- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
Benim kilolarla başım dertte.. 16 kilo aldım, şimdilik
Bebişlerimin alışverişine gelince, kıyafet işlerini tamamladım diyebilirim. Çok beğendiğim birşeyler çıkmazsa başka alacak birşey yok. Battaniye, yastık,yorgan, vs araştırıyorum şimdi. Bir de bebek şekeri, süsü falan bakınıyorum.
Aysonu iznim başlıyor ve 30. haftaya kadar birçok şeyi bitirmeye çalışıyorum.
Sen neler yaptın ??
Hangi saatlerde girebiliyorsun nete ? Ben akşam 18'e kadar ara ara girip bakıyorum. Saatlerimizi bilirsek karşılaşabiliriz :)
merhaba arkadaşlar, biz de 24. haftamızdayız. bir kızımız bir oğlumuz olacak inşaallah. gebeliğimin ilk haftalarında çok zorluklar yaşadım. (lekelenmeler, bulantılar, karaciğer enzimlerini yükselmesi vs.) rapor alıp evde dinlendim uzun bir süre. 16. haftadan sonra hepsi geçti çok şükür. şimdi iyiyiz. ama bu haftalarda kramp sorunu yaşamaya başladım. bir de her geçen gün hareket etmekte zorlanıyorum.(otururken bile zorlanıyorum:)))) inşallah 35- 36. haftalara kadar sabreder bebişlerim. Allah hepimize kolaylıklar, bebişlerimize ve bize sağlık versin.
bu arada, bu konuları açan arkadaşlara teşekkür ediyorum, tecrübeli arkadaşların bilgilerinden çok faydalandım.
kızlar bu dönemde bel agrısı normal mi otururken belim cok agrıyır
yastık koymadan oturamıyorum
arkadaşlar bende 26 haftalık gebeyım ikizlerıme bır kız bı erkek :) bende şunu soracaktım çalısııyorum ben dogum ıznıne nemzanda çıkılıyor ??? bılıyormusunuz
kaçıncı haftada
arkadaşlar bende 26 haftalık gebeyım ikizlerıme bır kız bı erkek :) bende şunu soracaktım çalısııyorum ben dogum ıznıne nemzanda çıkılıyor ??? bılıyormusunuz
kaçıncı haftada
GÜNAYDIN KIZLAR...karnınız kaçıncı aydan sonra çıkmaya başladı benim top gibi göbeğim var...doktor diyet verdi.bence göbeğim normal ama doktor 14 kilodan fazla almamam gerektiğini söyledi.ama ben hiç kilo almadım sadece göbeğim çıktı.hamile olduğm belli olmaya başladı. daha iki aylıklar.sizce bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?