- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
kız nekadar ilaç kullanıyorsun öle antibiyoti neden kullanıyorsun
canım bende yeni çatlamaya başladım son 2 haftadır diyebilirim
çok aşırı değil ama karın altımda baya var bide popodaa bende bebe yağı kullanıyorum:26:
ırsi canım çatlak olayı istersen yağa bulan olacaksa oluyor eltimden biliyorum servet harcadı resmen ama aşırı çatladı
aminnnnn hepimiz aynıyız canım geçecek elbet sabırrrr
rahim bağları geriliyor canım sağda ve solda kuru bir ağrı değilmi
yeni yeni tekmeler başlıcak sabret azıcık daha
benimde bugün kontrolum vardı
oğluşlarım 1500 gr olmuşlar her ikisideeeeeee
ağrı kasılma durumlarında veriliyor magnezyum diye biliyorum
öyle keyfi vermiyolar şikayetin yoksa ben kullanmıyorum canım inşallahta gerek duymamm
sadece kan hapı kullanıyorum
maşallah canım sonunda sende kavuşuyorsun bebişlere
allah sağlıcakla kucağına aldırsın
inşallah kuveze filan gerek kalmazzzzbizede dua etmeyi unutmaaaa
Sizde de heyacan doruktadır az kaldı kavuşacaksın bebişlerine ALLAH'ın izniyle duam seninle canım güzel bir dogum geçirirsin inş.darısı bizlere hayırlısıyla:)canım genel anesteziylemi, belden uyuşmaylamı olucaksın sezeryanı?
Yarın dr gidince sanada doğum için gün verir bence sende bu hafta dogurursun gibi geliyor bana :)sen sonuna geldin daha bana var haftaları nasıl geçirecem bilemiyorum heralde anneme gider yatarım bu aydan sonra :26:
amin . ben de benzer durumdatım. 36 da ne olurum bilemiyorum . allah kolaylık versin
:) öle valla
mg u 14 ya da 15. haftadan beri kullanıyorum. 34 e kadar da kullanmaya devam edeceğim. hem kramplara iyi geliyor, hem de erken doğum riskini azaltıyor. ikiz anneleri bence ihmal etmeyin
kan abı, elevit, mağneztum, kalsiyum hapı, 6. aydan sonra haftada bir iki omega 3, progestan hapı, mide ilacı, nidilat, antbiyotik.. :)) daha da sayardım
kasılmalar, kramplar ve erken doğum riskin, azalttığı için öneriyor dr lar
hayırlısı sedef :) güzel haberller dön. bizi habersiz bırakma
amin. sır üstü yatınca iç organlarım ağzımdan çıkacakmış gibi hissediyorum
canım bende yeni çatlamaya başladım son 2 haftadır diyebilirim
çok aşırı değil ama karın altımda baya var bide popodaa bende bebe yağı kullanıyorum:26:
ırsi canım çatlak olayı istersen yağa bulan olacaksa oluyor eltimden biliyorum servet harcadı resmen ama aşırı çatladı
aminnnnn hepimiz aynıyız canım geçecek elbet sabırrrr
rahim bağları geriliyor canım sağda ve solda kuru bir ağrı değilmi
yeni yeni tekmeler başlıcak sabret azıcık daha
benimde bugün kontrolum vardı
oğluşlarım 1500 gr olmuşlar her ikisideeeeeee
ağrı kasılma durumlarında veriliyor magnezyum diye biliyorum
öyle keyfi vermiyolar şikayetin yoksa ben kullanmıyorum canım inşallahta gerek duymamm
sadece kan hapı kullanıyorum
maşallah canım sonunda sende kavuşuyorsun bebişlere
allah sağlıcakla kucağına aldırsın
inşallah kuveze filan gerek kalmazzzzbizede dua etmeyi unutmaaaa
idrarde enfeksiyon çıktığı için antibiyotik. enfeskyion erken dogumu tetikleyen bi durum. ihmal edilmemli.
nidilatsa, enfeksiyondan ötürü başlayan kasılamalrı sancıları önlemek amaçlı kullandıgım bir ilaç. son haftalara kadar kullanacağım sanırım.
