İkiz Anneleri Geyik Paneli

merhabalar şöle bir geçmişe baktım

fridos cnm hadi göznüz aydın ...inş. ilk adımlarınıda anlatırsın böyle heycanla bundan sonra daha zor süreç geliyor...

kirpoş bence paranoyak ,piskopatmı neyse işte valla ölesin allah aşkına yaa

yapma canım...bende 5 güne vin rutin işleri artı bebek çok iyi o paraya 15 günde bir büyük temizlik alacağına ayda bir al cnm yaa ...benim eltim bir ay cam,kapı,dolap ve artı evi silip süpürme alıyor...bir ay soınrada banyo duvarları ,mutfak duvarları,camlar,koltuk halı silmeye alıyor...bence sende böle yap ne o 15 günde bir bee parayı kadınlara yediriyon ....

htc valla alemler yaa ne diyemm

artvinli ve wiston merhaba kızlar..

aksam arkadaşım ve sözlüsü vardı ...bu sabah erkenden kaltık şuan kuzuları uyuttum..hızlandırılmış olarak işlere dalacağım ..çamaşır toplayıp asmam gerek...karnıbahar ve mercimek çorbası pişireceğim..bide yemek yedimmi ...çocuklar kalksada olur..onlar uyanıncada evi süpürürüm aksama misafirim var ama öle özel birileri değil...karnıbahar yemeği ,salçalı makarna,mercimek çorbası,yoğurt salata..pasta var menüde...herkesi öptüm mucuksssssss

tamam tamam geri aldım dediklerimi, ben aslında ekstra rahat bir insanımdır da çocuk işi biraz bozdu beni. birsencim zamanla temizliğe geleni ayda 1 bana 1 anneme şeklinde yönlendiricem ben de zaten.

Ah yavrum ya allah kolaylık versin kuzuya,ah bu diş mahfetti yavruları.
Yağızda nasıl olsun teyzesi aynııı hiiiiiç değişiklik yok,ne diş var nede huysuzluğu son bulmuş durumda.
Dün gece nasıl ağlayarak uyandı çığlık çığlığa ama salla salla susmuyor,babasının kucağındaydı jel sürdüm damaklarına olduğu yerde sızdı uyudu kuzum sıkıntısı dişten ama elimizden gelen birşey yok malesef

Kızlar size sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Şimdi yağız 15 gün sonra 9 aylık olacak ya,aptamil 2 den 3 emi geçicez,yoksa 1 ay dahamı 2 kullanıcaz.
Birde biberonlarını ne kadar daha kaynatıcam,ve içme suyunu ne kadar daha kaynamış vericez.:26:

offf ne zor çıkıyormuş bu dişlerr, şimdiden korkmaya başladım walla. Allah kolaylık versin sizlere kızlarr.

Saolasın canım.Valla herkesin bir olmuyor canım bee.
temmuz annelerinde bakıyorum sabah kalktık diş çıkmış diyorlar,hiç sıkıntısız birde
Ama bizim sıpayı çok hırpaladı.

bende almayı düşünüyorum bi gidip bakmak lazım, nette hep iyi yorumlar okudum sizinde iyi yorum yapmış olmanız ve fiyatınında uygun olması cazip geldi şimdi bana :)) teşekkürler kayra

bize selam vermemişsin küsmüyüzzzz

yok böle bişi, çok fazla girmiyorum bu yüzden muhabbetlere ortadan dalmıyorum o kadar..
bazen bakınca soru soran arkadaşlara cevap yazıyorum ama onlarda görmezlikten gelip nezaketen bir sağol bile yazmaya tenezzül etmiyolar ben yinede canları sağolsun diyorum çünkü kimse ile burada polemik yaşayacak vaktim yok baskı ile yazdıracak yada yazdırmayacak halimde yok birine bişey desen mazallah bütün topik iyimi kötümü haklımı suçlumu demeden üstüne gelir altında kalırsın o yüzden eyvallahhhhh...

süperrrrmiş daha önce netten bu kadar keyip alacağım bişey okumamıştım kıskançlık insana neler yaptırıyor.. sütün azda olsa emsin bari yavrucuk içinde kalmasın ..

