netten arat irobot süpürge diye süper bişi:)
ecenin ateşi düştü çok şükür dün gece 37.5 e çıktı bi fitil koydum indi sanırım ecemin dişi daha zor çıkacak(
yağızın diş durumu nasıl??
offf ne zor çıkıyormuş bu dişlerr, şimdiden korkmaya başladım walla. Allah kolaylık versin sizlere kızlarr.
belki size bir fikir verir diye yazayım dedim.ben arnica bora aldım..turbo fırçalı halıyı tarayarak süpürüyor.su haznesi çok basit temizleniyor..diğer modelleri temizlemek filtrelerini kurutmak zahmetli.. ben 200 tl ye aldım...
bize selam vermemişsin küsmüyüzzzz
günaydınnn...yine aynı güne uyandık herzamanki gibi...ama kızımda bi fark var.geçen babasıyla köpeklere bakmaya gitmiş hepside emiyor tabi..o günden beri beni 20 gün zor emen kızım şimdi kucağıma gelip emme diye ağlıyoo.yıkıldım gülmekten yaa yavrularımı kıskandı neysee gelip gelip emme diyoo
günaydın kızlar..dün aniden emeklemeye başladı bizimkiler.Deniz zaten 6 aylık gibi başlamıştı ama iyice ilerlettiler.sanki bir anda koca adam oldu bunlar ya
Birsenim akşam 16:00 sularında aradım seni ama kapalıydı yoksa sen diye tekrar Cananı mı aradım ya
Artvinli canım seninle konuştuktan sonra arkadaşım aradı 30 dk.falan konuşmuşuzdur herhalde.nişana gelince bende tek görümce olucam Allah kısmet ederse ve çok şık olmayı düşünüyorum.sende şöyle biraz gösterişli takıl bence.
Dilemma beğendiğine sevindim canım.ben amasyadayım ama gönlüm hep istanbulda
Winston bulabildin mi istediğin gibi bir süpürge?
eloisa canım hatırlamıyorum ama eğer daha önce verdiğin bir cevaba teşekkür etmediysem kusura bakma. bu ara ben herrşeyi unutuyorum, bu durum ne zaman geçiyor deneyimli anneler, ben accaip unutkanımmm
canım dedimya okuyanında yazanında yazmayanında canı sağolsun..
elif büyüdükçe belki daha çok artar unutkanlıklar :)) bu arada sen daha iyi bilirsin bu konuyu yinede söyleyim b vitamini iyi geliyor..
tekrardan yazayım, bakıcınız hayırlı olsun, seni ve elifciği memnun eder inşallah bu arada hepatit konusunda bende aynı paranoyayı yapardım heralde
firdos canım hadi gözün aydın yürüdüklerinin müjdesi de gelir artık inşallah allah nazarlardan korusun yavrularını maşallah çok tatlılarbende almayı düşünüyorum bi gidip bakmak lazım, nette hep iyi yorumlar okudum sizinde iyi yorum yapmış olmanız ve fiyatınında uygun olması cazip geldi şimdi bana :)) teşekkürler kayra
yok böle bişi, çok fazla girmiyorum bu yüzden muhabbetlere ortadan dalmıyorum o kadar..
bazen bakınca soru soran arkadaşlara cevap yazıyorum ama onlarda görmezlikten gelip nezaketen bir sağol bile yazmaya tenezzül etmiyolar ben yinede canları sağolsun diyorum çünkü kimse ile burada polemik yaşayacak vaktim yok baskı ile yazdıracak yada yazdırmayacak halimde yok birine bişey desen mazallah bütün topik iyimi kötümü haklımı suçlumu demeden üstüne gelir altında kalırsın o yüzden eyvallahhhhh...
süperrrrmiş daha önce netten bu kadar keyip alacağım bişey okumamıştımkıskançlık insana neler yaptırıyor.. sütün azda olsa emsin bari yavrucuk içinde kalmasın ..
ne güzel bu şekilde haberler almak yürüdüğünüde görürsün inş. çabucak
maşallah diyelim
böyle bir haberde a_ilcinden umuttala ilgili bekliyorum hayırlısıyla
ay vallaha süper olaymış emzir kız belki sütün geri gelir hahaha daha öncedne bu aklı verseydin 6 aylıkken felan ben gösteririm emen bi hayvan gerçi o zamanda akılları erip kıskanmazları ya neyse aklımda olsun emmeyi bırakan 1 yaş stü çocukları tekrar emmeyi sevecek bi yönten sevdirecek bi yönten daha doğrusuuugünaydınnn...yine aynı güne uyandık herzamanki gibi...ama kızımda bi fark var.geçen babasıyla köpeklere bakmaya gitmiş hepside emiyor tabi..o günden beri beni 20 gün zor emen kızım şimdi kucağıma gelip emme diye ağlıyoo.yıkıldım gülmekten yaa yavrularımı kıskandı neysee gelip gelip emme diyoo
sanada tünaydın güzel anneeeegünaydın güzel anneler,
firdoscum gözünaydınnn :)
süpürgeyede 2 milyar çok yahuu, onu kullanacak güçte insan lazım bi de tabii, alıp kenara atmamak gerek ama alerjik bünyelere şart.
