İkiz Anneleri Geyik Paneli

merhaba canımmm
gece çığlık çığlık bağırdılar bende sersem gibi oldum uykum var mı yok mu bilemiyorum o derece:))

merhaba canımmm
gece çığlık çığlık bağırdılar bende sersem gibi oldum uykum var mı yok mu bilemiyorum o derece:))

walla aynen benimde uykum warla yok arası.canım sıkılıyoo .depresyonda olanlara katıldım bende hatta öleki 1.benim ilk sıradayım yanii

walla öle olduk yaa bi yaz gelsede içimiz bari açılsa.bu aralar sıkıntıdan kendimi oyuna verdim facede ekip dikmeye başladım az kafam dağılsın diee.eşim diyo delirdin sen diee gecebile oyun oynuyorum.napim kız uyumuyo bizde onla oturuyoruz vakit geçmiyor yoksa

winstoncum öldürmeyizzz üzülme, canım feysteki mesajını sonradan gördüm cvplayamadım kusura bakma.

depresifliği önce ben başlattım vermem birinciliği kimselere haberiniz ola , 3 gün sonra bahar kızlar, sonra yavaş yavaş düzelir havalar, en azından bi hava alma şansımız olur, pencereyi açıp karşısında durabiliriz azz kaldı. bu arada bu yazki ilk tatil planımızı gerçekleştirmiş bulunuyoıruzz, üniversiteden arkadaşlarla belekte bir otele gidicez temmuz başı, ama biraz kilo versem o zamana kadar iyi olur, çünkü dizlerime kadar selülit indi neredeyse, bu halde nasıl denize girerim bilmem.

birsencim seninkşler tam canafar yahuu, ikiz erkek cidden daha da bi zor gibi. neyseki senin gibi becerikli bi anneleri var yoksa durum çook vahimdi.

winstoncumm diş sıkıntısı mı seninkiler hala neden öyle huysuzlar? bu arada nisanda da afyona gelme planımız var inşallah, kaplıcaya :)

canancım çook geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir, şu kış bitse de hepimiz kurtulsak.

artvinlimm, firdosum, eylülcüm, femalex, burcu, htc07, pandora, ve aklıma gelmeyenlşer sizlere de kuccak dolusu sevgilerrr

winston cnm kusura bakma çıkmak zorunda kaldım kaynana hanfendüsü aradı çocuklar pc saldırdı vs.vs.

ayyy harıl harıll şu havlu kenarı ile uğraşıyorum yaa...dün tembellik ettim bitirmedim şimdi 25 sıra kalmış onu bitirmeliyim..nişana götüreceğim.. zaten taşınırken kaybolur vs.

ayyy kızlar geçen sene bizde diş sorunu yaşıyorduk ama ben böyle bunalımlara girmedim ..durun bakimmm

heleki benim ömer her diş çıkardığında 40 derece ateş hali kusma ishal hastaneye yatardık
bide ben bunlarla uğraşırken millet sen bakamıyorsunda hasta oluyor diyordu...

ahh neler neler geçti gitti yaştan sonra çıkan dişlerde böyle sıkıntılar olmayacak

bakın aliş köpek dişlerin 3-4 numarasını çıkarıyor o bile gece bi kaçkere bağrıyor uyuz oluyorum...

ohhhhhhhhh kirpi hanım el kadar bebe ile tatile gidiyor teprik ediyom valla seni
ama elifcik tek bebek bunun avantajı işte...

güle güle gidin cnm inş. çok eylenirsin..kiloyuda bence ufaktan diyete başla cnm ne olacak ...

