Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

merhaba canım... tesadüfen girmiştim topiğe senin yazın carptı gözüme... bence bebeklerini sakın senden ayrı odada yatırma... daha dün bebeğini kaybeden bir annenin yazsını okudum kk da... bebeği gece kusup boğulrak ölmüştü...Allah muhafaza... bence bebeklerin en azından 6 aylık olana kadar odalarını ayırma...

gunaydin ikiz anneleri nasilsiniz bebisler nasil .... biz dun dok. gitik kontrolumuz vardi cadilar gayet iyi kilolarida 2 500 her ikisininde ama sanirim hemsire yalnis soyledi ben dort haftadir hic kilo almadim bebekler nasil almis onu merak ediyorum :26:

canım son haftalara doğru anne kilo almadığı gibi 1kgya yakında kaybın olabilirmiş..bebeişlere gelince onlar senden besleniyor sonuçta yediklerin onlara yaramış işte ne güzel

kız resmen hayellerimi süslüyorsun :O)
bebişler kilo alıoy ama tartı değişmiyorr....

offf offff :O)

NAZARLARDAN KORUSUN YARADAN....

Of... tüylerim diken diken oldu şimdi, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Haklısın kesinlikle, çok sağol uyardığın için....

merhaba helinasli.İkimizinde kaderi aynı galiba.Benimde 3,5 yaşında bi oğlum var.Şuanda da 12 haftalık ikiz bebek annesiyim.Benim adetimden 2 gün sonraki değerim 2581 civarındaydı.Benimde adetimden önce bulantılarım başladı.Bende oğlumda hiç birşey yaşamadım ne mide bulantısı nede kokulara karşı bi hassasiyet...Aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim tek kesede senin nasıl? Yani çift yumurta ikizi değil benim , tek yumurta ikizi

Bende varım aynı durumda:) benimde 3,5 yasında bı oğlum var simdi iki tane daha geliyor inşallah:) benim ilk gebeligimle ikizler arasında hgc degerleri arasında nerdeyse fark yok öyle hızlı bı katlanmada olmadı bende, o yüzden bende basta yine tekil gebelik diye düşünmüştüm 8. Haftada sürpriz oldu:) ilk gebeligimde adetten once test yapmamistim ama ikizlerde adetten iki gün önce bende de çift çizgi çıkmıştı. Allah gönlüne göre versin canım:)

canım son haftalara doğru anne kilo almadığı gibi 1kgya yakında kaybın olabilirmiş..bebeişlere gelince onlar senden besleniyor sonuçta yediklerin onlara yaramış işte ne güzel

bilemiyorum dun den beri bende saskinim ben kilo almiyorum onlar almis .... ama cuma gunu yine randevum var yine sorucam kilolarini, bugun cok hareket ediyorlar korkarim artik cikmak istiyorlar .... siz nasil siz sizin bebisler nasil

kız resmen hayellerimi süslüyorsun :O)
bebişler kilo alıoy ama tartı değişmiyorr....

offf offff :O)

NAZARLARDAN KORUSUN YARADAN....

4 hafta oncesine kadar tam 20 kilo aldim .. ama birden kilo almam durdu bende birsey anlamadim ben bekliyordum bu son aylarda cok kilo alim cevremde diyordu son ayda cok alirsin ama bende tersi oldu .. daha sonra ne olur bilemiyorum ... niye siz cokmu kilo aldiniz

bilemiyorum dun den beri bende saskinim ben kilo almiyorum onlar almis .... ama cuma gunu yine randevum var yine sorucam kilolarini, bugun cok hareket ediyorlar korkarim artik cikmak istiyorlar .... siz nasil siz sizin bebisler nasil

Canım, gördüğüm kadarıyla son haftalarına gelmissin eğer hareketliysen hala, aldığın besin anca bebisleri beslemene yetmiş sana bisey kalmamış:) benim ilk gebeliğimde son 1,5 ay kilo almamama ragmen bebek 2,5 kilodan 4 kiloya çıkmıştı, doktorumda bebeğe besin sanada enerji olacak kadar beslenmissin demişti...

canım şükür herşey yolunda geçen cumartesiydi kontrolümüz benim oğluşum şuanda kızıma göre daha tombik bakalım artık doğuma kadar nasıl olcaklarbende toplamda 12 kilo aldım canım..artık son iki ay ne olur....seninde az kalmış maşşallah rabbim yardımcın olsun

evet hareketliyim nekadarda zorlansam yerimde dummamaya calisiyorum ... bana doktorum her gun en az bir dondurma ye demisti bazen iki bile yiyorum dondurmanin kalorileri yuksek onlada yaramis olabilir bebislere

salikli olsunlar kilolari pekte onemli deyil herseyin hayirlisi olsun canim ... salikla bebisleri kucamiza alalim gerisi bence gecer

18 kilo aldım

tedaviyle oldu. 5. hftamda 4 kilo fazlam vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…