Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

kız nekadar ilaç kullanıyorsun öle antibiyoti neden kullanıyorsun

idrarde enfeksiyon çıktığı için antibiyotik. enfeskyion erken dogumu tetikleyen bi durum. ihmal edilmemli.
nidilatsa, enfeksiyondan ötürü başlayan kasılamalrı sancıları önlemek amaçlı kullandıgım bir ilaç. son haftalara kadar kullanacağım sanırım.
mide ilacı nidilattan ötürü yanmaya başlayan mide için :)

maşaşlah bebişleine ne güzel büyümüşler. 7 ayda birden bire çatlamay başladım. bir başladı pir başladı :)

epidural sezeryan canım yani belden uyuşturacaklar. ya ben çok heyecanlanıyorum

Yarın dr gidince sanada doğum için gün verir bence sende bu hafta dogurursun gibi geliyor bana :)sen sonuna geldin daha bana var haftaları nasıl geçirecem bilemiyorum heralde anneme gider yatarım bu aydan sonra :26:

herseyin hayirlisi canim bakalim yarin gidimda ne olucak cunku gitikce zor oluyo .... annen yakinsa git canim bol bol yatar dinlenirsin ... ALLAH ne yazdiysa onu yasicaz .....

AMINNNNNNNNNN canim ALLAH hepimize kolaylik versin anne olmak heleki ikiz annasi olmak okadar kolay deyilmis

evet canim mutlaka gecicek biraz sabir etmemiz lazim ama biz kular biraz sabirsiziz .... siz nasilsiz bebisler nasil

bende simdilik catlak falan gorunmuyor dooru duzgun bir seyde kulanmuyorum sonradan cikarsa ortaya bilmiyorum

gunaydın gobuslu hamıleler nasılsınızzz....

nadıdem bugun dogum yapıcak buyuk ıhtımal rabbım kucagına sagsalm almayı nasıp etsın ınsallah..
sedefler canım senınde yarınmıs aynı sekılde ınsallah sende bır solukta atlatırsın ve yavrularına kavusursun.
artık bızde o gunlere gelelım ıstıyorum ya..bu sıcakta bu gobekler hiç cekılmıyor,cok zorlanıyorum...nasıl gecıcek bu kadar zaman ınananın bılmıyorum...rabbım yardımcımız olsun hepımızın...

epidural sezeryan canım yani belden uyuşturacaklar. ya ben çok heyecanlanıyorum

ben de epidural istiyorum. umarım bi sıkıntı omaz da yaptırabiirim.
sedef ben bile burda heyacan yaptım, seni düşünemiyorum
bi arakdaş daha vardı bugün girecekti. o nasıl acaba??

AMINNNNNNNNNN canim ALLAH hepimize kolaylik versin anne olmak heleki ikiz annasi olmak okadar kolay deyilmis

esas iş doğumdan sonra :) aallah kolaylık versin hepimize
bende simdilik catlak falan gorunmuyor dooru duzgun bir seyde kulanmuyorum sonradan cikarsa ortaya bilmiyorum

36 ya kadar çatlaksız geldin. maşalah ne güzel ya :)
cadı senin doğum ne zaman? ne durumdasın?

