İkiz Anneleri Geyik Paneli

darısı Yağıza canım.bizimkiler 6.aydan 8.aya kadar sanki hiç bir gelişim göstermediler.hatta seninle ve Cananla çok konuştuk bunu,korkularım vardı.nöroloğa götürmeyi bile düşündüm çoğu kez.gerçekten o 2 ay durdular resmen.8.ayda önce Kağan oturdu desteksiz sonrada Deniz.şimdi oturarak oynuyorlar,çok uzun süreli oturuyorlar.ayakta tutunarak uzun süreli durmaya başladılar ve Kağan resmen sıralamaya çalışıyor,zıplıyor.dede,anne,baba,mama falan demeye başladılar.dünde emeklemeye başladılar.ama bunların hepsi bir anda oldu!!çok mutlu oldum,Şükürler Olsun.

birde doktorlar insanı korkutuyor.mesela Ayşenin oğlu Umut sadece erken doğduğu için basamadı ama manyak adam neler yakıştırdı çocuğa!işte böyle patavatsızlarda var çevrede.şimdi basmaya başladı mesela.prematüre annelerinin işi zor,sabırlı olmamız lazım bunu anladım.

canım ben aptamil 3 e dün geçtim.acele etmedim.ama aptamil 2 de aldım,şimdilik ağır gelmesin diye karışık veriyorum.mesela 130 cc ise 2 ölçek aptamil iki,2 ölçek 3 veriyorum.ben ayrı yatırmaya 6 aylıkken başladım.ama gecede süerkli eşim ve ben kalkıp kontrol ediyoruz.kollarını dışarda bırakıyorum yatırırken.oyun olayına gelince birlikte oynamaktan çok birbirlerine saldırmaktan zevk alıyorlar:))

Son düzenleme:

karışık vermenin bir zararı olmaz mı canım

evet canım çok sabırlı olmamız gerekiyor artık geç olsun da olsun diyorum olmamasından daha iyi geliyor insana.benim de sınavım böyle diyorum artık ben çok tez canlı sabırsız bir insandım hemen bişeyin anında olmasını isterdim yavrularım olunca sabrı,beklemeyi ,her zaman güçlü durmayı öğrenmeye çalışıyorum.çok şükür allahıma canları sağolsun da gerisi de gelir inşallah

yazdıklarımın hep gitti firdos kayınvalideyle tartıştık o konuyla ilgili konuşmuyoruz eşimle onu kastettim canım

kızlar nerelerdesiniz, bu gece nöbetçi yok mu hiçç? ben de biraz çalışayım dedim Elifi yatırıp, gece oturmayı bile çok özlemişimm.

ya bilemiyorum ki yaklaşık 3 aydır belkide daha fazladır emekliyo ama daha tay duramıyor mesela biranda yürüyecek gibi korkuyo cesaret edemiyo bende üstelemiyorum
hahah çok rezil bi durum yaaaa
mustafa dediğim gibi ellerini bıraktığım an çöküyo yere hahah kokrkak oğluşum benimmm
Teyzeleri oğlumu yere yatırdım ve süngerbob seyrediyorya inanamıyorum:))))
amanın amanınn yesinler onuuuuu

ben sana acele etme boşa üzülüyosun dediğimde sen beni anlamıyosun diyodun öyle değil işte canım tecrübe birazda ben sendne usta enne değilim ama hani bebekleirn hangi ayda ne yapacağı 3 aşağı 5 yukarı aynıdır neyse üzme canını
kızlar 2 numara 3 numara mama konusuna gelince 3 numara mamanın tek farkı daha doyurucu daha çok tok tutmasıdır yani bu mamayı 8 aydada verebilirisn aptamilin sayfasına üye olanlara zaten bu konuda yazı geliyo 5 aydada 2 numaraya geçebilirsiniz yazıyo son sayfasında bilginizeee

tekrar çok pis hasta oluyorummm
boğazlarım acıyo burnum kaşınmaya başladı baş ağrısı kemik ağrısıs pöfffff
haydi iyi gecelerrr

günaydınnn,

winstoncummm çok bir ev kadını rüyası olmuş seninki harbiden, dün aklından geçirdin muhtemelen. ben de rüyamda sri lankaya gitmiştim buna ne demeli?

canancımmm hasta olacam diye düşünme bir an önce ilaçlara başla tedbirini al da kurtarmaya baakk.

offf ben de kasvetli bir sabaha uyandım, hava da kasvetli, ruhumda hayırlara gelsinn .

