merhaba canımmmgünaydınn gerçi öğlen oldu ama neysee.winston naber nasıl bebişler.canan da hastaymış sanırım geçmiş olsun diliyorum inş..biran önce iyilşr.women aman az kalmış gerçekten mart sonu ewindesin bu gidişle gerçektn
merhaba canımmm
gece çığlık çığlık bağırdılar bende sersem gibi oldum uykum var mı yok mu bilemiyorum o derece:))
winstoncum öldürmeyizzz üzülme, canım feysteki mesajını sonradan gördüm cvplayamadım kusura bakma.
depresifliği önce ben başlattım vermem birinciliği kimselere haberiniz ola, 3 gün sonra bahar kızlar, sonra yavaş yavaş düzelir havalar, en azından bi hava alma şansımız olur, pencereyi açıp karşısında durabiliriz azz kaldı. bu arada bu yazki ilk tatil planımızı gerçekleştirmiş bulunuyoıruzz, üniversiteden arkadaşlarla belekte bir otele gidicez temmuz başı, ama biraz kilo versem o zamana kadar iyi olur, çünkü dizlerime kadar selülit indi neredeyse, bu halde nasıl denize girerim bilmem.
birsencim seninkşler tam canafar yahuu, ikiz erkek cidden daha da bi zor gibi. neyseki senin gibi becerikli bi anneleri var yoksa durum çook vahimdi.
winstoncumm diş sıkıntısı mı seninkiler hala neden öyle huysuzlar? bu arada nisanda da afyona gelme planımız var inşallah, kaplıcaya :)
canancım çook geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir, şu kış bitse de hepimiz kurtulsak.
artvinlimm, firdosum, eylülcüm, femalex, burcu, htc07, pandora, ve aklıma gelmeyenlşer sizlere de kuccak dolusu sevgilerrr
el kadar olur muuu temmuzda 9 aylık olcek, hem yürümeyen bebeyle tati daha kolay olur diye düşünüyorum yanlışmıyım?
şöle daha küçük olsa daha rahat ederdin 9 aylık bir cadı emeklemeye başlamış olacak
kucak yerine dolaşmak isteyecek.....ek gıdada olacaksınız.....bu zorluklrı olabilir saddece cnm
eğer emeklerse işimiz kül walla dur bakalımm, evet şimdi sade sütken gitsek daha pratix olurdu haklısın .
valla ne sıkıntısıbilmem ama çok sıkıntılıyızwinstoncum öldürmeyizzz üzülme, canım feysteki mesajını sonradan gördüm cvplayamadım kusura bakma.
depresifliği önce ben başlattım vermem birinciliği kimselere haberiniz ola, 3 gün sonra bahar kızlar, sonra yavaş yavaş düzelir havalar, en azından bi hava alma şansımız olur, pencereyi açıp karşısında durabiliriz azz kaldı. bu arada bu yazki ilk tatil planımızı gerçekleştirmiş bulunuyoıruzz, üniversiteden arkadaşlarla belekte bir otele gidicez temmuz başı, ama biraz kilo versem o zamana kadar iyi olur, çünkü dizlerime kadar selülit indi neredeyse, bu halde nasıl denize girerim bilmem.
birsencim seninkşler tam canafar yahuu, ikiz erkek cidden daha da bi zor gibi. neyseki senin gibi becerikli bi anneleri var yoksa durum çook vahimdi.
winstoncumm diş sıkıntısı mı seninkiler hala neden öyle huysuzlar? bu arada nisanda da afyona gelme planımız var inşallah, kaplıcaya :)
canancım çook geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir, şu kış bitse de hepimiz kurtulsak.
artvinlimm, firdosum, eylülcüm, femalex, burcu, htc07, pandora, ve aklıma gelmeyenlşer sizlere de kuccak dolusu sevgilerrr
merhaba kızlar
womenlove inşallah yeni evine biran önce yerleşip rahatlarsın.insan dikenüstündeymiş gibi olur ama az kalmış evine geçmene çoğu bitmiş azı kalmış yani..
canan a çok geçmiş olsun diliyorum Allah şifa versin.
femalex başınız sağolsun inşallah bizler de öyle çekmeden çocuklarımızın torunlarımızın yanında güzel ölümler görürüz.
htco7 face de de olsak kafamızı rahatlatmaya yetmiyor şöyle uzun bir tatilden başkası bize yaramaz ama nerdee canım..
yavrukirpi sizin tatil planlarınızı okuyunca kendiminmiş gibi sevindim valla tek derdin selülit olsun boşver
winston canım özelden yazamıyorum artık bana 100 mesaj sınırı koymuşlar.telefonla konuştum şimdi yine tel bekliyorum.3-4 sayfa önce sana burdan yazmıştım ama görmedin sanırım oraya bakarsan sevinirim detayları anlatmak istiyorum
bana gelince günlerdir rota virüsle uğraşıyorum.şimdi daha iyi meleklerim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?