ne güzel bu şekilde haberler almak yürüdüğünüde görürsün inş. çabucak
maşallah diyelim

böyle bir haberde a_ilcinden umuttala ilgili bekliyorum hayırlısıyla

eloisa canım hatırlamıyorum ama eğer daha önce verdiğin bir cevaba teşekkür etmediysem kusura bakma. bu ara ben herrşeyi unutuyorum, bu durum ne zaman geçiyor deneyimli anneler, ben accaip unutkanımmm

eloisa canım hatırlamıyorum ama eğer daha önce verdiğin bir cevaba teşekkür etmediysem kusura bakma. bu ara ben herrşeyi unutuyorum, bu durum ne zaman geçiyor deneyimli anneler, ben accaip unutkanımmm

canım dedimya okuyanında yazanında yazmayanında canı sağolsun..
elif büyüdükçe belki daha çok artar unutkanlıklar :)) bu arada sen daha iyi bilirsin bu konuyu yinede söyleyim b vitamini iyi geliyor..
tekrardan yazayım, bakıcınız hayırlı olsun, seni ve elifciği memnun eder inşallah bu arada hepatit konusunda bende aynı paranoyayı yapardım heralde

işin kötüsü işlerime de yansıyor bu durum. bir mail geliyo okuyorum cevabı kafamdan geçiriyorum ama mail atmayı unutuyorum, ya da aradım sanıp aramıyorum, çok basit nesnelerin (maşa, nihale vs gibi) isimlerini unutuyorum. inşallah geçicidir diyelim bari .saol canım inşallah iyi olur, sincandan gelecek bakalım tek vasıta diye çok zorlanmaz sanırım.

firdos canım hadi gözün aydın yürüdüklerinin müjdesi de gelir artık inşallah allah nazarlardan korusun yavrularını maşallah çok tatlılar
eloisa sağol bitanem inşallah biz de vereceğiz o güzel haberi.

ay vallaha süper olaymış emzir kız belki sütün geri gelir hahaha daha öncedne bu aklı verseydin 6 aylıkken felan ben gösteririm emen bi hayvan gerçi o zamanda akılları erip kıskanmazları ya neyse aklımda olsun emmeyi bırakan 1 yaş stü çocukları tekrar emmeyi sevecek bi yönten sevdirecek bi yönten daha doğrusuuu
sanada tünaydın güzel anneeee

hadi hayorlı olsun akıcınız umarım memnun kalırısınnn
selam kankim naber nasılsın
kaç gündür unutyorm yawww eviçin aldıklarını güzel günlerde kullan arkadaşımmm
akşama misafirin kim bakalımmmm
ay bende dün karnıbahar kızarttım neyini yapamadıysam olmamıştı yaaa daha doğrusus sosu üstünde tutmadı karnıbahar karnıbaharı başladıktan hemen sonra kızarttım yani soğumasını beklemedim acaba ondanmıdır yoksa sosa sütünü fazlamı koydum ondanmı
ölçülerimi vereyim
2 yumurta
1 su bardağı sür
2 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı salça
1 tatlı kaşığı yaa
bi tutam tuzzz

bence3 e geçç
biberom emzik türevinide kullandığı müddetçe kaynatarak verr hani ilk zamanlar haftada bi kaynatıyoun büyüdükçe 2 haftada bi kaynat diycem ama o mümkün olmuyo biberom emzik linde hiç ummadığın yerlere sürüyolar için sinmesi için kaynatman gerekiyor

yani kaynamış suyu 6 aydan sonra bırakın diyende var 1 yaşına kadar kaynatın diyende var ben 6 aydan sonra felan yavaş yavaş kaynatmadan vermeye başladım hani onada alışsın diye 11 aydan sonra hiç kaynatmadan veriyorummm

vallaha banada cevap vermeyen bi çok insan var bak en basidi dünki yazım kimse bişey yazmamış ama hiçççç takılmıyorum hiçççç alınmıyorum mesela ben yazıyorum o kafi benim içinn senden benim gibi yap boşverrr yani bi tek sana has bişey değilbu emek istiyorummm
bide nikin değişti ya nikinin değiştiğini öğrenmeyenler seni yenide sanabilirler

iştahınız ne durumda açıldımı biraz eskisi gibimisinizzzz

bendede uuzn bi süre olmuştu hala tam geçmediiii

bend eo müjdeli haberii dört gözle bekliyorummmmm eşinle aran nasıl kuzum kaynanayla felann durumlar düzeldimiii

eylül nerede yaaa hiç gelmiyooo bu araaaa

firdoscumm yaaa ben sana dedim dimi bir anda emekler bir anda oturur anlamazsın bile dmeiştimm boşa üzme kendini canım zamanı geldimi sırasıyla herşeyi yapacakalr bu güzel anları zindan etme kendineee hadi yürüme müjdesini ver işallah burdan bizeee ama bendne önce verme önce ben mustafamın yürüdüğünüü yazayımmmm

bende kalktımkahvaltı faslııı cart curt işte gündüz uykumuz çok fazla bozuldu bizim yaaa iştahımız güzel bu aralarrr evi süpürüdm ama silmedim heryer kırıntı devamlı yaaa pöffff

winston al arnica borayı pişman olmazsınnn

çocukları sallarken 5 dakka açayım bakayım diyorum takılıp kalıyorum sonraa yaaa tabi işlerde kalıyoo pöffff

offffff yoruldum yaaa valla yeni oturdum size yazdıktan sonra hemen kalktım çamaşırlarımı topladım....bulaşıklarımı hallettim mak. çalıştırdım..hemen karnıbaharımı haşlamak için su koydum sağolsun ömer bey uyandı ...onu pıpışladım baktım uyumuyor saldım....karnıbaharı haşladım...bir koli yaptım....

karnıbaharı ocağa attım ..mercimek çorbasını attım...kendime nohut ısıttım yedim..

