- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
merhaba ikiz anneleri ve adayları ;
benimde ocak ayından beri ikizleirm var zaten bir kızımda vardı eti 3 cocuk gerçekten zor ama
eğer bebk seviyorsan çocuk seviyorsan çok çok çok güzel bişey rabimin en büyük armağanı onlar.
ilk zamanlar çok zorlandık ben kayınvalidem ve arada değişen bakıcılarla bugüne kadar geldim bu arada 5 aydan beride
çalışıyorum emeklerime kıyamadım aslında evde olsam yine yardımcı lazım
kiloyu hiç takmayın ben ilk kızımdada 25 kilo almıştım ve 1 ay geçmeden vermiştim ikizlerdede 25 kilo aldım ve dahada kısa sürede verdim
hele emziriyorsanız daah hızlı oluyor ben her sabah pekmezler helvalar yememe rağmen her gün kio veriyordum .koşturmdan kalmıyo zaten
gaz sancımız çok oldu ve 3 ay dolu doluoldu denenmemiş yöntem kalamdı nurse harvey denen ilaçta şifa bulduk.bide ben rezene çayı içiyordum hergün 5 kupa kadar:)
tek başına bakacaklara allah sabır versin bazen çok zorlanıyor insan hiç sustramıyacağım sanıyor ama zamanla anlıyorsun ne demek istediklerini
bebek arabası aldık ve çok menunuz
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.. vakti gelince sizlerden de güzel haberler alırız inşallah..
kilo konusuna hiç takılmayın bence. 21,5 kilo aldım, hastaneden eve döndüğümde 7 kilo gitmişti. Bugün 11. günümüz ve 10 kilo vermiş durumdayım. Doğum, uykusuzluk, yogunluk.. doğal diyet yani
selam herkese
benim bel ağrılarım başladı bir haftadır
genelde dinlenirken oluyor ya da çok yürüyünce
aynı durumu bu aylarda yaşayan oldumu aranızda acaba
tatlım ben 12. haftamdayım ve şuna inan 10. haftadan beri bel ağrısı çekiyorum, çogu zaman geceleri uyuyamıyorum ağrıdan, normal mi bilmiyorum ama aynı sıkıntıları çektiğimiz açık
Kızlar, bebek hareketlerini ayrı ayrı hissedebiliyor musunuz? Bir de ikiz hamilelikte ay ay nasil değişiyor hareketler? Bir de ben genelde altta hissediyorum hareketleri, normal mı acaba?
yuppiiii güzel bi başlık olmuş :)
25 günlük ikiz annesiyim uykusuzluk ,yorgunluk var ama muhteşem bir duygu çok mutluyum uykusuzluğa yorgunluğa değer :) onları doyururken etrafa bakmaları ,hareketleri beni dünyanın en mutlu annesi yapıyor.rabbim herkese nasip etsin inşallah (amin )
Kızlar, bebek hareketlerini ayrı ayrı hissedebiliyor musunuz? Bir de ikiz hamilelikte ay ay nasil değişiyor hareketler? Bir de ben genelde altta hissediyorum hareketleri, normal mı acaba?
herkese merhaba,
geçtiğimiz çrşmba ikizlerim dünyaya geldiler bugün 10 günlükler uzun uykusuz gecelerin dışında pek bir problemimiz yok şükür. sütüm yok denecek kadar az. kompostolar, tatlılar çaylar aklınıza ne gelirse yiyip içiyorum ama banamısın demiyor. sanırım pek dinlemediğimden kaynaklanıyr. on gündür annem yanımdaydı o da gitti bugün bebeklerimle ilk defa başbaşa kaldık. Allah yardımcımız olsun bakalım başedebilecek miyim?
herkese merhaba,
geçtiğimiz çrşmba ikizlerim dünyaya geldiler bugün 10 günlükler uzun uykusuz gecelerin dışında pek bir problemimiz yok şükür. sütüm yok denecek kadar az. kompostolar, tatlılar çaylar aklınıza ne gelirse yiyip içiyorum ama banamısın demiyor. sanırım pek dinlemediğimden kaynaklanıyr. on gündür annem yanımdaydı o da gitti bugün bebeklerimle ilk defa başbaşa kaldık. Allah yardımcımız olsun bakalım başedebilecek miyim?
herkese merhaba,
selam kızlarrrr
ne güzel doğumlardan sonra uyku süt problemlerini konuşmakkk
allahım bizlerede yaşatsın o günlerielbette zor günler bizi bekliyor bu belli bişey ama ikiz gebeliğin riskleri zorlukları düşünülüncede insan ister istemez kollarımda olsunlarda zorluklarını yaşarım diyor
allah onundea sabrını verir elbet sağlıklı olsunlarda kokuları herşeye değer eminimmm
ben hissederdim biri pıtpıt biri lop lop ederdi :):):) karnımın şekli şemali değişirdi :):) bazen çok sert tekme atar bazende harektleri olur.siz anlarsınız kasıldığında , hıçkırdığında ,döndüğünde vs.
ben çok hissettim altta sanki kolu bacağı çıkacakmış gibi.hatta dr. muayne etmişti.rahmim kapalı ve uzunluk normal çıkmıştı.
birde biri uyuyup , biri uyanık ve hareket ediyorsa diğerinin kesesine vurduğunda öteki korktuğu için mi bilemiyorum aralıksız tekmeler atardı ötekinin kesesine.beni uykudan uyandırdıkları bile olurdu.
(ne güzel günlerdi ) :):)
Bak sen böyle anlatınca farkettim, ben bunları sanırım tek bebek gibi düşünüyorum hala, aynı anda, aynı sekilde hareket etmelerini bekliyorum sanırım...birinin uyurken digerinin uyanık olabileceğini bile düşünmemisim:) ilk hamileliğim tekildi ondan kalma bı alışkanlık sanırım. Benim aşağıdaki sürekli tepindigi için yukardakinden de aynı performansı bekleyip panik oldum, oysa oda pit pit vuruyo, hareketsiz değil ama aşağıdaki gibi de karate yapmıyo yani:) saol canım rahatladım simdi :))
vallaha ikizlerımı doğurdum şimdilik sıkıtıları yok :) uyu emzır :) 40 dan sonra dıyorlar
valla çok güzel duygu
helekı yataklarına gıdıyorum yaa benımkıler aynı beşikte yatıyorlar ayırmam zaten :)
bakıyorum üstlerını açmışlarmı dıye
sonra bakıyorum bunlar benıminanamıyorum kurban olurum yaa yavrularıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?