Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

Canım inşallah düzelir, saglikla kavuş inşallah kuzularına, bisey kalmamış ne güzel, sana da bebislerine de maşallah:) haftan baya ileri ya dr'una neyi bekliyor, normal dogum mü düşünüyorsun?

Sedefler, saglikla büyüt inşallah canım bebislerini, 41 kere maşallah:) darısı hepimizin basına inşallah...

Küçük bı solunum problemi yaşamissiniz galiba, ciğer geliştirici vurulmamis miydi onceden?

ALLAH analı babalı büyütsün bebişlerinin sağlıklı olmasına sevindim canım darısı bizlere inş

Bebişlerin kilosu iyi canım kritik haftaları atlattın yediklerine dikkat et tuzlu yeme canım birde sitres yapma ondanda çıkar şimdi ne kadarda olsa heyecan yapıyorsun az kaldı bebişlerin gelmesine ondandır kendine iyi bak canım

Cnm ben metpamid kullanıyorum ama bi faydası yok.Bulantım çok ama kusma şimdiye kadar 2-3 kez falan oldu
Bende bide ödem oluşmaya başladı şimdiden 4 kilo aldım.Çok moralim bozuldu.
Oğlumda 6.-7. ayda başlamıştı.Sen kaç kilo aldın?
Bende biraz iş yapıyim hemen nefes nefese kalıyorum
Ben Eskişehirdenim
senin ist. sanırım

Bana da medpamid hiç fayda etmemişti, dediğim gibi zofranla rahatlayabilmistim ancak...benim kusmam çoktu canım, oyuzden ilk uç ay 4 kilo verdim, dördüncü ay pilav yiyebiliyodum artık, dolayısıyla bulantilara ragmen verdigim kiloların hepsini geri aldım 1 ay icinde, sonra onun üstüne bı 6 kilo daha aldım...58le hamile kalmıştım 64 oldum simdi...son 5 haftadır sürekli yatıyorum ama bu haftadan sonra yavaş yavaş evin icinde hareket etmeye basliycam, ozaman yavaşlar inşallah kilo alımım, yoksa fil gibi olucam heralde:)

Ödem bende de oluyor, ayağa kalkmamama ragmen doktora gidip geliyoruz hemen ayaklarım şişiyor...sıcaklara buluyorum ben sucu, benim ilk hamileligiminde 5., 6. Ayı böyle yaza denk gelmişti, iki ay icinde 9 kilo almıştım, ayaklarım patates gibiydi, havalar soğuyunca geçmişti hepsi, inşallah yine aynısı olur...

Evet canım istanbuldayim ben...

Marhaba arkadaşlar nasılsınız?
Bayadır giremiyorum topiğe inşallah bir yaramazlık yoktur.
Ben iki hafta evvel serklaj oldum
Son kontrolümde rahim ağzı incelmiş 1cm kadar düşmüş olduğu görünce doktorum serklaj gerekiyor artık dedi.
Hemen apar topar ameliyat oldum.
Şimdi sürekli yatıyorum.
Kanım sınıra kadar düşmüş her hafta kan iğnesini serumla damardan alıyorum.
Bayramdan sonraki perşembe günüde ciğer geliştirici iğne vurulucam inşallah.
Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin bizlere inşallah.........

Canım inşallah düzelir, saglikla kavuş inşallah kuzularına, bisey kalmamış ne güzel, sana da bebislerine de maşallah:) haftan baya ileri ya dr'una neyi bekliyor, normal dogum mü düşünüyorsun?

sok saol canim .. burda sezeryan dooma cok karsilar ondan son anna kadar bende bilmiyorum ne olucani ... dok. her zaman bir saat bile kalsalar faydasi var diyor ondan arilarim gelmeyene kadar sanirim doom yaptirmicaklar yada bir sorun cikmasa ... herseyin hayrlisi ALLAH ne yazdisa o olur hayirlisi ...

hamile kaldigimdan beri tuz cok az kulaniyorum yediklerimede dikat ediyorum ama sanirim stres yaptim son anna kadar nasil doom yapicami bilmiyorum ozel bir dok. tutalim dedik oda olmuyor vardiyada kimse o olucak dok. arilarin tutunen suyun geldinen yada kanaman oldunen gel dediler ... 3 gunde bir kontrole gidiyorum ALLAH sonumuzu hayir etsin ....ALLAH hepimize yardim etsin .. salikla bebislerimize kavusalim

cok cok gecmis olsun canim ..ALLAH yardimcin olsun ...

Canım cok gecmis olsun, bu kadarıyla atlatmış ol inşallah... kan iğneleri baya toparlayacak durumunu bak göreceksin, aman sakın sen güçsüz düşme, benimde rahim agzi kısalmaya başladığında kanım ve kilom düşüktu baya, ben toparladikca vücutta daha iyi tolere etmeye başladı bebislerimi...Bayram sonuna kadar zaten 27-28 oluyosun, ciğer geliştiricilerde mucizeler yaratıyor biliyorsun, en kötü senaryoda bile 2-3 hafta daha dayansan 30'u rahat gecmis oluyosunki ondan sonrası zaten rahat...bende öylece yatıyorum, yattığımız yerden dua etmekten başka çaremiz yok, moral hersey, moralini bozma gerisini de su mübarek günlerde güzel allahıma bırak. Allahın izniyle alicaz bebislerimizi kucağımıza inşallah:) bı tek kasilmalarina ve enfeksiyonuna dikkat et...

Haaa yurt disindasin sen, simdi anladım...zaten Türkiye'de olsaydın seninkiler coktan dogmus, 1 hafta 10 gunluk olmuslardi:) ozaman sana iki kere Allah kolaylık versin canım, saglikla kavuş bebislerine inşallah, şimdiden hayırlı doğumlar:)

slm arkadaslar ben ikizlerimi kaybettim iki oglumda cennet melegi oldular su an yaşadığım acıyı anlatamam allah hiçbirinize yaşatmasın

EVET CANIM BEN YURT DISINDAYIM ... BURDA HERSEYI SON ANNA KADAR KIMSE BIRSEY SOYLEMIYOR ... ALLAH HEPIMIZE KOLAYLIK VERSIN ... INSALLA HEPIMIZ SALIKLA KUCAMIZA ALIRIS BEBISLERILIZI KUCCAMIZA

çok geçmiş olsun..inşlh sağlıkla alırsın bebişlerini

cadı az kadlı senin de.:) sağlıkla gelsin bebişlerin
slm arkadaslar ben ikizlerimi kaybettim iki oglumda cennet melegi oldular su an yaşadığım acıyı anlatamam allah hiçbirinize yaşatmasın

başın sağolsun, ne desek boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…