çocukalrada ayırdım..evi süpürdüm..çamaşır astım ..katladım yerleştirdim...bir koliye kristal bardak takımımı sardım koydum ....şincik koydum popomu yere

şimdi çocuklar çekmeceyi boşaltıyolar hemde bağlı çekmeceleri aradan çekip atıyolar...

artvinli cnm yaşına kadar ben sularını kaynattım biberonlarını strelize ettim..yaldan sonra makinaya atmaya başladım cnm..

Canancım cevapların için saolasın canım.
Canım ben biberonları her kullanımdan sonra kaynamış suda bekletiyorum canım.
Haftada bir yapmadım hiç,ama artık kaynatmasammı diyorum yıkamam yeterlimiki,
Kaynamış suyuda devam edeyim bari.

Anacım benim evde hergün süpürge açsan yok demiycek,sende iki sıpa birde hareketliler hiç bırakmazsan anca temiz kalır.
Bende yağız uyurken bakayım diyorum ama yağız uyanıyor ben halen buradayım

Canım şimdi gördüm mesajını bu sıpa delirtmek üzerede beni kusuruma bakma.
Tamam anladım canım bende yaşa kadar devam edeyim ozaman.

canan canım benim sağol olcak olcak inşallah.eşimle iyiyiz hiç konuşmuyoruz o konuyla ilgili.yok canım asla düzelmez artık aralar su köprüyü böldü.mustafanın da yürüme müjdesi yakındır dimi
eloisa canım nasıl yavrularının iştahı inşallah düzelmiştir bir de biz de çok zorlanıyoruz özellikle kızım da calgel kullanıyorum ben
en sonunda aldık oto koltuklarını içime de sindi %30 indirim vardı 99 tl aldık yüz lira işte
bir de unuttum ya yoğurdu yemez oldular mama karıştırılıyor muydu yoğurda

sağolun kızlar,İnşallah yürüdüklerini de görürüz.valla birden olunca çok şaşırdım.ama emeklemeleri beni çıldırtıyor,sürekli peşlerindeyim.hele kapı açık kalırsa bütün odaları dolaşıyorlar.

Canancım Mustafa yürür yakında ama erkekler tembel biraz ya.

Eloisa canım bazen yoğunluktan atlıyoruz yazılanları.sen zincoyu sormuştun sanırım,içindeki ölçekle vermiyorum.kendi mama kaşıklarıyla bir ölçü veriyorum.doktor niye vermiyorki size?

Dilemma ben zaten 3 yıl istanbulda çalıştım ordan memeleketimiz diye buraya geldik.keşke hep orda kalsaydık..

Artvinli ben biberon ve emzikleri üç günde bir kaynatılmış suda bekletiyorum.gerçi biberonu sadece ek gıdalara mama yaparken kullanıyorum.ama biryerde duymuştum asla kaynatmamak gerekiyormuş.suyu kaynattıktan sonra içine atılarak dezenfekte edilmeliymiş.suya gelince,erikli su kullanıyorum ve içirmeden önce mutlaka kaynatıyotrum.

Ayşecim sağol canım.Umut nasıl,basmaya başlamıştı değil mi?eşinle hiç mi konuşmuyorsunuz?

Birsen naber canım,misafirin gelmiştir şu anda.hadi kolay gelsin.

Kirpicim o unutkanlık bende de var.geçen gün okulda çok sevdiğim bir öğretmen arkadaşımın ismini hatırlayamadım.kızın yüzüne 1 dk.kadar bakıp "canım senin adın neydi" dedim

Firdos maşallah senin yakışıklı oğluşlarına.Sıra bizde olsun o zaman,ay çok güzeldir ya ikiz olması bence bebekler için çok iyi,beraber olunca daha erken hareketleniyoprlardır,örnek var çünkü yanlarında hep,birde oyun olarak zorlanmazlar diye düşünüyorum,ha birde odalarında yatabilirler yanlız,ben olsam tek değiller psikolejisiyle daha rahat yatırırdım.

Canım bende ketıl aldım ağzı geniş, suyu kaynatıp içine atıyorum biberonları..
Sen 3 numaraya geçtinmi aptamilde?

Teyzeleri oğlumu yere yatırdım ve süngerbob seyrediyorya inanamıyorum:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…