İkiz Anneleri Geyik Paneli

Çok güzelmiş köşen.Bayıldım ,iyi günlerde kullan canım..Sen ist. da mı yaşıyosun canım?

belki size bir fikir verir diye yazayım dedim.ben arnica bora aldım..turbo fırçalı halıyı tarayarak süpürüyor.su haznesi çok basit temizleniyor..diğer modelleri temizlemek filtrelerini kurutmak zahmetli.. ben 200 tl ye aldım...

İyi geceler......

Sonunda annemi evde bulabildim ve yağızı hazırladığım gibi taksi çağırıp gittim.
Gece 10 a kadar yanlız hiç çekilmiyorda.

FİRDOS canım yağızı uyuttum hemen aradım seni hemde 3 kez ama sürekli meşguldu tlf.
Bugün göya sıpayı anneme bırakıp kendime elbise bakacaktım ama geç oldu çıkamadım.
Çarşamba bakarım belki,nasıl birşey alsam bilemedim kızlar...
Yağızada kafamda keten takım almak var.Daha önce waikikide görmüştüm bakıcam eğer kalmışsa ondan istiyorum kravatıda var çok şirindi.

herkese iyi geceler..kızlar yeni uyudu...bir bakıp kaçıcam çok yorgunum..bu hafta yanlızım...annane babaanne istemiyorum resmen benim kızların düzeni alt üst oldu ve çok şımarıyorlar..1 yaşında bebek şımarırmı demeyin çok fena huy değiştirdiler...annane ve babaanneyi görünce ağlayıp kucağa gitmek istiyorlar..iki gecedir yanlızız gözlemliyorum daha sakinler ve uyku düzenimizi yeniden oturtmaya çalışıyorum...

canım yağız için sana kıyafet önerim olacak..bence fırsatın olursa bir zara baby e bak..orda çok özel ve değişik şeyler oluyor...ben beğeniyorum zara baby i ...birazcık tuzlu ama özel birgün için alacaksın..bide sezon sonu indirime girmiştir...
bu arada nişanınız hayırlı olsun..sen tek görümceysen çok şık olmalısın bence ve azıcık abartı olabilir..yani diğer misafirlerden farkın olmalı bence...bide bu bir kere yaşayacağın birşey çok nişana düğüne gidersin ama kardeşinki özel oluyor..bizde bu yaz kardeşimi evlendirdik çünkü...

ben yaklaşık 3 yıldır cleanmax aura kullanıyorum ve çok memnunum....suya temizliyor..iki ayrı aparatı var biri daha büyük halı yatak döşemeyi özel bir sistemle temizliyor ama kullanım aynı yani normal süpürge kullanıyor gibi kullanıyorsun..çıkan su resmen kahverengi gibi oluyor o kadar derin temizliyor halı,koltuk ve yatakları...hem vakumluyor temizlerken..ben çok memnunum ...benim allerjim olduğu için almıştım şimdi bebekler var onlar içinde çok iyi...hiç toz kalkmıyor...ben şiddetle tavsiye ederim..ve yıllık filtre bakımlarını firma gelip ücretsiz yapıyor...

kızlarrr bu ay Elifi doktora götürmedik de demire 4. ayda başlanıyor galiba değil mi? bir de hangi preparatı kullandınız,ferro sanol damla fln mı?
ben 4 aydan daha erken başalamıştım sanırım yaaa kan damlasınına dınıda unuttum vallaha yaşlıyım kıızm ben yle zor sorular sormayın banaaa
çok iyi olur sen bana telini at canım tanışalım kaynaşalımmm
bence gayet normal beslenmesiii kilo alımından zaten anlarsın yeterli olup olmadığını bid egünde 8 kez felan çiş yapıyosa beslnemsi yeterliymişş diye okumuştummm
bize selam vermemişsin küsmüyüzzzz
yok kuuzm ya beraer değildikkk ben aradığını gördüm de allahs ana dönmeyi nasip etmedi hahaha :))))
canım tarifemi değiştiriyorum haftaya ararım ben senii dakkalarım bittideee
ayy allah yardımcın olsun canımmm

eltimdede var o makineden gerçekten çok güzel bi makine halı yıkamasıda felan var ama sanırım 2000 lira şahsi fikrim bi süpürgeye o kadar para vermem bennn tabi alanada mani olmam amaaaa

ayy benimde başım çatlıyor yawwww akşam yemeği nin sofrası dah tezgah üzerinde duruyooo allah bana bi hadi kulum desede halletsemmm şu işleriiii

annemde var ondan çok ağır süpürdükten sonra çok yoruluyo insan evt çok güzelde şöle pratik olsa birde o fırçalı başlığı takılı sürekli annemde 3 ayda bir falan onla yapsan yeri yani acaip yoruyo insanı 1 kez mi ne süpürdüm bir daha düşünmüyorum:)

herkese günaydınn

günaydınnn...yine aynı güne uyandık herzamanki gibi...ama kızımda bi fark var.geçen babasıyla köpeklere bakmaya gitmiş hepside emiyor tabi..o günden beri beni 20 gün zor emen kızım şimdi kucağıma gelip emme diye ağlıyoo.yıkıldım gülmekten yaa yavrularımı kıskandı neysee gelip gelip emme diyoo

günaydın kızlar..dün aniden emeklemeye başladı bizimkiler.Deniz zaten 6 aylık gibi başlamıştı ama iyice ilerlettiler.sanki bir anda koca adam oldu bunlar ya

Birsenim akşam 16:00 sularında aradım seni ama kapalıydı yoksa sen diye tekrar Cananı mı aradım ya

Artvinli canım seninle konuştuktan sonra arkadaşım aradı 30 dk.falan konuşmuşuzdur herhalde.nişana gelince bende tek görümce olucam Allah kısmet ederse ve çok şık olmayı düşünüyorum.sende şöyle biraz gösterişli takıl bence.