evet bu sıcaklarda çok zor mlsf

Herkese merhabalar ben uzun zamandır sizi uzaktan takip eden ve aranıza yeni katılan ikiz anne adayıyım. o kadar kararsızım ve zor durumdayım ki anlatamam. geniş bir bebek odam var mobilya beşik istiyorum çok şık görünüyor onlar gözüme sonra içimde kalmasın istiyorum, ama ikiz olacağı için gece birbirlerini uyandırmasınlar diye biri yatak odasında biri bebek odasında dursa nasıl olur karar veremiyorum. Ben bebek odasındaki çekyatta yatsam biriyle eşim yatak odasında diğeriyle uyusa nasıl olur acaba? sonra beşiği geri odaya taşımak problem olur mu? ya sığmazsa falan kapıdan:S ya da iki mobilya beşik alsam bi de park beşik, park beşiği yatak odamıza koysam mobilyalar bebek odasında... sonra tatile falan gittiğimde park beşik yine işime yarar diye düşünüyorum.. aslında ayrı yatırma konusunda bile hala o kadar kararsızım ki!!
aslında en önemlisi ayrı mı yatırmalıyım yoksa birlikte mi? ama biri uyandığında ötekinini de uyandıracak ben ne yapıcam o zaman?? yanımda bana destek olacak ailem vs de yok bi eşim sadece... Lütfen fikirlerinizle bana yardım...

canım merhaba mersinden sin sende belli :O)
ben bir bebiş odası yapıcam ama biliyosun bizim memleketin kışı idare ediliyor yani henüz doğal gaz heryere gelmediği için klima ya da ufo ile idare edicez ben kışın doğurucağım için ikisinide bir park yatakta yatak odasında uyutucam 5-6 aylık olduklarında da yazın kendi odalarında yatırıcam bence iki oda yapmaya gerek yok şimdilik çünkü iki bebişimiz olcak muhakkak birbirilerini uyandırıcaklar artı biz ikisine ayrı odalarda nasıl hakim olabiliriz ki ama eğer bakacak ve o odada uyuacak biri olursa bence ayırabilirsin ama bence gereksiz tabii sen bilirsin..

ne kadar oldu bebişler bu arada ben 23haftamdayım Osman Nuri Aksu ya gidiyorum çokta memnunum ortadoğu da doktorum...

Bende Osman Bey'e gidiyorum ayrıca ünv tede Filiz Hanım var prenatoloji uzmanı, ayrıntılı ultrason için Osman Bey gönderdi beni ona, biraz pimpirikli olduğum için :) ama doğumu ortadoğuda yapmayı düşünüyorum bi problem olmazsa inş. bende o hastanede çalışıyorum zaten, Osman Bey elinin hızlılığı ve bilgisi ile ünlü, hastanede çalışan bütün personel ona gidiyor hatta nerdeyse :)
yani gece uyandırdığında birbirlerini bize çok zor olmaz mı diyorsun? hem bebeklerin uyku sağlığı için hangisi daha sağlıklı acaba? sen gece ikisini birden mi emzirmeyi düşünüyorsun aynı anda??
bu arada bende 23 haftalığım, belki doğumda karşılaşabiliriz bile :) Osman bey bi problem olmazsa 38. hafta uygun olur dedi bana, hayırlısı inş. Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

ya bu arada iki oda yapmayı zaten düşünmüyorum, bi beşik bizim yatak odasına orda aynen bizimde ufo olacak, öbür beşik hazır olan bi odamız vardı çalışma odası gibi çekyat masa dolabın olduğu ama bi iki süsle çok güzel bi bebek odası olacak sanki, diğer beşik oraya diyorum, orda da klima var, ne dersin?

Adım zeynep bu arada :O)
çok sevindim Osman beye gittiğine ikiz başka da hastası varmış yani :O)
benim bu arada 23 ünde şeker yüklemesi var biri kız biri erkek benimkilerin 2 mart son adetim neyse işte... :O)
sevindirik oldum bir ikiz annesi daha var mersinnde diye hele bir de Sen de Osman hoca olunca :O)
Son gidişimde fırçaladı beni OSman hoca kilo sorunu yaşıyorum da bir topiğim var çoğul gebelikte kilo alımı diye okursan anlarsın beni :O)
bence sen bilirsin ama için cız etmez mi biri odanda sizinle diğeri yalnız başına bence ikisinide 5-6 aylık olduktan sonra ayrı odaya çıkar... onlar 9 ay kıç kıça yaşıyolar içimizde daracık yerde emin ol ki bir yerden sonra ninni gibi gelir diğerinin ağlaması benim mersinde 2 arkadaşım var ikiside aynı hatayı yapıp bebişlerin odasını yırmamışlar biri 3 yaşında iki kız ikizler hala anne babayla yatak odasında yatıyor biri de 2 yaşında iki erkek ikiz onlarda yatak odasında iki taraf ta bin pişman 5-6 aylık olduklarında ayrılmadıkları için...

