Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

Sağol canım teşekkür ederim.
Kaılmalar bazı gün hiç yok gibi bazen de 1 saat içinde 5 kere oluyor 2 dk sürüyor geçiyor.
Kasılmalar için adalat ve magnezyum içiyorum.
Açıkçası magnezyumdan ben birşey anlamadım.
Hala kramplarım oluyordu.
Adalat rahatlattı baya.
Birde sürekli tuvalete çıkarmasa
Enfeksyon önleyici biokadin fitil kullanıyorum berbat birşey.
Tedbirlerimizi aldık, Rabbim hayırlısıyla sen hepimizi selamete ulaştır Ya Rabbim.
(AMİNNNN)

Son düzenleme:

bende yarın dr a gideceğim.O zaman söyleyeceğim bakalım bana medpamid fayda etmedi diye.Senin kilo alımın çok iyi gidiyor bence.
Dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede alıyorum.Ben oğlumda da 22 kilo almıştım zaten.Bunda galiba 40 olacak.
Paylaşımların için çok teşekkür ederim.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

çok geçmiş olsun

slm arkadaslar ben ikizlerimi kaybettim iki oglumda cennet melegi oldular su an yaşadığım acıyı anlatamam allah hiçbirinize yaşatmasın

merhaba yaprk . Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Benimde tek kesede ikiz bebek.O yüzden hep senin haberlerini takip ediyordum.Gerçekten çok üzüldüm.

hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.

slm arkadaslar ben ikizlerimi kaybettim iki oglumda cennet melegi oldular su an yaşadığım acıyı anlatamam allah hiçbirinize yaşatmasın

Canım başın sağolsun ne oldu? iyi gidiyordu sanki hamileliğin, inan çok üzüldüm, Yarın cennette sana şefaatçi olurlar inşallah

gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil ... ben birazdan dok. gidiyorum tansiyonum u olcturmeye ve kan vericam

Cadicim, nasil gecti kontrolün, var mı gelişme?

Kızlar, Kadir geceniz mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah:) allahım saglikla bebislerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah...

Cadicim, nasil gecti kontrolün, var mı gelişme?

Kızlar, Kadir geceniz mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah:) allahım saglikla bebislerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah...

iyiz c anim cok sukur tansyonum dun biraz yuksekti ... bugun yine gitim iyi cikti simdilik iyiz cuma gunuda kontrolum var ... siz nasilsiniz bebisler nasil

daha 1 hafta oldu dogum yapalı ıkızlerım evde süreklı uyuyorlar
besle yatır :) güzel gıdıyor
40 dan sonra vay halıne dıyorlar ama :)
dogrumu arkadaşlar bırde yanlız buyutcem bende
gerçı rabbım buyuk...

Maşallah canım, cok sevindim:) bizde iyiyiz cok şükür, uslu uslu yatıyoruz...

simdi uslu uslu yatrken gezmenin tadini cikar .. haftalar gectikce sen kilo aldikca yurumen gezmen zor olucak simdi herseyin tadini cikar ... ben bugunlerde kapidan cikmaya korkuyorum yuruyemiyorum ancak evden arabaya arabadan eve hastaneye gidip gelmek icin ...

ALLAH annali babali buyutur insalla ..darisi bizim basimiza ... insalla hep oyle gider uslu olurlar .. benimde kimsem yok bende yalniz bakicam benimkilere ALLAH bize yardim etsin

ALLAH annali babali buyutur insalla ..darisi bizim basimiza ... insalla hep oyle gider uslu olurlar .. benimde kimsem yok bende yalniz bakicam benimkilere ALLAH bize yardim etsin

saol canım benım. senınde evlatlarını rabbım analı babalı buyutsun..
emzirmekte sorun yaşadım memeyi vermeyı bılmıyordum yazık bebeklerıme ..neysekı ögrendım
bu çok annenın başına gelıyor basıt görunsede
valla ne bıleyım canım :) harıka bır duygu ikiz annesı olmak.
dogum hanede olsun hastanede olsun cevrende olsun farklı oluyosun :)

canım maşşallah allah analı babalı büyütsün kuzuları..işşallah hep uslu olurlar

Canım bende erken dogum riski oldugu için mecburen yatıyorum, 28-30a doğru tekrar cesaretlenip dışarı çıkmaya baslarım inşallah, tabi ozamanda ağırlaşmaya basliycam, kısmet artık, saglikla dogsunlarda...

herkese merhaba..

öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmek nasip etsin bebişlerinizi.

Benim de 07.08.2012 dünyaya geldi iki küçük prensesim. Biri 2020 - diğeri 1606 kg doğdular. 3 gün yoğun bakımda kaldılar ama daha çok tedbir amaçlı. Cuma dan beri evdeyiz. Uykusuzum.. Ama kuzularım çok tatlı..

Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…