Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

gunaydin ikiz anneleri nasilsiniz bebisler nasil ......... benim belim cok ariyo gece yatamiyorum oturup kalkmakta zorlaniyorum ...ALLAH hepimiza yardimci olsun

gunaydin ikiz anneleri nasilsiniz bebisler nasil ......... benim belim cok ariyo gece yatamiyorum oturup kalkmakta zorlaniyorum ...ALLAH hepimiza yardimci olsun

İyiz çok şükür canım ogluşlarımla:) bende gece rahat yatamadım ya şimdiden böle olursam ileriki aylarda nasıl olurum düşünemiyorum gerçekten ALLAH yardımcımız olsun

kızlar benimde gece tuvalete kalkarken kasıklarım belim ağrıyor şimdilik çok şidetli değil ama kramp gibi oluyor bazen o korkutuyor birde bebişleri nasıl hissediyorsunuz ben hala balık süzülmesinde falanım yani tekme falan hissetmiyorum ya da ciddi olarak ayıramıyorum hareketliliği...

Gunaydin canim geceler artık dinlenmekten cok yorucu olmaya başladı maalesef. Az kaldi dayanayacağız artık napalim. Biz seninle aşağı yukarı aynı gebelik donemindeyiz benim Dr um bu hafta büyük ihtimal bebekleri alabiliriz demişti seninki doğumlar ilgili birsey dedi mi bugun kontrolumuz var bakalım ne diyecek

merhaba kızlar. ben de geçen gün doktora gittim kontrol için. başka bir doktora muayene oldum. ben magnezyumun gebelikte bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ama ileriki zamanlarda artık kullanmama gerek kalmaz herhalde bıraktırır doktor diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. doktor ' gebelikte garantimiz, can simidimiz magnezyum doğuma kadar devam ' dedi. hem tansiyon hem de erken doğuma karşı çok önemliymiş. zaten benim ağrılarımı da kesen magnezyum takviyesi oldu açıkçası. ihmal etmememiz lazım. geceleri uykuya dalmada ben de sorun yaşıyorum bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum çok dönüp duruyorum tam dalmışken davul sesiyle uyanıyorum tekrar uyumam epey zaman alıyor. kaburgamın alt tarafında da doku zedelenmesi olmuş kızımın tekmelerinden dolayıymış o biraz zorluyor ama magnezyumu her gün aynı saatlerde alınca çok hissetmiyorum ağrıyı ya da plasebo etkisi yapıyor bilemicem :)

Merhaba, magnezyumu neden vermişti canım doktor sana?

merhaba canım, kendi doktorum bacak krampları ve karnın gerilmesine bağlı ağrıları önlemek için vermişti. ilaç değil zaten besin takviyesi başlarda pek kullanmaya gönüllü değildim ama bir dönem sırt ağrılarım ve bahsettiğim doku zedelenmesine bağlı ağrılarım başlayınca kullanmaya başladım 1 aydır devam ediyorum, granül şeklinde sandoz gibi suyun ya da meyve suyunun içine karıştırıp içiliyor. ben çok faydasını gördüm sırt ağrılarım geçtikten sonra bıraktırır doktor diye düşünmüştüm ama geçen gün gittiğim farklı doktor da doğuma kadar kullan dedi canım açıkçası bayağı faydasını gördüm ben.

Canım, ben 3 haftadır yatak istirahatindeyim, rahim ağzında kisalma var ama oncesinde hiçbir sıkıntım ya da farkettigim bir belirti yoktu, ağrı eşiğim cok yuksek benim, dr'um yine bu yüzden kasilma olduysa farketmemiş olabilirsin dedi...simdi yine farkedememekten korkuyorum, haftasonu kontrolum var ona bı soruyum bu magnezyumu belki önlem amaçlı icmem faydalı olur...

kızlar Allah nasip ederse bu çarşamba sezeryan ile bebeklerimi alıcaklar. Bugün kontrolümüz vardı dr bugün yatış için evrağımızı verdi çok heyecanlandım. dua edin lütfen...