kızlar bakıcı işini dün tam bağladık, 8:30-18:00 5 gün ev işi + bebek 700'e anlaştık. ama 15'te bir genel temizliğe devam, kadın gündelik temizlik yapacak. yemek istemedim bu sefer damak tadımız tutmayabiliyor onu da ben yapiim artık eğlenceli olur. inşallah bu sefer doğru insandır. bir de firdos, femalex, nefes, yani bakıcısı olanlar siz hepatit testi fln istediniz mi bakıcılardan, b'nin aşısı zaten yapılıyorda c fln varsa diye gecenin bir yarısı aklıma düştü, yoksa ben mi psikopata bağladım.
selam kankim naber nasılsınmerhabalar şöle bir geçmişe baktım
fridos cnm hadi göznüz aydın ...inş. ilk adımlarınıda anlatırsın böyle heycanla bundan sonra daha zor süreç geliyor...
kirpoş bence paranoyak ,piskopatmı neyse işte valla ölesin allah aşkına yaa
yapma canım...bende 5 güne vin rutin işleri artı bebek çok iyi o paraya 15 günde bir büyük temizlik alacağına ayda bir al cnm yaa ...benim eltim bir ay cam,kapı,dolap ve artı evi silip süpürme alıyor...bir ay soınrada banyo duvarları ,mutfak duvarları,camlar,koltuk halı silmeye alıyor...bence sende böle yap ne o 15 günde bir bee parayı kadınlara yediriyon ....
htc valla alemler yaa ne diyemm
artvinli ve wiston merhaba kızlar..
aksam arkadaşım ve sözlüsü vardı ...bu sabah erkenden kaltık şuan kuzuları uyuttum..hızlandırılmış olarak işlere dalacağım ..çamaşır toplayıp asmam gerek...karnıbahar ve mercimek çorbası pişireceğim..bide yemek yedimmi ...çocuklar kalksada olur..onlar uyanıncada evi süpürürüm aksama misafirim var ama öle özel birileri değil...karnıbahar yemeği ,salçalı makarna,mercimek çorbası,yoğurt salata..pasta var menüde...herkesi öptüm mucuksssssss
Ah yavrum ya allah kolaylık versin kuzuya,ah bu diş mahfetti yavruları.
Yağızda nasıl olsun teyzesi aynııı hiiiiiç değişiklik yok,ne diş var nede huysuzluğu son bulmuş durumda.
Dün gece nasıl ağlayarak uyandı çığlık çığlığa ama salla salla susmuyor,babasının kucağındaydı jel sürdüm damaklarına olduğu yerde sızdı uyudu kuzum sıkıntısı dişten ama elimizden gelen birşey yok malesef
Kızlar size sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Şimdi yağız 15 gün sonra 9 aylık olacak ya,aptamil 2 den 3 emi geçicez,yoksa 1 ay dahamı 2 kullanıcaz.
Birde biberonlarını ne kadar daha kaynatıcam,ve içme suyunu ne kadar daha kaynamış vericez.:26:
bende almayı düşünüyorum bi gidip bakmak lazım, nette hep iyi yorumlar okudum sizinde iyi yorum yapmış olmanız ve fiyatınında uygun olması cazip geldi şimdi bana :)) teşekkürler kayra
yok böle bişi, çok fazla girmiyorum bu yüzden muhabbetlere ortadan dalmıyorum o kadar..
bazen bakınca soru soran arkadaşlara cevap yazıyorum ama onlarda görmezlikten gelip nezaketen bir sağol bile yazmaya tenezzül etmiyolar ben yinede canları sağolsun diyorum çünkü kimse ile burada polemik yaşayacak vaktim yok baskı ile yazdıracak yada yazdırmayacak halimde yok birine bişey desen mazallah bütün topik iyimi kötümü haklımı suçlumu demeden üstüne gelir altında kalırsın o yüzden eyvallahhhhh...
süperrrrmiş daha önce netten bu kadar keyip alacağım bişey okumamıştımkıskançlık insana neler yaptırıyor.. sütün azda olsa emsin bari yavrucuk içinde kalmasın ..
ne güzel bu şekilde haberler almak yürüdüğünüde görürsün inş. çabucak
maşallah diyelim
böyle bir haberde a_ilcinden umuttala ilgili bekliyorum hayırlısıyla
bendede uuzn bi süre olmuştu hala tam geçmediiiieloisa canım hatırlamıyorum ama eğer daha önce verdiğin bir cevaba teşekkür etmediysem kusura bakma. bu ara ben herrşeyi unutuyorum, bu durum ne zaman geçiyor deneyimli anneler, ben accaip unutkanımmm
firdos canım hadi gözün aydın yürüdüklerinin müjdesi de gelir artık inşallah allah nazarlardan korusun yavrularını maşallah çok tatlılar
eloisa sağol bitanem inşallah biz de vereceğiz o güzel haberi.
offffff yoruldum yaaa valla yeni oturdum size yazdıktan sonra hemen kalktım çamaşırlarımı topladım....bulaşıklarımı hallettim mak. çalıştırdım..hemen karnıbaharımı haşlamak için su koydum sağolsun ömer bey uyandı ...onu pıpışladım baktım uyumuyor saldım....karnıbaharı haşladım...bir koli yaptım....
karnıbaharı ocağa attım ..mercimek çorbasını attım...kendime nohut ısıttım yedim..
çocukalrada ayırdım..evi süpürdüm..çamaşır astım ..katladım yerleştirdim...bir koliye kristal bardak takımımı sardım koydum ....şincik koydum popomu yere
şimdi çocuklar çekmeceyi boşaltıyolar hemde bağlı çekmeceleri aradan çekip atıyolar...
artvinli cnm yaşına kadar ben sularını kaynattım biberonlarını strelize ettim..yaldan sonra makinaya atmaya başladım cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?