sağolun kızlar,İnşallah yürüdüklerini de görürüz.valla birden olunca çok şaşırdım.ama emeklemeleri beni çıldırtıyor,sürekli peşlerindeyim.hele kapı açık kalırsa bütün odaları dolaşıyorlar.
Canancım Mustafa yürür yakında ama erkekler tembel biraz ya.
Eloisa canım bazen yoğunluktan atlıyoruz yazılanları.sen zincoyu sormuştun sanırım,içindeki ölçekle vermiyorum.kendi mama kaşıklarıyla bir ölçü veriyorum.doktor niye vermiyorki size?
Dilemma ben zaten 3 yıl istanbulda çalıştım ordan memeleketimiz diye buraya geldik.keşke hep orda kalsaydık..
Artvinli ben biberon ve emzikleri üç günde bir kaynatılmış suda bekletiyorum.gerçi biberonu sadece ek gıdalara mama yaparken kullanıyorum.ama biryerde duymuştum asla kaynatmamak gerekiyormuş.suyu kaynattıktan sonra içine atılarak dezenfekte edilmeliymiş.suya gelince,erikli su kullanıyorum ve içirmeden önce mutlaka kaynatıyotrum.
Ayşecim sağol canım.Umut nasıl,basmaya başlamıştı değil mi?eşinle hiç mi konuşmuyorsunuz?
evet canım basıyor geri geri emekliyor umudum.eşimle kayınvalidemlerle ilgili konuşmuyoruz canım tartıştık kayınvalideylede onu kastettim
Birsen naber canım,misafirin gelmiştir şu anda.hadi kolay gelsin.
Kirpicim o unutkanlık bende de var.geçen gün okulda çok sevdiğim bir öğretmen arkadaşımın ismini hatırlayamadım.kızın yüzüne 1 dk.kadar bakıp "canım senin adın neydi" dedim
karışık vermenin bir zararı olmaz mı canımdarısı Yağıza canım.bizimkiler 6.aydan 8.aya kadar sanki hiç bir gelişim göstermediler.hatta seninle ve Cananla çok konuştuk bunu,korkularım vardı.nöroloğa götürmeyi bile düşündüm çoğu kez.gerçekten o 2 ay durdular resmen.8.ayda önce Kağan oturdu desteksiz sonrada Deniz.şimdi oturarak oynuyorlar,çok uzun süreli oturuyorlar.ayakta tutunarak uzun süreli durmaya başladılar ve Kağan resmen sıralamaya çalışıyor,zıplıyor.dede,anne,baba,mama falan demeye başladılar.dünde emeklemeye başladılar.ama bunların hepsi bir anda oldu!!çok mutlu oldum,Şükürler Olsun.
birde doktorlar insanı korkutuyor.mesela Ayşenin oğlu Umut sadece erken doğduğu için basamadı ama manyak adam neler yakıştırdı çocuğa!işte böyle patavatsızlarda var çevrede.şimdi basmaya başladı mesela.prematüre annelerinin işi zor,sabırlı olmamız lazım bunu anladım.
evet canım çok sabırlı olmamız gerekiyor artık geç olsun da olsun diyorum olmamasından daha iyi geliyor insana.benim de sınavım böyle diyorum artık ben çok tez canlı sabırsız bir insandım hemen bişeyin anında olmasını isterdim yavrularım olunca sabrı,beklemeyi ,her zaman güçlü durmayı öğrenmeye çalışıyorum.çok şükür allahıma canları sağolsun da gerisi de gelir inşallah
canım ben aptamil 3 e dün geçtim.acele etmedim.ama aptamil 2 de aldım,şimdilik ağır gelmesin diye karışık veriyorum.mesela 130 cc ise 2 ölçek aptamil iki,2 ölçek 3 veriyorum.ben ayrı yatırmaya 6 aylıkken başladım.ama gecede süerkli eşim ve ben kalkıp kontrol ediyoruz.kollarını dışarda bırakıyorum yatırırken.oyun olayına gelince birlikte oynamaktan çok birbirlerine saldırmaktan zevk alıyorlar:))
evet canım çok sabırlı olmamız gerekiyor artık geç olsun da olsun diyorum olmamasından daha iyi geliyor insana.benim de sınavım böyle diyorum artık ben çok tez canlı sabırsız bir insandım hemen bişeyin anında olmasını isterdim yavrularım olunca sabrı,beklemeyi ,her zaman güçlü durmayı öğrenmeye çalışıyorum.çok şükür allahıma canları sağolsun da gerisi de gelir inşallahdarısı Yağıza canım.bizimkiler 6.aydan 8.aya kadar sanki hiç bir gelişim göstermediler.hatta seninle ve Cananla çok konuştuk bunu,korkularım vardı.nöroloğa götürmeyi bile düşündüm çoğu kez.gerçekten o 2 ay durdular resmen.8.ayda önce Kağan oturdu desteksiz sonrada Deniz.şimdi oturarak oynuyorlar,çok uzun süreli oturuyorlar.ayakta tutunarak uzun süreli durmaya başladılar ve Kağan resmen sıralamaya çalışıyor,zıplıyor.dede,anne,baba,mama falan demeye başladılar.dünde emeklemeye başladılar.ama bunların hepsi bir anda oldu!!çok mutlu oldum,Şükürler Olsun.
birde doktorlar insanı korkutuyor.mesela Ayşenin oğlu Umut sadece erken doğduğu için basamadı ama manyak adam neler yakıştırdı çocuğa!işte böyle patavatsızlarda var çevrede.şimdi basmaya başladı mesela.prematüre annelerinin işi zor,sabırlı olmamız lazım bunu anladım.