mide ilacı nidilattan ötürü yanmaya başlayan mide için :)
maşaşlah bebişleine ne güzel büyümüşler. 7 ayda birden bire çatlamay başladım. bir başladı pir başladı :)
epidural sezeryan canım yani belden uyuşturacaklar. ya ben çok heyecanlanıyorum
epidural sezeryan canım yani belden uyuşturacaklar. ya ben çok heyecanlanıyorum
AMINNNNNNNNNN canim ALLAH hepimize kolaylik versin anne olmak heleki ikiz annasi olmak okadar kolay deyilmis
bende simdilik catlak falan gorunmuyor dooru duzgun bir seyde kulanmuyorum sonradan cikarsa ortaya bilmiyorum
gunaydın gobuslu hamıleler nasılsınızzz....
nadıdem bugun dogum yapıcak buyuk ıhtımal rabbım kucagına sagsalm almayı nasıp etsın ınsallah..
sedefler canım senınde yarınmıs aynı sekılde ınsallah sende bır solukta atlatırsın ve yavrularına kavusursun.
artık bızde o gunlere gelelım ıstıyorum ya..bu sıcakta bu gobekler hiç cekılmıyor,cok zorlanıyorum...nasıl gecıcek bu kadar zaman ınananın bılmıyorum...rabbım yardımcımız olsun hepımızın...
Herkese merhabalar ben uzun zamandır sizi uzaktan takip eden ve aranıza yeni katılan ikiz anne adayıyım. o kadar kararsızım ve zor durumdayım ki anlatamam. geniş bir bebek odam var mobilya beşik istiyorum çok şık görünüyor onlar gözüme sonra içimde kalmasın istiyorum, ama ikiz olacağı için gece birbirlerini uyandırmasınlar diye biri yatak odasında biri bebek odasında dursa nasıl olur karar veremiyorum. Ben bebek odasındaki çekyatta yatsam biriyle eşim yatak odasında diğeriyle uyusa nasıl olur acaba? sonra beşiği geri odaya taşımak problem olur mu? ya sığmazsa falan kapıdan:S ya da iki mobilya beşik alsam bi de park beşik, park beşiği yatak odamıza koysam mobilyalar bebek odasında... sonra tatile falan gittiğimde park beşik yine işime yarar diye düşünüyorum.. aslında ayrı yatırma konusunda bile hala o kadar kararsızım ki!!
aslında en önemlisi ayrı mı yatırmalıyım yoksa birlikte mi? ama biri uyandığında ötekinini de uyandıracak ben ne yapıcam o zaman?? yanımda bana destek olacak ailem vs de yok bi eşim sadece... Lütfen fikirlerinizle bana yardım...
Bende Osman Bey'e gidiyorum ayrıca ünv tede Filiz Hanım var prenatoloji uzmanı, ayrıntılı ultrason için Osman Bey gönderdi beni ona, biraz pimpirikli olduğum için :) ama doğumu ortadoğuda yapmayı düşünüyorum bi problem olmazsa inş. bende o hastanede çalışıyorum zaten, Osman Bey elinin hızlılığı ve bilgisi ile ünlü, hastanede çalışan bütün personel ona gidiyor hatta nerdeyse :)
yani gece uyandırdığında birbirlerini bize çok zor olmaz mı diyorsun? hem bebeklerin uyku sağlığı için hangisi daha sağlıklı acaba? sen gece ikisini birden mi emzirmeyi düşünüyorsun aynı anda??
bu arada bende 23 haftalığım, belki doğumda karşılaşabiliriz bile :) Osman bey bi problem olmazsa 38. hafta uygun olur dedi bana, hayırlısı inş. Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
ya bu arada iki oda yapmayı zaten düşünmüyorum, bi beşik bizim yatak odasına orda aynen bizimde ufo olacak, öbür beşik hazır olan bi odamız vardı çalışma odası gibi çekyat masa dolabın olduğu ama bi iki süsle çok güzel bi bebek odası olacak sanki, diğer beşik oraya diyorum, orda da klima var, ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?