htc sende dimek oyun oynuyorsun kızzzzzzzz otur dantel yap çeyiz olur hahaha

merhaba kızlar
womenlove inşallah yeni evine biran önce yerleşip rahatlarsın.insan dikenüstündeymiş gibi olur ama az kalmış evine geçmene çoğu bitmiş azı kalmış yani..
canan a çok geçmiş olsun diliyorum Allah şifa versin.
femalex başınız sağolsun inşallah bizler de öyle çekmeden çocuklarımızın torunlarımızın yanında güzel ölümler görürüz.
htco7 face de de olsak kafamızı rahatlatmaya yetmiyor şöyle uzun bir tatilden başkası bize yaramaz ama nerdee canım..
yavrukirpi sizin tatil planlarınızı okuyunca kendiminmiş gibi sevindim valla tek derdin selülit olsun boşver
winston canım özelden yazamıyorum artık bana 100 mesaj sınırı koymuşlar.telefonla konuştum şimdi yine tel bekliyorum.3-4 sayfa önce sana burdan yazmıştım ama görmedin sanırım oraya bakarsan sevinirim detayları anlatmak istiyorum
bana gelince günlerdir rota virüsle uğraşıyorum.şimdi daha iyi meleklerim çok şükür

ee sen biraz gezdin attın depresifliği kalkamayan biri olarak 1.sıra benim lütfen bu kanuda kimse ısrar etmesinbu arada ben beleğe 10 km felan uzaklıkta oturuyorum merak ettim şimdi hangi otele geliyorsunuzz.oh walla gezin bakalım

unutmuşum artvinli öğlen tv de çocuk hastalıkları uzmanı vardı kızamık hakkında konuşuyordu dedi ki,şimdi 9. ayda yapılacak aşı,ama 12 . ayda tekrar yaptırmak gerekiyor.bunu da araştırmak lazım aklımızda olsun.biz 11 aylığız.hastayız zaten 1 yaşında yaptırabilirim ben kızamıklarını.

el kadar olur muuu temmuzda 9 aylık olcek, hem yürümeyen bebeyle tati daha kolay olur diye düşünüyorum yanlışmıyım?

şöle daha küçük olsa daha rahat ederdin 9 aylık bir cadı emeklemeye başlamış olacak
kucak yerine dolaşmak isteyecek.....ek gıdada olacaksınız.....bu zorluklrı olabilir saddece cnm

pandora saol canımm, inşalllah siz de en kısa zamnda mekandan uzaklaşıp bir rahatlama şansı elde edersiniz.

htc tamam canımsenin durum daha kritik haklısın 1. senin ama inşallah bir an önce kavuşursuz sağlığına,, sağlıktan önemli hiçbirşey yok hayatta. biz cornelia diamonda geliyoruz biz yakın mı size?

şöle daha küçük olsa daha rahat ederdin 9 aylık bir cadı emeklemeye başlamış olacak
kucak yerine dolaşmak isteyecek.....ek gıdada olacaksınız.....bu zorluklrı olabilir saddece cnm

eğer emeklerse işimiz kül walla dur bakalımm, evet şimdi sade sütken gitsek daha pratix olurdu haklısın .

pandora sağol cnm evet bişey kalmadı zaten bu hafta evde yokum son haftada evde biraz daha toplanırım.....sonra anneme yine giderim boyabadana işine girişiriz

eğer emeklerse işimiz kül walla dur bakalımm, evet şimdi sade sütken gitsek daha pratix olurdu haklısın .

ama gözün korkmasın kuzum doldurursun kavonoz muhallebilerini...9 aylık bebek normal pilav makarna yer.....sonra normal meyve verirsin soğuk olmayanlardan cnm ...çocuk dostu bir otelmi gittiğiniz yer

belki bebekler için özel çorba yaparlar

women dantel felan yapamam bu cadılarla yaa.kızım alıştıda bilg.ellemez ama oğlum saldırıyoo.hatta kızım üstüme ceket tarzı ne giysem çıkartıp onla oynuyo hatta onla uyuyor
yavrukirpi eft yakınız dedimya ben burdabi ilçedeyim belek kadriye 10 km felan yanii

kızlar ben kaçar bu dantel bitmeyecek ..yoruldum....gideyim dolmabiber vardı buzlukta doldurup bıraktığım onu atayım ocağa ....bulaşık makinasını çalıştırayım saçlarımı düzleştireyim öptümm

valla ne sıkıntısıbilmem ama çok sıkıntılıyız(
bu arada afyonda hangi otele geliyosunuz???bizim buraya yeni 5 yıldızlı otel açıldıda:))afyon merkezde olursanızda belki hafta sonu gezmeye gelirsek görüşürüz:))

canım ben ekledim seni görmedin sanırım özelden ben gönderiyorum msn mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…