Dilemma beğendiğine sevindim canım.ben amasyadayım ama gönlüm hep istanbulda

Winston bulabildin mi istediğin gibi bir süpürge?

süpermiş ya,kıskansın bak emmeye çalışıyormuş.sütün var mı peki?

günaydın güzel anneler,

firdoscum gözünaydınnn :)

süpürgeyede 2 milyar çok yahuu, onu kullanacak güçte insan lazım bi de tabii, alıp kenara atmamak gerek ama alerjik bünyelere şart.

kızlar bakıcı işini dün tam bağladık, 8:30-18:00 5 gün ev işi + bebek 700'e anlaştık. ama 15'te bir genel temizliğe devam, kadın gündelik temizlik yapacak. yemek istemedim bu sefer damak tadımız tutmayabiliyor onu da ben yapiim artık eğlenceli olur. inşallah bu sefer doğru insandır. bir de firdos, femalex, nefes, yani bakıcısı olanlar siz hepatit testi fln istediniz mi bakıcılardan, b'nin aşısı zaten yapılıyorda c fln varsa diye gecenin bir yarısı aklıma düştü, yoksa ben mi psikopata bağladım.

ayy çok geç kızlar şuan 14 aylık oldular zaten ve sütüm ilk vardı ama azdı sonradan emmedikleri için kesildi şuanda yok zaten.bu saatten sonrada emmeye başlamaz galiba demi ama?

bu arada firdos hayırlı olsun canım yürüdüklerinide çabucak görürsün inş..ama artık dahada zorlaşıyorr çnkü benimkilerde yürüyor heryer talan düşüyorlar ödüm kopuyo biyerleri incincek diee.ama tabi hepsi olcak zamanla maşallah kuzularına.
yavrukirpi bakıcın hayırlı olsun umarım herşey istediğin gibi olur

hayırlısı canım..Tayin istersen çok rahat çıkar sanırım
Hayırlı olsun bakıcınız..İstanbula bakınca fiyat ta uygunmuş,hem de ev işi ne güzel valla

hayırlısı canım..Tayin istersen çok rahat çıkar sanırım

Hayırlı olsun bakıcınız..İstanbula bakınca fiyat ta uygunmuş,hem de ev işi ne güzel valla

dilemmacımm ev işi gündelik basit işler sadece, kapsamlı temizliğe ayrı kadın gelecek, ama iyi bir fiyat oldu yine de , bir önceki 800 idi, bundan da memnun kalırsam ben artırırım zaten. ing öğretmenliği sadece tahmin idi, dilemma isminden.

hayırlı uğurlu olsun bakıcın kirpi inş içine siner elifcikde sever yeni ablasını...
süpürgeyede sanırım arnica bora alıcam yorumlarından onunda ii olduğunu düşündüm...bu eskisin robotların yenileri çıkar onlardan alırız artık
irobot var sen ayarlıyosun o kendi kendine süpürüyo ona niyetlendim ama öle güzel süpürmüyomuş diye okudum amaaaan ne sıkıcı bi iş aman bunlar...

Saoalsın canım hemen bakıcam netten...Oğlum benden daha özentili olsun istiyorum çünkü onun ilk özel günü ogün
Kesinlikle katılıyorum sana.Benim oğlum daha 8,5 aylık ama onun bile huyu nasıl değişiyor.
1 hafta babaannemiz bizdeydi gittiğinde eski yağıza zor kavuştuk

Firdos çok aradım evet anladım ama dedim bizim kızlarlamı konuşuyor.Neyse bugün tekrar ararım seni...
Bende karar verdim şık olucam,dün annem diyorki sen kuaföre gitme boşver,dedim neden asıl önce ben giderim eee çocuğun var diyor artık sana yakışmaz,yok artık dedim çocuğum oldu diye süslenilmezmiymişi

Kirpi anacım yok artık diycem kusuruma bakmazsan.Anacım kadının gözünü korkutma be
Çocuk bakacak evlilik raporu almıyor
Kızma ne olur ama ben daha önce hiç duymadım.

Robotmu varmış valla süper,hemen bende istiyorum adresini versene şuu robotun
Bu arada ece nasıl oldu:26:

netten arat irobot süpürge diye süper bişi:)
ecenin ateşi düştü çok şükür dün gece 37.5 e çıktı bi fitil koydum indi sanırım ecemin dişi daha zor çıkacak(
yağızın diş durumu nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…