canım ben aptamil 3 e dün geçtim.acele etmedim.ama aptamil 2 de aldım,şimdilik ağır gelmesin diye karışık veriyorum.mesela 130 cc ise 2 ölçek aptamil iki,2 ölçek 3 veriyorum.ben ayrı yatırmaya 6 aylıkken başladım.ama gecede süerkli eşim ve ben kalkıp kontrol ediyoruz.kollarını dışarda bırakıyorum yatırırken.oyun olayına gelince birlikte oynamaktan çok birbirlerine saldırmaktan zevk alıyorlar:))
ya bilemiyorum ki yaklaşık 3 aydır belkide daha fazladır emekliyo ama daha tay duramıyor mesela biranda yürüyecek gibi korkuyo cesaret edemiyo bende üstelemiyorumcanan canım benim sağol olcak olcak inşallah.eşimle iyiyiz hiç konuşmuyoruz o konuyla ilgili.yok canım asla düzelmez artık aralar su köprüyü böldü.mustafanın da yürüme müjdesi yakındır dimi
eloisa canım nasıl yavrularının iştahı inşallah düzelmiştir bir de biz de çok zorlanıyoruz özellikle kızım da calgel kullanıyorum ben
en sonunda aldık oto koltuklarını içime de sindi %30 indirim vardı 99 tl aldık yüz lira işte
bir de unuttum ya yoğurdu yemez oldular mama karıştırılıyor muydu yoğurda
hahah çok rezil bi durum yaaaasağolun kızlar,İnşallah yürüdüklerini de görürüz.valla birden olunca çok şaşırdım.ama emeklemeleri beni çıldırtıyor,sürekli peşlerindeyim.hele kapı açık kalırsa bütün odaları dolaşıyorlar.
Canancım Mustafa yürür yakında ama erkekler tembel biraz ya.
Eloisa canım bazen yoğunluktan atlıyoruz yazılanları.sen zincoyu sormuştun sanırım,içindeki ölçekle vermiyorum.kendi mama kaşıklarıyla bir ölçü veriyorum.doktor niye vermiyorki size?
Dilemma ben zaten 3 yıl istanbulda çalıştım ordan memeleketimiz diye buraya geldik.keşke hep orda kalsaydık..
Artvinli ben biberon ve emzikleri üç günde bir kaynatılmış suda bekletiyorum.gerçi biberonu sadece ek gıdalara mama yaparken kullanıyorum.ama biryerde duymuştum asla kaynatmamak gerekiyormuş.suyu kaynattıktan sonra içine atılarak dezenfekte edilmeliymiş.suya gelince,erikli su kullanıyorum ve içirmeden önce mutlaka kaynatıyotrum.
Ayşecim sağol canım.Umut nasıl,basmaya başlamıştı değil mi?eşinle hiç mi konuşmuyorsunuz?
Birsen naber canım,misafirin gelmiştir şu anda.hadi kolay gelsin.
Kirpicim o unutkanlık bende de var.geçen gün okulda çok sevdiğim bir öğretmen arkadaşımın ismini hatırlayamadım.kızın yüzüne 1 dk.kadar bakıp "canım senin adın neydi" dedim
amanın amanınn yesinler onuuuuuTeyzeleri oğlumu yere yatırdım ve süngerbob seyrediyorya inanamıyorum:))))
darısı Yağıza canım.bizimkiler 6.aydan 8.aya kadar sanki hiç bir gelişim göstermediler.hatta seninle ve Cananla çok konuştuk bunu,korkularım vardı.nöroloğa götürmeyi bile düşündüm çoğu kez.gerçekten o 2 ay durdular resmen.8.ayda önce Kağan oturdu desteksiz sonrada Deniz.şimdi oturarak oynuyorlar,çok uzun süreli oturuyorlar.ayakta tutunarak uzun süreli durmaya başladılar ve Kağan resmen sıralamaya çalışıyor,zıplıyor.dede,anne,baba,mama falan demeye başladılar.dünde emeklemeye başladılar.ama bunların hepsi bir anda oldu!!çok mutlu oldum,Şükürler Olsun.
günaydınnn,
winstoncummm çok bir ev kadını rüyası olmuş seninki harbiden, dün aklından geçirdin muhtemelen. ben de rüyamda sri lankaya gitmiştim buna ne demeli?
canancımmm hasta olacam diye düşünme bir an önce ilaçlara başla tedbirini al da kurtarmaya baakk.
offf ben de kasvetli bir sabaha uyandım, hava da kasvetli, ruhumda hayırlara gelsinn .
hoşgeldin canım....merhaba arkadaşlar.güzel sohbetler gördüm.katılmak istedim.
siz büyütmüşsünüz maaşallah bebikleri.biz daha küçüğüz.sizden öğreneceğimiz çok şey olabilir :)
merhaba arkadaşlar.güzel sohbetler gördüm.katılmak istedim.
siz büyütmüşsünüz maaşallah bebikleri.biz daha küçüğüz.sizden öğreneceğimiz çok şey olabilir :)
hoşgeldin canım....
kızlar çok giremiyorum nete...bebeklerinize ne veriyorsunuz...
bizim aylaımızda ne verdiniz?yemek çeşiditine ihtiyacım var.
dün et suyu kattım tel şehriye çorbasına.bugün tavuk suyu ile bi çorba yapmayı düşünüyorum.
daha erken mi ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?