Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

ayy slmlar guzel ıkız annelerı ve anne adayları.topıgı actıgımda hıc katılım olmadıgı ıcın bende gırmemıstım bugun bır bakayım dedımkı annelerımız cogalmıs bende 22 aylık ıkız annesıyım ve kısmetse 3.bebegımı kucaklıcam henuz 10 haftalık.ıkız annelık nekadar zorsa bı okadarda muthıs heyecanlı bı duygu bı mucıze aynı gobuste ıkı bebıs anne karnından gelen kardes sevgısı hersey harıka hamıle ıkız anne adaylarııı cok sanslısınız bu kervana dahıl olmussunuzz ıns sayımız dahada cogalırr.hatta bı tablo hazırlayalım dıyorum hem annelere hem hamıslere bebekelrın yası kılosu gelısımı vs bı tabloda toplayalım takıp daha kolay olur her ay guncellerız tabloyu ne dersınız

meraba canim bende 13 kilo aldim son 3 haftadir ayni kiloda durdum artis yok .. bence kilon fazla deyil benim burda gayet normal dediler benim kizlar cift yumurta ikizi ... benim alisveris bebek odasi aldim 10 gune kadar gelicek hali ve perde kaldi ... kiyafet neredese hazir ufak tefek birseyley kalmis ... ama ne gorsem almak istyorum ..uygun fiyata buldugum zaman 4,5,6, aylik gisiler bile aliyorum .... ben kizlarima 9 yil sonra kavustum ALLAH izin verirse kucamada alirim insalla .........................ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin salikla kucamiza aliris insalla ........... ben butun gun evdeyim canim gunun her saatinde girebilirim .... gorusuruz canim bebislere iyi bak

ikiz annleri nasılsınız ya ben cok asırı yemek yiyorum gece mide kazıntısıyla uyanıyorum
midem delinecek gibi agrıyor sizinde öyle oluyor muuu miniklerim cok acıkıyor galiba
sükür simdilik bir sıkıntımız yok sık tuvalete cıkmak dısındaaa

bende ikiz çoçuk annesiyim..utrasona girdiginde doktordan çıktıgım anı hatırlıyorumda mutluluktan çıldırmıştım agazım kulaklarımda o derece yanii:)biri kız biri erkek dediklerinde offff anlatamammmm:)) allahıma sükür saglıklı ikiside simdi 6 yaşındalar ..çok zor günler geçirdim erken dogum kuvezde kalmalararı falan filan ...ama uyuduklarında onların masumıyeti var yaa ..yada benden bir şey istediklerindeki bakışş::))yerimmm ben onlarııı içim kaynadııı beea:)hamile arkadaslara hayırlısıyla kuvaklarını almalarını nasıp etsin rabbim:9

merhaba arkadaşlar, biz de 24. haftamızdayız. bir kızımız bir oğlumuz olacak inşaallah. gebeliğimin ilk haftalarında çok zorluklar yaşadım. (lekelenmeler, bulantılar, karaciğer enzimlerini yükselmesi vs.) rapor alıp evde dinlendim uzun bir süre. 16. haftadan sonra hepsi geçti çok şükür. şimdi iyiyiz. ama bu haftalarda kramp sorunu yaşamaya başladım. bir de her geçen gün hareket etmekte zorlanıyorum.(otururken bile zorlanıyorum:)))) inşallah 35- 36. haftalara kadar sabreder bebişlerim. Allah hepimize kolaylıklar, bebişlerimize ve bize sağlık versin.

bu arada, bu konuları açan arkadaşlara teşekkür ediyorum, tecrübeli arkadaşların bilgilerinden çok faydalandım.

oncelikle gecmis olsun ALLAH salikla kucana almayi nasip etsin insalla hepimize

arkadaşlar bende 26 haftalık gebeyım ikizlerıme bır kız bı erkek :) bende şunu soracaktım çalısııyorum ben dogum ıznıne nemzanda çıkılıyor ??? bılıyormusunuz
kaçıncı haftada

arkadaşlar bende 26 haftalık gebeyım ikizlerıme bır kız bı erkek :) bende şunu soracaktım çalısııyorum ben dogum ıznıne nemzanda çıkılıyor ??? bılıyormusunuz
kaçıncı haftada

merhaba ben de 25. haftaya girdim. çoğul gebeliklerde doğum öncesi yasal doğum izni 10 hafta, bu da 30. haftanın dolduğu zamana denk geliyor. (Sanırım 30+0)
Ama ben bu aralar ağırlaştım biraz, hareket etmekte, oturmakta zorlanıyorum. Doktorum "bir aylık rapor verelim" dedi. ben erken ayrılcam inşaallah, 30. haftaya kadar dayanamıycam.

kaçıncı haftada

ben bugün itibariyle işe ara verdim. dr çalışmamı istedmedi. 20 gün rapor verdi ve sonra 10 hafta doğum izni başlıyo..

GÜNAYDIN KIZLAR...karnınız kaçıncı aydan sonra çıkmaya başladı benim top gibi göbeğim var...doktor diyet verdi.bence göbeğim normal ama doktor 14 kilodan fazla almamam gerektiğini söyledi.ama ben hiç kilo almadım sadece göbeğim çıktı.hamile olduğm belli olmaya başladı. daha iki aylıklar.sizce bu normal mi?

canım bence şimdi çok erken senin için ben 12 haftalık gebeyim ve bu hafta çıktı biraz karnım ki 4 kilo aldım yine de yeni yeni biraz karnım çıktı belki normaldir ama bilmiyorum...

İlk 3 ay aslında bebek olmayan bu şişlik ordaki gebelik kesesinin bebekten çok daha büyük olması şeklinde kendini gösteriyor,
Usg de de bakarsınız,bebek bir geniş yerde yüzüyor,aslında bebek o kadar büyük değil ama kesesi büyük,o şişlik de o aslında..
14 kilo almanıza müsade eden doktor acaba hiç ikiz hamilelik tecrübe etmemiş mi acaba,
tek gebeliklerde bile 14 kilo hayal,
Bu doktorlarada şaşıyorum,
İnsan hamile kalıyor,sen daha ilk aylardan kilo alma,kilo alma diye tutturuyorsun,nasıl bi kafa bu ben anlamıyorum,
bence bu bir daha geri gelmez fırsat,çok çok aşırı olmamak kaydıyla keyfine bak derim ppöööfff

Ben sürekli yattığım halde 17 kilo almıştım..Tabi erken doğum yaptım..32 + 4 de...Zamanında doğum yapabilme şansım olsaydı bu kilo daha da artardı muhakkak..Doğumdan bir gün sonra sadece 7 kilo fazlalığım vardı....Şimdi hamilelik kilomun çok altındayım..Göbek möbek kalmadı..İkiz annesi olduğuma inanamıyorlar :)) 3. hayalini kuruyorum..Kistler yüzünden tedavimi yaptıramadım..Bu gün yarın adet olursam dr a kontrole gidecem...Hayırlısı bakalım..Sizler de sağlıkla kucaklarsınız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…