valla ya çok ev kadını gördüm kendimi:))ama senin rüyada baya uçukmuş haa antalyayı görde srilanka şurda dursun:))

merhaba arkadaşlar.güzel sohbetler gördüm.katılmak istedim.
siz büyütmüşsünüz maaşallah bebikleri.biz daha küçüğüz.sizden öğreneceğimiz çok şey olabilir :)

merhaba arkadaşlar.güzel sohbetler gördüm.katılmak istedim.
siz büyütmüşsünüz maaşallah bebikleri.biz daha küçüğüz.sizden öğreneceğimiz çok şey olabilir :)
hoşgeldin canım....
kızlar çok giremiyorum nete...bebeklerinize ne veriyorsunuz...
bizim aylaımızda ne verdiniz?yemek çeşiditine ihtiyacım var.

hoşgeldin canım....
kızlar çok giremiyorum nete...bebeklerinize ne veriyorsunuz...
bizim aylaımızda ne verdiniz?yemek çeşiditine ihtiyacım var.

ben bu aralar muzu eziyorum içine mama katıp birazda su katıyorum yiyolar normalde meyve yediremiyorum da..tarhana çorbası veriyorum.sebze çorbası öle yani..

Günaydınnnnnnn

Bugün annem gelecek yağızı bırakıp elbise ayakkabı vs.bakmaya gidicez eşimle,sonunda dayanamadı ve alalım bari dedide

Yağızı uyuttum işlere dalmam lazım,mutfaktan başlasam anca,yemekte yok bugün pööfff.
Neyse annem lahanamı sarar hemencik...

CANAN çok geçmiş olsun.Aman tedbirini al canım çok ciddi bu seneki salgın adı üstünde keçi gribi.

WİNSTON kolay gelsin perdeler inmiş yıkanıyormuş.oh mis gibi olsun evin.
Benimde yıkamam lazım ama bu evde tavan yüksek asamıyorum,eşimi beklesem hevesim kaçıyor o saate kadar..

YAVRUKİRPİ aman canım bee,Daha geçen gün düzelttik senin psikolejini,yinemi bozuldu.
Hani alışveriş yapmıştın kendine gelmiştin.Bak hafta sonuna ne kaldı şurda yine yaparsın bir AVM.

HİTUCİ kuzum nerelerdesin sen ya.Özledik valla
Canım ekgıda sormuşsun.
Bize dr.6,ayda direk herşeye başlatmıştı.
Ben balkabağı çorbası,yoğurt çorbası(önce yumurtasız yapıyordum)sebze çorbası,brokoli, tarhana hepsinden verdim...
İstersen tariflerinide yazarım

Arkadaşım adını unuttum kusuruma bakma:44:
Ama hoşgeldin topiğimize
Seninkilerde büyümüş annesi baksana 4 aylık olmuşlar
Cinsiyetleri ne kuzularının;?

dün et suyu kattım tel şehriye çorbasına.bugün tavuk suyu ile bi çorba yapmayı düşünüyorum.
daha erken mi ne dersiniz???

dün et suyu kattım tel şehriye çorbasına.bugün tavuk suyu ile bi çorba yapmayı düşünüyorum.
daha erken mi ne dersiniz???

Canım bence etsuyu için erken,biz 7.ayda başlamıştık.
Tavuk suyunada aynı şekilde.
İstersen sen şimdi sebze çorbasıyla başla önce,patates,havuç,prinç sonra tek tek sebzeleri artırırsın.
Ben kabak,brokoli,bürüksel lahanası,karnıbahar,ıspanak eklemiştim.
Prinç,irmik bulgurda eklersin.

artvinli canım boş bi zamanında tarifleri yazıp özelime atarsan çok sevinirim.bu sayfayı bidaha zor bulurum.özelden acar acar bakarım.brokoli katmıyordum bende katayım artık sebze çormasına...
bu arada bende sizleri çok özlüyorum.sık giremiyorum malesef.valide hasta hem o hem çocukler ev derken baya zorlanıyorum...

merhaba güzeller
bu aralar giremiyorum geçmişe bakamadım malum tek bakıyorum bebeklerime
iyice hareketlendiler anca kendime vakit yaratabiliyorum bazen neti açıyorum face açık oluyor ama onada pek baktığım söylenemez eşim hastaydı soğuk almış onla uğraştım tüm hafta sonu
oğlanlar evden neredeyse 1 aydır hiç çıkmadılar diye biraz dolaştırdım geldik 2 gündür öksürmeye başladılar Allahtan hırıltı yok balgam yok mamalarına bebe büsküvisi atmaya başladım sevdiler içiyorlar kavanoz meyvede yiyorlar şimdilik fazla birşey vermiyorum
bizden bukadar hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…