Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

selam herkese
benim bel ağrılarım başladı bir haftadır
genelde dinlenirken oluyor ya da çok yürüyünce
aynı durumu bu aylarda yaşayan oldumu aranızda acaba

çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah korkma bence, şimdiden böylelerse sonradan fazla değişmezler kendilerini ilk günden belli ediyor valla çocuklar.. tabi gaz sancıları falan illlaki başlayacak ama baştan sakinlerse kolay atlatırsın , valla çok hoşuma gidiyor siz böyle şeyler yazınca insanlar o kadar gözümüzü korkutmuşki sabah akşam dua ediyorum benimkiler sakin olsun diye

Hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün inş hep öle akıllı olurlar Bende tek bakıcam annem yakın o arada gelicek yardıma :)

herkese merhaba
benimde salı günü kontrolüm vardı
herşey yolunda çok güzel gelişen 2 bebeğin var dedi doktorum
bu arada aralarında zar da varmış yani daha az riskli bir gebeliğin var dedi
ama tek plasentadan besleniyorlarmış
cinsiyetleri belli olmadı
ikisinin gelişimleri de tam gününde gidiyor
bana kilo alma çok almışsın dedi dikkat etmeye çalışıyorum ama
ne yapalım olmuyor işte bazen fazla kaçırıyorum
işte bizim durumlar böyle...

daha çok erken bence de kilo aldıysan dikkatli ol zaten ikiz olduğu için ister istemez son aylarda alacaksın ben de 27. haftamdayım 12 kilo aldım ona rağmen doktorum fazla olduğunu söylüyor çevremdekilere sorsan ikizler, iki katı kilo almalısın diorlar ama doğru değil fazla kilonun hiçbir yararı yok dedi doktorum en fazla 18 19 dedi ama bu gidişle ben de 20yi geçerim

ne güzel yaaa hepinizin böyle iyi haberlerini almak çok güzel gerçekten bizlere de moral oluyor allah yardımcımız olsun...

37 haftamda dogum yaptım ikizlerımı .başlarda bende de çok kılo yoktu ama
son aylarda dünyayı yutmuş gıbıydım :) hastanede bana bakıyordu hrkz :) nasıl bır karındır ooo hahahah :)
20 kıloda ben almıştım .gerçi 1 hafta oldu dogum yaptıgım ..şimdi prensım ve prensımle ugraşıyorum ben acami onlarda acami :)
idare ediyoruz ögrenıyoruz beraber :)))
ben emzırmekte sorun yaşadım arkadaşlar halada ara ara yaşıyorum
bıberona alışmıştılar hastanede
onu istıyolar bende cebelleşiyorum
sanırım kazandım ben yaa çok güzel duygu yaa onlar benımmmmmmmmm

selam herkese
benim bel ağrılarım başladı bir haftadır
genelde dinlenirken oluyor ya da çok yürüyünce
aynı durumu bu aylarda yaşayan oldumu aranızda acaba

kalsiyum ya da magnezyum alıyor musun. benim de varı ve senin haflarında başlatmıştı dr. ikiz oldugu için bu şikayetlerin erken başlaması normal

evet ya, herkes korkutmanın derdinde. güzel şeyler duyunca motive oluyr insan. umarım benimkiler de sulu olru :)

inşlh sağlıkla gelirler. ilk aylar ben de birden bire şşimiştim.. 24. hfmda şeker yüklemesinde gebelik şekerim çkınca diyete başlattı dr. sonrasında ben kilo almadım bebekler aldı accık dengeledik :)

maşalah maşalah ne mutlu :) ne güzel anlatmışsınız, ben acemi onlar acemi diyerek :)
darısı başımıza

seni merak etmiştm :) iyi haberlerini almak güzel oldu..allah analaı babalı büyütmek nasip etsin :)

sizinkilere de maşalah
:) bazıları da yalnız büyütmek daha rahat diyorlar, kolay gelsin size de.

:)) canım ağız tadiyla büyüt inşallah prensinle prensesini, hem sana hem onlara 41 kere maşallah:)

Hayirlisiyla darısı basımıza inşallah...

ALLAH annali babali buyur insalla darisi bizim basimiza

yaaa ne güzel ben de görmek istiyorum artık herkes hamilelik daha rahatmış dieceksin diyor keşke karnımda olsaydı diecekmişim ama ben inanmıyorum yaaa onları görmek dokunmak herşeye değer bence elbette zor ama herşeyde ayrı mutluluk var sürekli mızmızlanan biri değilim belki ondan böle konuşuyorum ama sonuçta bebek sahibi olmak isteyen biziz sonuçlarına da katlanmak gerekir

bende dikkat etmeye başladım.
1 kiloya yakın gitti çok şükür
porsiyonlarımı azalttım biraz.
ben ilk hamileliğimde de çok kilo almıştım tam 22 kilo
vermesi gerçekten çok sıkıntılı oluyor.
Bide benim doğumdan 6 ay sonra falan da kız kardeşimin düğünü olacak
orada da duba gibi olmak istemiyorum açıkçası

valla ben az yediğim halde sürekli kilo alıyorum anlayabişlmiş değilim 46 kiloyla hamile kalmıştım 59 kilo olmuşum hızlı kilo almam bel ağrısı yapmaya başladı ama su içsem yarıyor dedikleri durumdayım şimdi bakalım hayırlısı diorum bebekler sağlıklı olsun da önemli değil ama fazla kilo anneyi sağlıksız yapar doğal olarak bebekler de etkilenir diye düşünüyorum biraz daha dikkat edicem karbonhidrat ve yağları biraz azaltıcam

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.. vakti gelince sizlerden de güzel haberler alırız inşallah..

kilo konusuna hiç takılmayın bence. 21,5 kilo aldım, hastaneden eve döndüğümde 7 kilo gitmişti. Bugün 11. günümüz ve 10 kilo vermiş durumdayım. Doğum, uykusuzluk, yogunluk.. doğal diyet yani

Canım sende şekere bakıldı mı? Bı de odem mı yapıyorsun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…