ama yine dediğim gibi aslında ayırmak mantıklı gibi görünüyor ama eninde sononda birleşçek bunlar zaten 3-4 yaşına geldiklerinde ayrı oda istiyecekler...

bunu en iyi aslında pedagoglar bilir danışmak lağzım sonuçta bizde birbirimizin tavsiyelerini dinliyoruz...

Filiz hanıma ne için gittin beni hiç bi yere yollamadı ??? :O)

Benim son adet tarihim 3 mart :) ikisi de kız görünüyor. Valla bilmem beni neden gönderdi, herşey normal görünüyordu, iyice içimize sinsin dedi. Zaten Filiz Hanımda herşey yolunda dedi ama bırakamadım sonradan Filiz Hanımı ben. Allah korusun erken doğum falan olursa ayrıntılı bir yenidoğan yoğun bakımı olacağı için ünv teye gitmek istiyorum o yüzden devam ediyorum birazda Filiz Hanıma.
Fikirlerin için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldu. Eşim ilk 6 ay birimiz bi odada birimiz bi odada kalalım diyor,biraz kendilerini toplayıp düzenleri oturunca ayıralım ikisi kendi odasında uyku düzenleri olsun diyor, kesinlikle bizimle olmalarına karşı gibi. dediğin gibi ikisinin yan yana olması da çok mantıklı. Aslında aynı kapıya çıkıyor, 6 ay sonra sadece. Hayırlısıyla sağlıklı doğum olur inş.

Benim son adet tarihim 3 mart :) ikisi de kız görünüyor. Valla bilmem beni neden gönderdi, herşey normal görünüyordu, iyice içimize sinsin dedi. Zaten Filiz Hanımda herşey yolunda dedi ama bırakamadım sonradan Filiz Hanımı ben. Allah korusun erken doğum falan olursa ayrıntılı bir yenidoğan yoğun bakımı olacağı için ünv teye gitmek istiyorum o yüzden devam ediyorum birazda Filiz Hanıma.
Fikirlerin için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldu. Eşim ilk 6 ay birimiz bi odada birimiz bi odada kalalım diyor,biraz kendilerini toplayıp düzenleri oturunca ayıralım ikisi kendi odasında uyku düzenleri olsun diyor, kesinlikle bizimle olmalarına karşı gibi. dediğin gibi ikisinin yan yana olması da çok mantıklı. Aslında aynı kapıya çıkıyor, 6 ay sonra sadece. Hayırlısıyla sağlıklı doğum olur inş.

Anladım canım ok yine görüşürüz burda belkide bir gün bir doktor kapısında :O)
son bir soru meraklıyım ya ben kaç kilo ile hamile kaldın kaç kilo aldın şimdiye kadar ???

valla son kontrolümde 1 kilo almıştım. ama benim çok bulantım reflüm oldu. doğru dürüst yiyememdim hiç. zaten gebeliğimle ilgili en büyük mutsuzluğum bu oldu, inş en büyük pişmalığım olmaz.gerçi bebeklerin gelişimi normal görünüyor ama bilemiyor insan. bide benim başlarda kanamam olmuştu belkide o yüzden göndermiştir Osman Bey, ben panik olmayayım diye söylememiştir. sende çok takma kilonu amaaaaan özgürce kilo alabileceğimiz tek dönem ablam 30 kilo almıştı tek gebelik olmasına rağmen, gayet sağlıklı bebeği oldu 1.5 yıldada verdi bütün kilolarını, öpüyorum seni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…