Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

mrhb. çok merak ettim kaç çıktı hcg değerin bide adetinden önce mi sonramı yaptırdın tahlili.Ben adetimden 2 gün sonra yaptırdım.Bende ikiz diye hiç düşünmedim ilk baştabe nim tek dedi doktor , bi sonraki kontrolde ikiz olduğu anlaşıldı ama
benim tek kesede 2 bebiş o yüzden ilk kontrolde anlaşılmadığı
Ya bende cinsiyetlerini çok merak ediyorum
kız olmalarını çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsunlarda
senin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyetleri
benim haftaya salı günü kontrolüm
inş. belli olur:18:

ben 23 haftamdayım ve şimdiden çok dikkat ettiğim halde 12,5 kilo almış durumdayım topiğim bile var çoğul gebelikte kilo alımı diye....

mrhb. çok merak ettim kaç çıktı hcg değerin bide adetinden önce mi sonramı yaptırdın tahlili.Ben adetimden 2 gün sonra yaptırdım.Bende ikiz diye hiç düşünmedim ilk baştabe nim tek dedi doktor , bi sonraki kontrolde ikiz olduğu anlaşıldı ama
benim tek kesede 2 bebiş o yüzden ilk kontrolde anlaşılmadığı
Ya bende cinsiyetlerini çok merak ediyorum
kız olmalarını çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsunlarda
senin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyetleri
benim haftaya salı günü kontrolüm
inş. belli olur:18:

sedeflerden bir haber yok daha :26:umarim doom iyi gecmistir annede bebeklerde iyidir

ben de ondan haber alır mıyım diye baktım ama yok galiba
ben 23 haftamdayım ve şimdiden çok dikkat ettiğim halde 12,5 kilo almış durumdayım topiğim bile var çoğul gebelikte kilo alımı diye....

24. hftd şeker testinde şekerim çıkınca diyete başladım. diyetle epey duruldum. bebekler kilo alıyor ben almıyorum

Canım ben 28 günde bir adet oluyorum, oğlumda 28. Gün degerim 303, 32. Gün degerim 1349...şimdi ikizlerde 28. Gün degerim 387, 32. Gün degerim 1705... Tekil gebelikteki gibi artışlar iki kata yakın olduğu için hiç suphelenmedik, bı de benimkilerin arasında 4 gün fark var biri geç döllenmis, belki de o yüzden hgc'de öyle bı ziplama olmadı bilemiyorum ki...zaten 5. haftada tek kese görünmüştü, 8. Haftada ikiz olduğu anlaşıldı...cinsiyetleri 12. Haftada belli oldu canim, erkekten sonra bende kiz olsun istemistim ama şüpheye hiç yer bırakmayacak sekilde 12. Haftada belli ettiler kendilerini:) cinsiyetleri belli olunca haber ver mutlaka...

sedeflerden haber var :) 36+ da dogum yapmış

sedefler
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular

Son düzenleme:

benimde oğlumda 13. haftada belli olmuştu cinsiyeti.
Bu hamileliğim oğlumunkinden çok farklı adetimden önce bulantılarım başladı halada devam ediyor.
Oğlumda hiç bulantım olmadı.
Salı günü belki belli olur o zaman mutlaka haber veririm.
Senin hamileliklerin arasında fark varmı ?
Bide benim tek yumurta ikizi belkide oyüzden bulantılarım fazla...
3 erkek çocuk çok zor bide benim oğlumda çok hareketli
Neyseki bu sene oğlum kreşe başlıyor.Çok faydası olur dediler , inş. olur.

Tebrikler .
Allah analı babalı büyütsün

ALLAH annali babali buyutur insalla ...

Canım, ilk oğlumda da bunlarda da kusmam çok oldu, serumlar, hastaneler...ayniydi ama bunlarda kusmaktan yemek borum bile yirtildi, daha şiddetliydi yani... Beta hgc hormonunun tekil gebelikten çok daha yüksek olmasından kaynaklanıyormuş ikizlerin boyle olmasi, ayrica tek yumurtanin extra bi etkisi varsa bilemiyorum. Benim her iki hamileliğimde de 10 hafta sürdü, 17. Haftada bıçak gibi kesildi...12-13 haftalar hormonların tavan yaptıgı haftalar sende tam o dönemdesin şimdi 1 hafta 10 gün sonra daha rahat olursun inşallah. Bide bana dr'um zofran diye bı ilaç vermişti, her iki hamileliğimde de kullandım ben, ağızda eridiği için cikaramiyosun ve direkt beyne emir verdigi icin de diğer ilaçlardan çok daha etkili, ayrıca b vitamini de almıştım takviye amaçlı, bulantiyi kesmiyor ama süresini kısaltıyor...sakın susuz kalma, özellikle bu sıcaklarda ikizler için extra önemli, yeterli su aldığını idrarının renginden takip edebilirsin.

İkizlerle tekil hamilelik arasında baya fark var, benim bunlarda çarpıntim çok oluyor, nabzım 120lerde hep...bı de tekil gebelikte vücut olaya adapte olarak gidiyor bence ikizlerde hersey çok hızlı ilerliyor vücut adapte olmakta daha cok zorlanıyor...

Benim oğlumda bu sene başlıycak insallah, iyki bu hamelik ilkokul donemine denk gelmedi diyorum...istanbulda mısınız siz?

gunaydin kizlar hepiniza iyi hafta sonu diliyorum ..........biz dun dok. gitik bebislerin tam kilosu 2300 ve 2400 gayet iyi dedi dok. ikizler icin .. ama benim tansyonum cok yukselmis 3 saat boyunca hastanede kaldim idrar, kan testi yaptilar 3 kez tansyonumu olctuler pazartesi sabah yine cardilar ...insalla duzelir ozamana kadar ... bana dua edin ....

inş düzelir hiç merak etme en kritik haftaları atlattın artık bundan sonra herşey gayet yolunda gider bebişlerini kucağına sağlıkla alırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…