İkiz Anneleri Geyik Paneli

Arkadaşım adını unuttum kusuruma bakma:44:
Ama hoşgeldin topiğimize
Seninkilerde büyümüş annesi baksana 4 aylık olmuşlar
Cinsiyetleri ne kuzularının;?
sağol canım.ikisi de erkek.
şööle bi 9-10 aylık olduklarında hissedebilirim heralde büyüdüklerini.bizim hala hiçbir düzenimiz oturmuş değil maalesef
hala çok bebekiz..
hoşgeldin aramıza....kendi adıma sölemek gerekirse çokda büyümediler.:)
hoşbulduk sağol.çook işimiz var daha :)
hoşgeldin canım....
teşekkür ederim hoşbulduk cnm.

Maşallah iki oğluşun var demekki
Evet canım 7 aylıktan sonra artık bizde varız diyorlar.
Hareketlenmeler başlıyor

eceden beklerken egemin ikinci dişi çıktı:))

Oh oh maşallah
Sağlıkla çıkarsınlar inşallah.
Bizde daha tık yok

benimde ecem tembel çıktı bu konuda...
amcamın torunu var 14 aylık neredeyse hala dişi yok ve kilosu 8400 gram 3450 gram doğan bi çocuktu üstelik diş genetik oluyomuş artvinli...geç çıksın sağlıklı olsun..

selam millet uğrayamadım yine yaa 1 haftadır geceleri hiç uyumuyoruz her gün sabah 6 da yattım valla uykusuzluktan hayal görmeye başlıcaktım az kalsın Allah tan dün gece uyudu eşekler de birazcık dinlendim napcam ben bilmiyorum yaaaa
geçmişi çok fazla okuyamadım ama KAHRAMAN ANNELERi herkes çok beğenmiş sevündüüüümm
anneme dert yanıyodum uyumuyo bunlar diye annem de haberlerde izlediği bişeyi anlattı bebek kalp hastasıymış ve uyuyunca kalbi duruyormuş nadir bi hastalıkmış annesi babası hep uyutmamaya çalışıyorlarmış uyuduğu zaman da bi makineye bağlanıyormuş kalbi durmasın diye kuzuumm yaaaAllah şifa versin,halime şükrettim hemen...
şimdi kaçıyom kızları yedircem bi de mok kokusu geliyo gidem de bakem

Günaydınlar herkese.....

Hayırdır kimseler uğramamış buralara.........

İlk açılışı ben yapayım bari.....

Bizde oğluşla kahvaltımızı yaptık oynuyoruz şimdide

winston; biraz büyüseler daha doğrusu şu bahar gelsin birini alıp çıkacam valla,diğerini ki bu kızım olur eşime bırakırım baksın..ikisini bırakamam her zaman.. tek çocukla ilgilenmek çerez gibi geliyor artık bana

ben yine çıkamam eşim evde olmuyo ne yaz ne kış((
ancak hep beraber çıkarız kimseye bırakamam
ama çok pis planlarım var yaz bi gelse:))

ne iş yapıyo ki..Benim eşim de benim gibi öğretmen olduğu için iyi oluyor,evde olduğu saatler belli..
hımmmm tatil planları var demekki

ah ah şu yaz gelse cümlesi içimde yara oldu..
aslında zaman çacuk geçiyo çocuklarla bahar geldi sayılır am bazen geçmiyo gibi geliyo insana...
benimde kötü planlarım var...DD

wiston dişlerinizde çıkmaya başlamış gözünüz aydın darısı diğer bebişine ve bizimkilere hayırlıyla sağlıkla inşaalllah...

eşim esnaf kendi işi olduğundan tatilimiz yok...
darısı tüm dişsiz bebeklere ve eceme:)
yazın evde durmayı düşünmüyorum da:)tatile ancak ramazan bayramında gidebiliriz o da olursa

arkadaşlar depresyone giriyorum galiba(( biliyorumki zaman zaman sizlerde benim gibi hissediyorsunuz...
peki bu durumuda ne yapmalı((((

arkadaşlar depresyone giriyorum galiba(( biliyorumki zaman zaman sizlerde benim gibi hissediyorsunuz...
peki bu durumuda ne yapmalı((((

Valla canım yapılacak şey belli;dışarı çıkıp gezmek,dolu dolu alışveriş yapmaksüslenmek püslenmek şık giyinmek,sevdiğin arkadaşlarınla bir arada olmak,vs.Aklıma ilk bunlar geldi..tabi yapabilene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…