- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
18 kilo aldım
tedaviyle oldu. 5. hftamda 4 kilo fazlam vardı
Bende varım aynı durumda:) benimde 3,5 yasında bı oğlum var simdi iki tane daha geliyor inşallah:) benim ilk gebeligimle ikizler arasında hgc degerleri arasında nerdeyse fark yok öyle hızlı bı katlanmada olmadı bende, o yüzden bende basta yine tekil gebelik diye düşünmüştüm 8. Haftada sürpriz oldu:) ilk gebeligimde adetten once test yapmamistim ama ikizlerde adetten iki gün önce bende de çift çizgi çıkmıştı. Allah gönlüne göre versin canım:)
4 hafta oncesine kadar tam 20 kilo aldim .. ama birden kilo almam durdu bende birsey anlamadim ben bekliyordum bu son aylarda cok kilo alim cevremde diyordu son ayda cok alirsin ama bende tersi oldu .. daha sonra ne olur bilemiyorum ... niye siz cokmu kilo aldiniz
Bende varım aynı durumda:) benimde 3,5 yasında bı oğlum var simdi iki tane daha geliyor inşallah:) benim ilk gebeligimle ikizler arasında hgc degerleri arasında nerdeyse fark yok öyle hızlı bı katlanmada olmadı bende, o yüzden bende basta yine tekil gebelik diye düşünmüştüm 8. Haftada sürpriz oldu:) ilk gebeligimde adetten once test yapmamistim ama ikizlerde adetten iki gün önce bende de çift çizgi çıkmıştı. Allah gönlüne göre versin canım:)
sedeflerden bir haber yok daha :26:umarim doom iyi gecmistir annede bebeklerde iyidir
ben 23 haftamdayım ve şimdiden çok dikkat ettiğim halde 12,5 kilo almış durumdayım topiğim bile var çoğul gebelikte kilo alımı diye....
mrhb. çok merak ettim kaç çıktı hcg değerin bide adetinden önce mi sonramı yaptırdın tahlili.Ben adetimden 2 gün sonra yaptırdım.Bende ikiz diye hiç düşünmedim ilk baştabe nim tek dedi doktor , bi sonraki kontrolde ikiz olduğu anlaşıldı ama
benim tek kesede 2 bebiş o yüzden ilk kontrolde anlaşılmadığı
Ya bende cinsiyetlerini çok merak ediyorum
kız olmalarını çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsunlarda
senin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyetleri
benim haftaya salı günü kontrolüm
inş. belli olur:18:
salikli olsunlar kilolari pekte onemli deyil herseyin hayirlisi olsun canim ... salikla bebisleri kucamiza alalim gerisi bence gecer
Canım ben 28 günde bir adet oluyorum, oğlumda 28. Gün degerim 303, 32. Gün degerim 1349...şimdi ikizlerde 28. Gün degerim 387, 32. Gün degerim 1705... Tekil gebelikteki gibi artışlar iki kata yakın olduğu için hiç suphelenmedik, bı de benimkilerin arasında 4 gün fark var biri geç döllenmis, belki de o yüzden hgc'de öyle bı ziplama olmadı bilemiyorum ki...zaten 5. haftada tek kese görünmüştü, 8. Haftada ikiz olduğu anlaşıldı...cinsiyetleri 12. Haftada belli oldu canim, erkekten sonra bende kiz olsun istemistim ama şüpheye hiç yer bırakmayacak sekilde 12. Haftada belli ettiler kendilerini:) cinsiyetleri belli olunca haber ver mutlaka...
sedeflerden haber var :) 36+ da dogum yapmış
sedefler
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular
sedeflerden haber var :) 36+ da dogum yapmış
sedefler
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular
benimde oğlumda 13. haftada belli olmuştu cinsiyeti.
Bu hamileliğim oğlumunkinden çok farklı adetimden önce bulantılarım başladı halada devam ediyor.
Oğlumda hiç bulantım olmadı.
Salı günü belki belli olur o zaman mutlaka haber veririm.
Senin hamileliklerin arasında fark varmı ?
Bide benim tek yumurta ikizi belkide oyüzden bulantılarım fazla...
3 erkek çocuk çok zor bide benim oğlumda çok hareketli
Neyseki bu sene oğlum kreşe başlıyor.Çok faydası olur dediler , inş. olur.
ALLAH annali babali buyutur insalla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?