- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
gunaydin kizlar hepiniza iyi hafta sonu diliyorum ..........biz dun dok. gitik bebislerin tam kilosu 2300 ve 2400 gayet iyi dedi dok. ikizler icin .. ama benim tansyonum cok yukselmis 3 saat boyunca hastanede kaldim idrar, kan testi yaptilar 3 kez tansyonumu olctuler pazartesi sabah yine cardilar ...insalla duzelir ozamana kadar ... bana dua edin ....
sedeflerden haber var :) 36+ da dogum yapmış
sedefler
Kızlar merhaba biz bugun taburcu olduk Çarşamba gunu kızım duru oğlum yiğit dünyaya geldiler cok sukur kızım 2300 oğlum 2000 doğdu. Kızım solunum problemi nedeniyle 1 gun kuvezde kaldi suanda saglık durumu iyi cok sukur bugun taburcu olduk su anda evdeyim. Epidural sezeryan ile dogdular
gunaydin kizlar hepiniza iyi hafta sonu diliyorum ..........biz dun dok. gitik bebislerin tam kilosu 2300 ve 2400 gayet iyi dedi dok. ikizler icin .. ama benim tansyonum cok yukselmis 3 saat boyunca hastanede kaldim idrar, kan testi yaptilar 3 kez tansyonumu olctuler pazartesi sabah yine cardilar ...insalla duzelir ozamana kadar ... bana dua edin ....
Canım, ilk oğlumda da bunlarda da kusmam çok oldu, serumlar, hastaneler...ayniydi ama bunlarda kusmaktan yemek borum bile yirtildi, daha şiddetliydi yani... Beta hgc hormonunun tekil gebelikten çok daha yüksek olmasından kaynaklanıyormuş ikizlerin boyle olmasi, ayrica tek yumurtanin extra bi etkisi varsa bilemiyorum. Benim her iki hamileliğimde de 10 hafta sürdü, 17. Haftada bıçak gibi kesildi...12-13 haftalar hormonların tavan yaptıgı haftalar sende tam o dönemdesin şimdi 1 hafta 10 gün sonra daha rahat olursun inşallah. Bide bana dr'um zofran diye bı ilaç vermişti, her iki hamileliğimde de kullandım ben, ağızda eridiği için cikaramiyosun ve direkt beyne emir verdigi icin de diğer ilaçlardan çok daha etkili, ayrıca b vitamini de almıştım takviye amaçlı, bulantiyi kesmiyor ama süresini kısaltıyor...sakın susuz kalma, özellikle bu sıcaklarda ikizler için extra önemli, yeterli su aldığını idrarının renginden takip edebilirsin.
İkizlerle tekil hamilelik arasında baya fark var, benim bunlarda çarpıntim çok oluyor, nabzım 120lerde hep...bı de tekil gebelikte vücut olaya adapte olarak gidiyor bence ikizlerde hersey çok hızlı ilerliyor vücut adapte olmakta daha cok zorlanıyor...
Benim oğlumda bu sene başlıycak insallah, iyki bu hamelik ilkokul donemine denk gelmedi diyorum...istanbulda mısınız siz?
Cnm ben metpamid kullanıyorum ama bi faydası yok.Bulantım çok ama kusma şimdiye kadar 2-3 kez falan oldu
Bende bide ödem oluşmaya başladı şimdiden 4 kilo aldım.Çok moralim bozuldu.
Oğlumda 6.-7. ayda başlamıştı.Sen kaç kilo aldın?
Bende biraz iş yapıyim hemen nefes nefese kalıyorum
Ben Eskişehirdenim
senin ist. sanırım
inş düzelir hiç merak etme en kritik haftaları atlattın artık bundan sonra herşey gayet yolunda gider bebişlerini kucağına sağlıkla alırsın inş
Canım inşallah düzelir, saglikla kavuş inşallah kuzularına, bisey kalmamış ne güzel, sana da bebislerine de maşallah:) haftan baya ileri ya dr'una neyi bekliyor, normal dogum mü düşünüyorsun?
Bebişlerin kilosu iyi canım kritik haftaları atlattın yediklerine dikkat et tuzlu yeme canım birde sitres yapma ondanda çıkar şimdi ne kadarda olsa heyecan yapıyorsun az kaldı bebişlerin gelmesine ondandır kendine iyi bak canım
Marhaba arkadaşlar nasılsınız?
Bayadır giremiyorum topiğe inşallah bir yaramazlık yoktur.
Ben iki hafta evvel serklaj oldum
Son kontrolümde rahim ağzı incelmiş 1cm kadar düşmüş olduğu görünce doktorum serklaj gerekiyor artık dedi.
Hemen apar topar ameliyat oldum.
Şimdi sürekli yatıyorum.
Kanım sınıra kadar düşmüş her hafta kan iğnesini serumla damardan alıyorum.
Bayramdan sonraki perşembe günüde ciğer geliştirici iğne vurulucam inşallah.
Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin bizlere inşallah.........
Son kontrolümde rahim ağzı incelmiş 1cm kadar düşmüş olduğu görünce doktorum serklaj gerekiyor artık dedi.
Şimdi sürekli yatıyorum.
Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin bizlere inşallah.........
sok saol canim .. burda sezeryan dooma cok karsilar ondan son anna kadar bende bilmiyorum ne olucani ... dok. her zaman bir saat bile kalsalar faydasi var diyor ondan arilarim gelmeyene kadar sanirim doom yaptirmicaklar yada bir sorun cikmasa ... herseyin hayrlisi ALLAH ne yazdisa o olur hayirlisi ...
slm arkadaslar ben ikizlerimi kaybettim iki oglumda cennet melegi oldular su an yaşadığım acıyı anlatamam allah hiçbirinize yaşatmasın
slm arkadaslar ben ikizlerimi kaybettim iki oglumda cennet melegi oldular su an yaşadığım acıyı anlatamam allah hiçbirinize yaşatmasın
Haaa yurt disindasin sen, simdi anladım...zaten Türkiye'de olsaydın seninkiler coktan dogmus, 1 hafta 10 gunluk olmuslardi:) ozaman sana iki kere Allah kolaylık versin canım, saglikla kavuş bebislerine inşallah, şimdiden hayırlı doğumlar:)
Şimdi sürekli yatıyorum.
sok saol canim .. burda sezeryan dooma cok karsilar ondan son anna kadar bende bilmiyorum ne olucani ... dok. her zaman bir saat bile kalsalar faydasi var diyor ondan arilarim gelmeyene kadar sanirim doom yaptirmicaklar yada bir sorun cikmasa ... herseyin hayrlisi ALLAH ne yazdisa o olur hayirlisi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?