aynı saatlerde alınca çok hissetmiyorum ağrıyı ya da plasebo etkisi yapıyor bilemicem :)
Merhaba, magnezyumu neden vermişti canım doktor sana?
merhaba canım, kendi doktorum bacak krampları ve karnın gerilmesine bağlı ağrıları önlemek için vermişti. ilaç değil zaten besin takviyesi başlarda pek kullanmaya gönüllü değildim ama bir dönem sırt ağrılarım ve bahsettiğim doku zedelenmesine bağlı ağrılarım başlayınca kullanmaya başladım 1 aydır devam ediyorum, granül şeklinde sandoz gibi suyun ya da meyve suyunun içine karıştırıp içiliyor. ben çok faydasını gördüm sırt ağrılarım geçtikten sonra bıraktırır doktor diye düşünmüştüm ama geçen gün gittiğim farklı doktor da doğuma kadar kullan dedi canım açıkçası bayağı faydasını gördüm ben.
İyiz çok şükür canım ogluşlarımla:) bende gece rahat yatamadım ya şimdiden böle olursam ileriki aylarda nasıl olurum düşünemiyorum gerçekten ALLAH yardımcımız olsun
Gunaydin canim geceler artık dinlenmekten cok yorucu olmaya başladı maalesef. Az kaldi dayanayacağız artık napalim. Biz seninle aşağı yukarı aynı gebelik donemindeyiz benim Dr um bu hafta büyük ihtimal bebekleri alabiliriz demişti seninki doğumlar ilgili birsey dedi mi bugun kontrolumuz var bakalım ne diyecek
kızlar Allah nasip ederse bu çarşamba sezeryan ile bebeklerimi alıcaklar. Bugün kontrolümüz vardı dr bugün yatış için evrağımızı verdi çok heyecanlandım. dua edin lütfen...
kızlar Allah nasip ederse bu çarşamba sezeryan ile bebeklerimi alıcaklar. Bugün kontrolümüz vardı dr bugün yatış için evrağımızı verdi çok heyecanlandım. dua edin lütfen...
herkezde mi ayni oluyor bilmiyorum ama ne saya nede sola yatabiliyorum sirt ustu da yatinca belimi hisetmiyorum ALLAH Bize yardim etsin
birazda kalıtsal bişey canım artık gülü seven dikenine katlanır diyerek çatlakları da görmeyeceğiz napalım
merhaba kızlar. ben de geçen gün doktora gittim kontrol için. başka bir doktora muayene oldum. ben magnezyumun gebelikte bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ama ileriki zamanlarda artık kullanmama gerek kalmaz herhalde bıraktırır doktor diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. doktor ' gebelikte garantimiz, can simidimiz magnezyum doğuma kadar devam ' dedi. hem tansiyon hem de erken doğuma karşı çok önemliymiş. zaten benim ağrılarımı da kesen magnezyum takviyesi oldu açıkçası. ihmal etmememiz lazım. geceleri uykuya dalmada ben de sorun yaşıyorum bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum çok dönüp duruyorum tam dalmışken davul sesiyle uyanıyorum tekrar uyumam epey zaman alıyor. kaburgamın alt tarafında da doku zedelenmesi olmuş kızımın tekmelerinden dolayıymış o biraz zorluyor ama magnezyumu her gün aynı saatlerde alınca çok hissetmiyorum ağrıyı ya da plasebo etkisi yapıyor bilemicem :)
ben bir tek kan hapı kullanıyorum birde ebe devit3 damla verdi onu sizler neler kullanıyorsunuz?
Merhaba, magnezyumu neden vermişti canım doktor sana?
Canım, ben 3 haftadır yatak istirahatindeyim, rahim ağzında kisalma var ama oncesinde hiçbir sıkıntım ya da farkettigim bir belirti yoktu, ağrı eşiğim cok yuksek benim, dr'um yine bu yüzden kasilma olduysa farketmemiş olabilirsin dedi...simdi yine farkedememekten korkuyorum, haftasonu kontrolum var ona bı soruyum bu magnezyumu belki önlem amaçlı icmem faydalı olur...
herkezde mi ayni oluyor bilmiyorum ama ne saya nede sola yatabiliyorum sirt ustu da yatinca belimi hisetmiyorum ALLAH Bize yardim etsin
canım bende yeni çatlamaya başladım son 2 haftadır diyebilirimikiz analarıı.
o kadar kremleree rağmen çok fena çatladım. çatlamayı da geçtim, artok çok fena kaşınıyorlar, kaşımamaya çalışıyorum daha beter yara olmasınlar diye ama hele bu son hafta canıma tak dedi.. gece uykumdan uyanır oldum kaşıntıdan.
dr dan bi losyon aldım. o da fayda etmedei.
sizde var mı böyle sıkıntı??
ırsi canım çatlak olayı istersen yağa bulan olacaksa oluyor eltimden biliyorum servet harcadı resmen ama aşırı çatladıBen de pek çatlak olmadı canim ama daha hamileliğinin 2. Ayında kakao yağı sürmeye başlamıştım hala sürmeye devam ediyorum. Mevcut çatlaklara da iyi geliyor tavsiye ederim
aminnnnn hepimiz aynıyız canım geçecek elbet sabırrrrgunaydin ikiz anneleri nasilsiniz bebisler nasil ......... benim belim cok ariyo gece yatamiyorum oturup kalkmakta zorlaniyorum ...ALLAH hepimiza yardimci olsun
rahim bağları geriliyor canım sağda ve solda kuru bir ağrı değilmikızlar benimde gece tuvalete kalkarken kasıklarım belim ağrıyor şimdilik çok şidetli değil ama kramp gibi oluyor bazen o korkutuyor birde bebişleri nasıl hissediyorsunuz ben hala balık süzülmesinde falanım yani tekme falan hissetmiyorum ya da ciddi olarak ayıramıyorum hareketliliği...
benimde bugün kontrolum vardıGunaydin canim geceler artık dinlenmekten cok yorucu olmaya başladı maalesef. Az kaldi dayanayacağız artık napalim. Biz seninle aşağı yukarı aynı gebelik donemindeyiz benim Dr um bu hafta büyük ihtimal bebekleri alabiliriz demişti seninki doğumlar ilgili birsey dedi mi bugun kontrolumuz var bakalım ne diyecek
ağrı kasılma durumlarında veriliyor magnezyum diye biliyorummerhaba kızlar. ben de geçen gün doktora gittim kontrol için. başka bir doktora muayene oldum. ben magnezyumun gebelikte bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ama ileriki zamanlarda artık kullanmama gerek kalmaz herhalde bıraktırır doktor diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. doktor ' gebelikte garantimiz, can simidimiz magnezyum doğuma kadar devam ' dedi. hem tansiyon hem de erken doğuma karşı çok önemliymiş. zaten benim ağrılarımı da kesen magnezyum takviyesi oldu açıkçası. ihmal etmememiz lazım. geceleri uykuya dalmada ben de sorun yaşıyorum bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum çok dönüp duruyorum tam dalmışken davul sesiyle uyanıyorum tekrar uyumam epey zaman alıyor. kaburgamın alt tarafında da doku zedelenmesi olmuş kızımın tekmelerinden dolayıymış o biraz zorluyor ama magnezyumu her gün aynı saatlerde alınca çok hissetmiyorum ağrıyı ya da plasebo etkisi yapıyor bilemicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?