İyiz çok şükür canım ogluşlarımla:) bende gece rahat yatamadım ya şimdiden böle olursam ileriki aylarda nasıl olurum düşünemiyorum gerçekten ALLAH yardımcımız olsun

herkezde mi ayni oluyor bilmiyorum ama ne saya nede sola yatabiliyorum sirt ustu da yatinca belimi hisetmiyorum ALLAH Bize yardim etsin

evet canim cok yorucu ama ne yapalim dayanicaz biraz daha ... ben hastaneden cikarken iki hafta falan dayanirlar demislerdi ama belida olmaz demisti doktor ... yarin kontrolum var ne diyecekler cok merak ediyorum, bugun karnim bir tuaf sanki tutmasam dusucek ve yururken arada kramplarim oluyo 2 yada 3 dakika suruyor birakiyor ne olucak nasil olucak hic bilmiyorum ama gitikce zor oluyor her hareketim .... sendede oylemi

kızlar Allah nasip ederse bu çarşamba sezeryan ile bebeklerimi alıcaklar. Bugün kontrolümüz vardı dr bugün yatış için evrağımızı verdi çok heyecanlandım. dua edin lütfen...

cok iyi gununu biliyorsun sezeryan oldunu biliyorsun ALLAHTA yardim eder alirsin canim kucana yavrularini az kaldi hadi hayirlisi ... tum dualarim seninle canim ALLAH kolaylik versin

Sizde de heyacan doruktadır az kaldı kavuşacaksın bebişlerine ALLAH'ın izniyle duam seninle canım güzel bir dogum geçirirsin inş.darısı bizlere hayırlısıyla:)canım genel anesteziylemi, belden uyuşmaylamı olucaksın sezeryanı?

herkezde mi ayni oluyor bilmiyorum ama ne saya nede sola yatabiliyorum sirt ustu da yatinca belimi hisetmiyorum ALLAH Bize yardim etsin

Yarın dr gidince sanada doğum için gün verir bence sende bu hafta dogurursun gibi geliyor bana :)sen sonuna geldin daha bana var haftaları nasıl geçirecem bilemiyorum heralde anneme gider yatarım bu aydan sonra :26:

amin . ben de benzer durumdatım. 36 da ne olurum bilemiyorum . allah kolaylık versin
birazda kalıtsal bişey canım artık gülü seven dikenine katlanır diyerek çatlakları da görmeyeceğiz napalım

:) öle valla

mg u 14 ya da 15. haftadan beri kullanıyorum. 34 e kadar da kullanmaya devam edeceğim. hem kramplara iyi geliyor, hem de erken doğum riskini azaltıyor. ikiz anneleri bence ihmal etmeyin
ben bir tek kan hapı kullanıyorum birde ebe devit3 damla verdi onu sizler neler kullanıyorsunuz?

kan abı, elevit, mağneztum, kalsiyum hapı, 6. aydan sonra haftada bir iki omega 3, progestan hapı, mide ilacı, nidilat, antbiyotik.. :)) daha da sayardım

kasılmalar, kramplar ve erken doğum riskin, azalttığı için öneriyor dr lar

hayırlısı sedef :) güzel haberller dön. bizi habersiz bırakma

amin. sır üstü yatınca iç organlarım ağzımdan çıkacakmış gibi hissediyorum

canım bende yeni çatlamaya başladım son 2 haftadır diyebilirim
çok aşırı değil ama karın altımda baya var bide popodaa bende bebe yağı kullanıyorum:26:
Ben de pek çatlak olmadı canim ama daha hamileliğinin 2. Ayında kakao yağı sürmeye başlamıştım hala sürmeye devam ediyorum. Mevcut çatlaklara da iyi geliyor tavsiye ederim
ırsi canım çatlak olayı istersen yağa bulan olacaksa oluyor eltimden biliyorum servet harcadı resmen ama aşırı çatladı
aminnnnn hepimiz aynıyız canım geçecek elbet sabırrrr
rahim bağları geriliyor canım sağda ve solda kuru bir ağrı değilmi
yeni yeni tekmeler başlıcak sabret azıcık daha
benimde bugün kontrolum vardı
oğluşlarım 1500 gr olmuşlar her ikisideeeeeee
ağrı kasılma durumlarında veriliyor magnezyum diye biliyorum
öyle keyfi vermiyolar şikayetin yoksa ben kullanmıyorum canım inşallahta gerek duymamm
sadece kan hapı kullanıyorum

maşallah canım sonunda sende kavuşuyorsun bebişlere
allah sağlıcakla kucağına aldırsın
inşallah kuveze filan gerek kalmazzzz bizede dua etmeyi unutmaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…